Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ben de egricayir kullanıyorum yani güvenilir,aslında daha önce ampul şeklinde olanı kullandım o çok etki etmedi bu defa okunmuştur aydır saf arı sütü alıyorum o daha etkili direk dil altindan alıyorum daha çabuk kana karıştığı söylendi
Evet brn de aynı sekilde kullanıyorum amğul değil.ubiquinol resveratrol astaksantin polen çorekotu probiyoik promotil metil formda b12 folik asit d vitamini acai omega 3 maca .bunların hepsini kullandım 6 aylık donemde .bende olmadı rezervim bitti demek.inşaallah sizde olur

Benim naturel transfer oldu. O ayki yumurtamı takip ettik lh ölçümü yapıldı. Ona göre transfer oldu. Östrojen kullanmadım.

Merhabalar.. ilaçsız uygulama mı yapıldı size ? nerde yaptırdınız ? ben de öyle bir şey istiyorum ama nerelerde yapılıyor hiç fikrim yok her doktor öyle bir uygulama yapmıyor sanırım. Benim rezervde yumurtlamada gelişmede sıkıntı yok, eşimde biraz hareket problemi var ve benimde yaştan dolayı (41) önümüzdeki ay tüp bebek tedavisine başlıycaz. Ama ben hormon almak istemiyorum. Sizin yaşınız kaç ?

Çok teşekkür ederim,yeni arı sutu istetmedim elimde çok az var günde bir defa bir mercimek kadar alayım,o kadarin çok etkisi olmaz diye düşünüyorum,peki bal,tarçın,çörek otu hakkında ne düşünüyorsun ? O da erken catlatirmi kalite için,çok değil gün de bir tatli kaşığı

Ben butun tedavilerimde devam ettim arisutune; hicbir olumsuz etkisini yasamadim.
Yalniz transfer hazirliginda kullanmayi kestim, ostrojen baskiliyor diye, aklinizda olsun.

Evet brn de aynı sekilde kullanıyorum amğul değil.ubiquinol resveratrol astaksantin polen çorekotu probiyoik promotil metil formda b12 folik asit d vitamini acai omega 3 maca .bunların hepsini kullandım 6 aylık donemde .bende olmadı rezervim bitti demek.inşaallah sizde olur
Acai nasıl kullandınız. Bende kullanıyorum çok faydası olduğunu duymuştum fayda etmedi mi?

günaydın tekrar bahçeci fulyada tedavi görürken tanıdığım arkadaşım hamile haberi almıştı.buradan da paylaşmıştım.39 yaşında 5. denemesiydi, benim doktorumda. ne yazık ki kalp sesi duyulmamış.zaten kanaması olmuş arkadaşımın.dr genetiği muhtemelen bozuktu demiş ki 7. haftada oldu bunlar.bence de genetiği bozuk.son 2 embriyosu var NGS ye gönderilecek.ondan sonrada bu işi kapatacağını söyledi ki bende aynı fikirdeyim.39 yaşında da olsa NGS siz olmuyor demek.bizim burada NGS ye göndermeden tedavisinde hamile kalan oldu.bende NGS ye çok önem vermek istemem.ama önemli olduğu da ortaya çıkıyor.hani dr.lar rahimde embriyo iyileşir diyor ya heh bizim dr.da iyi embriyoyu ngs yapmadan transfer ediyor.ama rahim embriyo kötüyse hiç de iyileştirmiyor bence. S sucklingpigs in yazdığı gibi NGS den dönen sağlıksız ancak rahme tutunan % 20 lik gebelik elde edilen embriyoyu bulmak zor gibi

Kesinlikle katiliyorum.
NGS test sonuclarinda zaten ayrintili olarak yaziyor ne tur bozukluklar bulundugunu. Down, Edwards, Patau gibi sendromlar ve daha baska kromozomlarin sayisal bozukluklari ayni embryoda siklikla gorulebiliyor. En azindan benimkinde oyleydi. Hatta mozaiklik durumunu konusmustuk; ama bu kadar sendromun birarada oldugu embryoda ne mozaiklik olur ne de rahim icinde kendiliginden duzelir kanisina varmistik doktorumla da konusunca. Gerci Bahceci mozaik transfer yapmiyor ama ben yine de her embryomun ne bozuklugu oldugunu biliyorum ve tutuyorum belli mi olur...
Kisacasi, 38 ve ustu yas kesinlikle NGS taraftariyim ben de. En azindan kurtaj kalp durmasi olu dogum travmalarini ekarte etmek adina...

merhaba arkadasım,
aylar sonra cevap yazabiliyorum, kk cep telefonundan giriyorum ama mesaj yazamıyorum, sadece bilgisayarda şifre otomatik olarak giriyor, bir türlü cepten mesaj yazamadım, bilgisayardan da koptum gittim.
Daha once de yazdığım gibi gebelik oncesinden tip2 diyabetim var, insülin kullanmama rağmen suyum ve bebişin kilosu biraz fazla, (tehlikeli sınır değil) ama bu beni 1 ay onden goturuyor hamile olarak, yani karnım ikizlere hamiş gibi:), eğilemiyorum kalkamıyorum hemen kasılıyorum, bir de kan sulandırıcı kullandığım icin ayrıca karın kasılamalrım var 4. aydan beri zaten, genelde tehlikeli olmayan ama ağrılı sancılı bir hamilelik geçiriyorum. zaten heyet raporum vardı artık gebelik iznine geçtim:anneadayı: mesajlara hep geç döndüm; keza masada sandalyede oturmak bana azap gibi.. dolayısıyla bilgisayarla iş yapamıyorum.

