Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Senin durumunda birşey yok bence, kendine haksızlık etme.

Yumurta büyüme hızına göre Reglin 8. Günü lh ölçümüne başladık benimki hızlı çatladı transfer de ona göre oldu yani yumurta çatladıktan 5 gün sonra 5. Gün embriyosu

Üç dört yumurtaniz varsa şansınız vardır sizde olmaz gözüyle bakmayın,burda hepimizin rezervi az belki bu kullandıklarınız sayıya değil ama kaliteye etki etmiştir bence öyle dusunun

Ben butun tedavilerimde devam ettim arisutune; hicbir olumsuz etkisini yasamadim.
Yalniz transfer hazirliginda kullanmayi kestim, ostrojen baskiliyor diye, aklinizda olsun.
Tamam peki miktar olarak ne kadar kullandınız acaba,ben de saf formda var günlük bir mercimek kadar çok mu az olur.

Selam arkadaşlar, bugün test günümdü, kan verdim ve sonucu çok şükür pozitif. 5.gün embriyosu, tek embriyo transfer edilmişti.. Değerim 669,61... Sevinç, endişe, korku,, karışık duygular içindeyim

GGebe kalan arkadaşlar bana tavsiyeleriniz ne olurdu?

Hepimize evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah

Senin durumunda birşey yok bence, kendine haksızlık etme.
Yok güzelim benim durumumda birşey var demedim zaten rezerv artırmak için kesin bilinen bir yöntem olmadığını anlatmaya çalıştım ama olan yumurtaların kaliteleri üzerine çalışmalar daha fazla bizde buna gayret gösteriyoruz

Tebrik ederim çok sevindim harika bir haber allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin mutluluğun daim olsun ,hikayeni tam olarak bilmiyorum ama geçenlerde yazdığından 44 yaşında olduğunu ve tek embriyo transfer edildiğini biliyordum. Kaçıncı denemen ve tedavini nerede oldun biraz ayrıntı alabilir miyim sakıncası yoksa

Selam, öncelikle çok teşekkür ederim, darısı sizin ve burada olan herkesin başına nasip olsun.

Haziran
1975'liyim. Geç evlendim Mayıs 2016. İstanbul' dayım. Sebepsiz olduğu söylendi ve 2 denemem oldu.

ilkinde 2 embriyo transferi negatif sonuçlandı. Asla memnun kalmadım Dr dan ve hastaneden. Dr un yumurtaların iyi ama yaşından dolayı tüp yapmalısın tavsiyesine acemice atladım, hiç araştırma yapmadan. Negatifi de alınca yıkıldım, Tüp bebekte uzmanına gideceksin arkadaş diye kendimi yedim günlerce. Üyeliğim olmasına rağmen kk. de araştırma yapmamıştım o dönemler. Eğer buralarda olup araştırma yapsaydım daha mantıklı karar verirdim seçim yaparken. Şimdi bakıyorum buradaki arkadaşlar çok bilinçli araştırıyorlar ve tavsiyelerde bulunuyorlar. Birbirlerini anlıyorlar ve destek oluyorlar mutlu oluyorum.

İkinci deneme de 20 küsür yumurtaya rağmen 2 embriyom 5.güne sağlıkla geldi. Genetik taramadan sağlıklı tek bir embriyom geldi. rahim filmi çekilince rahimde yapışıklık olduğunu öğrenmiştik. 2 kez yapışıklık için histeroskopi ameliyatı oldum ve defalarca jelli spiral takıldı
.
2. Tedavim 15 ay sürdü ve nihayetinde
29 Haziran'da transfer edildi.

Ve sonuç pozitif çok şükür
Size de tedavinizin başarılı olmasını ve evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim

15 ay çok uzun bir süre cok emek harcamissiniz, bizlerin anneliği çok erkenden başlıyor okuduğum her hikayede bunu daha iyi anlıyorum .Hikayenizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim. Tekrar tebrik ederim.

Gerçekten zor süreçler atlatıyoruz, iğneler, acılar, ilaç kaynaklı hormonlarımızın iniş çıkışları, duygu değişimleri, korkular, umutlar, endişeler... vs...
Hepsi anne olmaya dair. Çok çok zor süreçler yaşayan arkadaşlar var, herkese kolay tedaviler, sabır ve başarı diliyorum.

Tekrar teşekkür ederim darısı herkesin başına

Tebrik ederim benim de 1 ngs den geçmiş embriyom var umut oldu bana da. Hangi merkezdesiniz acaba ya da doktorunuz kim sakıncası yoksa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…