- 9 Ocak 2015
- 12.717
- 28.995
- Konu Sahibi akideciknane
- #68.041
Kizlar 6. Gün embriyosu ne oluyor ? Yani en iyi embriyo 6. Gün embriyosu mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar 6. Gün embriyosu ne oluyor ? Yani en iyi embriyo 6. Gün embriyosu mu?
3.gün yasamamışımCanım çok sevindim kacici gün embriyosu idi inşallah sıkı sıkıya tutunsun meleğin güzel haberlerini bekliyorum
Test yaptirdin mi ne zaman tekrarlayacsksin3.gün yasamamışım
Ben direkt programdan hesapliyorum https://gebelik.hesaplama.net/ sitesine girince embriyo transferinin gunlerine gore hesaplama sistemi var size kac haftalik hamile oldugunuzu soyluyor transfer zamanınızı yazinca...Hamilelik haftasını nasıl hesapliyorsunuz ? Transferden iki hafta geriye mi yoksa adetin ilk günü mü ?
Teşekkürler link için ama hangisi doğru ? Adetin son gününü mü yazmak yoksa transfer gününü mü ?Ben direkt programdan hesapliyorum https://gebelik.hesaplama.net/ sitesine girince embriyo transferinin gunlerine gore hesaplama sistemi var size kac haftalik hamile oldugunuzu soyluyor transfer zamanınızı yazinca...
geçmiş olsun bende arkadaşımla aynı fikirdeyim.ben amerikan hastanesini duyunca off süper diyordum ama iyi ki gitmemişim bahçeci fulya iyi bir merkez şişli memorialde.doktorunuzun normal beklenen bir durum dediği kayıp aslında engellenebilir bir durum.yazdıklarınız tedavi sürecini güzel özetliyor.yani negatif sonrası herşey bitti demek değil.anne olma şansı burada ben dahil çoğu kişiye geldi.bu umut ve çaba ile size de gelebilecektir.ancak hamileliklerin erken dönemde sona ermesi pgt ile tedavi olmanızı daha önemli hale getiriyor.bir de 5. güne 25 yaşındakilerin 6-7 tane embriyosu geliyor.32 -35 yaşında olanların bile 5. gün embriyosu 2 tane oluyor.sizin de 2 kalmış ki normal ve iyi bir sayı.eğer bu embriyolar pgt.ye gitseydi sanırım çok da büyük laf etmek istemem sağlıksız gelecekti.doktor bunu size yaşatarak tedaviyi uygulamış.çoğu merkezde böyle yapıyor.umarım gönlünüze göre doktoru merkezi bulup son denemenizi yapıp anne olursunuz canı gönülden dilerim size ve tüm tedavisi sürenlereCok tesekkur ederim cok sagolun vakit ayirip bana yanit verdiginiz ve tecrubelerinizi paylastiginiz icin, haklisiniz ben de artik ne kadar uzun ve masrafli da olsa bu dediğiniz yontemi dusunmeye basladim, her defa ugrasip her defasinda yikilmaktansa havuz yapip pgt yaptirmak cok daha garanti bir yontem, bastan bu yöntemi secsem bu kadar maddi manevi kayip yasamazdim, ve ne yazik ki ben bu yöntemi doktora ilk kaybimdam sonra sordum bana onermedi beni o bu klasik yonteme yonlendirdi. Ve sonucta ne yazik ki iki minik can kaybettim onlara paradan da daha cok üzülüyorum.....tekrar cok sagolun guzel dilekleriniz icin, hepimize guzellikler saglik dolu gunler olsun insallah...
Anladim canım çok teşekkür ederim,benim daha önce 2. Ve 3. Gün transferim olunca bu konuda biraz bilgisiz kaldım bu defa 5. Güne zorladılar ama pgt istemedik yaşım 32 rezerv dışında bilinen bir sıkıntı yok şükür biz de risk alıp pgt istemedikHayir canim, en iyi embryo demek degil. Onlar 5. gun olgunluguna 6. gunde erisen embryolar. Geriden geliyorlar yani.
Zaten embryonun en iyisi morfoloji ile anlasilmiyor. Pgt yaptirmazsaniz anlama sansi yok.
Transfer gununu yazmak daha doğru diye biliyorum ben, cunku hamilelik transferden sonra basliyor, yani mesela transfere kadar olan sure uzunsa son adet tarihini girdiginizde bebek oldugundan daha buyuk hafta verir sanki...tam da emin degilim ama...Teşekkürler link için ama hangisi doğru ? Adetin son gününü mü yazmak yoksa transfer gününü mü ?
