Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Gözün aydın canım çok mutlu oldum.Ne kadar mutlusundur simdi😊Çok güzel değerin minigin çok güzel sıkıca tutunmus annecigine.2 tane 5.gün olduğunu biliyorum genetiğe gitmişler miydi?Darısı bizlere.Tadını çıkar hamisligin😍Sevgiler
Tesekkur ederim canim genetik yaptirmadim darisi sizlere canimm cok isterim beraber sevinmek daha guzel olacak ♥️

Merhaba. Sanırım bu yolculuğa başladığınızda 30 küsürlü yaşlardaydınız. Yani hamile kalmak için çok ideal yaşlar.. Bu kadar aşılamanın olumsuz sonuçlanmasıyla ilgili Doktorlar ın söylediği bişey var mı? siz ve eşiniz testlerinizi falan yaptırdınız mı?
merhaba, aynen 32-33 yaşlar civarı idi, doktorun söylediği olumsuz hiç birşey olmadı, aksine tüp bebeğe kadar olan bütün testler yapıldı, hamile kalamamam için hiç bir sorun ve engel yoktu, herşey normal ve düzgün idi, biz de anlam veremedik, bu kadar aşılama beni bitirdi ama ruhen. Bir doktorun dediği bazen eşlerin mayaları birbirini tutmayabilir idi. zaten çok sonrasında 2016 yılında doğal yolla hamile kaldım. Bebişim kalp atışını ve kendisini gösterdi ve sonra gitti. Ben artık doktorlarla uğraşmak istemiyorum, veren Allah alan Allah, doğal yollarla beslenmemi vitaminlerimi takviye edip deneyeceğim. Olmazsa hayat devam ediyor...

Merhaba arkadaslar zor gunlerimde sizinle dertlesip sizlerden hep umut almistim bugun sukur kan testimi yaptim 340 cikti halen inanmaktan gucluk cekiyorum bu yoldaki tum arkadaslarima dua ediyorum insallah rabbim tamamini erdirsin ve hepimizi anne olmayi nasip etsin sabahtan beri cok duygusal gun geciryorum sadece kiz kardesim ve yakin bir kac arkadaslar biliyor ama bu sitedeki arkadaslarima soylemek istedim
Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah🙏🧿

merhaba, aynen 32-33 yaşlar civarı idi, doktorun söylediği olumsuz hiç birşey olmadı, aksine tüp bebeğe kadar olan bütün testler yapıldı, hamile kalamamam için hiç bir sorun ve engel yoktu, herşey normal ve düzgün idi, biz de anlam veremedik, bu kadar aşılama beni bitirdi ama ruhen. Bir doktorun dediği bazen eşlerin mayaları birbirini tutmayabilir idi. zaten çok sonrasında 2016 yılında doğal yolla hamile kaldım. Bebişim kalp atışını ve kendisini gösterdi ve sonra gitti. Ben artık doktorlarla uğraşmak istemiyorum, veren Allah alan Allah, doğal yollarla beslenmemi vitaminlerimi takviye edip deneyeceğim. Olmazsa hayat devam ediyor...
Hayırlısı olsun. Bi arkadaşım birkaç kez tüp bebek denedi olmadı sonra doğal yolla hamile kaldı ve bebek sahibi oldu. Bi arkadaşım 5. tüp bebek denemesinde çocuk sahibi oldu. Her şey kısmet...

Hayırlısı olsun. Bi arkadaşım birkaç kez tüp bebek denedi olmadı sonra doğal yolla hamile kaldı ve bebek sahibi oldu. Bi arkadaşım 5. tüp bebek denemesinde çocuk sahibi oldu. Her şey kısmet...
kesinlikle katılıyorum, eğer emanet bir can gelecek ise var gücümle yetiştirir büyütürüm ama olmaz ise sağlık olsun :)

Senin bana soyleyen umutlu sozlerin cok guzeldi canim cok cok tesekkur ederim insallah tamamini erdirsin bu sefer kucagima almayi nasip etsin ne olur nazarlardan saklasin. Mavisimi opersin benim icin teyzesi ugurlu geldi banaaa
canım bende çok teşekkür ederim.inşallah hep bebeğin yüzünü güldürsün.değerin çok güzel inş. güzel günler başlıyor :)) :nazar: :nazar::nazar::KK200:maviş adına çok teşekkür ederim ablası :KK200::KK200: senin sevgi dolu yüreğine bu kalpleri gönderiyorum.:KK9:maviş uğur getirdi bence de ve öperim canım

