- 21 Ağustos 2017
- 1.472
- 2.398
- 45
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #68.001
Kuzum dünden beri lekelenmem var benim. Dün 9. Gündü leke olunca beta hah baktırdım. 19 cikti. 6 gün önce gonapeptly yapmıştım onun etkisi de olabilir. Test günüm Perşembe. Yarin bir daha baktıracağım. Yükselme olmamışsa iğne etkisidir.Sen ne durumdasın canım
Bebeği göremeden insülini göreceğim sanırım :) sabah endokrinde hemşire ile randevum vardı, galiba insülin başlayacağım, öğleden sonra doktorum dozu belirleyecekmiş. Yarin akşam umarım bebeğin sağlıklı olduğu haberini alırız güzelce yolumuza devam ederiz.Heyacanla Çarşamba günün bekliyorum
Canlarım ilginize teşekkür ederim ,bir haftadır duygu patlaması yaşayan ben şuan aglayamiyorum bile çok üzgünüm cokkk.ama bir yanım küllerinden doğdun daha önce hemde kac defa diyo yine deniyeceğim umut işte. Başım catliyo vakti değilmiş demek .eşimden habersiz dün sağlık ocağında yaptırdım sonuç güzel olursa ona supriz yapıcaktım bu sabah e nabız sonuca baktım eşime kahvaltı hazırlıyordum sonuç 0 tabi eşim mutfağa geldi askim rengin atmış dedi biseymi oldu dedi yutkunamadım söyleyemedim çok zordu.az önce test günüm olduğu için hastaneye gittim kan verdim yine sonucunu bildigim halde ve eşime saat 12 sonuç dedim ama nasıl söylerim yok olmadi sana bebek müjdesi veremiyorum diye canım içimden kopuyo
Daha kaliteli ve daha fazla yumurta elde etmek istiyor sanırım. Senin kaç yumurtan toplanmıştı? Bir de sorun neydi?Kızlar dr bugün 2 ay sonra uzun protokol başlayalım dedi bune şimdi benim dondurulmusum var kafam karisti
Cnm zaten yumurta toplandı embriyo olustu 4 adet 12 gun once 2 adet transfer oldu bugün tutmadı öğrendik şimdi uzun protokol ne alaka hiç anlamadım zaten var embrio sorun yok ikimizde de yaş faktörü 8 ay oldu evleneli 14 yumurta toplandiDaha kaliteli ve daha fazla yumurta elde etmek istiyor sanırım. Senin kaç yumurtan toplanmıştı? Bir de sorun neydi?
Yumurtaların sayıca iyi ama kaliteli mi. Amh kaçtı kuzum senin. Adam kendi yaptığından şüphe duymuş ki basa sarıyor bana kalırsa.Cnm zaten yumurta toplandı embriyo olustu 4 adet 12 gun once 2 adet transfer oldu bugün tutmadı öğrendik şimdi uzun protokol ne alaka hiç anlamadım zaten var embrio sorun yok ikimizde de yaş faktörü 8 ay oldu evleneli 14 yumurta toplandi
Amin Allah sana da sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Yok yapmayacağım nasıl olsa az kaldı bir de enim yarın doğum günüm o yüzden yarın yapayım istedim bilmem ne olur ama inşallah bana en güzel doğum gü ü hediyesi olur
İnsallah degeriniz katlanarak sağlıkla artarKuzum dünden beri lekelenmem var benim. Dün 9. Gündü leke olunca beta hah baktırdım. 19 cikti. 6 gün önce gonapeptly yapmıştım onun etkisi de olabilir. Test günüm Perşembe. Yarin bir daha baktıracağım. Yükselme olmamışsa iğne etkisidir.
