- 25 Ekim 2018
- 1.948
- 6.355
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #67.621
Hayırlısıyla pozitif sonuçlarla gel inşAllah,Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın,sağlıklı evlatlarla doldursunMerhaba arkadaşlar hepinizin hikayesini ayrı ayrı okudum Allah bu yolda kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah. Bende 45 yaşındayım bu denediğim 6. Tüp bebek olacak. Bugün transferimin 10. Günü pazartesi günü testim var hiç hamileymişim gibi gelmiyor yine. Ümit etmekten bile korkar oldum. İnşallah pozitif olur demekten başka elimden bişi gelmiyorbana çok dua edin kızlar belki sizin duanız kabul olur . Hepiniz evlatlarınıza kavuşursunuz inşallah
Selamlar.İlk 2 denemem Nova Artta Ahmet beyle oldu.İlki düşük 2. dondurulmuşla negatif.Hocaların birikimine tabiki birsey diyemem ama çok yoğun ve de 40 yaş üstü için başarı oranının yüksek olduğunu söyleyemem. Şimdi berfu hocanın hastasıyım ve NGS den gelen sağlıklı embriyom var.Transfer öncesinde sol tüpümun onarilmasi gerekiyordu Laparoskopi oldum geçen hafta bunu tespit eden de Berfu hocadır.Diğer merkezde umursanmadi.Demem o ki Berfu hoca 3. 5. Deneme diyorsa insanların başka merkezlerden sonra kendisini geç bulmalaridir.En azından benim için öyle oldu.Belki bu sefer de olur olmaz Allahın takdiri fakat ilgisi alakası,birseyi atlamamasi benim için çok değerli. Umarim yardımı dokunmusturArkadaşlar, ben Bahçeci Berfu DEMİR, nova-art Ahmet ERDEM ve Ank.Tıptan Bülent BERKER arasında gidip geliyorum. Bu isimler hakkında tecrübeleri olanlar var mı? Berfu ERDEM başarılı bir isim gibi ama instagram sayfasına bakınca tereddüte düştüm. Resmini koyduğu tüm anne adaylarından 4. deneme 5. deneme 6.-7. deneme diye bahsetmiş. Hiç mi 1.-2. denemede sonuç alan yok. Bu biraz umut kırıcı oldu
Merhaba dilerim güzel sonuçlar olur hepimiz için.bende 45.yasindayim siz nerde tedavi giriyorsunuz bana ozeldrn yazabilirsinizSlm canım.bende 45 yaşındayım ve aynen 6.tüp bebeğe başladık.dün opu yapıldı 2 yumurta çıktı.bana bu sefer havuz sistemi uygulanacak.inş.sonuçlarımız hayırlı olur.
DILERI. Güzel Haberler alırsınız bizlere de umut olursunuz.Bende 45 yaşındayım dondurulmus embiryo transferi yapılacak bu ay siz nerde tedavi.oldunuzHayırlısıyla pozitif sonuçlarla gel inşAllah,Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın,sağlıklı evlatlarla doldursun
Selamlar.İlk 2 denemem Nova Artta Ahmet beyle oldu.İlki düşük 2. dondurulmuşla negatif.Hocaların birikimine tabiki birsey diyemem ama çok yoğun ve de 40 yaş üstü için başarı oranının yüksek olduğunu söyleyemem. Şimdi berfu hocanın hastasıyım ve NGS den gelen sağlıklı embriyom var.Transfer öncesinde sol tüpümun onarilmasi gerekiyordu Laparoskopi oldum geçen hafta bunu tespit eden de Berfu hocadır.Diğer merkezde umursanmadi.Demem o ki Berfu hoca 3. 5. Deneme diyorsa insanların başka merkezlerden sonra kendisini geç bulmalaridir.En azından benim için öyle oldu.Belki bu sefer de olur olmaz Allahın takdiri fakat ilgisi alakası,birseyi atlamamasi benim için çok değerli. Umarim yardımı dokunmustur
Hayırlısıyla pozitif sonuçlarla gel inşAllah,Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın,sağlıklı evlatlarla doldursun
teşekkür ederim,Allah hepimize sağlıkla anne olmayı nasip etsinSiz de hamilesiniz sanirim hayirlisi olsun bu gebelikte farkli bir sey yaptiniz mi bize önereceginiz?
Konya medovada canım.Merhaba dilerim güzel sonuçlar olur hepimiz için.bende 45.yasindayim siz nerde tedavi giriyorsunuz bana ozeldrn yazabilirsiniz
Teşekkür ederimKonya medovada canım.
Hamileliğimi takip eden dr özel bir hastanede çalışıyordu. Oğlumu kaybettikten sonra devlet hastanesinden bir dr ile görüştüm o bana folbiol ve coraspin 100 içmemi önerdi. Sonrasında görüştüğüm drlar da sulandırıcı verilseymiş keşke dediler.BrcAK ilaç sorumu değistirmeye çalistim 10 dk doldugu için degistiremedim.seni üzmek istemezdim üzuyorsam kusura bakma.gecmis mesajlarina biraz baktim ilaç yaziyordu.ben dr.un devlette mi özelde mi onu soracağım asıl .
dr.una pes demissin çunkü bende dr.un devlette de, ilgilenmedi mi ki dedim
Teşekkür ederim. Aslında ben dr'a omega 3 kullanabilir miyim demiştim o da nasıl isterseniz demişti ve her gün 1 kapsül omega 3 kullanıyordum. Bu belirttiğiniz kan sulandırma özelliğini bir yerde daha okumuştum. Bilemiyorum belki o da yeterli olmadı ya da hiçbir zaman öğrenemeyeceğim başka bir sebepten kaybettim oğlumu.Basiniz sagolsun, Tanrim tekrarini yasatmasin.