Sağol canım yeniden tebrik için; artık şaka maka 35 teyiz, gun hafta sayarken büyüdük, insallah sağlıklı bir doğumla kucağıma alırım, dediğin gibi 43 ümde:):dua:

senin durumlar nasıl, bebiş nasıl:) ayyy bakalım bu şamalara gecelim biz de, hani "ne zaman çocuk olacak"tan, "sezaryen m" "sütün var mı" baskı dolu sorularına. anladım ki karışmanın ucu bucağı yok memleketimizde. hatta 43 yasında ite kaka bi bebemiz olacak, ikicisini de düşünün diyen yakın akrabalarımız var:)) size de var mı allesen?
diyecek şey bulamıyor insan
Maşallah sana ve yavruna sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim

Merhabalar.. ilaçsız uygulama mı yapıldı size ? nerde yaptırdınız ? ben de öyle bir şey istiyorum ama nerelerde yapılıyor hiç fikrim yok her doktor öyle bir uygulama yapmıyor sanırım. Benim rezervde yumurtlamada gelişmede sıkıntı yok, eşimde biraz hareket problemi var ve benimde yaştan dolayı (41) önümüzdeki ay tüp bebek tedavisine başlıycaz. Ama ben hormon almak istemiyorum. Sizin yaşınız kaç ?
Ben de 41 sayılırım. Antalyada yapıldı ama İstanbul Memorialda da uyguluyorlar bu yöntemi. Daha önce ilaçlı deneme yapılmıştı östrojen dokundu bana sonuç negatif olmuştu, bence uygunsanız doğal daha iyi bir seçenek olabilir. Rahim kalınlaşma gibi bir sorun yoksa... tamamen doğal da olabiliyor o ayki yumurtanız ilaçsız alınıyor bu tabii daha riskli olabilir. Bizim transfer doğal oldu.

Ben de 41 sayılırım. Antalyada yapıldı ama İstanbul Memorialda da uyguluyorlar bu yöntemi. Daha önce ilaçlı deneme yapılmıştı östrojen dokundu bana sonuç negatif olmuştu, bence uygunsanız doğal daha iyi bir seçenek olabilir. Rahim kalınlaşma gibi bir sorun yoksa... tamamen doğal da olabiliyor o ayki yumurtanız ilaçsız alınıyor bu tabii daha riskli olabilir. Bizim transfer doğal oldu.
Bir şeyi merak ediyorum transfer regliden ortalama kaç gün sonra yapılıyor ve hiç mi ilaç kullanılmıyor ben yumurta takibi sırasında ilaç kullandım neden naturel transfer dediler acaba telefonda heyecandan soramadım da kafam iyice karıştı :KK43:

[/QUOTE]

Maşallah tekrar tebrik ederim. Şubat ayında rahim filmi çekildi, ultrasonla bakıldı detaylı bir muayene oldu herhangi bir sorun yoktu. Ankaradayım ben ve Ankara dışına gitme imkanım yok maalesef. Burada araştırayım teşekkürler...

Toz halini kullanıyorum birde lifetime ın resveratrol içerikli acai takviyesi var.rezervim cok dusuk.2 folkül vardı bakalım ne olcak
Size çok yüksek doz ilaç uygulamışlar,yüksek doz kaliteyi de bozuyor. Ve dengesiz büyüme yapıyor.
Acai bende yüksek doz kullanıyorum 4 aydır çok faydası olduğunu okumuştum. Siz kaç ay kullandınız?

Bir şeyi merak ediyorum transfer regliden ortalama kaç gün sonra yapılıyor ve hiç mi ilaç kullanılmıyor ben yumurta takibi sırasında ilaç kullandım neden naturel transfer dediler acaba telefonda heyecandan soramadım da kafam iyice karıştı :KK43:
Yumurta çatladıktan sonra progesterona bakıldı benimki düşüktü biraz o yüzden progesteronla desteklendi

Olmayan rezerve etkisi yok hiçbişeyin
Evet olmayan rezerv için henüz bulunan bilimsel bir tedavi yok olan rezervi korumak üzerine çalışmalar var ama bu yöntemlerin hepside ampirik tedavi yöntemleri bildiğim kadarı ile nar ve yeşil çayın olumlu etkisi bilimsel olarak kabul ediliyor diğer arı sütü, akupunktur vs gibi şeylerin kesinligi yok sanırım bu da bizim durumumuzu bir hastalık olmaması

X