Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Arkadaşlar Merhaba bugün 5. Gun dondurulmus embiryo transferimin 7.gunu estrofem ve crinone jel kullanıyorum yazdırmak için devlet hastanesinde kadin dogumcuya gittim fakat doktora bir türlü yaz diramadim elimde recetem durumu izah etttim ama doktor ısrarla yazmadı böyle bir şey yaşadınız mı.7.gun sonuç çıkar mi bana 9 gün demişti ler erken değil mi..
Ne tuhaf doktorlar var ya receteni de goturmussun yazmasi gerekirdi,bana aile hekimi bile yazmıştı ama kadın dogumcunun yazması gerekiyormuş ben de ugrasmamistim çünkü devletten randevu almak uzun sürüyor diye

Arkadaşlar Merhaba bugün 5. Gun dondurulmus embiryo transferimin 7.gunu estrofem ve crinone jel kullanıyorum yazdırmak için devlet hastanesinde kadin dogumcuya gittim fakat doktora bir türlü yaz diramadim elimde recetem durumu izah etttim ama doktor ısrarla yazmadı böyle bir şey yaşadınız mı.7.gun sonuç çıkar mi bana 9 gün demişti ler erken değil mi..
canım öncelikle hayırlı olsun, inşallah hayırlı sonucu alınsın 🙏🏻😊 benim de test günüm 9. Günümdü ve çok şükür pozitif🙏🏻😊 ben transferden önce jeli yazdırdık 2 kez, durumu anlattım sorun çıkarmadılar. İlkinde bir kutu yazılmıştı. İkinci gittiğim doktora rica ettim daha fazla yazabiliyosanız iyi olur, sürekli gitgel zor oluyo diye. Sağolsun yazdı devlet verirse alırsınız dedi, 3 kutu yazmış ve aldım. Estrofemi günde 1 tane olarak devlet karşıladığı için ben günde 3 kez kullandığım için erkenden bitiyo ve yazsalar bile devlet karşılamıyo gününden önce. Onu cepten alıyoruz, ilaç yazdırma tarihi gelene kadar..

canım öncelikle hayırlı olsun, inşallah hayırlı sonucu alınsın 🙏🏻😊 benim de test günüm 9. Günümdü ve çok şükür pozitif🙏🏻😊 ben transferden önce jeli yazdırdık 2 kez, durumu anlattım sorun çıkarmadılar. İlkinde bir kutu yazılmıştı. İkinci gittiğim doktora rica ettim daha fazla yazabiliyosanız iyi olur, sürekli gitgel zor oluyo diye. Sağolsun yazdı devlet verirse alırsınız dedi, 3 kutu yazmış ve aldım. Estrofemi günde 1 tane olarak devlet karşıladığı için ben günde 3 kez kullandığım için erkenden bitiyo ve yazsalar bile devlet karşılamıyo gününden önce. Onu cepten alıyoruz, ilaç yazdırma tarihi gelene kadar..
7.gun kan sonucu çıkar

9.gunu beklemek mi lazim
[
bilmiyorum ama ben cesaret edip idrar testi bile denememiştim. 5, gün embriyosuydu, Söyledikleri gün 9. Günde kan verip sonucu öğrendik. Sabredebilirsen bence bekle, erken kan, idrar testi yapıp sonradan pişman olanları görüyorum forumda. Yine de senin kararın tabi 😊 inşallah güzel haberler alrsın🙏🏻🙏🏻🙏🏻

bilmiyorum ama ben cesaret edip idrar testi bile denememiştim. 5, gün embriyosuydu, Söyledikleri gün 9. Günde kan verip sonucu öğrendik. Sabredebilirsen bence bekle, erken kan, idrar testi yapıp sonradan pişman olanları görüyorum forumda. Yine de senin kararın tabi 😊 inşallah güzel haberler alrsın🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Merhaba canim,
Agzimdan aldin lafi desem yerinde olur. Ben de arastiriyorum su anda, kismetse haftaya yaptiracagim insallah. Sana da ogrendiklerimi iletirim. Su ana kadar uc marka ile gorustum, NiFTY 2700 TL, Verifi Prenatal 3000 TL civari, VERACITY 430-490€ arasinda panele gore degisiyor. Yarin da Harmony, Prenatest, MaterniT21plus ve Panaroma ile konusacagim.
Cok test markasi var, her birinin paneli digerinden farkli, o yuzden birebir mukayese de edilemiyor, hepsi de benim malim oburlerinden soyle iyi boyle iyi diyor. Haftaya klinigimde de teknik kisimlari ile ilgili bilgi almaya calisacagim.
Dedigim gibi, ne ogrenirsem paylasirim.
Merhabalar,

Bende Prenatest ile görüştüm , bu yazdıklarınızın üzerine tekrar görüştünüz mü ? Güvenilir bir merkez midir?

Merhaba! Transfer in hayırlı olsun inşallah bebeğime kavuşursun. Devlet estrofam ı karşılıyor ama crinone jel i karşılamıyor zaten estrofam 20 tl civarı zaten boşuna sinirlerini bozma keyfine bak güzel haberlerini bekliyoruz inşallah dualarımız seninle🤲🏻Ayrıca 7. Gün kan testinde pozitif se düşük de olsa çıkar bence .

X