Maalesef iste bu kadar basit soyleyebiliyorlar, hastanin hastayi da gectim ya bir kadinin bir anne adayinin psikolojisi düşünülüyor mu hic? Ben 3 tup bebek denememi Istanbul'un sayili ve en pahali hastanelerinin birinde yaptirdim. 41 yasindayim yumurta rezervim az ve iki tupum de yok. Ilkinde 8 haftalik kaybettim tamam olur dedik, ikinci de tamamen ilac hatasi yuzunden zar zor olusan folikullerim bos cikti, ilac hatasi olduguna eminim cunku sonrakinde sana o ilaci bir daha vermeyelim yumurtalari baskiliyor dendi. 3.tedavimde ari sütleri polenler b vitaminleri tamamen kendim uğraştım doktor hic tavsiye etmedi, 7 folikul oldu ve 7 si de dollenebilecek durumda dendi benim icin inanilmaz basariydi. Ama ne oldu, illa 5.gune gidecegiz dediler, ben bu yumurtalari olusturana kadar nasil ugrastim yapmayın 5.gune gitmeyelim labaratuar ortamında dayanmaz dedim, embriyolog doktor beni fircaladi biz biliriz bize guvenmeniz lazim, 5.gun embriyosu daha garanti dedi, tamam dedim, 5.gun transferde bana sadece 2 embriyo kaldigini soylediler diğerleri 3.gunden sonra maalesef ilerlememis. Sonuc hamile kaldim ama o cok garanti dedikleri bebegim maalesef saglikli degil bir kac gune alinacak. Deli oluyorum cirpiniyorum cirpiniyorum hicbir sey yapamıyorum. Doktor olur boyle sebebi yok diyor. Demek istedigim maalesef bir cok yerde insan bunu yasayabiliyor, moralinizi bozmamaya calisin, pes etmeyin, guclu olmak zorundayız, hepsi gececek. Ne kadar demesi kolay uygulamasi zor da olsa bu surec gececek hepimiz icin inaniyorum. Ben bir sonraki tedavimi baska hastanede dusunuyorum eger bu yazdigimi okuyan arkadaslardan bana Istanbul'da onerebilecekleri bir tup bebek merkezi olursa cok sevinirim. Allah hepimizin yolunu acik etsin....