-
- Konu Sahibi akideciknane
- #68.581
Birşey sormak istiyorum 8 de 1 denince acaba tek seferde 8 tane ngs ye yolla bir tanesi sağlıklı çıkar demek istemişse bu nerdeyse bizim yaşlar için imkansız hatta gençler için bile kolay değil. Her ay yumurta davranışı değişiyor bu sebeple arka arkaya 8 tane toplasan bile burdan 1 tane sağlıklı gelmeyebilir. Bu kısmı çok anlamadım acaba doktor nasıl demek istedi? Bende çok arka arkaya olmasada toplamda 10 gitmişti 1 sağlıklı 2 mozaik gelmişti
Insallah insallah bu sefer olsun hayirlisiyla hepimiz icin butun bekleyen arkadaşlar icin canı gonulden diliyorum, cok da haklisiniz gec olsun guc olmasin, simdiden stres heyecan basiyor...benim doktor bazi aylar uygun degil diyor antral folikulleri yetersiz ya da buyukluklerini dengesiz görünce belki oyle bir durum da olup otomatik bir ay sonraya da atabilir, kismet artik... haberlesiriz zaten burdanAhhh busefer görelim 5. GünüTransfer 1-2 ay beklesede olur☺
Üzmeyin canınızı gec olsun güç olmasın❤
Umarım gene faydasını görürüz arısütünün
Evet hepsini ayni yerden alıyorum, egricayir web sitesi var ordan sipariş veriyorum reklam gibi olacak ama butun samimiyetimle soyleyeyim o kadar duzgun bir calisma sekilleri var ki surekli aldigim icin gecen kolide rica ettim bir sise keciboynuzu ozu gonderdiler esim icin hediye, maille de kendileriyle gorusup danisiyorum benim tedavide olduğumu da biliyorlar cok yardimci oldular, aslinda o markayi da burdaki eski forumlardan gordum ve aylar once denemeye basladim, mersin bolgesinin arilarindan elde ediliyormuş benim esim de mersinli bana yakin tanidik gibi geldi ve cok memnunum, siteye girip bakinca orda tum urunleri var, hatta polenleri yas kuru diye ayirmislar hep kuru alıyordum yas daha saglikli diye bu sefer yas polen aldim, yalniz yas polen soğuk zincirle geliyor buzdolabinda sakliyorsunuz, hatta polenleri ayrica iki ayri sekilde de ayirmislar bir grup 1000mt yukseklikteki arilardan diger grup 2000 mt ve uzeri yukseklikteki arilardan elde ediliyormuş...bana orda danistigim bayan sen de keciboynuzu ozu ic mutlaka dedi rahmi destekliyormus ama artik onu icmeye firsat kalmiyor bu kadar sey arasinda...Merhaba
Taze polen ve yediğiniz arı sütü baş polen karısımı hepsini bu saydıklarınızın aynı yerden mi alıyorsunuz? Nasıl temin edebilirim? Yol gösterirseniz cok sevinirim
Ay cok cok gecmis olsun tekrardan, evet kurtajda bu kadar agri olmazdi ama siz icinde bulundugunuz durumda olabileceğin en iyisini yapmışsıniz kurtaj olmamakla, ben de kurtaj olmak istememistim ama bazi doktorlar kurtaj yapim bitsin derdinde maalesef, insallah hemen toparlayin, guzel haberlerinizi en kisa zamanda duymak dilegi ile sevgiler...Teşekkürler. Doktorum kürtaj yapmak istedi ama ben başka bir doktora giderek 2 gün onun kontrolünde ilaç kullandim, 4 gün sonra da düşük gerçekleşti. 2.gün çok fazla ağrım vardı bayağı kıvrandim kuvvetli bir ağrı kesici kullandım. 4.gün dışarı çıktıktan sonra kendimi ağrıdan zor eve attım, ılık bir duşun altında sonunda ~ 10 cmlik parça düştü. Kürtajda böyle ağrılar olmazdı herhalde ama zaman kaybetmemek için bu şekilde yaptım.
