- Konu Sahibi akideciknane
- #69.201
Yaşım neredeyse 45. İleri yaş için İstanbul'u öneriyorlar. İşinin ehli olan hastaya uygun protokol uygulayan merkez veya dr adı verebilir misiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel sonuçlar alırsın inşallahInanamiyorum! Perşembe günü transfer olacak! Çok mutluyum
Inşallah çok teşekkür ederimGüzel sonuçlar alırsın inşallah
Inşallah çok teşekkür ederimGüzel sonuçlar alırsın inşallah
Merhabalar Ben de 45 yaşındayım.Istanbulda yaşıyorumYaşım neredeyse 45. İleri yaş için İstanbul'u öneriyorlar. İşinin ehli olan hastaya uygun protokol uygulayan merkez veya dr adı verebilir misiniz?
maşallah transferin hayırlı uğurlu olsun.bütün iyi dileklerimiz seninleInanamiyorum! Perşembe günü transfer olacak! Çok mutluyum
dualarımız seninle. hayırlı uğurlu olur Allahın izniyle..Transfer icin onlugumu giyidim bol su ictim oturyom kizlar bana dua edin bebislerimi aliyim eve gidiyim bu sefer
bize de heyecan yaratıyorsun bir an eskilere döndüm .Allaha emanet artık bütün iyi dileklerimiz senin içinde bebişler seninle olsun inşTransfer icin onlugumu giyidim bol su ictim oturyom kizlar bana dua edin bebislerimi aliyim eve gidiyim bu sefer
Imprly kullanmıştım ben. Hücre içini yeniliyormuş. Dr tam olarak şöyle demişti; mitokondriye iyileştirici erkiye yönelik ilaçArkadaşlar Merhaba uste yazmıştım 45 yas ve 15.gun önce aldığım 7.negatif denemem.Aslinda umutsuz olsamda bu tedavi lerde son anlarda duyduğum omepa Q10 ve dökük asit dışında arada bir kaç vitamin kullandım.Denermiyim tekrar bilmiyorum ama belki dogal yoldan olur son vuruş diye vitamin destegi yapmak.istiyorum.Onerebileceginiz embiryo genwtigine sağlıklı olmasın da etkili ne kullanmaliyim.
çok geçmiş olsun oldukça zor dönemden geçmişsin.hepimiz özellikle bu forumdaki kızlar biliyorsun hep aynı yoldan geçtik.benim şansa olumlu oldu ve hayatımdaki en iyi şey bu.yani senin belki hayatında daha iyi bir durum vardır ki bende başka şeylerle sınandığımı düşünüyorum.Arkadaşlar Merhaba uste yazmıştım 45 yas ve 15.gun önce aldığım 7.negatif denemem.Aslinda umutsuz olsamda bu tedavi lerde son anlarda duyduğum omepa Q10 ve dökük asit dışında arada bir kaç vitamin kullandım.Denermiyim tekrar bilmiyorum ama belki dogal yoldan olur son vuruş diye vitamin destegi yapmak.istiyorum.Onerebileceginiz embiryo genwtigine sağlıklı olmasın da etkili ne kullanmaliyim.
bir arkadaşımızda Impryl içerek 5.6. tedavisinde hamile kaldı.bence arı sütü ile aynılar.eğriçayırın sayfasından okursan arı sütü için hücre yenileyici diyor.ben sadece ona erişebildim.oysa ki burada bu yıl yazan arkadaşlar aman Allahımvitaminler konusunda çok iyiler. S sucklingpigs H Hippolyta bu konuda çok ayrıntılı yazdılar.başka arkadaşlarda öyleImpryl gonamaxs duydum bunların içerigindeki hangi vitamin hucre yenilenmesine ve mitokondriye faydası oluyor bilmiyorum.gec evlendim sık sık tedavi oldum.Arayla bazı vitaminler kullandım ama düzenli değil.Ari sütünü duydum hangisini kullanmaliyim bilmiyorum.
ben erbil yağmurda tedavi oldum.kendisi bahçeci fulyadaydı ayrıldı.bahçeci fulyanın da laboratuvarı çok iyidir ama doktorları benim için erbil yağmur vardı başka doktor öneremem.Yaşım neredeyse 45. İleri yaş için İstanbul'u öneriyorlar. İşinin ehli olan hastaya uygun protokol uygulayan merkez veya dr adı verebilir misiniz?
Çok teşekkür ederim. Öyle cok ihtiyacım var kimaşallah transferin hayırlı uğurlu olsun.bütün iyi dileklerimiz seninle
Aldın bile! Insallah hersey sizin için şahane olacak. Hayırlı olsunTransfer icin onlugumu giyidim bol su ictim oturyom kizlar bana dua edin bebislerimi aliyim eve gidiyim bu sefer