Yaptırdım bugün ama sonucu alamadım henüzTest yaptirdin mi ne zaman tekrarlayacsksin
Maalesef 10,2 ama ctrsi tekrar yaptır dedi doktorYaptırdım bugün ama sonucu alamadım henüz
Merhaba, çok heyecanlı bir bekleyiş :) düşünmemeye çalışın diyeceğim ama biliyorum ki için içine sığmaz. ama yine de kendinizi oyalayacak bir şeyler bulmaya çalışın. eminim ki herşey yolundadır Allah yardımcınız olsun.Kızlar bugün yüzümde küçük bi sivilce çıktı, tatlı bir şeyler yemek istedim. Tipik regl öncesi belirtileri. Dün de göğüslerim sanki biraz dolgundu ama bugün değil. Bir de yatmadan önce kullandığım jel sabah sanki pembemsi bir şekilde çıktı. Canım çok sıkkın gerçekten 1 Ağustos test günüm ve zaman geçmek bilmiyor.
İnşallah Çok teşekkür ederim.Merhaba, çok heyecanlı bir bekleyiş :) düşünmemeye çalışın diyeceğim ama biliyorum ki için içine sığmaz. ama yine de kendinizi oyalayacak bir şeyler bulmaya çalışın. eminim ki herşey yolundadır Allah yardımcınız olsun.
Bugün kaçıncı gününüzdü?Maalesef 10,2 ama ctrsi tekrar yaptır dedi doktor
Anladim canım çok teşekkür ederim,benim daha önce 2. Ve 3. Gün transferim olunca bu konuda biraz bilgisiz kaldım bu defa 5. Güne zorladılar ama pgt istemedik yaşım 32 rezerv dışında bilinen bir sıkıntı yok şükür biz de risk alıp pgt istemedik
Cok tesekkur ederim evet keske başından boyle yaptirmasaydim, hem zaman kaybi hem can kaybi hem de maddi kayip oldu toparlamaya çalışıyorum Allahin izniyle, guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim sagolun varolun Allah herkese yardim etsin bu konuda...geçmiş olsun bende arkadaşımla aynı fikirdeyim.ben amerikan hastanesini duyunca off süper diyordum ama iyi ki gitmemişim bahçeci fulya iyi bir merkez şişli memorialde.doktorunuzun normal beklenen bir durum dediği kayıp aslında engellenebilir bir durum.yazdıklarınız tedavi sürecini güzel özetliyor.yani negatif sonrası herşey bitti demek değil.anne olma şansı burada ben dahil çoğu kişiye geldi.bu umut ve çaba ile size de gelebilecektir.ancak hamileliklerin erken dönemde sona ermesi pgt ile tedavi olmanızı daha önemli hale getiriyor.bir de 5. güne 25 yaşındakilerin 6-7 tane embriyosu geliyor.32 -35 yaşında olanların bile 5. gün embriyosu 2 tane oluyor.sizin de 2 kalmış ki normal ve iyi bir sayı.eğer bu embriyolar pgt.ye gitseydi sanırım çok da büyük laf etmek istemem sağlıksız gelecekti.doktor bunu size yaşatarak tedaviyi uygulamış.çoğu merkezde böyle yapıyor.umarım gönlünüze göre doktoru merkezi bulup son denemenizi yapıp anne olursunuz canı gönülden dilerim size ve tüm tedavisi sürenlere
Cok tesekkur ederim cok sagolun vakit ayirip bana yanit verdiginiz ve tecrubelerinizi paylastiginiz icin, haklisiniz ben de artik ne kadar uzun ve masrafli da olsa bu dediğiniz yontemi dusunmeye basladim, her defa ugrasip her defasinda yikilmaktansa havuz yapip pgt yaptirmak cok daha garanti bir yontem, bastan bu yöntemi secsem bu kadar maddi manevi kayip yasamazdim, ve ne yazik ki ben bu yöntemi doktora ilk kaybimdam sonra sordum bana onermedi beni o bu klasik yonteme yonlendirdi. Ve sonucta ne yazik ki iki minik can kaybettim onlara paradan da daha cok üzülüyorum.....tekrar cok sagolun guzel dilekleriniz icin, hepimize guzellikler saglik dolu gunler olsun insallah...