Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canım Dr gittin mi seni merak ettim güzel haberlerini bekliyorum 😍
İlk kontrolüm iki gün sonra, Çarşamba günü gideceğim canım. 6 Temmuz’da pozitif olduğunu öğrendim sonra beklemeye geçtim. Biraz daha beklersem unutacağım hamile olduğumu :)
Geçen hafta endokrin, diyetisyenle birlikte gebelik şekeri takibine başladı.biraz hareket geldi hayatımıza. Çarşamba umarım güzel haberler alırım. Bu beklemenin sonu mutlu bir başlangıç olur :)

Kızlar sonuç aldım koca bir 0 uzgunmuyum evet sanki ruhum yok canim hic bisi istemiyo sanirim yikildim,
Canini sıkma lütfen. Bu sefer olmadı bir dahaki sefere olur. Ben transferden önce vücudumu komple yenilemistim, beslenme, bağırsak temizliği öyle başlamıştım. İstersen sana neler yaptiklarimi detaylı yazarım. Umudunu kaybetme bir dahaki sefere olacak inşallah.♥️

Canini sıkma lütfen. Bu sefer olmadı bir dahaki sefere olur. Ben transferden önce vücudumu komple yenilemistim, beslenme, bağırsak temizliği öyle başlamıştım. İstersen sana neler yaptiklarimi detaylı yazarım. Umudunu kaybetme bir dahaki sefere olacak inşallah.♥️
Benim de embriyolar 5. Güne giderse transferim olacak inşallah bu anlattıklarını detaylı yazar mısın? Sana zahmet

Benim de embriyolar 5. Güne giderse transferim olacak inşallah bu anlattıklarını detaylı yazar mısın? Sana zahmet
Burada biraz anlattım.

Burada biraz anlattım.
Cok teşekkür ederim canım:KK19:

Canlarım ilginize teşekkür ederim ,bir haftadır duygu patlaması yaşayan ben şuan aglayamiyorum bile çok üzgünüm cokkk.ama bir yanım küllerinden doğdun daha önce hemde kac defa diyo yine deniyeceğim umut işte. Başım catliyo vakti değilmiş demek .eşimden habersiz dün sağlık ocağında yaptırdım sonuç güzel olursa ona supriz yapıcaktım bu sabah e nabız sonuca baktım eşime kahvaltı hazırlıyordum sonuç 0 tabi eşim mutfağa geldi askim rengin atmış dedi biseymi oldu dedi yutkunamadım söyleyemedim çok zordu.az önce test günüm olduğu için hastaneye gittim kan verdim yine sonucunu bildigim halde ve eşime saat 12 sonuç dedim ama nasıl söylerim yok olmadi sana bebek müjdesi veremiyorum diye canım içimden kopuyo

Canlarım ilginize teşekkür ederim ,bir haftadır duygu patlaması yaşayan ben şuan aglayamiyorum bile çok üzgünüm cokkk.ama bir yanım küllerinden doğdun daha önce hemde kac defa diyo yine deniyeceğim umut işte. Başım catliyo vakti değilmiş demek .eşimden habersiz dün sağlık ocağında yaptırdım sonuç güzel olursa ona supriz yapıcaktım bu sabah e nabız sonuca baktım eşime kahvaltı hazırlıyordum sonuç 0 tabi eşim mutfağa geldi askim rengin atmış dedi biseymi oldu dedi yutkunamadım söyleyemedim çok zordu.az önce test günüm olduğu için hastaneye gittim kan verdim yine sonucunu bildigim halde ve eşime saat 12 sonuç dedim ama nasıl söylerim yok olmadi sana bebek müjdesi veremiyorum diye canım içimden kopuyo
çok üzüldüm bu duruma. bugünlerde elbette üzüleceksiniz ancak yeniden ayağa kalkmanız gerek. pes etmemeli insan sonuna kadar gitmeli. bizler zaten az olan vaktimizi harcayacak kadar lükse sahip değiliz, her geçen gün aleyhimize. Allah güç ve sabır versin. Biraz dinlenip yeniden denemeye başlamak bu üzüntünüzü nisbeten azaltacaktır. Dirayetli olmaya çalışın lütfen. Elbette bu yaşananlar kolay değil ama biz kadınlar çok güçlüyüz. bunun da üstesinden gelebilecek güç ve cesaret içimizde var. Allah yardımcınız olsun inşallah.

İlk kontrolüm iki gün sonra, Çarşamba günü gideceğim canım. 6 Temmuz’da pozitif olduğunu öğrendim sonra beklemeye geçtim. Biraz daha beklersem unutacağım hamile olduğumu :)
Geçen hafta endokrin, diyetisyenle birlikte gebelik şekeri takibine başladı.biraz hareket geldi hayatımıza. Çarşamba umarım güzel haberler alırım. Bu beklemenin sonu mutlu bir başlangıç olur :)

Heyacanla Çarşamba günün bekliyorum😍

Ben hala deniyorum Allah söylemiş olsun yarın test günüm. Benimde aklımdan geçiyordun oğlanlar nasıl ufaklık büyümüştür tam mıcıklanmalık olmuştur😇

Neden hamile oldugun aklında kalmış 🙄 inşallah rabbim yarın yüzünü güldürür canım evde test yapmayacakmisin gitmeden kan testine
7 aylık oldu canım darısı burda yazan tüm arkadaşlara olsun inşallah sağlıkla

Neden hamile oldugun aklında kalmış 🙄 inşallah rabbim yarın yüzünü güldürür canım evde test yapmayacakmisin gitmeden kan testine

Amin Allah sana da sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Yok yapmayacağım nasıl olsa az kaldı bir de enim yarın doğum günüm o yüzden yarın yapayım istedim bilmem ne olur ama inşallah bana en güzel doğum gü ü hediyesi olur

Kızlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum benim embriyolar inşallah 5. Güne giderlerse pgt yapilmasini istesem mi önce bir kimyasal bir kurtajim var(kurtaj 2. Tüple oldu bebek genetikten sağlam geldi) bu arada yaşım 32 rezerv azlığı dışında bilinen bir şey yok ama içimiz rahat olsun diye ve tabiki 5. Güne giderlerse pgt istersek mi?

Çok üzüldüm. Allah en kısa zaman da ve hayırlısıyla senin de kucağını doldursun insallah.

X