Pozitif enerji, inanç ve sabır sonuca ulaşmak için ihtiyacımız olan şeyler ve gördüğüm kadarıyla sizde de fazlasıyla var👍🏻 Umuyorum bundan sonraki süreçte güzel haberlerinizi alırız🙏
Hayırlısı canım pes etmek yok asla. Ne kadar sabırla ve ısrarlı olursak o kadar başarıya ulaşcaz canım hissediyorum senin zaten pozitif enerjin var :KK200:
Çok çok teşekkür ederim ♥️ Sizler için de en güzelini dilerim. Pozitif olmaktan başka yapılacak bişey yok. Sızlanarak vakit kaybetme yaşlarını geçtik. Zaman bizim için çok daha önemli. Bir an önce toparlanıp yola koyulmaliyiz yeniden. Kök hücre tedavisini inceliyorum sabahtan beri 😊 Bahceciden Cem hoca sanırım bu konuda eğitim aldı ve geldi yurtdışından. Gidip konuşan, soran oldu mu acaba? Ben yurtdisindayim.Ama ortadoguda.Burada hersey ilk adimdan itibaren Allaha havale. Prp sonrası adetimde ilk kez 4 folikül görüldü, 1i büyüdü, toplandı ve dolu çıktı. Ilk kez.Ve dollendi.Bu bizim için çok güzel bir gelişmeydi ama transfer öncesi ne bir tek hormon tahlili yapıldı bana ne de embriyonun genetik taramasi vs hiçbişey yapılmadı. 3.gün transfer,Allaha emanet.Ve sonuç negatif. Sonuca sevindim bile desem yeridir çünkü içimi kemiren bişey vardi çünkü çok eksik vardı. Elimde olsa Turkiyeye gelir orda devam ederdim ama bir anda birden fazla folikül görülünce iğne başladik ve buradaki doktor yaşımdan dolayı tamamen temiz iceeikli dogal ilaclar kullanacagini soyleyonce denemek istedim.Ki öyle de oldu aslında. Kullandigimiz yumurta büyütme, çatlama vs ilaçları sentetik içerikli değildi, basariya da ulaştı bence çünkü yumurta dolu çıktı 17 mmken aldı doktor 15 günde anca büyüdü... şimdi tahmin edersiniz ki muhakeme asamasindayim.Bir daha böyle bir şansı yakalayacak mıyım, en dogru adım ne olur bundan sonra, vs vs...
Lütfen kendinize çok dikkat edin. Bebeklerimizi kucagimiza alincaya kadar bize en büyük desteği moralimiz verecek. Onu sakın kaybetmeyelim.... Çok teşekkürler♥️♥️

Sen nasilsin canim? Dogum ne zaman ? Pazartesi kan test vercem insallah 2 kat artmis olacaktir esim internetden uzak dur diyor ama ben sizleri okumadan yapamiyom :)))) Insallah darisi isteyen herkesin basina saglikli guzel hamilelik bitirip kucagimiza almak dilegiyile 🤗 Valla hemsire hanim degerin biraz yuksek 2 tane de olabilir dedi ne dusunecem hem sevindim hem endise kapti bakalim hayirlisi bu arada embryo yapistirici yontem kullandi bana sormak isteyen arkadaslar ozelden bana yazabilir bildigim hersey anlatirim ♥♥
İYiyim çok şükür canım şubat gibi kısmetse :) bugün de kan verecektin kaç çıktı değerin ?

Merhaba arkadaslar zor gunlerimde sizinle dertlesip sizlerden hep umut almistim bugun sukur kan testimi yaptim 340 cikti halen inanmaktan gucluk cekiyorum bu yoldaki tum arkadaslarima dua ediyorum insallah rabbim tamamini erdirsin ve hepimizi anne olmayi nasip etsin sabahtan beri cok duygusal gun geciryorum sadece kiz kardesim ve yakin bir kac arkadaslar biliyor ama bu sitedeki arkadaslarima soylemek istedim
Allah tamamına erdirsin. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

İYiyim çok şükür canım şubat gibi kısmetse :) bugün de kan verecektin kaç çıktı değerin ?
Şükür biz de o günleri görmeyi nasıp etsin inşallah evet dün kan verdim 812 çıktı tekrar teste gerek yok dendi ama ben yine de yarın bir bakıyım diyorum belim az azdan ağrıyor inşallah normaldir kendine çok iyi bak tatlım :KK200: :nazar:

Şükür biz de o günleri görmeyi nasıp etsin inşallah evet dün kan verdim 812 çıktı tekrar teste gerek yok dendi ama ben yine de yarın bir bakıyım diyorum belim az azdan ağrıyor inşallah normaldir kendine çok iyi bak tatlım :KK200: :nazar:
Oooo maşallah canım ,normal o ağrılar dikkat et kendine herşey çok güzel olacak 🙏❤️

Arkadaşlar lokman Hekim Akay Hastanesinde Dr. Adnan Kaya var, o da görüşmeyi düşündüğüm isimler arasında. Katıldığı programlardan bir kaç videosunu izledim. Dürüst, samimi ve işine hakim gibi geldi. Kendisine giden bilen duyan var mı ? Tanıyan bilen varsa yorumlarınızı alalım lütfen..
Kendisi benim doktorumdu hamilelik sürecini stressiz ve rahat geçirmek istiyorsanız kesinlikle başka doktor tercih edin.Benim ilk gebeliğim olduğu için fazla araştırmadan tercih ettim sonradan da değiştirmediğim için pişman oldum.Doğum sırasında da demoralize ediyor anneyi,bebeğimi sağlıklı şekilde kucağıma verdi çok şükür ama travma yaşattı.Onun yüzünden belki de bir daha çocuk sahibi olmak bile istemeyeceğim.Hastanenin diğer hekimleri ve hemşireleri ilgili tercih edebilirsiniz.

X