Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Evet brn de aynı sekilde kullanıyorum amğul değil.ubiquinol resveratrol astaksantin polen çorekotu probiyoik promotil metil formda b12 folik asit d vitamini acai omega 3 maca .bunların hepsini kullandım 6 aylık donemde .bende olmadı rezervim bitti demek.inşaallah sizde olur

Benim naturel transfer oldu. O ayki yumurtamı takip ettik lh ölçümü yapıldı. Ona göre transfer oldu. Östrojen kullanmadım.

Merhabalar.. ilaçsız uygulama mı yapıldı size ? nerde yaptırdınız ? ben de öyle bir şey istiyorum ama nerelerde yapılıyor hiç fikrim yok her doktor öyle bir uygulama yapmıyor sanırım. Benim rezervde yumurtlamada gelişmede sıkıntı yok, eşimde biraz hareket problemi var ve benimde yaştan dolayı (41) önümüzdeki ay tüp bebek tedavisine başlıycaz. Ama ben hormon almak istemiyorum. Sizin yaşınız kaç ?

Ben butun tedavilerimde devam ettim arisutune; hicbir olumsuz etkisini yasamadim.
Yalniz transfer hazirliginda kullanmayi kestim, ostrojen baskiliyor diye, aklinizda olsun.

Acai nasıl kullandınız. Bende kullanıyorum çok faydası olduğunu duymuştum fayda etmedi mi?

Kesinlikle katiliyorum.
NGS test sonuclarinda zaten ayrintili olarak yaziyor ne tur bozukluklar bulundugunu. Down, Edwards, Patau gibi sendromlar ve daha baska kromozomlarin sayisal bozukluklari ayni embryoda siklikla gorulebiliyor. En azindan benimkinde oyleydi. Hatta mozaiklik durumunu konusmustuk; ama bu kadar sendromun birarada oldugu embryoda ne mozaiklik olur ne de rahim icinde kendiliginden duzelir kanisina varmistik doktorumla da konusunca. Gerci Bahceci mozaik transfer yapmiyor ama ben yine de her embryomun ne bozuklugu oldugunu biliyorum ve tutuyorum belli mi olur...
Kisacasi, 38 ve ustu yas kesinlikle NGS taraftariyim ben de. En azindan kurtaj kalp durmasi olu dogum travmalarini ekarte etmek adina...

Maşallah sana ve yavruna sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim

Ben de 41 sayılırım. Antalyada yapıldı ama İstanbul Memorialda da uyguluyorlar bu yöntemi. Daha önce ilaçlı deneme yapılmıştı östrojen dokundu bana sonuç negatif olmuştu, bence uygunsanız doğal daha iyi bir seçenek olabilir. Rahim kalınlaşma gibi bir sorun yoksa... tamamen doğal da olabiliyor o ayki yumurtanız ilaçsız alınıyor bu tabii daha riskli olabilir. Bizim transfer doğal oldu.

Bir şeyi merak ediyorum transfer regliden ortalama kaç gün sonra yapılıyor ve hiç mi ilaç kullanılmıyor ben yumurta takibi sırasında ilaç kullandım neden naturel transfer dediler acaba telefonda heyecandan soramadım da kafam iyice karıştı

[/QUOTE]

Toz halini kullanıyorum birde lifetime ın resveratrol içerikli acai takviyesi var.rezervim cok dusuk.2 folkül vardı bakalım ne olcak
Size çok yüksek doz ilaç uygulamışlar,yüksek doz kaliteyi de bozuyor. Ve dengesiz büyüme yapıyor.
Acai bende yüksek doz kullanıyorum 4 aydır çok faydası olduğunu okumuştum. Siz kaç ay kullandınız?

Yumurta çatladıktan sonra progesterona bakıldı benimki düşüktü biraz o yüzden progesteronla desteklendi

Olmayan rezerve etkisi yok hiçbişeyin
Evet olmayan rezerv için henüz bulunan bilimsel bir tedavi yok olan rezervi korumak üzerine çalışmalar var ama bu yöntemlerin hepside ampirik tedavi yöntemleri bildiğim kadarı ile nar ve yeşil çayın olumlu etkisi bilimsel olarak kabul ediliyor diğer arı sütü, akupunktur vs gibi şeylerin kesinligi yok sanırım bu da bizim durumumuzu bir hastalık olmaması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…