Merhaba
Benim ilk opuda 4 yumurtam toplandı ve 1 tane taze iyi kalite 5. Gün embriyosu transfer edildi dondurulmuşum kalmadı. Sonuç negatif olunca bir ay dinlendirelim dedi doktor. O zaman arkadaşımın ısrarı ile biraz da istemeye istemeye arı sütü bal polene başladım. sonra ki tedavinin yumurta toplamasına kadar yani toplamda 1,5 ay kullandım. İkinci opuda 6 yumurta elde edildi 2 tanesi 2. Gün donduruldu 2 tanesi 5. Güne gitti.. bir tane taze transfer yapıldı, doktor iyi kalite olduğu için ikisi de tutunabilir diye 2. Embriyoyu donduralım size ikinci bir şans olur dedi.. sonucum yine negatif oldu. Bir ay dinlenip, ilk dondurulmuş transfere başladım Haziran ayında. Bir önceki transferde ikinci şans olur denilen embriyo transfer edildi, bu arada 2. Gün dondurulanlar da çözdürüldü 5. Güne gitti ve transfer günü onlar tekrar donduruldu. Bu kez sonucum pozitif oldu. Biraz geç tutundu, değerler düşük başladı ama düzenli artış nedeniyle sağlıklı bir hamilelik olarak kabul edildi. Şimdi ilk doktor randevusunu bekliyorum
Çok uzun yazdım ama özetle ; bu karışımın bende toplanan ve döllenen yumurta sayısı üzerinde etkisi olduğunu düşünüyorum. İçmeden önce 4 toplandı 1 beşinci gün embriyosu elde edildi, karışımdan sonra 6 toplandı 4 tane 5. Gün embriyosu elde edildi.