Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Heyacanla Çarşamba günün bekliyorum
Bebeği göremeden insülini göreceğim sanırım :) sabah endokrinde hemşire ile randevum vardı, galiba insülin başlayacağım, öğleden sonra doktorum dozu belirleyecekmiş. Yarin akşam umarım bebeğin sağlıklı olduğu haberini alırız güzelce yolumuza devam ederiz.

Hissettiklerinizi haziran ayında yaşamış biri olarak, yazdıklarınız yeniden o yaşadığım duyguları hatırlattı.
1 hafta eve kapatmıştım kendimi. Canım hiçbirşey istemiyordu. Hayattan zevk almadığımı, boşa yaşadığımı düşünüyordum. Ağlamalarımı saymıyorum bile.

Bir müddet bu duyguları yaşayıp, içimizi boşaltıp, düştüğümüz yerden kalkmak zorundayız. Çünkü çocuk sahibi olma isteği içimizde olduğu sürece biz o tedavilere devam edicez.

Taşların arasından çıkan otları gördükçe, Allahım bu taşların arasındaki otlara nasıl can verdiysen, rahmime de can ver yarabbim diyorum sürekli.

Daha kaliteli ve daha fazla yumurta elde etmek istiyor sanırım. Senin kaç yumurtan toplanmıştı? Bir de sorun neydi?
Cnm zaten yumurta toplandı embriyo olustu 4 adet 12 gun once 2 adet transfer oldu bugün tutmadı öğrendik şimdi uzun protokol ne alaka hiç anlamadım zaten var embrio sorun yok ikimizde de yaş faktörü 8 ay oldu evleneli 14 yumurta toplandi

Yumurtaların sayıca iyi ama kaliteli mi. Amh kaçtı kuzum senin. Adam kendi yaptığından şüphe duymuş ki basa sarıyor bana kalırsa.

Canım ya şimdiden doğum günün kutlu olsun inşallah yavrun kendini sana hediye edecek

İnsallah degeriniz katlanarak sağlıkla artar

Rabbim tez zamanda yüzünüzu güldürsün yaşadıklarınızı çok iyi anlıyorum

Canım güçlü olmak zorundasın. Biliyorum çok üzgünsün ama işte hayat bazen hiç istemediğimiz şeylerle bizi sınayabiliyor. Ben geçen sene bu zamanlar doğum için gün sayarken şimdi tekrar hamile kalmak için çabalıyorum. İnan bana beterin beteri var. O yüzden içini dök, ağla, bağır ama pes etmeden devam et tedavine. Dualarım seninle ve buradaki tüm arkadaşlarla.

Yumurtaların sayıca iyi ama kaliteli mi. Amh kaçtı kuzum senin. Adam kendi yaptığından şüphe duymuş ki basa sarıyor bana kalırsa.
Aynen adam da ne dediğini bilmiyo amh kaç ti hatırlamıyorum şuan ben ssk doktoru ile başladım beni konya ya yönlendirdi yani iki arada yönettiler adam basından savdı resmen konya dr aradım açmadı mesaj attım akşam ara dedi bakalım ne dicek eşim köpūrdū ne sacmaliyo bu dr diyo zaten embriyo hazır ne uzun protokol diyo hakli

İnsallah degeriniz katlanarak sağlıkla artar

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Umarım isteyen herkes en kısa zamanda kavuşur

Haklı adam. Neyse bir daha görüşün bakalım ne diyecekler

Yaaaa çok kötüyüm cookkkk az önce öğrendim dr aradım bana şimdi soyluyo embriyo transfer edilince kalan 2 bozulmuş neden neden söylemediler bugüne kadar sahtekar mı bunlar
Çok üzüldüm bu nasıl bir hastane böyle. Canım bu süreçte herşey bir tecrübe. Belki araştırıp başka iyi bir hastaneye geçersin.

Yaaaa çok kötüyüm cookkkk az önce öğrendim dr aradım bana şimdi soyluyo embriyo transfer edilince kalan 2 bozulmuş neden neden söylemediler bugüne kadar sahtekar mı bunlar
Zaten belliydi saçma sapan seyler söylemelerinden. Kuzum sen başka merkeze git bence. Benim 4 yumurtam toplanmıştı 3 tanesi dollendi. 2 su transfer edildi. Transferden sonra embrlyolog bana 3. İstedikleri gibi döllenmedigini takibi bırakacaklarını söyledi

Yanı en azından sin embriyonun imha edileceğinden haberdar etmişlerdi. Sana sormadan nasıl böyle bir adim attılar anlamadım.

Çok üzüldüm bu nasıl bir hastane böyle. Canım bu süreçte herşey bir tecrübe. Belki araştırıp başka iyi bir hastaneye geçersin.
Eşim dr aradı saydı saydı dr kıvirdi ben yarın bi daha bakim size dönerim diyo hayır biz 15.000 tl bayıldık bu tedavide sade o değil 5 cm miyom oluştu bana bide şey laboratuvar çok iyi embriyo nuz a bisi olmaz dediler 100 100 dediler bugün 2 .kez sşok

Canlarım bu süreçte eskisehir konya arasi düşünün yani 5 saat git 5 saat gel maddi manevi hakkım helal değil onlara

14 yumurta toplandı 11 olgun du 8 dollendi 4 embriyo donduruldu herşey gayet iyi gidiyordu birde ben bisi farkettim transfer sırasında benim ekrana bakmamı engellediler belki koymadılar bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…