Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ben gonalf kullandım bir de çatlama baskılayıcı bi iğne kullandım ama dozajını bilemedim eve döndüğümde bakarım menafur kullanmadım. Transferden sonra da estroferm falan.. fsh hormon ilacı ne demek, ay ben hiç bi şey bilmiyorum doktor ne verirse içip ne derse yapıyorum

Ne güzel önerilerde bulunmuşsunuz çok çok teşekkür arı sütünü aldığım halde kullanmadım, dolapta boş boş duruyor oysa ki regl olmama bir hafta var, diğer vitaminlere ise hiç değer vermedim nedense bi karamsarlık hakim oldu bana. İstanbul’da florance’da yaptıracağım yine, genetik kesin olacak. Havuz sistemini de doktoruma sorayım, bikaç ay yumurta toplama biriktirme oluyor sanırım. Sizin yazdıklarınız içimde bi ferahlık yarattı çok sağolun

Aslında fazla bilmemek en iyisi ya. fsh hormon ilaçlar gonalf ve menafur menopoza giren bayanların idrardan çikardiğini duymuştum bu hormon beyinden yumurtalıklar için yumurta olgunlaştırma sinyal veren hormonmuş ve yumurta azaldıkça daha fazla salgılanıyormuş o yüzden menopoz bayanlarda yüksektir.

ne demek rica ederim :) artık ne zaman hazır olursanız.benim, burası haricinde tedavi merkezinden arkadaşlarım oldu.onlardan birisinin bebiş olmadı malesef.amerikan hastanesine son tedavisinde gitti ve hiç beğenmedi.florance isimce biliyorum tüp bebek konusunda inş iyi bir hastanedir, memnunsundur.biz alışmışız bahçeci fulya ve şişli memorial öyle gidiyoruz

İyi bi hastane ve hoca diye gidiyorum bi doktor yakınımın tavsiyesi. Bahçeciyi eşim hiç istemedi en korktuğu sey embriyo karışması çünkü prensip olarak da kalabalık yerlere gitmeme taraftarıyım açıkçası.
Kasım ayı sonunda başlayacağım sanırım, arı sütünü yarından itibaren kullanmaya başlasam mı, doktorum bi şey der mi acaba umarım ben de sizin gibi güzel sonuç alırım 43 yaşında da olur hiç problem yok yeter ki olsun

Hımm ilginçmiş.. menapoz ihtimalim yokmuş öyle dedi doktorum en azından

evet haklısınız tüm yazdıklarınızda hastanenizi beğenmenize sevindim.kasım ayı sonuna ne kaldı ki 3-5 gün.bence bu ay sadece muayene olun.veya bugün arı sütüne başlayın sabah akşam aç karna nohut tanesi kadar dilinin altına koyup bekleyin.öyle dağılsın ağıza.doktor birşey demez bence takviyelere :) bugünden başlasanız nereden baksanız 20 gün içmiş olursunuz.yine de ben olsam bu ay vitaminler ve arı sütü kullanırdım.sizin yaşınız 41 olduğundan daha atarlı -yüksekten cevap verecektir bünye :) asla acele etmeyin bir denemede 10.000 kesin gidecek ve doktor bir daha tedavi yapalım diyeceğinden bu ay ciddi vitamin de kullanabilirsiniz.haa belki bu ay yumurtalarınız çok iyidir zaten hamile kalacaksınızdır tedavide onu da bilemeyiz :)
inşallah güzel sonuç alacaksınız sizde.43 de bile herşey rahattı ama siz 41 yaşında olduğunuzdan bu yıl içerisinde hamile haberini alırsın inş.

Son düzenleme:
Hımm ilginçmiş.. menapoz ihtimalim yokmuş öyle dedi doktorum en azından
doktor yok diyorsa yoktur :) bu arada arı sütünü ilk 20 gün sabah akşam kullan dedim ama aslında günde 1 de içebilirsin. tedaviler için tavsiye 1500 mg.günde 2 kez arı sütü 1500 mg.a denk geliyor bence
yani uzun süre içeceksen günde 1 içip tedaviye 1 ay kala günde 2 içilebilir.
ayrıca tedavinin 5. gün kontorolünde arı sütü, yumurtayı çabuk büyüttüğünden dr.a bilgi verip bırakman iyi olur.eğer çok büyümemişse devam edersin.çok büyüyen yumurta erken çatlayabilir

İnşallah arkadaşım, ne güzel dualar dilekler ❣ arı sütünü serum şeklinde almıştım, açılan ampulü kullanmam gerekecek bu durumda. Hiç vitamin kullanmadım kendiliğimden, bir tek elevit kullandım ilk tedavide. Yazdıklarınızı forumdakileri okuyup biraz vitaminler konusunda da bilgileneyim

ampul şeklinde değil mi evet o kullanılıyor emeklerinin karşılığını al inş. tüm isteyenlerle birlikte :)

Extra

Merhaba tekrar,
Tup bebek denemeleri bende sonuc vermedi. Ben de dogal yollarla olacagina inandim sadece ve buna yonelik arastirmalar yaptim internette.. farkli birsey yapmadim sadece ovulasyon testlerinden destek aldim. Doga en saglam yumurtayi seciyor. Ben de tup bebek sonuc vermedi ama bir tanidigim 47 yasinda
Ikiz ogullarini kucagina aldi :) Allahim isteyen herkese nasip etsin insallah kalpten diliyorum.
[/QUOTE]
Vitamin takviye kullandınızmı

3 ab nedir? Düşük ve tutunmama hikayem var. Hangi testleri istediniz? Devlet hastanesi bu testleri yapıyor mu ?

Trt1 akşam haberlerinde izledim. 45 yaş altı kadınlarda kök hücre yöntemi ile doğal yolla ve tüp bebekte gebelik yakalamışlar. Çalışmayı yapan İspanya. Türkiye'de de ufaktan başlanmış. 45 yaş altı söylemi bana saçma geldi. Şöyle ki; kadından alınan sağlıklı hücreler ayrıştırılıp rahme veriliyormuş. Böylece genç ve sağlıklı yumurtalar elde ediliyormuş . Doktorun açıklaması buydu. Dolayısıyla menapoza girmemiş her kadın deneyebilir. Hatta menapozlu bir kadın da deneyebilir. Çünkü vücuda yumurta üret direktifi veriyormuş kök hücreler.

Kok hucre tedavisini bu yaz bir doktordan duydum ben ukraynada yapıldığını duydum .Amerika da yapılıyormuş bununla ilgili ingilizce yayınlar varmış.Bana araştırın okuyun demistiler. Ingilizcesi iyi olanlar araştırıp bize de bilgi verirse..

Türkiye'de hangi kurum yapmaya başladı acaba? Bilen duyan varsa bize haber versinler

3 ab nedir? Düşük ve tutunmama hikayem var. Hangi testleri istediniz? Devlet hastanesi bu testleri yapıyor mu ?

3ab embriyonun skorlaması, kalitesi de denebilir. Orta kaliteymiş benimki. Bir iki sayfa geriye giderseniz bu skorlamayla ilgili detaylı bilgi veren arkadaşlar oldu.
Ben testleri pek bilmiyorum sadece “negatif olması durumunda hangi testler istenir?” dedim. Aşağıdakileri verdiler. Devlet Hastanesi yapar mı bilmiyorum sormak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…