- 26 Mart 2019
- 185
- 92
- 40
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #69.361
Hangi doktor ya da klinik yapacak acabacanım ben erken menopoz ve rahimde tutunma sorunu olan kadınlar için kök hücre uygulanacak diye okudum ama bilmiyorum şimdi yeni çıkan da bir yöntem olduğu için
Tv'de röportajı yapan Prof Dr Ercan Baştu idi. Ben de biraz baktım ama bu doktorun özgeçmişinde henüz kök hücreden bahsedilmemiş. Çok yeni bir uygulama , sanırım bundan dolayı yok. Bu doktora giden olursa buraya yazson biz de bilgi sahibi olalım. Çok sevaba girer. Merkez ve dr arıyorum. Bu defa acele etmeden, uzun sürse de bakıcam diyorum. Kısmet yine de..Hangi doktor ya da klinik yapacak acaba
Moraliniz bozulmasın. Hsg çekildikten sonra transfer yaptınız değil mi? Ters birşey olsa transfer yapmazlardı. Pozitif sonuç görürsünüz inşallah.Kızlar tüp bebek tedavisi için iğnelerin son aşamasındaym artık , hsg çektirdim, solda postop tubal olüzyon ve dar t formlu utarin yazıyor raporumda. Aslında geçen yıl histereskopiyle rahim şekil bozukluğu giderilmişti ama gene sıkıntı demekki.. sizce bunlar yine bir hayalkırıklığı yaşatır mı bana,4.tüp bebek tedavim moralim çok bozuldu gerçekten
Daha iğnelere devam ediyorum , dondurulmuş önerdi doktorum.. bakalım bir sonraki muayenemde göstericem hsg yi.. inşallah dediğiniz gibi olur, teşekkürler..Moraliniz bozulmasın. Hsg çekildikten sonra transfer yaptınız değil mi? Ters birşey olsa transfer yapmazlardı. Pozitif sonuç görürsünüz inşallah.
Merhaba. Ben de bebeğimi 10. hafta kaybettim ve genetik sonucunda benim de trizomi 15 çıktı. Sizin bu konuda bilginiz var mı yani tam olarak bir açıklama alabildiniz mi acaba trizomi 15 hakkında. Rahatsız ettim kusura bakmayınÇok üzüldüm gerçekten Allah sabır versin. Ama sakın pes etmeyin lütfen
merhaba benim genetiğe gönderdiğim 4 embriyonun ilkinde trizomi 16, diğerinde (trizomi 15 ve edward sendromu birlikte) çıktı.4 embriyonun 2 si ise sağlıklı geldi .Merhaba. Ben de bebeğimi 10. hafta kaybettim ve genetik sonucunda benim de trizomi 15 çıktı. Sizin bu konuda bilginiz var mı yani tam olarak bir açıklama alabildiniz mi acaba trizomi 15 hakkında. Rahatsız ettim kusura bakmayın
çok iyi yapar.bundan sonrası içinde arı sütü bal polen ve vitaminler kullanıp öyle toplatsa keşke.belki durumu çok iyidir ama öyle dondursa daha iyi olurdu.şişli memorialde sanırım yaptıracak merkezi çok iyiMerhaba arkadaşlar bekar bir arkadaşım için yazıyorum. Arkadaşım 40 yaşında gelcek Şubat 41 olacak hale bekar olduğu için artık yumurtaları dondurmaya karar verdi benim başıma gelenler tüm arkadaşıma uyarı oldu tabii ve arkadaşımı bu işi yaptırmayı ikna ettim sonunda ilerde bir gün pişman olmasın diye. Amh test verdi 0,74 çıktı ve dün regl 2.ci gün Semra hanımda muayene oldu 5 tane folikül göründü bunları kısmetse donduracak. Mümkünse 2 kere toplanmasını önermişler malum maliyetli bu işler. Sizin içinizde yumurta dondurma yaptıran var mı geçmişte? Arkadaşım 5+ yumurta dondursa ilerde işini görür mu acaba onun için endişeliyim 2 kere yaptır diye söyledim. Bakalım hayırlısı
Evet canım memorial aslında bende söyledim ön hazırlık diye bakalım kızın kulağini hiç dinlettirmedim sürekli dir dir :)))) heyet raporu bugün çıkartamazsa bir sonraki aya sarkacak gibi görünüyor Semra hanım bir vitamin vermiş q10 dedi galibaçok iyi yapar.bundan sonrası içinde arı sütü bal polen ve vitaminler kullanıp öyle toplatsa keşke.belki durumu çok iyidir ama öyle dondursa daha iyi olurdu.şişli memorialde sanırım yaptıracak merkezi çok iyi
Raporla yapabiliyor mu iyi oyleyse.ama bu ücretsiz raporu degil durum raporu sanirim.arkadaşina anlatman dır dır faydalı bir konuEvet canım memorial aslında bende söyledim ön hazırlık diye bakalım kızın kulağini hiç dinlettirmedim sürekli dir dir :)))) heyet raporu bugün çıkartamazsa bir sonraki aya sarkacak gibi görünüyor Semra hanım bir vitamin vermiş q10 dedi galiba
