-
- Konu Sahibi akideciknane
- #68.561
E2 tutturmustun:))Bi noktadan sonra cok bilinmeyenli denkleme geciyor o zaman da kader kismet sans diyoruz iste..Dimi ya
Senin e2 ile benim e2’yi karşılaştırıp opu’da toplanacak yumurta adedini hesaplamıştım birebir tutmuştu
Hesap kitap bir yere kadar işte
faydalı bulmana çok sevindim.inş güzel sonuçların olsun.
Bende 2-3 gun sonra baslıcam tedaviye büyük ihtımal .siparişi verdım bugün:) ama toplama işlemıne kdr faydası olur die düşündüm.yani gönül öyle istıyor tabi:)Ben şimdi Eylül reglm ile tekrar başlamayı düşünüyorum. Arı sütü başlasam faydası olur mu acaba bu kısa sürede?
Bende 2-3 gun sonra baslıcam tedaviye büyük ihtımal .siparişi verdım bugün:) ama toplama işlemıne kdr faydası olur die düşündüm.yani gönül öyle istıyor tabi:)
Olur canım 10 15 gun de etki ediyor.sabah aksam nohut tanesi kadar yemeni tavsiye ederim.benim 12 günde sabah aksam yememle ilk kez 5. Güne 2 embriyo geldi.Ben şimdi Eylül reglm ile tekrar başlamayı düşünüyorum. Arı sütü başlasam faydası olur mu acaba bu kısa sürede?
Açıkcası bende tam emin olamadım nerden olmalı sipariş.arastırdım biraz sogukzincir yazan birkac firmada 30-40 gr ı epey pahalı.250-300 tl arası avuçiçi kadar şey.bende arifoğlundan organik arı sütü siparişi verdim.soğukzincir gönderdiklerini sanmıyorum.sitesin 109 tl ye aldım.İnşallah faydası olur.
Nereden sipariş ettiniz? Şu soğuk zincirle gelen şekliyle değil mi?
İğneler devam ederken arı sütü de kullanılabiliyor mu
Çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda bebeğine kavuşursun inşallahBu Cumartesi düşük gerçekleşti.
Bir ay sonra tekrar transfer yaptırmak istiyoruz. Yumurta sayısını ve kalitesini arttırmak için kullanacağım besin takviyelerine bugünden itibaren başlasam bir sakıncası olur mu ?
Cok gecmis olsun, uzmek ya da yaranizi desmek istemem ama nasil dusuk yaptiniz merak ettim kendi mi düştü ilacla mi oldu, agri sanci cektiniz mi? Ben de cok kayip yasadim da tekrar olursa kurtajsiz nasil atlatirim diye dusuncedeyim...inşallah bu son olumsuzluk olsun..Bu Cumartesi düşük gerçekleşti.
Bir ay sonra tekrar transfer yaptırmak istiyoruz. Yumurta sayısını ve kalitesini arttırmak için kullanacağım besin takviyelerine bugünden itibaren başlasam bir sakıncası olur mu ?
Tedavi sırasında da kullanıcakmısınız?bir sakıncası yok ozmn ilaçlarla daha öncede öle kullandıysanızBen de ari sutu olarak egricayirin ampulleri var soguk zincire gerek olmuyor onu kullaniyorum, gecmiste soguk zincirle gelen minik kavanoz olanini da kullandim ama ampul kullanimi daha rahat arada fark yok dediler ve gercekten inanilmaz faydalı sabah bir ampul ari sutunu suya karıştırıp taze polenle içiyorum aksam da yemekten once bir tatli kasigi ari sutu bal polen karisimi yiyorum belki cok abarttim ama benim de ari sutuyle ilk defa 41 yasinda 7 folikulum olmustu bakalim bu ay ne olacak, o nedenle kesinlikle tavsiye ederim...
Olur canım 10 15 gun de etki ediyor.sabah aksam nohut tanesi kadar yemeni tavsiye ederim.benim 12 günde sabah aksam yememle ilk kez 5. Güne 2 embriyo geldi.
Evet ben tedavi sirasinda da kullanacagim gecen tedavimde de kullanmistim doktora sormustum o da sakinca olmaz demişti ama transfere kadar kullanirim, transfer olma durumuna erisebilirsem tabi...Tedavi sırasında da kullanıcakmısınız?bir sakıncası yok ozmn ilaçlarla daha öncede öle kullandıysanız
Sizde baslıcaktınız dimi buay? Aynı tarıhlerde orda olcktık sanırım?
Ahhh busefer görelim 5. GünüEvet ben tedavi sirasinda da kullanacagim gecen tedavimde de kullanmistim doktora sormustum o da sakinca olmaz demişti ama transfere kadar kullanirim, transfer olma durumuna erisebilirsem tabi...
