Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

4 ün 4.cüsü arı sütünden gelmiştir :) hepsi cici çıkar inş ben umutluyum.arı sütünü yazdık değil mi tedavinin ilk kontrolünde tedavinin 5. günü yani bırakabilirsin yumurtayı fazla büyütmesin diye.quenzum bence tedaviden 3 ay önce başlanmalıydı o yüzden gerek yok demiştir insaflı doktorun iyi ki ona sordun.canım öpüyorum görüşürüz Allah kolaylık versin inş

İyiki buraya girmişim diyorum böyle mesajları okuyunca çok çok teşekkür ederim desteğiniz için

Çok teşekkür ederim ilgin ve desteğin için, arı sütünü kesiyorum hemen çünkü yumurtalarda hareket var dedi doktor. Bence de 4. Arı sütünden doktorum fazladan ilaç tedavi dolayısıyla para harcanmasına karşı gibi o yüzden bence de insaflı görüşürüz canım öpüyorum ben de

İnşallah pozitfle sonuçlanır öyle de oldu amin

bütün kalbimle dua ediyorum. İnşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız

Allah razı olsun çok teşekkür ederim
Heyecanlı günler canım bu ilk 24-48 saat içinde tutunuyor diye biliyorum ya inşallah güzel güzel yerleşiyorudur.
Transferden sonra eve geldiğimizde dedim ki şimdi 24 saat çok önemli tutunmasını nasıl sağlayacam ne yapabiliriz dedim arkadaşım da seni şakinleştiriyim diye yüzüme bir güzel masaj yaptı :))) Çok komikti ama neşeli günler :)))

Ne güzel dostlarınız varmış. Herkes bu kadar şanslı değil.

Masaj iyi fikirmiş
Ben sabaha kadar uyumadım çok geç kalktığım için uykum gelmedi, tv karşısında yattım sabaha kadar. Sanırım tutunması için bizim elimizden gelen birşey olmuyor Ama iyi hissettiren şeyleri yapmakta fayda var

Feryamcim ben biestorun kullandığım ay toplanan yumurta döllendi 7 tanesi 5.gune ilerledi aslında kullansan fena olmaz toplamadan sonra 10 gün duphaston kullanırsın kist oluşmaz

Hanimlar bende 40 yasindayim ilk tup bebek tedavimde hamile kaldim fakat bos gebelik kurtaj oldum.simdi dondurulmus 3 embriyom daha var onlarla denicem ama hic umudum yok

Insallah sizdemi tüp bebek denemistinjz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…