Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhaba.. Bebeğiniz olmasına rağmen buradan bilgilendirici yazılar yazmanız çok güzel, teşekkürler.. Ben de havuz yapmayı planlıyorum, 1. ye başladım bile 7. günümdeyim.. Bundan 1,5 ay önce takviyeleri kullanmaya başladım; omega, CoEnz, b12-K-D vit ve folik asit.. Arı sütü kullanmıyordum son dakika sipariş ettim ve 2 gün önce yarım çay kaşığı kullanmaya başladım.. 2 kez kullandım yani.. Yazınızı okuyunca da tedirgin oldum, yumurtayı çabuk büyütüp çatlatma durumu. sanırım bu kadar zamanda etki etmez hemen bırakayım.
Eğer yumurta durumum el verirse ki doktor buna bakarak ilerleyebiliriz dedi, peş peşe hiç ara vermeden 2 veya 3 havuz yapmayı istiyorum.. Siz nasıl ilerlediniz? ara vermediniz mi? tedavi süresince destek vitaminleri kullandınız mı? Biraz bilgi verirseniz çok sevinirim..

Bu testlerde açlık tokluk fark ediyor mu? Ona göre kahvaltı yapmadan gideyim.

Merhaba tesekkür ederim arı sütü 2 kez kullanmayla sorun yok.ayrıca size etkisi olumlu.olabilir.karışık duracak ama bende tedavide kullandim sadece 3. Tedavide sabah akşam kullandığımda çabuk büyüdü ve 8. gün opu oldum.
havuz peşpeşe oldu bunun için doktor tarlusal ilacı verdi.opudan sonra içiyordum ve zamanında adet geliyordu 10 güne adet oluyordum ve yeterli yumurta varsa 4-5-6 yumurta tedavi başlıyordu.peşepeşe hiç ara vermeden opular devam etti böylece.doktorun verdiği omega3 d vitamini bemiks quenzumq10 melatonin opuya kadar devam etti hep.açıklayıcı olmuştur umarım.başka sorun olursa bilgi verebilirim.tedavin hayırlı olsun güzel sonuçlar duyman dileğiyle. :)

tekrar merhaba herkese, şu an 40 yaşındayım, bir kere hamile kalıp 2,5 aylık iken kaybettim bebeğimi ve doğal yolla olmuştu hamileliğim. Ondan önceki hikayemde 6 kere aşılama yaptılar ve benimde tecrübesizliğim hep bir ümit dedim kabul ettim ama ruhen çöküş yaşatıyorlar. Tüp bebek hiç denemedim hep tam başlayacak iken bir şey oldu kaldı. Şimdi Allah izin verir ise kendi çabam ile deneme yapacağım ve inşallah doğal yollarla nasip olur. Benim düşüncem adet sonrası kürler yapmak ve ovulasyon takibi ile yumurtlamayı kaçırmayıp denemek. Başka tavsiyesi olabilecek var mıdır acab, şimdiden teşekkür ederim :)

40 yaş çok mühim. Doğal yollarla denerken tüp bebek de yaptırın bence. Zaman çok önemli.

Merhaba arkadaslar zor gunlerimde sizinle dertlesip sizlerden hep umut almistim bugun sukur kan testimi yaptim 340 cikti halen inanmaktan gucluk cekiyorum bu yoldaki tum arkadaslarima dua ediyorum insallah rabbim tamamini erdirsin ve hepimizi anne olmayi nasip etsin sabahtan beri cok duygusal gun geciryorum sadece kiz kardesim ve yakin bir kac arkadaslar biliyor ama bu sitedeki arkadaslarima soylemek istedim

Cok sevindim gözün aydin bebek sağlıkla mutlulukla gelsin ins öpüyorum

Cok sevindim gözün aydin bebek sağlıkla mutlulukla gelsin ins öpüyorum
Senin bana soyleyen umutlu sozlerin cok guzeldi canim cok cok tesekkur ederim insallah tamamini erdirsin bu sefer kucagima almayi nasip etsin ne olur nazarlardan saklasin. Mavisimi opersin benim icin teyzesi ugurlu geldi banaaa

Canım benim o kadar sevindim ki adına. Çok sağlıklı geçsin hamileliğin, bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah.Ben Pazartesi kan vericem ama dayanamayıp biraz önce idrar testi yaptım, negatifi gördüm. Allah büyük diyorum bakalım, yine de Pazartesi kan testi yaptiricam.

Amin insallah idrar testlere pek guvenim yok pazartesi kanda surpriz gorursun insallah isterim ki herkes hamile kalsin bebisleri olsun cunku bu bizim hakkimiz duam seninle canim

Yaaaa çok sevindim canım Allah’a şükürler olsun inşallah tamamına Ersin ay sanki ikisi de mi tuttu acaba hayırlısı sağlıklısı rabbimden dikkat et kendine pztesi aynı saatlerde kan ver biliyorsundur da söyliim dedim

Son düzenleme:
Gözün aydın canım çok mutlu oldum.Ne kadar mutlusundur simdiÇok güzel değerin minigin çok güzel sıkıca tutunmus annecigine.2 tane 5.gün olduğunu biliyorum genetiğe gitmişler miydi?Darısı bizlere.Tadını çıkar hamisliginSevgiler

Çok sevindim Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Darısı bu uğurda emek veren herkesin başına olsun

Hayırlı olsun, çok mutlu oldum sizin adınıza. Allah evladınızı-larınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Merhaba. Sanırım bu yolculuğa başladığınızda 30 küsürlü yaşlardaydınız. Yani hamile kalmak için çok ideal yaşlar.. Bu kadar aşılamanın olumsuz sonuçlanmasıyla ilgili Doktorlar ın söylediği bişey var mı? siz ve eşiniz testlerinizi falan yaptırdınız mı?

Sen nasilsin canim? Dogum ne zaman ? Pazartesi kan test vercem insallah 2 kat artmis olacaktir esim internetden uzak dur diyor ama ben sizleri okumadan yapamiyom :)))) Insallah darisi isteyen herkesin basina saglikli guzel hamilelik bitirip kucagimiza almak dilegiyile Valla hemsire hanim degerin biraz yuksek 2 tane de olabilir dedi ne dusunecem hem sevindim hem endise kapti bakalim hayirlisi bu arada embryo yapistirici yontem kullandi bana sormak isteyen arkadaslar ozelden bana yazabilir bildigim hersey anlatirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…