Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Negatif sonuca üzüldüm
İnşallah bir şekilde kavuşursunuz bebeğinize
Ben 41 yaşındayım, 3. Tedavide sağlıklı bir embriyoya rastladık, sonuç ne olur bilemiyorum tabi henüz transfer olmadım ama bu son tedavimde öncekilere göre 2 fark vardı; biri Gonal-F’den Menopur’a döndük, diğeri de son tedavime başlamadan önce arı sütüne başlamıştım. Etkileri olmuş mudur kısmet midir bilmiyorum ama arı sütüyle ilgili hep pozitif yorumlar okuyorum. Denemediyseniz deneyin derim..

saf arısütümü..eğriçayırdan saf arısütü kapsül şeklinde kalmamış kavanozda olanından mı alsam

saf arısütümü..eğriçayırdan saf arısütü kapsül şeklinde kalmamış kavanozda olanından mı alsam
Evet kavanozda olandan alin.mersin toroslarda yerli balcıdan almistim.egricayırla fiyat neredeyse basabas onu da verebilirim.benimle ilgisi yok ama yerliye ulasmak zor diye yazmak istedim

E Elexus sevgili arkadaşım sağlıklı embriyon geldi çook tebrik ederim.gördüğün gibi bir süre sonra kendiliğinden geliyor sağlıklı embriyo :)) transfer yakında mı çok öptüm

E Elexus sevgili arkadaşım sağlıklı embriyon geldi çook tebrik ederim.gördüğün gibi bir süre sonra kendiliğinden geliyor sağlıklı embriyo :)) transfer yakında mı çok öptüm

Yaa evet canım çok sağol geldi ama zor bulduğum için herhalde biraz endişeliyim.
Transfer hazırlığına başlamak için Regl olmayı bekliyorum, opu sonrası 2. Regl hep geç geliyor bende, bu sefer de aynısı oldu. Bekliyoruz bakalım olunca kontrole gideceğim herşey yolunda ise başlanır herhalde hazırlığa..

Yerli ürünü nereden alabiliriz? Ben Adana'dayım, Mersin'e gidebilirim diye soruyorum.
arkadaşa yazıyorum şimdi ona göre size yazayım.ya onun numarası ya babasının numarasını vereyim.ben o bal, arı sütünü kullandım.tadından da kalitesi belli oluyor.eğriçayırdan da sorarsınız hangisi daha ekonomik gelirse alırsınız.

endişe olması normal sanırım ben çok umutluyum.genelde regl tedaviden sonra gecikiyor.kist bile olabilir sebebi veya hormon tedavisi illa ki gecikiyor.sizin dr.lar ne kaaa rahat :) benim dr tarlusal veriyordu düzenli hatta erken adet oluyordu.çünkü arı sütü de bir kaç gün öne alıyor.vücudu gençleştiriyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…