Rabbim tez zamanda yüzünüzu güldürsün yaşadıklarınızı çok iyi anlıyorumCanlarım ilginize teşekkür ederim ,bir haftadır duygu patlaması yaşayan ben şuan aglayamiyorum bile çok üzgünüm cokkk.ama bir yanım küllerinden doğdun daha önce hemde kac defa diyo yine deniyeceğim umut işte. Başım catliyo vakti değilmiş demek .eşimden habersiz dün sağlık ocağında yaptırdım sonuç güzel olursa ona supriz yapıcaktım bu sabah e nabız sonuca baktım eşime kahvaltı hazırlıyordum sonuç 0 tabi eşim mutfağa geldi askim rengin atmış dedi biseymi oldu dedi yutkunamadım söyleyemedim çok zordu.az önce test günüm olduğu için hastaneye gittim kan verdim yine sonucunu bildigim halde ve eşime saat 12 sonuç dedim ama nasıl söylerim yok olmadi sana bebek müjdesi veremiyorum diye canım içimden kopuyo
Canım güçlü olmak zorundasın. Biliyorum çok üzgünsün ama işte hayat bazen hiç istemediğimiz şeylerle bizi sınayabiliyor. Ben geçen sene bu zamanlar doğum için gün sayarken şimdi tekrar hamile kalmak için çabalıyorum. İnan bana beterin beteri var. O yüzden içini dök, ağla, bağır ama pes etmeden devam et tedavine. Dualarım seninle ve buradaki tüm arkadaşlarla.Canlarım ilginize teşekkür ederim ,bir haftadır duygu patlaması yaşayan ben şuan aglayamiyorum bile çok üzgünüm cokkk.ama bir yanım küllerinden doğdun daha önce hemde kac defa diyo yine deniyeceğim umut işte. Başım catliyo vakti değilmiş demek .eşimden habersiz dün sağlık ocağında yaptırdım sonuç güzel olursa ona supriz yapıcaktım bu sabah e nabız sonuca baktım eşime kahvaltı hazırlıyordum sonuç 0 tabi eşim mutfağa geldi askim rengin atmış dedi biseymi oldu dedi yutkunamadım söyleyemedim çok zordu.az önce test günüm olduğu için hastaneye gittim kan verdim yine sonucunu bildigim halde ve eşime saat 12 sonuç dedim ama nasıl söylerim yok olmadi sana bebek müjdesi veremiyorum diye canım içimden kopuyo
Aynen adam da ne dediğini bilmiyo amh kaç ti hatırlamıyorum şuan ben ssk doktoru ile başladım beni konya ya yönlendirdi yani iki arada yönettiler adam basından savdı resmen konya dr aradım açmadı mesaj attım akşam ara dedi bakalım ne dicek eşim köpūrdū ne sacmaliyo bu dr diyo zaten embriyo hazır ne uzun protokol diyo hakliYumurtaların sayıca iyi ama kaliteli mi. Amh kaçtı kuzum senin. Adam kendi yaptığından şüphe duymuş ki basa sarıyor bana kalırsa.
İnsallah degeriniz katlanarak sağlıkla artar
Aynen adam da ne dediğini bilmiyo amh kaç ti hatırlamıyorum şuan ben ssk doktoru ile başladım beni konya ya yönlendirdi yani iki arada yönettiler adam basından savdı resmen konya dr aradım açmadı mesaj attım akşam ara dedi bakalım ne dicek eşim köpūrdū ne sacmaliyo bu dr diyo zaten embriyo hazır ne uzun protokol diyo hakli
Çok üzüldüm bu nasıl bir hastane böyle. Canım bu süreçte herşey bir tecrübe. Belki araştırıp başka iyi bir hastaneye geçersin.Yaaaa çok kötüyüm cookkkk az önce öğrendim dr aradım bana şimdi soyluyo embriyo transfer edilince kalan 2 bozulmuş neden neden söylemediler bugüne kadar sahtekar mı bunlar
Zaten belliydi saçma sapan seyler söylemelerinden. Kuzum sen başka merkeze git bence. Benim 4 yumurtam toplanmıştı 3 tanesi dollendi. 2 su transfer edildi. Transferden sonra embrlyolog bana 3. İstedikleri gibi döllenmedigini takibi bırakacaklarını söylediYaaaa çok kötüyüm cookkkk az önce öğrendim dr aradım bana şimdi soyluyo embriyo transfer edilince kalan 2 bozulmuş neden neden söylemediler bugüne kadar sahtekar mı bunlar
Eşim dr aradı saydı saydı dr kıvirdi ben yarın bi daha bakim size dönerim diyo hayır biz 15.000 tl bayıldık bu tedavide sade o değil 5 cm miyom oluştu bana bide şey laboratuvar çok iyi embriyo nuz a bisi olmaz dediler 100 100 dediler bugün 2 .kez sşokÇok üzüldüm bu nasıl bir hastane böyle. Canım bu süreçte herşey bir tecrübe. Belki araştırıp başka iyi bir hastaneye geçersin.
Gözünüz aydın olsun..Ne guzell bi haber...Aminteşekkür ederim darısı tüm arkadaşlarımızın başına inşallah
SSana da yakışıklı oğullarınla sağlıklı, mutlu günler diliyorum