Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

14 yumurta toplandı 11 olgun du 8 dollendi 4 embriyo donduruldu herşey gayet iyi gidiyordu birde ben bisi farkettim transfer sırasında benim ekrana bakmamı engellediler belki koymadılar bile
Çok üzgünüm seni çok iyi anlıyorum benimde son negatifi almamdan 2.5 ay geçti umudum hevesim kalmadı dr lara güveniyoruz sonu hüsran sana yapılan çok yanlış Her yönden yanlış hem de ama üzülme canını sıkma stres en büyük düşmanımız kısmet bu sefer de değilmiş asla bi daha yaptırmam dedim 2 ay boyunca ama artık maddi olarak toparlanırsam en iyi merkezde yaptırmayı düşünüyorum negatif alınca o bebeği kaybetmişiz gibi bi yas dönemine giriyoruz ama geçecek sadece Allah a isyan etme en güzeli en sağlıklısı bizlerin olacak inşallah

14 yumurta toplandı 11 olgun du 8 dollendi 4 embriyo donduruldu herşey gayet iyi gidiyordu birde ben bisi farkettim transfer sırasında benim ekrana bakmamı engellediler belki koymadılar bile
O ne biçim iş ya. Böyle rezillik olur mu? Benim transfer sırasında ekranı özellikle görebileceğim şekilde ayarladılar. Bittikten sonra da bulunduğu yeri tekrar gösterdiler gördüm yani. 1 tanenin dondurulması ertesi gün netleşecekti, embriyolog ayrı aradı dr ayrı aradı donduralım izniniz olursa diye.

Gecmiş olsun ins. En kısa zamanda anne olmanı dilerim.15.000 harcamışsınız elinizden gelen herseyi yapmıssınız.istanbulu tavsiye edecegim mecburen uzüntünü çok iyi anlıyorum.inş. bebeğin olur hep sevinçli haberlerini alırsın.

Canım ya şimdiden doğum günün kutlu olsun inşallah yavrun kendini sana hediye edecek
Dün bugün baktıracağım dedikten sonra leke olunca koşa koşa kan tahlili e gittim. Bugünüm bozulmasın diye. Sonuç pozitif ama düşük 17,88 bu nedenle arafta kaldım. Dualarınızı bekliyorum. Hayırlısı olsun umarım düzgün artar ve kimyasal olmaz. Bu arada teşekkür ediyorum

İnşallah değerlerin kat kat artar ve bebişini konuşuruz burada

Kuzum aynisi bana da oldu. 2. Gün transferiyim test gününden önce çıkmaz diyerek hiç baktırmayın düşünmedim. 9. Gün 19 çıktı 16 saat sonra bu gün 53 çıktı. Ben de transferden 3 gün sonra vurulduğum iğneye bağlamıştım ama ondan değilmiş.
İnsallah değerin hayırlısıyla artar

Bu arada lekelenmem olduğu icin koşa koşa baktırmaya gitmiştim.

S sucklingpigs canım geçmiş olsun yazında grip heleki hamile iken hiç çekilmez

Valla dogru diyorsun canim, cok tesekkurler. Hayir bir de hava 40 derece falan, yani hem cehennem gibi sicak hem grip oldum, mahvoldum, insan uyuyamiyor geceleri... Neyse, cok sukur bu hafta cok daha iyiyim; ama hava hala cok sicak... Guya kuzeyde yasiyorum; ama Istanbul'dan beter burasi...

İnşallah sağolun

Canım çok sevindim kacici gün embriyosu idi inşallah sıkı sıkıya tutunsun meleğin güzel haberlerini bekliyorum

Yaaaa çok kötüyüm cookkkk az önce öğrendim dr aradım bana şimdi soyluyo embriyo transfer edilince kalan 2 bozulmuş neden neden söylemediler bugüne kadar sahtekar mı bunlar
Maalesef iste bu kadar basit soyleyebiliyorlar, hastanin hastayi da gectim ya bir kadinin bir anne adayinin psikolojisi düşünülüyor mu hic? Ben 3 tup bebek denememi Istanbul'un sayili ve en pahali hastanelerinin birinde yaptirdim. 41 yasindayim yumurta rezervim az ve iki tupum de yok. Ilkinde 8 haftalik kaybettim tamam olur dedik, ikinci de tamamen ilac hatasi yuzunden zar zor olusan folikullerim bos cikti, ilac hatasi olduguna eminim cunku sonrakinde sana o ilaci bir daha vermeyelim yumurtalari baskiliyor dendi. 3.tedavimde ari sütleri polenler b vitaminleri tamamen kendim uğraştım doktor hic tavsiye etmedi, 7 folikul oldu ve 7 si de dollenebilecek durumda dendi benim icin inanilmaz basariydi. Ama ne oldu, illa 5.gune gidecegiz dediler, ben bu yumurtalari olusturana kadar nasil ugrastim yapmayın 5.gune gitmeyelim labaratuar ortamında dayanmaz dedim, embriyolog doktor beni fircaladi biz biliriz bize guvenmeniz lazim, 5.gun embriyosu daha garanti dedi, tamam dedim, 5.gun transferde bana sadece 2 embriyo kaldigini soylediler diğerleri 3.gunden sonra maalesef ilerlememis. Sonuc hamile kaldim ama o cok garanti dedikleri bebegim maalesef saglikli degil bir kac gune alinacak. Deli oluyorum cirpiniyorum cirpiniyorum hicbir sey yapamıyorum. Doktor olur boyle sebebi yok diyor. Demek istedigim maalesef bir cok yerde insan bunu yasayabiliyor, moralinizi bozmamaya calisin, pes etmeyin, guclu olmak zorundayız, hepsi gececek. Ne kadar demesi kolay uygulamasi zor da olsa bu surec gececek hepimiz icin inaniyorum. Ben bir sonraki tedavimi baska hastanede dusunuyorum eger bu yazdigimi okuyan arkadaslardan bana Istanbul'da onerebilecekleri bir tup bebek merkezi olursa cok sevinirim. Allah hepimizin yolunu acik etsin....