Uzun uzun cevap vermissiniz cok tesekkur ediyorumEvet hepsini ayni yerden alıyorum, egricayir web sitesi var ordan sipariş veriyorum reklam gibi olacak ama butun samimiyetimle soyleyeyim o kadar duzgun bir calisma sekilleri var ki surekli aldigim icin gecen kolide rica ettim bir sise keciboynuzu ozu gonderdiler esim icin hediye, maille de kendileriyle gorusup danisiyorum benim tedavide olduğumu da biliyorlar cok yardimci oldular, aslinda o markayi da burdaki eski forumlardan gordum ve aylar once denemeye basladim, mersin bolgesinin arilarindan elde ediliyormuş benim esim de mersinli bana yakin tanidik gibi geldi ve cok memnunum, siteye girip bakinca orda tum urunleri var, hatta polenleri yas kuru diye ayirmislar hep kuru alıyordum yas daha saglikli diye bu sefer yas polen aldim, yalniz yas polen soğuk zincirle geliyor buzdolabinda sakliyorsunuz, hatta polenleri ayrica iki ayri sekilde de ayirmislar bir grup 1000mt yukseklikteki arilardan diger grup 2000 mt ve uzeri yukseklikteki arilardan elde ediliyormuş...bana orda danistigim bayan sen de keciboynuzu ozu ic mutlaka dedi rahmi destekliyormus ama artik onu icmeye firsat kalmiyor bu kadar sey arasinda...
Ay hadi insallah bu ay yumurtalariniz olsun guzel guzel, pozitif düşünün hic stres yapmamaya calisin, ben de en son denememde 7 folikul olmasaydi prp yi dusunecektim, deneyeyim en azindan diye ama bu kurlerin etkisi olduğuna inanıyorum ben, sonucta abartmadikca zarar verecek seyler degil, ufacik faydasi olursa da yanımiza kâr, sizin bir de prp var, biraz da gida takviyesi biraz da moral oldu mu Allahin izniyle iyi olacak inşallah, bol şanslar diliyorum bizi de haberdar edin guzel haberlerinizi duymak umuduylaUzun uzun cevap vermissiniz cok tesekkur ediyorumHemen bakiyorum sizin gibi bir kür yaparim ben de yazisip.
Ben de yarin doktora gidiyorum bugun regl oldum bakalim yumurta cikacak mi cok heyecanliyim.. umarim bir tane bile olsa vardir ve deneriz diye dua ediyorum
Bunlari da siparis edip desteklerim tedaviyi insallah..
Su PRP de ise yaradi mi gorucez gecen ay hic etkisi olmamisti bu ay da yoksa bosuna yaptirdim demektir neyse anliycaz
Bakalim artik azicik bir faydasi olacak onerileri bile denemeye calisiyorum. Hepimizin allah yardimcisi olsun su emeklerimiz guzel sonuclansin
Cok tesekkur ederim tekrar
Cok tesekkurler guzel dilekleriniz icinAy hadi insallah bu ay yumurtalariniz olsun guzel guzel, pozitif düşünün hic stres yapmamaya calisin, ben de en son denememde 7 folikul olmasaydi prp yi dusunecektim, deneyeyim en azindan diye ama bu kurlerin etkisi olduğuna inanıyorum ben, sonucta abartmadikca zarar verecek seyler degil, ufacik faydasi olursa da yanımiza kâr, sizin bir de prp var, biraz da gida takviyesi biraz da moral oldu mu Allahin izniyle iyi olacak inşallah, bol şanslar diliyorum bizi de haberdar edin guzel haberlerinizi duymak umuduyla
Cok tesekkurler guzel dilekleriniz icinHaberleri yazarimyarin insallah guzel haber veririm, 1 bile iyi rakam benim icin
Ayy ben 1 ayda 4Evet hepsini ayni yerden alıyorum, egricayir web sitesi var ordan sipariş veriyorum reklam gibi olacak ama butun samimiyetimle soyleyeyim o kadar duzgun bir calisma sekilleri var ki surekli aldigim icin gecen kolide rica ettim bir sise keciboynuzu ozu gonderdiler esim icin hediye, maille de kendileriyle gorusup danisiyorum benim tedavide olduğumu da biliyorlar cok yardimci oldular, aslinda o markayi da burdaki eski forumlardan gordum ve aylar once denemeye basladim, mersin bolgesinin arilarindan elde ediliyormuş benim esim de mersinli bana yakin tanidik gibi geldi ve cok memnunum, siteye girip bakinca orda tum urunleri var, hatta polenleri yas kuru diye ayirmislar hep kuru alıyordum yas daha saglikli diye bu sefer yas polen aldim, yalniz yas polen soğuk zincirle geliyor buzdolabinda sakliyorsunuz, hatta polenleri ayrica iki ayri sekilde de ayirmislar bir grup 1000mt yukseklikteki arilardan diger grup 2000 mt ve uzeri yukseklikteki arilardan elde ediliyormuş...bana orda danistigim bayan sen de keciboynuzu ozu ic mutlaka dedi rahmi destekliyormus ama artik onu icmeye firsat kalmiyor bu kadar sey arasinda...
