Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhaba, Doktorunuzun yaklaşımı kesinlikle doğru. boyutu 18 - 20 olan yumurta artık her an çatlayabilecek yumurtalardır. Eğer biraz daha beklenirse LH nız da yükselirse yumurtalar çatlar tedavi iptal olur. En iyi ihtimal çatlama olmasa LH olması gerekenden daha fazla yükselirse yumurta kaliteniz bile bozulur . Kısaca tedaviniz iptal olurdu. Bu riske girilemez. 2 yumurta derken eldeki 6 yı da kaybederdiniz.

Teşekkür ederim. Hatırlamaz mıyım hiç. Ben de seni tebrik ederim. Kızının duaları kabul olmuş :) Ben senin hamile olduğunu görmüştüm aslında. Hem çok sevindim hem de merak etmiştim doğal mı oldu tedavi ile olduysa nerde nasıl bir tedavi gördü anlamaya çalışmıştım baya eski mesajlarına bakıp ama çözememiştim.
Allah yavrularımızın güzel günlerini göstersin. Olmayanlara da versin en yakın zamanda.

Siz altıncı haftada iseniz bebeğin boyunun 3 mm olması normal bunu kafanıza takmayın 6. Haftada bebeğin boyu o kadar oluyor zaten
Ultrasona göre 6-7 haftalık diyince ultrason bilgilerimi doktoruma gösterdim o da tuhaf dedi ama sorun yok bir sonraki ultrasona bakalım dedi.
İnşallah iyi ilerliyordur.

Ultrasona göre 6-7 haftalık diyince ultrason bilgilerimi doktoruma gösterdim o da tuhaf dedi ama sorun yok bir sonraki ultrasona bakalım dedi.
İnşallah iyi ilerliyordur.
Bence sağlıkli ilerliyor. Yani bu sabah yazdiklarinizi okudugumda oyle hissettim ben. Belki hatirlarsiniz onceki haftalarda yazmistim 4 tane kaybim var diye . Tabi insan baya birseyler ögreniyor bunlari yasayinca . Yani sizin bebeginizin boyu normal. Dertlenmeyin.

Sıkıntılı bir yol ama başlarken çoğumuz biliyorduk.
Ben pes etmeyi düşünmüyorum, siz de düşünmeyin lütfen.
İnşallah bir sonraki transferiniz olumlu ilerler

Sen nasıl başardın canim
Cnim bu işler hesap kitap işinden çok nasib işidir.ben başarmak için yıllarca uğraştım ama başaramadım neyazikki tam dibe coktugumu hissettiğimde mucizem buldu beni.
Kendinizi çok kasmayin illa olucak diye sartlandirmayn biraz klasik bi söz olucak ama gerçekten vakti gelince oluyir yoksa neyparsaniz yapin nafile.
ben üç yıl öncede bitkisel tedaviden tutun modern tıpa kadar ama dedigim gibi vakti gelmeden olmuyor.
bizim en son yaptığımız eşimin dna hasar testine bakması, benim spor yapmam, sağlıklı beslenme vs en önemlisi dua
yaptıklarım bu kadar dedigim gibi üç yıl öncesine kadar kendimi paraladim.dibe cokunce sonra zirveyi gordum çok şükür.
Rabbim sizlere de basın etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…