Hangi hastane acaba?benim de şuan embriyolarım var ve memorialde 5. Güne bekletecez diye diretiyorlar ben de çok korkuyorum zaten zar zor yumurta üretiyor vücut bir de 5. Güne bekletmek nedir? Nasip olursa her şekilde de oluyor zaten.Bence sadece pgt isteyenlerin beşe bekletilmesi lazim yumurtası az olanların 3. Gün gayet ideal yani

Ben bu konuyu cok arastirdim, bazi doktorlar özellikle embriyonun yeri biran once anne karnına verilmesidir diyorlar cunku zaten yasli olan yumurtalar kultur ortamında 5.gune gidemeyebiliyorlar, ve illa ki bir kismi sirf kultur ortamindan kaybediliyor tamam belki bazıları gerçekten kalitesiz ve sagliksiz oldugu icin 5.gune gitmeyebilir ama o zaman 3.gun transferi niye var ? Ben 3 denememi de Amerikan hastanesinde yaptirdim, daha ilgili daha ozenli davranilmasini psikolojik boyutun da düşünülmesini beklerdim, insallah sizin hersey yolunda gider ben kotu bir ornegim siz hic akliniza kotu bir sey getirmeyin, insan neden korksa basina geliyor maalesef...Allah yardımciniz olsun...

Çok haklısınız ben de aynen öyle dusunuyorum,labaratuvar şartları ne kadar iyi olursa olsun anne rahmi gibi olamaz,anne rahminin embriyoyu tamir etme özelliği de varmış.
Şöyle bir durumda var belki embriyolariniz 3. Ve 4. Günü iyi kalitede olduğu için sakınca görmemişlerdir iyi olmasaydı bekletmezler diye düşünmek istiyorum

Yasadiklariniza cok uzuldum.
Ilk soyleyebilecegim sey Amerikan Hastanesi’nin kesinlikle tupbebek konusunda tam bir dolandirici oldugudur. Dolandirici olduklari gibi bilgisiz ve beceriksizler. En yakin arkadasimin orada yasadiklarini bildigim icin bu konuda cok musterihim. Maalesef siz de boyle seyler yasamissiniz.
3. gun transferi konusunda da size tamamen katiliyorum. Anne rahmi, dunyanin en iyi laboratuvar kosullarindan daha yegdir. Eger pgt dusunmuyorsaniz, rezerv de az ise; bence de daha mantikli. Bununla birlikte ileri yasta pgt’siz transfer yapildiginda kromozomal sorundan bebegin kalbinin durma ihtimali de azimsanmayacak bir yukseklikte. Bu oldugu takdirde en az 6 ay atiyor bir sonraki tedavi.
Benim su ana kadar optimal basari elde edildigini gordugum en iyi yontem, rezerv az olsa dahi, arka arkaya opularla havuz yapip pgt ile transfer ettirmek. Cok maliyetli oluyor; fakat olasi riskleri azaltmak acisinda en optimal yontem bu. Bunun icin de laboratuvari, ekibi ve doktorlari cok iyi olan bir klinige ihtiyac var. Ben Fulya Bahceci’de bunu yaptim, buradan ve disaridan ayni yerde yapanlari ve olumlu sonuc alanlari biliyorum. Bunun yaninda Sisli Memorial’dan da cok memnun olan var. Bence bir dusunun derim.
Insallah bir dahaki seferiniz mutlulukla sonuclanir.

Son düzenleme:
Cok tesekkur ederim cok sagolun vakit ayirip bana yanit verdiginiz ve tecrubelerinizi paylastiginiz icin, haklisiniz ben de artik ne kadar uzun ve masrafli da olsa bu dediğiniz yontemi dusunmeye basladim, her defa ugrasip her defasinda yikilmaktansa havuz yapip pgt yaptirmak cok daha garanti bir yontem, bastan bu yöntemi secsem bu kadar maddi manevi kayip yasamazdim, ve ne yazik ki ben bu yöntemi doktora ilk kaybimdam sonra sordum bana onermedi beni o bu klasik yonteme yonlendirdi. Ve sonucta ne yazik ki iki minik can kaybettim onlara paradan da daha cok üzülüyorum.....tekrar cok sagolun guzel dilekleriniz icin, hepimize guzellikler saglik dolu gunler olsun insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…