Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Arkadaşlar daha önce de yazmıştım orta kalite genetige gitmeyen iki tane 5. Gun embiryosu transfer edildi bugün ikinci günüm bu şekilde embiryo transfer edip hamile kalan varmi aranızda. Teşekkür ederim.

Merhabalar, ilk denemem geçen aralık ayında 3.gün transferi oldu hamile kaldım ama 8 haftalık kalbi durdu, genetik problemden dolayı imiş. 3. denemem uzun uğraşlar sonucu ilk defa 7 folikul elde edildi, 7 embriyo oluştu, 5.güne gidelim diye ısrar edince sadece 2 tanesi gidebildi, 1 Temmuz'da 2 tane grade 2 transfer edildi, sonuç pozitif ama maalesef kimyasal görünüyor, düşmesini bekliyorum umarım sizin ki sağlıkla tutar sağlıkla devam eder...

Cok tedekkur ederim.insallah saglilli tutar ve devam eder .Bu benim 6.transferim arada iki tedavi daha var transfer edilmeyen yami 8. Deneme diyelim.Bunlardan çok.daha kaliteli olanlar transfer edildi tutmadı.Aslinda benimki umutsuzluktan ve korkudan bir güzel haber arayışı...ya yine test 0.1 değerini görürsem kabusu...Lutfen dua eder misiniz artık 45 yasina geldim bu bir yıl önceki son kalan iki embiryo

Tabi ki dua ederim, sizi cok iyi anliyorum, sakin umidinizi yitirmeyin ben olacagina inanıyorum, insan oyle tedirgin bekliyor ki zaman gecmek bilmiyor, ama Allahin izniyle bu bekleyis son olsun diyelim guzel haberlerinizi en kisa.zamanda duymak umidiyle....

Desteginiz icin çok teşekkür ederim...Allah cümle aleme içinde de bana sağlıklı evlat versin..sevgilee

Arkadaşlar daha önce de yazmıştım orta kalite genetige gitmeyen iki tane 5. Gun embiryosu transfer edildi bugün ikinci günüm bu şekilde embiryo transfer edip hamile kalan varmi aranızda. Teşekkür ederim.
Sizin için çok yürekten diliyorum her şeyin çok güzel olmasını. İnşallah burada bebeğinizi kucağınıza aldığınızı da okuruz. Tüm kalbime dualarım sizinle

uzun zaman oldu sizi buralarda görmeyeli. özlettiniz çok geçmiş olsun. Herşeyin yolunda olduğuna sevindim. kendinize iyi bakın

Sizin için çok yürekten diliyorum her şeyin çok güzel olmasını. İnşallah burada bebeğinizi kucağınıza aldığınızı da okuruz. Tüm kalbime dualarım sizinle
Çook sağolun.. beni bu endişeli bekleyişte yalnız birakmadiniz..Dilerim Allah'tan anne olma haberimi size vermeyi, kucagima alıp büyütmeyi bana da nasıl eder...saglikla ve sevgiyle kalın..

Tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla

Ağır kaldırma pozitif düşün anı hareketler yapma

Bu son transferiniz olsun ve test sonucu sizi inşallah mutluluğa boğsun.

Canım Dr gittin mi seni merak ettim güzel haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…