- Konu Sahibi akideciknane
- #68.601
doktordan geldim ama yarım yamalak sadece 1 yumurta gördü. 4 günlük ilacı iğnemi verdi cmt bakacak büyürse üzerine gidecek yoksa bu ayda bırakıyoruz.
tam doktordan çıktım bu haberi sindirmeye çalışıyorum, neyse diyorum cmt ye belki büyür gelişir negatif olmayım diyorum , geçen ay evlenen bir çift arkadaşımız vardı bizim yaşlarda, kız hamileymiş bu haber geldi
hayat heralde beni sınıyor.herkes de hadi sıra sizde , siz hala çalışmaya başlamadınız mı vakit kaybetmeden bakın onlar nasıl yaptı falan filan diye diye beynimi uyuşturdular.. tam da doktordan sonra bunu öğrendim..bu konuşmaların içine düştüm..
tabi ki onlar için seviniyorum ama tam gününde öğrendim gerçekten içim çok buruldu yaa insanların bu kadar kolay hallettikleri bir sey için kendi gösterdiğim bu çabanın bir sebebi olmalı herahlde buymuş benim de sınavım
PRP de kesinlikle işe yarayan bir uygulama değil bence.
PRP den önce en azından 1-2 tane gördüğümüz oluyordu şimdi o da yok. inanılmaz çöktüm bugün , alışığım bu çökmelere yeniden kalkmalara gerçi ama içime atacak halim kalmadı sanırım bugün. işteyim tepki veremiyorum eve gidince eşim var üzülmesin diye tepki veremiyorum içime atıp duruyorum..
neyse yazmak istedim buraya
Dur bakalım hemen moral bozma. Tabi yaşayana zor ama dediğin gibi biz alıştık bu düşüp kalkmalara, 3-4 gün önce gözler şelaleydi benim bak bugün yeni randevumu aldım tekrar yeşertmeye çalışacağım umudumu.
Ben tüm çabalayan pozitifi gören ve hatta kendiliğinden hamile kalanlara dahi hep dua ediyorum. Çünkü neyin hayırlı olduğunu şu anda bilemeyiz. Allah isteyen herkese doğru zamanda hayırlısını versin. O yüzden moral bozmak yok, çabaya ve iyiyi hayırlıyı istemeye devam
İnşallah önümüzdeki 4 gün bugünün tatsız ruh halini unutturacak gelişmelere gebedir