Benim ilk uc ayda uzun suren bir kanamam olmustu, doktorum Coraspin’i kesmisti. Ben de hala yuksek doz Omega3 kullaniyorum (gunde 3,5 gr kadar).
Omega3’un de bu kadar yuksek dozda kullanildiginda kan sulandirma etkisi var, bir zarari da yok esansiyel yag oldugu icin vucuda hergun girmesi gerek aslinda, aklinizda olsun bir sonraki hamileliginizde insallah.
Allahım hayırlısıyla kucağınızı yavrunuzla doldursun inşallah.Merhaba arkadaşlar hepinizin hikayesini ayrı ayrı okudum Allah bu yolda kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah. Bende 45 yaşındayım bu denediğim 6. Tüp bebek olacak. Bugün transferimin 10. Günü pazartesi günü testim var hiç hamileymişim gibi gelmiyor yine. Ümit etmekten bile korkar oldum. İnşallah pozitif olur demekten başka elimden bişi gelmiyorbana çok dua edin kızlar belki sizin duanız kabul olur . Hepiniz evlatlarınıza kavuşursunuz inşallah
Merhaba sonuçlarım iyi demişsin. Bence tüp bebekte havuz yöntemini denemelisin. Ngs de yaptırman lazım bunları hiç denedin mi?Merhaba Arkadaşlar ilk caresizligimi 16 yasinda babam kansere 40 yasinda yakalandığında hissetmiştim. Ikincisi 2 yıl önce 61 yaşında ki annemin rahim kanserine yakalanmasıyla hissettim.Simdi ise farklı bir imtihan 45 yaşın olduğum için kendi yumurtanizla çocuğunuz olmaz karşısında çaresizim. Yokmudur bunun çaresi bu kadar geç mi kaldım.Hic bir hekim yokmu ülkemiZde yardım edicek.Bu kadar umutsuz bir vakkamiyim.Ne dersiniz nereye gitmeli doğru kim ne yapmalı.Klnik olarak hiç bir sonucum kötü değil. Yaştan dolayı yumurta kalitesi düşük ve embiryo tutunmuyor.Bunun için ne yapmaliyimmm
Merhaba sonuçlarım iyi demişsin. Bence tüp bebekte havuz yöntemini denemelisin. Ngs de yaptırman lazım bunları hiç denedin mi?
[Tekrar merhaba mesajlarını sonradan şöyle bir gözden geçirdim de tüp bebek dahil bir sürü şey denemişsin. Ve dondurulmuş emriyo transfer edilecekmiş. Anlayamadığım şey 5 güne kadar gidebilen bir emriyo nasıl olurda kalitesiz olur ve emriyolarına ngs yapıldımı transferden önce?
Teşekkür ederim. Aslında ben dr'a omega 3 kullanabilir miyim demiştim o da nasıl isterseniz demişti ve her gün 1 kapsül omega 3 kullanıyordum. Bu belirttiğiniz kan sulandırma özelliğini bir yerde daha okumuştum. Bilemiyorum belki o da yeterli olmadı ya da hiçbir zaman öğrenemeyeceğim başka bir sebepten kaybettim oğlumu.
Doktorlari havuz yöntemini duymadım.Soylemediler öyle biir şey sizlerden öğreniyorum .embiryolara ptt önerdiler ben embiryo zarar görür diye istemedim.Embiryo gelişimine faydası yok diye şans bıraktımMerhaba sonuçlarım iyi demişsin. Bence tüp bebekte havuz yöntemini denemelisin. Ngs de yaptırman lazım bunları hiç denedin mi?
Teşekkür ederim. Aslında ben dr'a omega 3 kullanabilir miyim demiştim o da nasıl isterseniz demişti ve her gün 1 kapsül omega 3 kullanıyordum. Bu belirttiğiniz kan sulandırma özelliğini bir yerde daha okumuştum. Bilemiyorum belki o da yeterli olmadı ya da hiçbir zaman öğrenemeyeceğim başka bir sebepten kaybettim oğlumu.
Evet siz söyleyince baktım da bu değerlerin çok altında kalıyor 1 kapsül.1 kapsul omega3 kan sulandirma anlaminda cok birsey ifade etmiyor. Hangi marka, uluslararasi standartlara uygun mu uretilmis, bir kapsul icinde ne kadar EPA+DHA var, urun secerken bunlar onemli.
Omega3 dusuk dozda kan sulandirmaz, en az gunde 2-3 gr EPA+DHA icerigi kan sulandirir.
Turkiye’de hicbir urunde de tek kapsulde bu orani bulamazsiniz.