- 20 Ekim 2016
- 2.992
- 2.317
- 37
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #67.721
Senin durumunda birşey yok bence, kendine haksızlık etme.Evet olmayan rezerv için henüz bulunan bilimsel bir tedavi yok olan rezervi korumak üzerine çalışmalar var ama bu yöntemlerin hepside ampirik tedavi yöntemleri bildiğim kadarı ile nar ve yeşil çayın olumlu etkisi bilimsel olarak kabul ediliyor diğer arı sütü, akupunktur vs gibi şeylerin kesinligi yok sanırım bu da bizim durumumuzu bir hastalık olmaması
Yumurta büyüme hızına göre Reglin 8. Günü lh ölçümüne başladık benimki hızlı çatladı transfer de ona göre oldu yani yumurta çatladıktan 5 gün sonra 5. Gün embriyosuBir şeyi merak ediyorum transfer regliden ortalama kaç gün sonra yapılıyor ve hiç mi ilaç kullanılmıyor ben yumurta takibi sırasında ilaç kullandım neden naturel transfer dediler acaba telefonda heyecandan soramadım da kafam iyice karıştı
Gonal f 300 merionak 150İgne olarak ne kullanıyorsunuz
Üç dört yumurtaniz varsa şansınız vardır sizde olmaz gözüyle bakmayın,burda hepimizin rezervi az belki bu kullandıklarınız sayıya değil ama kaliteye etki etmiştir bence öyle dusununEvet brn de aynı sekilde kullanıyorum amğul değil.ubiquinol resveratrol astaksantin polen çorekotu probiyoik promotil metil formda b12 folik asit d vitamini acai omega 3 maca .bunların hepsini kullandım 6 aylık donemde .bende olmadı rezervim bitti demek.inşaallah sizde olur
Tamam peki miktar olarak ne kadar kullandınız acaba,ben de saf formda var günlük bir mercimek kadar çok mu az olur.Ben butun tedavilerimde devam ettim arisutune; hicbir olumsuz etkisini yasamadim.
Yalniz transfer hazirliginda kullanmayi kestim, ostrojen baskiliyor diye, aklinizda olsun.
Biraz yüksek geldi dozunuz,siz nerde tedavi oluyorsunuz?Gonal f 300 merionak 150
Antalya memorial.3 ay gecici menopoz sonrası bu sekilde uygulandıBiraz yüksek geldi dozunuz,siz nerde tedavi oluyorsunuz?
3 aydır kullanıyorumSize çok yüksek doz ilaç uygulamışlar,yüksek doz kaliteyi de bozuyor. Ve dengesiz büyüme yapıyor.
Acai bende yüksek doz kullanıyorum 4 aydır çok faydası olduğunu okumuştum. Siz kaç ay kullandınız?
Ben de Şişli Memorial de tedavi görüyorum bana 237.5 gonal f şuan başka iğne de yok Semra hoca genelde düşük baslatip sonra biraz yükseltiyorAntalya memorial.3 ay gecici menopoz sonrası bu sekilde uygulandı
Yok güzelim benim durumumda birşey var demedim zaten rezerv artırmak için kesin bilinen bir yöntem olmadığını anlatmaya çalıştım ama olan yumurtaların kaliteleri üzerine çalışmalar daha fazla bizde buna gayret gösteriyoruzSenin durumunda birşey yok bence, kendine haksızlık etme.
Cok güzel maşallah inşallah hepsi dolu çıkarArkadaşlar ben bugün 5. gün kontrolüne gittim. 10 folikül varmış. Cumartesi son bir kontrol yapılacak ve Pazartesi de yumurtalar toplanacak.
Tebrik ederim çok sevindim harika bir haber allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin mutluluğun daim olsunSelam arkadaşlar, bugün test günümdü, kan verdim ve sonucu çok şükür pozitif. 5.gün embriyosu, tek embriyo transfer edilmişti.. Değerim 669,61... Sevinç, endişe, korku,, karışık duygular içindeyim
GGebe kalan arkadaşlar bana tavsiyeleriniz ne olurdu?
Hepimize evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah
İnşallah canım çok teşekkür ederim.Cok güzel maşallah inşallah hepsi dolu çıkar
Selam, öncelikle çok teşekkür ederim, darısı sizin ve burada olan herkesin başına nasip olsun.Tebrik ederim çok sevindim harika bir haber allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin mutluluğun daim olsun,hikayeni tam olarak bilmiyorum ama geçenlerde yazdığından 44 yaşında olduğunu ve tek embriyo transfer edildiğini biliyordum. Kaçıncı denemen ve tedavini nerede oldun biraz ayrıntı alabilir miyim sakıncası yoksa
15 ay çok uzun bir süre cok emek harcamissiniz, bizlerin anneliği çok erkenden başlıyor okuduğum her hikayede bunu daha iyi anlıyorum .Hikayenizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim. Tekrar tebrik ederim.Selam, öncelikle çok teşekkür ederim, darısı sizin ve burada olan herkesin başına nasip olsun.
Haziran 1975'liyim. Geç evlendim Mayıs 2016. İstanbul' dayım. Sebepsiz olduğu söylendi ve 2 denemem oldu.
ilkinde 2 embriyo transferi negatif sonuçlandı. Asla memnun kalmadım Dr dan ve hastaneden. Dr un yumurtaların iyi ama yaşından dolayı tüp yapmalısın tavsiyesine acemice atladım, hiç araştırma yapmadan. Negatifi de alınca yıkıldım, Tüp bebekte uzmanına gideceksin arkadaş diye kendimi yedim günlerce. Üyeliğim olmasına rağmen kk. de araştırma yapmamıştım o dönemler. Eğer buralarda olup araştırma yapsaydım daha mantıklı karar verirdim seçim yaparken. Şimdi bakıyorum buradaki arkadaşlar çok bilinçli araştırıyorlar ve tavsiyelerde bulunuyorlar. Birbirlerini anlıyorlar ve destek oluyorlar ❤ mutlu oluyorum.
İkinci deneme de 20 küsür yumurtaya rağmen 2 embriyom 5.güne sağlıkla geldi. Genetik taramadan sağlıklı tek bir embriyom geldi. rahim filmi çekilince rahimde yapışıklık olduğunu öğrenmiştik. 2 kez yapışıklık için histeroskopi ameliyatı oldum ve defalarca jelli spiral takıldı.
2. Tedavim 15 ay sürdü ve nihayetinde
29 Haziran'da transfer edildi.
Ve sonuç pozitif çok şükür
Size de tedavinizin başarılı olmasını ve evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim
10 güzel bir sayıArkadaşlar ben bugün 5. gün kontrolüne gittim. 10 folikül varmış. Cumartesi son bir kontrol yapılacak ve Pazartesi de yumurtalar toplanacak.
Gerçekten zor süreçler atlatıyoruz, iğneler, acılar, ilaç kaynaklı hormonlarımızın iniş çıkışları, duygu değişimleri, korkular, umutlar, endişeler... vs...15 ay çok uzun bir süre cok emek harcamissiniz, bizlerin anneliği çok erkenden başlıyor okuduğum her hikayede bunu daha iyi anlıyorum .Hikayenizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim. Tekrar tebrik ederim.
Tebrik ederimGerçekten zor süreçler atlatıyoruz, iğneler, acılar, ilaç kaynaklı hormonlarımızın iniş çıkışları, duygu değişimleri, korkular, umutlar, endişeler... vs...
Hepsi anne olmaya dair. Çok çok zor süreçler yaşayan arkadaşlar var, herkese kolay tedaviler, sabır ve başarı diliyorum.
Tekrar teşekkür ederim ❤ darısı herkesin başına