Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kesinlikle çok haklısınız bana kalsa ben de 3. Gün de ısrar ederdim ama Memorial de beşe bekletmek gibi bir durum söz konusu şükür embriyolar beşe kadar gidebildiler ama gidememe ihtimali de vardı bu riski ben değil ama hastane göze alıyor sanırım
Aslında benim daha önce bir kürtaj gecmisim var 8. Haftada kalbi durmuştu genetiğe yollamistik sonuç 46 XY gelmişti yani bir sikinti gozlenmemisti,o 3. Gün orta kalite de bir embriyoydu yani nasip olursa tutuyor ama devamı önemli tabiki

Ben de simdi onu düşünüyordum kalp kalbe karsiymis, az once icimden dedim ki buraya hep girip okudum ama hic paylasim yapmamıştım belki de anlatmaya gucum yoktu kalmamisti ama sonra baktim herkes ayni amacta ayni kutsal ugurda baslarina gelenleri tecrubeleriyle aktarıp yardimci olmaya calisiyorlar ne kadar guzel ne kadar moral verici, iyi ki varsiniz...burda bu ugurda caba gosteren herkese duam olacak kendi dualarimin icinde cunku sadece benim basima mi geldi dedigimiz seyi bakiyorum ki bircok bayan yasamis hatta belki cok daha fazlasini, Allah herkese yardim etsin...benim bundan sonra aynen dediginiz gibi yumurta kalitesini artirmak icin vitaminlere ihtiyacim olacak, b, d vitaminleri, ari sutu, polen, bir de dhea ve coenzimq10 oneriyorlar onlarin hepsini iceyim diyorum sizin bu konuda yazdiklarinizi da okuyayim suan bu hazirlik süreciyle gecirip en azindan kendime katkı saglayayim, cok sagolun varolun....

Oyle tabi; fakat sunu da unutmayin. Hastane ne isterse istesin, karar verme mercii sizsiniz.
Bu arada kan dolasimi ile ilgili sorunlara bakildi mi? Bazi insanlarda duyuyorum pihtilasma sorunlari yuzunden de saglikli olan bir bebek kaybedilebiliyor.

Bir de bebekte kromozomal sorun disinda da sorunlar olabiliyor; bu yuzden hicbir yontem 100% garanti veremiyor maalesef. Pgt sadece kromozom sayi bozukluklarini ekarte etmeye yariyor. Vucudun dogal secim mekanizmasi, sagliksiz ve gucsuz olanlari eliyor bircok canlida oldugu gibi... ama dedigim gibi sizin yasiniz daha genc, mutlaka dogru merkezde ve iyi bir ekiple mutlu sona varirsiniz. Sadece ucuz etin yahnisini yapmayin derim nacizane...

Tamam, siz bir bakin; sonra kafaniza takilan seyler olursa da hic cekinmeyin.
Yalniz ufak bir husustaki dusuncemi de belirteyim. Yumurta kalitesini artirmak bilimsel olarak mumkun degil. Bircok arkadas takviyelerin bu hususta fayda sagladigina inaniyor; yalniz gercekci olmak gerekirse takviyeler sadece varolan yumurta rezervinizin kalitesini korumaya yonelik. Bu da cok onemli tabi ki ve yasam standardlarini da saglikli seceneklerle degistirdiginizde cok fark goruluyor. Bircok kisi ben bu konuda boyle konusunca biraz bozuluyor; ama neyin ne oldugunu bilirsek, beklentilerimizi de ona gore ayarlayabiliriz.
Benim tecrube ettigim de elde edilen folikul sayisinda artis sagladigi. Bu da pgt dusunuldugunde bir avantaj sagliyor. Ama yine de sayi degil onemli olan, icinin ne kadar saglikli oldugu. Kimi arkadas iki embryo gonderiyor, ikisi de saglikli gelebiliyor. Bende bu oran cok dusuktu sayim fazla olmasina ragmen.
Yani diyecegim o ki var olan yumurta kalitesi artmaz; ama korumak ve kalitesinin bozulmasini onlemek sizin elinizde.
Son olarak da takviye dozajlari icin, benim arastirmalarim ve tecrubelerim sonucunda dozaj onerilerim cok yuksek miktarlarda. Lutfen arastirma yaparken dozajlara da onem verin.

