-
- Konu Sahibi akideciknane
- #69.181
Merhaba, Doktorunuzun yaklaşımı kesinlikle doğru. boyutu 18 - 20 olan yumurta artık her an çatlayabilecek yumurtalardır. Eğer biraz daha beklenirse LH nız da yükselirse yumurtalar çatlar tedavi iptal olur. En iyi ihtimal çatlama olmasa LH olması gerekenden daha fazla yükselirse yumurta kaliteniz bile bozulur . Kısaca tedaviniz iptal olurdu. Bu riske girilemez. 2 yumurta derken eldeki 6 yı da kaybederdiniz.kızlar mrb, sizlerin bilgisine çok güveniyorum.
şuan 3. tedavimdeyim. bugün yine ultrason günümdü. 6 tane yumurtanın boyutu 18-20 mm arasında değişiyordu. fakat diğer iki yumurta 14 mm idi. iğneleri 8 gün kullanmıştım. ve doktor o iki yumurtayı beklemedi ve bu gece için çatlatma iğnesi verdi, sizce doğru bir yaklaşım mı? bu arada 36 yaşındayım rezervim düşük.
Teşekkür ederim. Hatırlamaz mıyım hiç. Ben de seni tebrik ederim. Kızının duaları kabul olmuş :) Ben senin hamile olduğunu görmüştüm aslında. Hem çok sevindim hem de merak etmiştim doğal mı oldu tedavi ile olduysa nerde nasıl bir tedavi gördü anlamaya çalışmıştım baya eski mesajlarına bakıp ama çözememiştim.Cnim çok tebrik ederim.çok şaşırdım bir okadar da sevindim.baya oldu seni gormeyeli sitede yada ben çok görmediğim için rast gelmedim.Allah anali babali büyütsün.
semra hoca topiginde seninle konuşmuştuk.benimde embriyolae kalitesizdi.çok şükür ki benimde yavrum şuan kucagimda
eski nickim CANIM AZRAM belkide hatirlamazsin
Coķ şükür inş. en güzel sonuçlar seninle olsunBir saat önce hastaneden çıktım. Bu kez yumurta dolu çıktı. Şükürler olsun
Çok teşekkür ederim ❤Coķ şükür inş. en güzel sonuçlar seninle olsun
Amin canım çok sevindim masallahHerkeslere selam ve sevgiler ☺☺ Bu gün bebeğin kalp atışını da duyduk şükürler olsun. Darısı da tüm evlat hasreti çeken kaderdaşlarım için olsun inşallah☺
Amin inşallah çok teşekkür ederimAmin canım çok sevindim masallahbebeğin sağlıkla gelsin sevgiler
Siz altıncı haftada iseniz bebeğin boyunun 3 mm olması normal bunu kafanıza takmayın 6. Haftada bebeğin boyu o kadar oluyor zatenBu Cuma gününe tekrar randevu aldım umarım kalbi atiyordur.
Ultrasona göre 6-7 haftalık diyince ultrason bilgilerimi doktoruma gösterdim o da tuhaf dedi ama sorun yok bir sonraki ultrasona bakalım dedi.Siz altıncı haftada iseniz bebeğin boyunun 3 mm olması normal bunu kafanıza takmayın 6. Haftada bebeğin boyu o kadar oluyor zaten
Bence sağlıkli ilerliyor. Yani bu sabah yazdiklarinizi okudugumda oyle hissettim ben. Belki hatirlarsiniz onceki haftalarda yazmistim 4 tane kaybim var diye . Tabi insan baya birseyler ögreniyor bunlari yasayinca . Yani sizin bebeginizin boyu normal. Dertlenmeyin.Ultrasona göre 6-7 haftalık diyince ultrason bilgilerimi doktoruma gösterdim o da tuhaf dedi ama sorun yok bir sonraki ultrasona bakalım dedi.
İnşallah iyi ilerliyordur.
Sıkıntılı bir yol ama başlarken çoğumuz biliyorduk.Bence sağlıkli ilerliyor. Yani bu sabah yazdiklarinizi okudugumda oyle hissettim ben. Belki hatirlarsiniz onceki haftalarda yazmistim 4 tane kaybim var diye . Tabi insan baya birseyler ögreniyor bunlari yasayinca . Yani sizin bebeginizin boyu normal. Dertlenmeyin.
Ah keske . Ben tup bebekle gebe kalmiyorumki. Dogaldi bunlar. Simdi napiyim nerden basliyim hic bilemiyorum.4 kerede tup bebek denedim ustelik.Sıkıntılı bir yol ama başlarken çoğumuz biliyorduk.
Ben pes etmeyi düşünmüyorum, siz de düşünmeyin lütfen.
İnşallah bir sonraki transferiniz olumlu ilerler❤
Cnim bu işler hesap kitap işinden çok nasib işidir.ben başarmak için yıllarca uğraştım ama başaramadım neyazikki tam dibe coktugumu hissettiğimde mucizem buldu beni.Sen nasıl başardın canim
Hadi inşallah tutarInanamiyorum! Perşembe günü transfer olacak! Çok mutluyum
MerhabaInanamiyorum! Perşembe günü transfer olacak! Çok mutluyum
Çok çok teşekkür ederimMerhaba
Bütün iyi dileklerim seninle