Durum raporu canım senin tavsiyelerini iletirim evlenene kadar içsin bence de :)))Raporla yapabiliyor mu iyi oyleyse.ama bu ücretsiz raporu degil durum raporu sanirim.arkadaşina anlatman dır dır faydalı bir konuq10 kullansin hatta evlenene kadar kullansin.bende 3 yil kullandim.sonra özelden konusalim evlenene kadar ilac kullansın.insallah bu islem iyi olacak onun icin.arkadaşıni tebrik ederim
Benim fikrim maddi olarak yetebildiği noktaya kadar toplatsın bizim yaşlarda genetik olarak sağlıklı bulma olasılığı düşüyor kenarında ne kadar olsa o kadar şans olur.Merhaba arkadaşlar bekar bir arkadaşım için yazıyorum. Arkadaşım 40 yaşında gelcek Şubat 41 olacak hale bekar olduğu için artık yumurtaları dondurmaya karar verdi benim başıma gelenler tüm arkadaşıma uyarı oldu tabii ve arkadaşımı bu işi yaptırmayı ikna ettim sonunda ilerde bir gün pişman olmasın diye. Amh test verdi 0,74 çıktı ve dün regl 2.ci gün Semra hanımda muayene oldu 5 tane folikül göründü bunları kısmetse donduracak. Mümkünse 2 kere toplanmasını önermişler malum maliyetli bu işler. Sizin içinizde yumurta dondurma yaptıran var mı geçmişte? Arkadaşım 5+ yumurta dondursa ilerde işini görür mu acaba onun için endişeliyim 2 kere yaptır diye söyledim. Bakalım hayırlısı
Aynen doğru diyorsun memorial 7800 tl 5 yıllık dondurma ücreti dahil fiyat vermiş. 2.ci toplama için 6800 tl demiş bide ilaçlar var bakalım en az 2 kere yaptırsa iyi olurdu.Benim fikrim maddi olarak yetebildiği noktaya kadar toplatsın bizim yaşlarda genetik olarak sağlıklı bulma olasılığı düşüyor kenarında ne kadar olsa o kadar şans olur.
merhaba benim genetiğe gönderdiğim 4 embriyonun ilkinde trizomi 16, diğerinde (trizomi 15 ve edward sendromu birlikte) çıktı.4 embriyonun 2 si ise sağlıklı geldi .
internetten trizomi 15 okudun mu doktorum bana kısaca açıklamıştı. açıklamasına göre yumurta ve spermin o anki döllenmesi sırasında oluşuyor.bir daha olma olasılığı çok düşük. benim genlerimle de ilgisi yok.
burayı söylememişti ama sonuç yaşımıza bağlı genetik bozukluk.bir sonrakinde sağlıklı gelme olasılığı çok yüksek benim hep 1 sağlıklı 1 sağlıksız olarak sonucum geldi.
Ben de son konuşmamızdan sonra arı sütü içmeye başladım, gonal f de 4. Günüm, yarın kontrol var bakalım on günlük arı sütü kullanımının bi tesiri olacak mıçok iyi yapar.bundan sonrası içinde arı sütü bal polen ve vitaminler kullanıp öyle toplatsa keşke.belki durumu çok iyidir ama öyle dondursa daha iyi olurdu.şişli memorialde sanırım yaptıracak merkezi çok iyi
ben eğriçayırdan sipariş veriyorum organik arı sütü cam şişede olan soğuk zincirle geliyor, taze polen ile ilgili fikrim yok cnmArkadaşlar Eğri çayirdan siparis vericem hangisi ni kullandınız organik ari sutu yazan mi.Soguk zincir olan bu mu birde taze polen var hangisini almaliyim
Teşekkür ederim.20 li ampul olanı istemiyorumben eğriçayırdan sipariş veriyorum organik arı sütü cam şişede olan soğuk zincirle geliyor, taze polen ile ilgili fikrim yok cnm
kesinlikle katılıyorum transferden sonta beklerken geçen zaman çok zor ve pgt ile şansı arttırmak mantıklıBen eylül-ekim ayında tüp bebekle tanıştım ☺ 3 yumurta toplandı sadece üçü de 5. Güne gitti, ilkinde 2 embriyo konuldu, kimyasal oldu. Bi tane dondurulmuş vardı ekim’de transfer yapıldı ama tutmadı. Kasım ayında denemek istemedim çok yıprandığımı hissettim psikolojik olarak, aslında 3-5 ay istemedim ama yaş nedeniyle doktor aralık’da başlayalım deyince kabul ettim. 3.’yü de boş yere yaptırıp transfer sürecini ümitle/ümitsizlikle geçirmek istemiyorum o yüzden genetik teste göndermeye kararlıyım, çok pahalı ama transfer sürecini yaşamanın eziyeti ölçülemez :)