Arkadaşlar Merhaba uste yazmıştım 45 yas ve 15.gun önce aldığım 7.negatif denemem.Aslinda umutsuz olsamda bu tedavi lerde son anlarda duyduğum omepa Q10 ve dökük asit dışında arada bir kaç vitamin kullandım.Denermiyim tekrar bilmiyorum ama belki dogal yoldan olur son vuruş diye vitamin destegi yapmak.istiyorum.Onerebileceginiz embiryo genwtigine sağlıklı olmasın da etkili ne kullanmaliyim.
çok geçmiş olsun oldukça zor dönemden geçmişsin.hepimiz özellikle bu forumdaki kızlar biliyorsun hep aynı yoldan geçtik.benim şansa olumlu oldu ve hayatımdaki en iyi şey bu.yani senin belki hayatında daha iyi bir durum vardır ki bende başka şeylerle sınandığımı düşünüyorum.
7 denemede çok emek verdiğin için emeğine sağlık diyorum.7 tedavi iyi bir sayı.
benim nasıl şansa olumlu oldu.
41 yaşına girerken Quenzum Q10 (100 mg-günde 2 kez), Melatonin, Biesteron (günde 3 hap aynı anda) içiyordum.Bunları
tüp bebek doktoru vermişti bekardım, 2 yıl dolu dolu kullandım.sonra evlendim başarılı olan tedavimde doktor biesteronu kesti ve Quenzum u günde 1 e düşürdü.bu yine olacağı var ya rezervi korudu demek ki.
ben buralarda saf arı sütünü okudum. önce günde bir kez aç karna sabah kullanırken tedavinin son 12-13 günü sabah akşam yedim.ayrıca bal ve polen karışımı.
epey önce
H
Hippolyta
arkadaşın "yumurta rezerv azlığı fsh yüksekliği sonucu tedavisi başarılı olanlar" forumunda okuduğum ve yüzde yüz katıldığım şey yumurtaya bunlar enerji veriyormuş ve böylece sonuç olumlu oluyormuş.mitekondriyi de Seren Serengil den duyduk demek ki aynı sonuç sağlanıyormuş.
vitaminleri geçmişte kullandın mı ? çünkü çoğu kişide belirgin bir fark sağlıyor.bazende hiç etki etmiyor yani sonuç değişmezdi tabi ki bugüne geldik sonuçta ama kullanmadın mı
benim son tedavide solgarın omega 950 mg, bemix (B vitaminleri imiş), solgarın d vitamini 1000 mg. bunlarla 1 ayda olumluya gidiş oldu.
benden daha gençlerin sonuçları daha iyiydi sayıca ve kalitede artış sonuç pozitif baya okudum.
sonuçta keşke 40 yaş forumu değil 25 yaşında olsaydık da hepimizin dileği olan bebeklere hepimiz kavuşsaydık amin diyorum tüm isteyenler için