Adet olunca gidecegim ama benim kurtaj kanamam yeni bitti sanki adet olmam biraz uzar gibi geliyor, normalde 1-2 eylulde adet olmayi bekliyorum, olunca hastaneye giderken haber veririm size
MerhabaBen de ari sutu olarak egricayirin ampulleri var soguk zincire gerek olmuyor onu kullaniyorum, gecmiste soguk zincirle gelen minik kavanoz olanini da kullandim ama ampul kullanimi daha rahat arada fark yok dediler ve gercekten inanilmaz faydalı sabah bir ampul ari sutunu suya karıştırıp taze polenle içiyorum aksam da yemekten once bir tatli kasigi ari sutu bal polen karisimi yiyorum belki cok abarttim ama benim de ari sutuyle ilk defa 41 yasinda 7 folikulum olmustu bakalim bu ay ne olacak, o nedenle kesinlikle tavsiye ederim...
Teşekkürler. Doktorum kürtaj yapmak istedi ama ben başka bir doktora giderek 2 gün onun kontrolünde ilaç kullandim, 4 gün sonra da düşük gerçekleşti. 2.gün çok fazla ağrım vardı bayağı kıvrandim kuvvetli bir ağrı kesici kullandım. 4.gün dışarı çıktıktan sonra kendimi ağrıdan zor eve attım, ılık bir duşun altında sonunda ~ 10 cmlik parça düştü. Kürtajda böyle ağrılar olmazdı herhalde ama zaman kaybetmemek için bu şekilde yaptım.Cok gecmis olsun, uzmek ya da yaranizi desmek istemem ama nasil dusuk yaptiniz merak ettim kendi mi düştü ilacla mi oldu, agri sanci cektiniz mi? Ben de cok kayip yasadim da tekrar olursa kurtajsiz nasil atlatirim diye dusuncedeyim...inşallah bu son olumsuzluk olsun..
Cok çook geçmiş olsunTeşekkürler. Doktorum kürtaj yapmak istedi ama ben başka bir doktora giderek 2 gün onun kontrolünde ilaç kullandim, 4 gün sonra da düşük gerçekleşti. 2.gün çok fazla ağrım vardı bayağı kıvrandim kuvvetli bir ağrı kesici kullandım. 4.gün dışarı çıktıktan sonra kendimi ağrıdan zor eve attım, ılık bir duşun altında sonunda ~ 10 cmlik parça düştü. Kürtajda böyle ağrılar olmazdı herhalde ama zaman kaybetmemek için bu şekilde yaptım.
Teşekkürler. İki tane 4bb kalitede (düşük) dondurulmuşum var, doktor ikisini de transfer edelim diyor.Cok çook geçmiş olsunİnşallah bundan sonraki sağlıkla gelir.
Dondurulmuşunuz var mı,yoksa tekrar tedavi mi düşünüyorsunuz?
Hepimiz biliyoruz ki bunun pek rakamsal skorlamayla alakası yok.daha iyi denilen tutmaz düşük kalite denilen sarılır sımsıkıTeşekkürler. İki tane 4bb kalitede (düşük) dondurulmuşum var, doktor ikisini de transfer edelim diyor.
Çok fazla umudum yok göreceğiz artık.
Birşey sormak istiyorum 8 de 1 denince acaba tek seferde 8 tane ngs ye yolla bir tanesi sağlıklı çıkar demek istemişse bu nerdeyse bizim yaşlar için imkansız hatta gençler için bile kolay değil. Her ay yumurta davranışı değişiyor bu sebeple arka arkaya 8 tane toplasan bile burdan 1 tane sağlıklı gelmeyebilir. Bu kısmı çok anlamadım acaba doktor nasıl demek istedi? Bende çok arka arkaya olmasada toplamda 10 gitmişti 1 sağlıklı 2 mozaik gelmiştiEvet genetik teste gidiyor benimkiler.
Bu 2. deneme: 11 yumurta, 4 döllenen,
2 adet 5. gün embriyosunda 0 sağlıklı
İlk denemede: 18 yumurta, 12 döllenen,
5 adet 5. gün embriyosunda 0 sağlıklı
Tek umudum, ilk denemenin moral bozukluğuyla 5’de 0 bulduğumu anlatınca “çok anormal bir durum değil, sizin yaşlarda 8’de 1 gibi düşünebilirsiniz sağlıklı dönüş oranını” demişti Memorial’daki doktorlardan biri..
Şu ana kadar 7’de 0 bulduk, 8’e 1 kaldı ☺
Tabiki bu şekilde matematiksel çözümü olan bir durum değil de işte beyin pozitif birşeyler üretmeye çalışıyor ne yapsın
Teşekkür ederim.
Aynen yola devam