Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Öncelikle üzülme iyi bir klinik ve Dr ile rabbim nasip eder inşallah
Tedaviyi hangi ilde düşünüyorsunuz

İyiyim güzelim ilaçla düşürdük şimdi vücudun kendini toplamasını bekliyoruz.Sen ne zaman başlıyorsun tekrar

Çok geçmiş olsun. Bence hemen gıda takviyelerine başlayın. Yaşımızdan dolayı kaybedecek vaktimiz yok biliyorsunuz. Gıda takviyelerine başlarsanız kendinize yeni bir hedef de belirlemiş, kanalize olmuş olursunuz bence.

Ben buralardayım
Yazılanları okuyorum hep, sıkça yazmaya başlamam da yakındır zira bu ayki regl ile yeniden başlamayı düşünüyorum, geçenlerde regl 12. günü öylesine bir kontrole gittim, hayatımda ilk kez yumurtam görünmedi! ben şok bakalım inşallah bir anormallik yoktur.
Hangi merkeze gideceğime henüz karar vermedim. Bir merkez turu daha yapıp netleşirim herhalde 15 gün kadar vaktim var.
Öyle işte

Tedavi sürecinde olan yok mu herkes beklemede mi yoksa yaz tatili yapıyorsunuz kızlar

Ben kendi adıma anlatayım kısaca.
28 mayıs'ta sağlıklı embriyo transferim yapıldı. Ancak tutmadı. Daha önceki yazılarımda da hep belirttim. Benim çok ciddi RAHİM İNCELİĞİM var. Bir türlü bunu aşamıyoruz.
Araştırmalarım sonucunda ALTERNATİF TIP ile rahmimi iyileştirmeye yöneldim. O doktorumun tedavisini devam ettiriyorum 3 haftadır. 10 seansa tamamlanacak. Umarım birazda olsa rahmim iyileşir, kalınlaşır. Tüp bebek doktorumla eylül gibi tedaviye başlıycaz. Yumurta kalitesini artırıcı, DNA hasarını azaltıcı takviyelerini kullanıyorum. Her hafta ozon terapisi ve akupunktur yaptırıyorum. Doktorum CGF'de uygulayacak zamanı geldiğinde rahmime.
Boş durmuyorum. Kendimi iyileştirmek adıma elimden geleni yapıyorum. Tabi eşimin maddi-manevi desteğine de minnetarım.
Rabbim çocuk isteyen herkesin emeklerini yağlı etsin. Artık o müjdeli haberle ağlayalım sadece, şükrederek.

Ben de oğlumu kaybedene kadar en fazla 20. haftaya kadar risk var sanıyordum ama öyle değilmiş. Oğlum 2,5 hafta önde gidiyordu, gayet sağlıklı diyordu doktor. NIPT testinde ve diğer yapılan kontrollerde bir şey çıkmamıştı. Benim tansiyonum ve şekerim de hep normaldi. Ama kalbi durdu. Kordon dolanmamış, kakasını yememiş, plasenta kopmamış, görünürde hiçbir şey yok.
O anki psikoloji ile otopsi yaptırmak istemedik ama plasenta patolojiye gönderilebilirmiş bunu bize önermediler, biz de bilmiyorduk tabi. Konuştuğum başka doktorlar pıhtılaşma da olabilir keşke kan sulandırıcı verilseymiş dediler. Bunu o kadar çok duydum ki net olarak sebebini bilemesem de benim için sebebi kan pıhtılaşması.

