Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Selam canım, ne zaman uygunsan o zaman cevap ver tabi hiç sorun yok 😊 doktora sordum kullanma dedi, sebebini de sormadan peki dedim, arı sütünü de artık hiç sormadım, belli ki onu da boşver diyecektir diye 😄 geçen sefer 3 yumurta vardı bu kez 4 varmış hepsi cici çıksa ne güzel olur 😄
4 ün 4.cüsü arı sütünden gelmiştir :) hepsi cici çıkar inş ben umutluyum.arı sütünü yazdık değil mi tedavinin ilk kontrolünde tedavinin 5. günü yani bırakabilirsin yumurtayı fazla büyütmesin diye.quenzum bence tedaviden 3 ay önce başlanmalıydı o yüzden gerek yok demiştir insaflı doktorun iyi ki ona sordun.canım öpüyorum görüşürüz Allah kolaylık versin inş

Siz yumurta toplama genetik vs uğraşırken ben daha yeni iğnelere başlamıştım hiç bişey bilmiyordum acıbadem sayfasını 1. Sayfadan okumaya başlamıştım. Bir gün sınav yapıyordum siz “koca kişisi doğal yoldan olacak diye umut ediyor ama spermler hem kel hem fodul “ demiştiniz sınavda sessizce uzun uzun gülmüştüm sizin yazdıklarınız yazalaz ın hamileliği bana umut olmuştu. İnşallah önünüzdeki 12 gün çok güzel geçer ve Rabbim yüzünüzü güldürür. Sizler benim 750 km uzaktan manevi destekcilerim olmuştunuz bilin ki uzaklarda bir kalp sizin için dua ediyor.

İyiki buraya girmişim diyorum böyle mesajları okuyunca 🙏 çok çok teşekkür ederim desteğiniz için 🥰🙏❤️

4 ün 4.cüsü arı sütünden gelmiştir :) hepsi cici çıkar inş ben umutluyum.arı sütünü yazdık değil mi tedavinin ilk kontrolünde tedavinin 5. günü yani bırakabilirsin yumurtayı fazla büyütmesin diye.quenzum bence tedaviden 3 ay önce başlanmalıydı o yüzden gerek yok demiştir insaflı doktorun iyi ki ona sordun.canım öpüyorum görüşürüz Allah kolaylık versin inş
Çok teşekkür ederim ilgin ve desteğin için, arı sütünü kesiyorum hemen çünkü yumurtalarda hareket var dedi doktor. Bence de 4. Arı sütünden 😄 doktorum fazladan ilaç tedavi dolayısıyla para harcanmasına karşı gibi o yüzden bence de insaflı 😊 görüşürüz canım öpüyorum ben de 👋

Amin 🙏 Çok teşekkür ederim ☺
Ben bir çok aşamada bir hayli bekledim aslında, şansıma son iki opuda pgt sonucu beklerken rebiyopsi haberi geldi, bekleme üstüne tekrar beklemeler falan yani alıştım gibi, ama tabi transfer deneyimim yok, o merak başka birşeydir mutlaka 😊 yaşayıp göreceğim ☺
İnşallah pozitfle sonuçlanır öyle de oldu amin 🙏

Eveeet...
Geldik zurnanın zırt dediği yere 😂😂
Hikayemi bilenler neden böyle söylediğimi anlayacaklardır ☺
41. yaşımda iğne korkusuyla başlayan ve süreç devam ettikçe aslında iğnelerin işin en kolay kısmı olduğunu idrak etmemi sağlayan yaklaşık 9 aylık tüp bebek serüvenimde ilk transfer deneyimimi -hala 41 yaşındayken🤪- yarın yaşayacağım inşallah 🙏
3 opuda toplanan 40’a yakın yumurta ile sadece 1 tanecik sağlıklı embriyo üretebildiğimiz için kafamda yüz bin tane endişe var haliyle 🙄 en büyüğü de, 3ab orta kalite ve zaten çok şansı olduğu düşünülmeyen embriyomun daha transfer edilemeden çözülürken bozulması ve transfer olamamak ve/veya başka birşeylerin ters gitmesi 😱😂
neyse böyle şeyler düşünmemeye çalışıyorum pozitif oluyorum tevekkül ediyorum teslim oluyorum 🙏😍😂
Allah kısmet edecekse edecek. Bakalım göreceğiz.
İnşallah beni de çaba gösteren herkesi de hayırlısıyla en kısa sürede sağlıklı bebeklerimize kavuşturur Allahım 🙏

bütün kalbimle dua ediyorum. İnşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız :KK200:

Allah razı olsun 🙏 çok teşekkür ederim 🙏🥰
Heyecanlı günler canım bu ilk 24-48 saat içinde tutunuyor diye biliyorum ya inşallah güzel güzel yerleşiyorudur. :KK200:
Transferden sonra eve geldiğimizde dedim ki şimdi 24 saat çok önemli tutunmasını nasıl sağlayacam ne yapabiliriz dedim arkadaşım da seni şakinleştiriyim diye yüzüme bir güzel masaj yaptı :))) Çok komikti ama neşeli günler :)))

Heyecanlı günler canım bu ilk 24-48 saat içinde tutunuyor diye biliyorum ya inşallah güzel güzel yerleşiyorudur. :KK200:
Transferden sonra eve geldiğimizde dedim ki şimdi 24 saat çok önemli tutunmasını nasıl sağlayacam ne yapabiliriz dedim arkadaşım da seni şakinleştiriyim diye yüzüme bir güzel masaj yaptı :))) Çok komikti ama neşeli günler :)))
Ne güzel dostlarınız varmış. Herkes bu kadar şanslı değil.

Masaj iyi fikirmiş 👍
Ben sabaha kadar uyumadım çok geç kalktığım için uykum gelmedi, tv karşısında yattım sabaha kadar. Sanırım tutunması için bizim elimizden gelen birşey olmuyor ☺️ Ama iyi hissettiren şeyleri yapmakta fayda var 😊

Biesteron içmeye korkuyorum Şişli Memorialdan Semra hoca kist yapıyor diye karşıydı bende tırstım.Ama aslında işe yarayabilir bir tek onu kullanmıyorum onun dışında burada paylaşılan her türlü vitamini kullanıyorum😊.
Feryamcim ben biestorun kullandığım ay toplanan yumurta döllendi 7 tanesi 5.gune ilerledi aslında kullansan fena olmaz toplamadan sonra 10 gün duphaston kullanırsın kist oluşmaz

Hanimlar bende 40 yasindayim ilk tup bebek tedavimde hamile kaldim fakat bos gebelik kurtaj oldum.simdi dondurulmus 3 embriyom daha var onlarla denicem ama hic umudum yok

Kaydınız için çok üzüldüm buna benzer bir tecrübeyi bende yaşadım 7.haftada boş gebelik dediler bir hafta sonra gelişmemiş embriyoyu gördük ve ilaçla düşük yaptım.Yeni yıl yeni umutlarla ve guzelliklerle bizi bekliyordur inşallah 😊
Insallah 😊sizdemi tüp bebek denemistinjz

X