- 17 Eylül 2019
- 999
- 1.721
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #69.141
İnşallah canım. Mavişle uyumak ÇOK isterdim bende :))) Taze transferde türlü türlü sızmalar şişmeler flan olmuştu bende zannettim ki ciddi ciddi bebek üretim yapılıyor ama sonuç 0 :))) Bu sefer sessiz sakın bir üretim olsun isterimBiraz dağıtıyor ama onunla aksam uyuyan bana ne demeli
Belirti donemine geldin mi ben transferden sonra hmm belirti deyip arastiriyordum.belirti kasıkda bir sızı oluyor belirtim busonra olmuyor sizi sızıyı bulmaya calişiyorsun çıkıyor geliyor.senden duyalım bunlari insallahhh
Bizim ufaklık biraz aceleci çıktı:) 35+6da kavuştuk miniğimle. 18 günlük olduk bugün. Başta biraz hastanedekiler korkuttu bizi ama çok şükür ikimiz de iyiyiz. Her şey yolunda.
Sizi haberdar edemedim biranda baska bir boyuta geçiliyormuş anne olunca :) Çok emek verdik ve çok şükür gördük bugünleri de. Darısı bütün evlat hasreti çeken bu yolda çabalayan arkadaşların başına en yakın zamanda inşallah.
Benım kiler bunlar folik asıt ve b 12 önerdıler mi ne önerdılerTüp bebek merkezim (Memorial Şişli Semra Kahraman ve ekibi) genetikte faktör V ve faktör 2 de homozigot veya heterozigot sorun varsa o zaman iğne kullandırıyor. Biyokimya trombofili panelindeki değerlerde(protein s-c, antikardiolipin, lupus... gibi 7-8 farklı değer vardı hepsini tam hatırlamıyorum) sorun olursa coraspin o zaman veriyor. Benim onlarda sorun çıkmadığı için gerek yok demişlerdi. Ama doktorlarin bu konuda yaklaşımı farklı olabiliyor. Zaten bu pıhtılaşma konusu çok fazla farklı fikrin uygulamanın yaklaşımın olduğu bir mevzu.
Kesinlikle dene nasibinde varsa onlardan biri tutar inşallahSelam arkadaşlar buraya yazmak için yeni yeni güç buluyorum kendimde.Zira geçen çarşamba 3.transferimin de negatif olduğunu öğrendim.Çok üzüldüm gerçekten Ngs li pırlantam dediğim tek embriyomda tutunamadı malesef.Emdrometrium inceliği sorunumdan bahsetmiştim. Maksimum 7.5 oluyor tüm uğraşlara ragmen.Bu sefer Ngs li olduğu için farklı olur diye umduk ama olmadı malesef.Doktoruma göre tek neden bu.Ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten. Bir kez daha deneyecek gücümde yok.Size sorum ilk tedavimden 41 yaş 3 tane blast dondurulmusum var Ngs siz. Ngs li de tutmayabildigine göre onları denemelimiyim?Bende reserve sorunu fakat yeni bir tedaviyi hem maddi hem de manevi göze alacak durumda değilim.Çok Üzgünüm
canım çok mutlu oldum biraz büyümüş bile.Tebrik ederim iyi günlerde büyütmeniz dileğiyleBizim ufaklık biraz aceleci çıktı:) 35+6da kavuştuk miniğimle. 18 günlük olduk bugün. Başta biraz hastanedekiler korkuttu bizi ama çok şükür ikimiz de iyiyiz. Her şey yolunda.
Sizi haberdar edemedim biranda baska bir boyuta geçiliyormuş anne olunca :) Çok emek verdik ve çok şükür gördük bugünleri de. Darısı bütün evlat hasreti çeken bu yolda çabalayan arkadaşların başına en yakın zamanda inşallah.
İnşallah canım. Mavişle uyumak ÇOK isterdim bende :))) Taze transferde türlü türlü sızmalar şişmeler flan olmuştu bende zannettim ki ciddi ciddi bebek üretim yapılıyor ama sonuç 0 :))) Bu sefer sessiz sakın bir üretim olsun isterim
Ya inşallah öyledir canım ne biliyim herkes çok uğraşıyorlar bende daha çok uğraşmam lazım gibi hissediyorum bazen.ay çok yaşa inşallah sende uyuyacaksın bebeğinle. artık uyku eğitimi falan yapmazsın 6 aylıktan sonra mesela yanında uyur bebekcik.:)) bu arada mavişimiz (sen ve ben yani) aslında çok dağıtıyor ve iş yaptırmıyor, peşimde ...ondan dağınık ev.
transferde ne belirtiler oluyor değil mi benimde ilk tedavide kasıkta baya ağrılar, yürürken zorlanmalar meğersem sonuç 0 geldi :)) o an çok üzülmüştük ama şu an askerlik anısı gibi kaldı.ben senin ve sizlerin bebeğinin bu tedavinizde olacağına canı gönülden inanıyorum.neden derseniz şu 39 yaşlarınız bana çok cazip geliyor.inşallah daha ileri ki yaştaki arkadaşlarımında olsun.sadece yaş beni daha umutlandırdı.
Tedaviniz hayırlı olsun . Ben 10 gün iğne kullandım önde gidenleri cetrotide iğne ile çatlamasını önlediler. Bu süreçte arkadan gelenler biraz daha büyüdü galiba. Cetriotide iğne 7 yada 8 gün başladı yanlış hatırlamıyorsam.kızlar mrb, sizlerin bilgisine çok güveniyorum.