Ayyy hadi inşallahCok tesekkurler guzel dilekleriniz icinHaberleri yazarimyarin insallah guzel haber veririm, 1 bile iyi rakam benim icin
Ya tabii yaşlandıkça oran düşüyor ama bu forumda 1 gönderip sağlıklı bulan ya da 4 gönderip 2 sağlıklı bulanda okudum bizim yaşlar için çok iyi bir oran. İnsanın yapısına bağlı sanırım. Benim mozaiklerin oranları %35 ve%40. Bir de facede grup var ingilizce biliyorsan takip edebilirsin adı my perfect mosaic embryo. Kapalı grup ama istek gönderince kabul ettiler. Bu grupta mozaik transfer yapıp olumlu sağlıklı bebeler doğuranlarda var hatta bebelerin fotolarını paylaşıyorlar. Ama tabii tutmayan ya da düşende var aslında normal embriyoda da aynı senaryolar geçerli.Bence ben “5 tanede sağlıklı bulamadım” diyince bizim yaşlar için söylenen 10-15% sağlıklı dönüş oranını anlaşılır olmak ve durumumun anormal olmadığını anlatabilmek için rakamsal olarak söyledi. Tek opu veya peşpeşe tedavi falan demedi, ben de sormadım açıkçası.
Sizin mozaiklerin oranı neydi duruyorlar mı?
yeni okudum kusura bakma :) arı sütünü jel gibi olanından kullanıyordum.mersin toros yaylasından arkadaşın oradan sipariş veriyordum.o zaman 200 tl.ye çıkmıştı rakam.eğriçayır var herkes daha çok eğriçayır ampul kullanıyor.ampulde 1500 mg. var ve nacizane fikrimle :) ben ilk önce balcıların bal arı sütü poleninden arı sütünü ayırdım burada okuduğum saf arı sütü neymiş diyordum ki buymuş :) karışım balım bitince hepsini ayrı sipariş verdim..polenle balı kendim karıştırdım.Tamam sipariş edeyim ben de bugün.
Peki sen hangisinden kullanmıştın?
yeni okudum kusura bakma :) arı sütünü jel gibi olanından kullanıyordum.mersin toros yaylasından arkadaşın oradan sipariş veriyordum.o zaman 200 tl.ye çıkmıştı rakam.eğriçayır var herkes daha çok eğriçayır ampul kullanıyor.ampulde 1500 mg. var ve nacizane fikrimle :) ben ilk önce balcıların bal arı sütü poleninden arı sütünü ayırdım burada okuduğum saf arı sütü neymiş diyordum ki buymuş :) karışım balım bitince hepsini ayrı sipariş verdim..polenle balı kendim karıştırdım.
