Transfer hazırlığı için ilk kontrole gittim.
Naturel siklus dendi. MTHFR 677 homozigota kan sulandırıcı iğne vermiyorlar. Sadece muayene oldum, kan bile almadan göndereceklerdi, sonuç negatif olursa istenecek testleri talep ettim (ANA, protein S vs benden istenmemişti hiç), “gerek yok çünkü sizin bir tutunmama ya da düşük hikayeniz yok” vs anlatıyor kadın, dedim “hocam güzel söylüyorsunuz da transfer yok ki tutunmama veya düşük olsun, ben bu sağlıklı embriyoyu bulana kadar 38 yumurta verdim, tek bir transfer bile olamadım, zor buldum yani, dolayısıyla öyle bir hikayem olamadı, bakılacak herşeye bakalım lütfen. Sonra Allah kısmet etmezse yine etmez ayrı, ama olmayınca yeni bir test listesi çıkmasın ortaya ne lazımsa şimdi yapalım”. Neyse ısrarla zorla aldım test listesini verdim kanı
birşey çıkmaz inşallah ama içim rahat olsun.
Onlara kolay geliyor valla “olmazsa bakarız” oh ne ala
hikayeyi bilmeyen doktorla iletişim zor ya, iyi-kötü bir bağ kurmuş olmak daha güvende hissettiriyor insana ama malesef Günseli hanımcığımın izin günlerine denk geliyorum hep
Sonraki kontrolüm Pazar günü.. Bu arada embriyomun kalitesini öğrendim 3ab. Bunu öğrenince bir umut önceki tedavimden kalan mozaikin kalitesini de sordum o da 3ab
Moralim bozuldu biraz ama yapacak birşey yok Allah yazdıysa olacak. Elimizden geleni yapacağız gerisi tevekkül