şuan 3. tedavimdeyim. bugün yine ultrason günümdü. 6 tane yumurtanın boyutu 18-20 mm arasında değişiyordu. fakat diğer iki yumurta 14 mm idi. iğneleri 8 gün kullanmıştım. ve doktor o iki yumurtayı beklemedi ve bu gece için çatlatma iğnesi verdi, sizce doğru bir yaklaşım mı? bu arada 36 yaşındayım rezervim düşük.
ben cetroditeye 6. gün başladım ve sadece 2 gün kullandım.Tedaviniz hayırlı olsun . Ben 10 gün iğne kullandım önde gidenleri cetrotide iğne ile çatlamasını önlediler. Bu süreçte arkadan gelenler biraz daha büyüdü galiba. Cetriotide iğne 7 yada 8 gün başladı yanlış hatırlamıyorsam.
kusura bakmazsanız aklıma birşey geldi.benim bu pek çok ağrı hissedip kesin hamile sandığım taze transferdi :))) ve ben acemiydim. pek çok ağrı ve çekilme hissetmiştim hayret seninde öyle olmuşYa inşallah öyledir canım ne biliyim herkes çok uğraşıyorlar bende daha çok uğraşmam lazım gibi hissediyorum bazen.
Doktoruma bile dedim ki hocam bu olmazsa bir sonraki kez genetik flan mı yapacaz dedi adam bana bir baktı bu sefer olur inşallah onları sonra konuşuruz diyorTedaviyi daha başlatmadan kafamda bitirmişim çok kötüyüm ben
Mavişim dağıtsın öp benim için
Senin söylediklerin yüzüme neşe katıyor kız şimdi hayal kurmaya başladım bile (yapmaktan korktuğum şeylerden biri)kusura bakmazsanız aklıma birşey geldi.benim bu pek çok ağrı hissedip kesin hamile sandığım taze transferdi :))) ve ben acemiydim. pek çok ağrı ve çekilme hissetmiştim hayret seninde öyle olmuş
forumları okumaktan insan bir olumsuz düşünüyor hep.hani geçen konuşmuştuk umutlu olup sakince beklemek diye.
aslında ilk 3 denemede olma ihtimali % 70-80. ilk sonuçta genelde negatif oluyor diye duymuştum teselli galiba. transfer hazırlığında mutlu huzurlu bir süreç dilerim bebeğine sağlıkla kavuşman dileğiyle.
mavişim dağıtsın peki operim canım sağol
Bu arada her kontrole gittiğimde kan alıyorlardı orda başka bir değerlere baktığını anladım. O değere göre çatlama iğne zamanı hesaplıyor olabilir mi? Açıkcası kafanda soru işaret varsa doktoruna sormakta fayda var. O 2 tane yumurtalar da toplanır bence. Hayırlısı olsunben cetroditeye 6. gün başladım ve sadece 2 gün kullandım.
neden 1 gün daha ilaclara devam edilmedi acaba
edilse 8 tane elde edilebilirdi
canım sıkkın
Bizim ufaklık biraz aceleci çıktı:) 35+6da kavuştuk miniğimle. 18 günlük olduk bugün. Başta biraz hastanedekiler korkuttu bizi ama çok şükür ikimiz de iyiyiz. Her şey yolunda.
ben cetroditeye 6. gün başladım ve sadece 2 gün kullandım.
neden 1 gün daha ilaclara devam edilmedi acaba
edilse 8 tane elde edilebilirdi
canım sıkkın
MerhabaKesinlikle dene nasibinde varsa onlardan biri tutar inşallah
Benimde ngsli embriyom beş haftalık dusukle sonuclandı. Bu sefer oldu derken yine kaybettim. Çoğu kişi ngsli yaptırmıyor zaten. Genetik bozukluk yoksa gerek yok ngs ye
Yok canım bu sayfada da duymadım.Arkadaşlar merhaba, ben de 43 yaşındayım. Şu ana kadar 6 kez tüp bebek denedik. Genetik probleminden dolayı sonuç hep sıfır oldu. Eşinde resiprokal translokasyon olup tüp bebekte hamile kalan var mı?
Canım cok gecmiş olsun. Bu isler nasip kısmet inan yaşla hiç ilgisi yok. Benim yakın Çevremde 40 uzeri normal yolla hamile kalan cok kadın var. Ben 33 yasındayım 6 yıldır bu yolda mucadele veriyorum. İlk denemem negatif oldu ikinci düşük ve hiç dondurulmus embriyom olmadı. Döllenme 2-3 tane oluyor. Yum sayısı iyi ama kalitesi orta ve de eşimde morfoloji bozuklugu var. Sorun iki taraflı olunca cok daha zor. Bu mubarek gunun hürmetine Rabbim hepimizin kucaklarını doldursun inşallahMerhaba
Bende maalesef dün bebeğimi kaybettim.
3 denemem yas 41 ve 6 hafta 3 gunluk bebegımı aldırdım. Daha öncesındede 2 kimyasal gebelık yasadım. Tek sorun yasını ileri olması etken olabılır ama sadece bı etken dedi 43 doguranda 44 doguranda var dedi yılöıycaksın devam edıcek sın dedi. Daha önceki doktoruma aynı seyı soyledı bu iş rulet gıbı dedi eninde sonunda denk gelıcek. Bende biraz toparlanıp tekrar baslıycam. Yılma sende lutfen