Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

GünaydınSerumdan bahsettiğinize göre transfer aşamasına gelmissiniz.Sizi takip ediyorum.Hadi inşallah bu sefer olacak.Ben de Ağustos adetiyle inşallah transfer hazırlıklarına başlıyorum.1 tane NGS normal embriyom beni bekliyorBurdaki tüm dostlara kolaylıklar dilerim.Test sonucu bekleyenler umarım positif olur hepsi.Bi güzellik var bu aralar burada.Enerji yüksek bolluk bereket...Umut oluyor insanaSevgiler

Ne kadar pozitif bir mesaj♥ İnşallah herşey dilediğiniz gibi olur.

Selam arkadaşlar. Nasılsınız?

Dün muayenem vardı. 6+4 deyiz şuan.
Yavrumun kalp sesini duyduk şükür, bebeğin genel olarak durumu iyi. Ama rahimde iki yerde küçük kanama olmuş. Dr "düşük riski görünüyor. 20 gün sonra kontrole gel ne durumda bakalım, ama dikkatli ol hep uzan" dedi.. Tuvalet ve yemek dışında yataktan kalkma dedi. Yarım saatten fazla ayakta kalma ve yürümek zorunda kalırsan yarım saati geçme dedi.
Yaş faktörü de var tabi o sebeple de risk görüyorlar. 20. gün kontrolden sonra drla yollarımızı ayıracağız. Bir kadın doğum dru tavsiye etmesini istedim. Acıbadem hast. Dr larını önerdi dolayısıyla. " benim sana tavsiyem yaş faktörünü ve düşük riskini göz önüne alırsak tek bir drun olsun, bu bir perinatoloji uzmanı olsun" dedi. Şimdi arayışlara girdim. Sizin tavsiye edeceğiniz bir perinatolog var mı? İstanbul Avrupa yakasında

Transfer sonucundan kaç gün sonrasına ilk randevuyu verdi doktorunuz ?

Merhaba, tebrikler ve Allah'in izniyle sağlıkla kucaginiza almaniz dileklerimle...ben perinatoloji konusunda benim cok uzun yıllar doktorum olan Prof.Dr.Basak Baksu'yu oneririm. Suanda bildigim Kozyatagi Acibadem'de calisiyor. Tup bebek yapmadigi icin ona gidemedim ama uzun yillardir tanirim cok hassas cok ozenli titiz ve ilgili bir doktor oldugunu soyleyebilirim. Saglicakla kalin..

İlginize çok teşekkür ederim.
BBen Avrupa yakasındayım ama tavsiyenizi dikkate alacağım. O yakada olup ihtiyaç duyan arkadaşlara da fikir olur hem.

EEvlat isteyen herkesin kucağına almak nasip olsun inşallah teşekkür ederim.
Sizin de tedavinizin başarılı olmasını diliyorum, herşey gönlünüzce olsun

Arkadaşlar merhaba, Cuma akşamı 2 embriyo transferim gerçekleşti. Bu sabahtan beri idrarımda yanma başladı. Tam idrarımın sonunda.. bunun yanında daha sık idrara gitme ihtiyacı hissediyorum, aranızda benzer bir durum yaşayan oldu mu acaba?

Cok tesekkur ederim cok sagolun guzel dilekleriniz icin....

Merhabalar... Minik bir mesaj atıp kaçayım. Felice Gersh adında emekli bir jinekologu takip ediyorum. Kitabı çıkalı 6 ay olmadı bile. Çok güzel tavsiyeleri var. Sizlerle alakalı gördüğüm için bunlardan birini paylaşmak istedim.:

''Süt ürünlerinden uzak durmanız için ikinci bir neden de galaktozun ileri yaşlarda infertiliteye neden olmasıdır. Galaktoz, süt şekeri demektir. Kadınların yumurtalıklarında da aynı bağırsaklarda olduğu gibi bakteri hücreleri vardır. Bu hücreler yumurtalıklarda bulunan yumurtaların sağlıklı bir şekilde büyüyebilmesi için kritik bir role sahiptir. Galaktoz bu hücrelerde toksik etki gösterir. Fazla süt tüketen kadınların diğer kadınlara oranla yaşla beraber doğurganlıklarında daha hızlı düşüş olduğu bilimsel araştırmalarda gösterilmiştir.''

Kitap PCOS hakkında olsa da sağlıklı yaşam ipuçları vererek doğurganlığın artmasına yardımcı oluyor. Okumak isterseniz özellikle aşağıdaki linkten bakıp biraz da PCOS ile alakalı ilk kısımları atlayıp devamındaki ilk 6 adımı okuyup hayatınıza geçirebilirsiniz. İnşaallah emeklerinizin karşılığını versin Rabbim.

Benim hatırladığım senin 4.gün embriyosu sonrası kimyasal oldu sonra normal hamile kaldın değil mi

Evet canım 4. Gün embriyosu idi kimyasal değil artışlar iyi idi birden kanama başladı ve düşük yaptım senin son durum ne inşallah yükselmiştir değerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…