3 opu peş peşe olunca son opuya 10 12 gün var yeni arı sütüm gelince bende son opu diye mg. ı arttırmam gerektiğini anladım.sabah akşam yarım çay kaşığına denk gelecek şekilde veya nohut tanesi diyeyim nohut tanesi kadar sabah akşam aç karna 10 12 gün yedim.sonuç beni tatmin etti.elimden geleni yaptım dedim. 2 embriyo 5. güne gitti ve yine sadece 1 i sağlıklı geldi.hatta doktorumda bunlardan biri sağlıklı gelir diyerek hesabı öyle yaptı.Allahtan bildik :)))
önemli olan kaliteli arı sütü yani 250 300 tl olmalı 50 gr arı sütü.böyle olunca ampulde uygun sayılabilir.
haydi şifa olsun inş :)
Ben şimdi Eylül reglm ile tekrar başlamayı düşünüyorum. Arı sütü başlasam faydası olur mu acaba bu kısa sürede?
Ben de hep egricayir alıyorum bazen hediyleri de geliyor,balları da çok güzel ben ampulden ziyade saf arı sütünden daha çok memnun kaldım herkese tavsiye ederimEvet hepsini ayni yerden alıyorum, egricayir web sitesi var ordan sipariş veriyorum reklam gibi olacak ama butun samimiyetimle soyleyeyim o kadar duzgun bir calisma sekilleri var ki surekli aldigim icin gecen kolide rica ettim bir sise keciboynuzu ozu gonderdiler esim icin hediye, maille de kendileriyle gorusup danisiyorum benim tedavide olduğumu da biliyorlar cok yardimci oldular, aslinda o markayi da burdaki eski forumlardan gordum ve aylar once denemeye basladim, mersin bolgesinin arilarindan elde ediliyormuş benim esim de mersinli bana yakin tanidik gibi geldi ve cok memnunum, siteye girip bakinca orda tum urunleri var, hatta polenleri yas kuru diye ayirmislar hep kuru alıyordum yas daha saglikli diye bu sefer yas polen aldim, yalniz yas polen soğuk zincirle geliyor buzdolabinda sakliyorsunuz, hatta polenleri ayrica iki ayri sekilde de ayirmislar bir grup 1000mt yukseklikteki arilardan diger grup 2000 mt ve uzeri yukseklikteki arilardan elde ediliyormuş...bana orda danistigim bayan sen de keciboynuzu ozu ic mutlaka dedi rahmi destekliyormus ama artik onu icmeye firsat kalmiyor bu kadar sey arasinda...
Duydum hurma polenini,hatta dün arı sütü alırken bırkac fırmada denk geldim.ama bizler için destekleyıcı olduğunu hiç duymadım,yada ben bilmiyorum.Dün nette bu konuları araştırırken bir de hurma polenine denk geldim. Aranızda kullanan var mı ?
Henüz yeni araştırıyorum ama özellikle kısırlık için olduğu ve sperm kalitesini yükselttiğini yazıyor.Duydum hurma polenini,hatta dün arı sütü alırken bırkac fırmada denk geldim.ama bizler için destekleyıcı olduğunu hiç duymadım,yada ben bilmiyorum.
Sizi cok iyi anliyorum nolur uzulmeyin ben de son 3 senedir bebek icin ugrasirken işyerinde bir arkadas evlendi hamile kaldi dogurdu, pesinden diger arkadas evlendi hamile kaldi, hergun yanimda izne ciksa da görmesem moralim bozulmasa diyorum ve o kadar kolay oldu ama oyle seylere dert ettiler ki, bana dertlerini anlatirken benim icimden neler geçiyordu, gözüm kalsin da istemiyorum ama midesi agriyor ya da bulaniyor diye ya da hamilelik beni cok yordu diye sikayet ederlerken (ki onlar icin cok normal bunları soylemeleri) istemeden elde olmadan insan bir garip hissediyor ve biliyorsunuz bunu yasamayan hissetmeyen de asla anlamıyor, ne eslerimiz ne bilmeyen arkadaşlarimiz tam olarak o hissiyata erisemezler, iste ondan burasi ilac gibi geliyor yalniz olmadigimizi bizi anlayan bizim durumumuzdaki arkadaşlarımızın varligini, bazen umutlu bazen umutsuz hikayelerini dinleyip kendimize de pay cikarabiliyoruz, pes etmek yok bu ay bir yumurta olur bir sonraki ay degisebilir, ya da o bir yumurta belki de bekledigimiz yumurtadir, sabirla olanaklarimiza neler yapabilecegimize bakip denemeye devam edersek basariya ulasacagimiza inanıyorum ben ❤doktordan geldim ama yarım yamalak sadece 1 yumurta gördü. 4 günlük ilacı iğnemi verdi cmt bakacak büyürse üzerine gidecek yoksa bu ayda bırakıyoruz.
