Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Duyduğum en iyi hekim ve merkezlerde 7 kez denedim ve hiç pozitif görmedim.Yasa bağlı embiryo genetigi sağlıklı bir embiryoya denk gelemedim.Ki hiç bir hormon dolenmeme yumurtalarin buyumemesi sorunum da yok.Buna rağmen olmuyor.Sizinde moralimizi bozmak istemem benim böyle.Gittiğim merkezler Amerikan Has.Bulen Urman ve ekibi.Sisli memoryil Semra Kahraman ve ekibi ve Bahceci Fulya isterseniz bir araştırın.Bol şanslar..

Arkadaşlar Merhaba uste yazmıştım 45 yas ve 15.gun önce aldığım 7.negatif denemem.Aslinda umutsuz olsamda bu tedavi lerde son anlarda duyduğum omepa Q10 ve dökük asit dışında arada bir kaç vitamin kullandım.Denermiyim tekrar bilmiyorum ama belki dogal yoldan olur son vuruş diye vitamin destegi yapmak.istiyorum.Onerebileceginiz embiryo genwtigine sağlıklı olmasın da etkili ne kullanmaliyim.

Imprly kullanmıştım ben. Hücre içini yeniliyormuş. Dr tam olarak şöyle demişti; mitokondriye iyileştirici erkiye yönelik ilaç

çok geçmiş olsun oldukça zor dönemden geçmişsin.hepimiz özellikle bu forumdaki kızlar biliyorsun hep aynı yoldan geçtik.benim şansa olumlu oldu ve hayatımdaki en iyi şey bu.yani senin belki hayatında daha iyi bir durum vardır ki bende başka şeylerle sınandığımı düşünüyorum.
7 denemede çok emek verdiğin için emeğine sağlık diyorum.7 tedavi iyi bir sayı.
benim nasıl şansa olumlu oldu.
41 yaşına girerken Quenzum Q10 (100 mg-günde 2 kez), Melatonin, Biesteron (günde 3 hap aynı anda) içiyordum.Bunları tüp bebek doktoru vermişti bekardım, 2 yıl dolu dolu kullandım.sonra evlendim başarılı olan tedavimde doktor biesteronu kesti ve Quenzum u günde 1 e düşürdü.bu yine olacağı var ya rezervi korudu demek ki.
ben buralarda saf arı sütünü okudum. önce günde bir kez aç karna sabah kullanırken tedavinin son 12-13 günü sabah akşam yedim.ayrıca bal ve polen karışımı.
epey önce H Hippolyta arkadaşın "yumurta rezerv azlığı fsh yüksekliği sonucu tedavisi başarılı olanlar" forumunda okuduğum ve yüzde yüz katıldığım şey yumurtaya bunlar enerji veriyormuş ve böylece sonuç olumlu oluyormuş.mitekondriyi de Seren Serengil den duyduk demek ki aynı sonuç sağlanıyormuş.
vitaminleri geçmişte kullandın mı ? çünkü çoğu kişide belirgin bir fark sağlıyor.bazende hiç etki etmiyor yani sonuç değişmezdi tabi ki bugüne geldik sonuçta ama kullanmadın mı
benim son tedavide solgarın omega 950 mg, bemix (B vitaminleri imiş), solgarın d vitamini 1000 mg. bunlarla 1 ayda olumluya gidiş oldu.
benden daha gençlerin sonuçları daha iyiydi sayıca ve kalitede artış sonuç pozitif baya okudum.
sonuçta keşke 40 yaş forumu değil 25 yaşında olsaydık da hepimizin dileği olan bebeklere hepimiz kavuşsaydık amin diyorum tüm isteyenler için

Impryl gonamaxs duydum bunların içerigindeki hangi vitamin hucre yenilenmesine ve mitokondriye faydası oluyor bilmiyorum.gec evlendim sık sık tedavi oldum.Arayla bazı vitaminler kullandım ama düzenli değil.Ari sütünü duydum hangisini kullanmaliyim bilmiyorum.

bir arkadaşımızda Impryl içerek 5.6. tedavisinde hamile kaldı.bence arı sütü ile aynılar.eğriçayırın sayfasından okursan arı sütü için hücre yenileyici diyor.ben sadece ona erişebildim.oysa ki burada bu yıl yazan arkadaşlar aman Allahımvitaminler konusunda çok iyiler. S sucklingpigs H Hippolyta bu konuda çok ayrıntılı yazdılar.başka arkadaşlarda öyle
ayrıca bana doktor ilk kez solgarın d vitaminini yazmıştı.1000 mg o zaman anladım ki istanbul doktorları çok iyi.dediğim gibi sadece arı sütü değil
1-Omega 3 solgarın 950 mg
2- d vitamini solgarın 1000 mg
3-bemix
4-Quenzum Q10 (100 mg) dı benim ama 200 mg. içiyordu diğer kızlar (son sayfalardan bahsediyorum)
5-Melatonin
bu vitaminler de önemli d vitamini ve omega 3 hepsini bir arada 2-3- ay kullanmak lazım.
arı sütü yerli balcıdan alabilirsin 250 civarı fiyatı olmalı kaliteli .

Yaşım neredeyse 45. İleri yaş için İstanbul'u öneriyorlar. İşinin ehli olan hastaya uygun protokol uygulayan merkez veya dr adı verebilir misiniz?
ben erbil yağmurda tedavi oldum.kendisi bahçeci fulyadaydı ayrıldı.bahçeci fulyanın da laboratuvarı çok iyidir ama doktorları benim için erbil yağmur vardı başka doktor öneremem.
şişli memorilinde 5. gün embriyosu diye tutturmazlarsa laboratuvarı çok iyiymiş.ben üçünü de gezmenizi tavsiye ederim bilgi almanızı.inşallah gönlünüzce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…