Kanda hafif pıhtılaşma eğilimim varmış yani taşıyıcısı olduğumu söylemişti doktorum aslında kan sulandirici da kullanmıştım ama doktorum Cok onemsemefigi için ben de onemsemeyip her gün vurdurmamistim.onceki tedavimi Bursa Acıbadem de yapmıştık

Şuan Memorialde tedavi görüyorum gerçekten güzel bir ekip,semra hanım ve ekibi çok titiz merkez olarak çok içime sinen bir yer artık gerisi Allah'a kalmış.
Seni de takip ediyordum, inşallah sağlıkla sıhhatle bebeğini kucagina alırsın,hayırlı güzel bir evlat olsun size

Tamamdir cok sagolun benim sayi da azdi yastan dolayi kalite de...ilk denemede 3, ikinci 1 ve olgun degil, en son denemede hic inanmadigim o vitaminlere agirlik verince 7 oldu bu benim icin gerçekten cok iyiydi en azindan umuttu, sonucta insan esine karsi da kendini mahcup hissedebiliyor yumurta cikmayinca. 7 olunca kendime guvenim geldi ve artik ilaclara takviyelere inanmaya basladim, bu nedenle bundan sonra bu takviyeler hem bana biraz ugras olacak hem de ne katkisi olsa yanima kar diye düşünüyorum o yuzden kesinlikle araştıracağım bunu ve ne guzel tesaduf ki siz bu konuda zaten calismissiz birikim yapmissiniz, cok sagolun....

Cok tesekkurler guzel dileklerin icin. Tanrim herkese nasip etsin bu guzellikleri insallah

Bence Amerikan’da cikan sayilari kendinize cok baz almayin. Yumurta kalitesini yanlis dozaj veya uygun olmayan ilac vs gibi seyler de bozabiliyor. Orada size ne tur bir tedavi yaptilar vs cok onemli; belki de bunlar bile negatif etkiledi. O yuzden iyi bir laboratuvar ve iyi bir ekip cok onemli. Bence moralinizi toplayin, takviyelere agirlik verin ve iyi, isinin ehli bir klinikte bu yasadiklariniz hic olmamis gibi yeniden baslayin. Moral de bu isin yarisi unutmayin, bence tedavinin olumlu ya da olumsuz sonuclanmasina dogrudan katki sagliyor.

Kızlar elimde gonal f kaldı malum 28 gün icibde kullanmak gerekiyor ihtiyacı olan varsa ücretsiz verebilirim,İstanbul zeytinburnun da oturan veya buraya gelecek olan olursa veririm yaklasik 250-300 doz var için de
Dolapta sebzelik bölümde beklettim içiniz rahat bir şekilde kullanabilirsiniz

Haklisiniz zaten ordaki ikinci tedavim bombos oldu, bir onceki ay verdikleri hormon ilaci baskilamis ve folikullerimin hepsi bos cikti, iptal edildi ama para almayi bildiler ne yazik ki...inanin parayi da gectim kendimi yumurtalari yok biri gibi hissetmek cok daha feciydi, bir sonraki ay daha sana o ilaci vermeyelim baskilama yapiyor dediler resmen deneme yanilma tahtasi oldum dediginiz gibi Allahin izniyle bu sefer memorial'la bir gorusme yapip sıfırdan baslayayim, tekrar çok cok sagolun...

Günaydın kızlar dun transferim oldu ama aksamdan beri bogaz ağrısı,burun akıntısı yaşıyorum sanırım dün hastanede üşüttüm ne yapmam lazım ne yiyip içeyim

Günaydın kızlar dun transferim oldu ama aksamdan beri bogaz ağrısı,burun akıntısı yaşıyorum sanırım dün hastanede üşüttüm ne yapmam lazım ne yiyip içeyim
Günaydın, hayırlı olsun transferin. Redoxon gibi sandoz kullanabilirsin ama yine de doktoruna sor ben usuttugumde kesinlikle ilaç kullanmıyorum bunu kullanıyorum

Günaydın, hayırlı olsun transferin. Redoxon gibi sandoz kullanabilirsin ama yine de doktoruna sor ben usuttugumde kesinlikle ilaç kullanmıyorum bunu kullanıyorum
Sağol canım,sorayım o zaman doktoruma ona göre kullanayim,ben de ilac kullanma taraftarı değilim zaten,bol bol sıvı alıyorum ama geçmeyen ağrılar var bakalim insallah bu dediğin iyi gelir

Arkadaşlar Merhaba bugün 5. Gun dondurulmus embiryo transferimin 7.gunu estrofem ve crinone jel kullanıyorum yazdırmak için devlet hastanesinde kadin dogumcuya gittim fakat doktora bir türlü yaz diramadim elimde recetem durumu izah etttim ama doktor ısrarla yazmadı böyle bir şey yaşadınız mı.7.gun sonuç çıkar mi bana 9 gün demişti ler erken değil mi..

hayırlı olsun. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Dikkat edin kendinize, geçmiş olsun. Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…