tam doktordan çıktım bu haberi sindirmeye çalışıyorum, neyse diyorum cmt ye belki büyür gelişir negatif olmayım diyorum , geçen ay evlenen bir çift arkadaşımız vardı bizim yaşlarda, kız hamileymiş bu haber geldi
hayat heralde beni sınıyor.herkes de hadi sıra sizde , siz hala çalışmaya başlamadınız mı vakit kaybetmeden bakın onlar nasıl yaptı falan filan diye diye beynimi uyuşturdular.. tam da doktordan sonra bunu öğrendim..bu konuşmaların içine düştüm..
tabi ki onlar için seviniyorum ama tam gününde öğrendim gerçekten içim çok buruldu yaainsanların bu kadar kolay hallettikleri bir sey için kendi gösterdiğim bu çabanın bir sebebi olmalı herahlde buymuş benim de sınavım
PRP de kesinlikle işe yarayan bir uygulama değil bence.
PRP den önce en azından 1-2 tane gördüğümüz oluyordu şimdi o da yok. inanılmaz çöktüm bugün , alışığım bu çökmelere yeniden kalkmalara gerçi ama içime atacak halim kalmadı sanırım bugün. işteyim tepki veremiyorum eve gidince eşim var üzülmesin diye tepki veremiyorum içime atıp duruyorum..
neyse yazmak istedim buraya
Ben ıkıncı tedavımden sonra anladım ki sayının cokta önemi yok! Evet belki kişiyi umutlandıran tazeleyen bir faktör ama göruyoruz ki bizim yaşlardan sonra tek önemli olan şey;sağlıklı “bir” embriyo ya sahip olmak.ve belki de o embrıyo için lazım olan şuanki o yumurtadoktordan geldim ama yarım yamalak sadece 1 yumurta gördü. 4 günlük ilacı iğnemi verdi cmt bakacak büyürse üzerine gidecek yoksa bu ayda bırakıyoruz.
tam doktordan çıktım bu haberi sindirmeye çalışıyorum, neyse diyorum cmt ye belki büyür gelişir negatif olmayım diyorum , geçen ay evlenen bir çift arkadaşımız vardı bizim yaşlarda, kız hamileymiş bu haber geldi
hayat heralde beni sınıyor.herkes de hadi sıra sizde , siz hala çalışmaya başlamadınız mı vakit kaybetmeden bakın onlar nasıl yaptı falan filan diye diye beynimi uyuşturdular.. tam da doktordan sonra bunu öğrendim..bu konuşmaların içine düştüm..
tabi ki onlar için seviniyorum ama tam gününde öğrendim gerçekten içim çok buruldu yaainsanların bu kadar kolay hallettikleri bir sey için kendi gösterdiğim bu çabanın bir sebebi olmalı herahlde buymuş benim de sınavım
PRP de kesinlikle işe yarayan bir uygulama değil bence.
PRP den önce en azından 1-2 tane gördüğümüz oluyordu şimdi o da yok. inanılmaz çöktüm bugün , alışığım bu çökmelere yeniden kalkmalara gerçi ama içime atacak halim kalmadı sanırım bugün. işteyim tepki veremiyorum eve gidince eşim var üzülmesin diye tepki veremiyorum içime atıp duruyorum..
neyse yazmak istedim buraya