Cok zor Rabbim sabır versin melek oldu annesi. Cennete bekliyecekler bizi. Tahlilleri en kısa zamanda yaptır. Rabbim kucaklarımızı bos bırakmasın

Günaydın herkese biraz alınmis arkadaşım A anneveoglusu tabi kendisi hakkinda konusulunca hakli.
tabi ki cok zorlu bir sürecin olmuş ben senin mesajından önce yazdım eski ameliyatlarini duymamistim.yaşını da 40 yapmisim zaten.çok uzatmayayım ben sadece ileri yaş rezerv azliğı ile cektim.rahimden bir de ameliyat olsam iyice zor olurdu.bebegini sağlıkla büyüt inş.
dikkat çekmeyeyim diyorum düşündüklerimle ama yine de bazen olmuyor.Benim de cumartesi tatil gunü çok uzatmak istemem.40 ile 41 yaş arasındaki değerlerim arasında bile fark var.kendimde 43 yaşına girdiğim ay tedaviye baslayip hamile kalip 44 yaşında anne oldum.bende gencim tabi ki mesela en kizdığım söz çocukla aranda buyuk yaş farkı istemem diyenler. hiç bir yaş farkı da olmuyor.bebekcik de anne babayı seviyor kime ne. tabi 45 de o kadar göstermiyorum.
D destiny16 nın yazdığı gibi bende hiç duyuru yapmadım facebookdan falan biraz nazar değer, daha cok da bebegini kaybetmis 45 yaşindaki arkadasim görsün istemedim.
Yaş önemli umutlu haberlerimizi okuyanlar umutlansın ama "basarı asla tesadüf değildir " sözünü söyleyeceğim.bu sözde özellikle tüp bebek icin söylenmiş gibi...tedbiri elden bırakmamak iyi olur.

Son düzenleme:
Çok zor Allah sabır versin.benimde sizler gibi bilmedigim birseydi.38. Hafta bittigi gun icin sezaryan randevusu verdi dr.um.doktora,biraz daha kalsa sağlığı icin dedim.39. Haftada cok bebek kaybediliyormus kakasini yiyebilir demisti dr.um
Bende çok şaşırmıştım bunu duyunca.lafimız buradan dısarı tabi her konusulan herkes için geçerli olacak değil.çok üzüldüm ins. Kucağın tekrar dolsunda acıların dinsin.Allah tüm evlat sahibi olmak isteyenlere bu müjdeyi versin

Acaba ne dozda bir ilaç yeterli oldurdu.corasprin mi doktor bunu size söyledi mi

BrcAK ilaç sorumu değistirmeye çalistim 10 dk doldugu için degistiremedim.seni üzmek istemezdim üzuyorsam kusura bakma.gecmis mesajlarina biraz baktim ilaç yaziyordu.ben dr.un devlette mi özelde mi onu soracağım asıl .
dr.una pes demissin çunkü bende dr.un devlette de, ilgilenmedi mi ki dedim

Basiniz sagolsun, Tanrim tekrarini yasatmasin.
Benim ilk uc ayda uzun suren bir kanamam olmustu, doktorum Coraspin’i kesmisti. Ben de hala yuksek doz Omega3 kullaniyorum (gunde 3,5 gr kadar).
Omega3’un de bu kadar yuksek dozda kullanildiginda kan sulandirma etkisi var, bir zarari da yok esansiyel yag oldugu icin vucuda hergun girmesi gerek aslinda, aklinizda olsun bir sonraki hamileliginizde insallah.

Çok üzüldüm bu üzüntünün tarifi yoktur herhalde. Hamileliğimin başından beri ben de corasprin aldım hep son 20 gündür almıyorum çünkü devamlı yediğimi mide bulantım kaynaklı çıkardığım için. Bir anlamı yok diye düşündüm. Doğuma 2 hafta var neredeyse ama tekrar almaya başlayacağım. Başınız sağolsun tekrar.

Hangi omega 3 ü
Hangi omega 3 Kullanıyosunuz

Hangi omega 3 ü

Hangi omega 3 Kullanıyosunuz

Ben su urunden gunde uc kapsul aliyorum; fakat Turkiye’de bulunmuyor, yurtdisindan getirtmeniz gerek:
EPA+DHA toplaminin kac gr oldugu onemli, en az 3 gr olmasi gerek kan sulandirici etki icin, yani sadece balik yagi oranina bakilmamasi lazim.

Rabbim sabir versin ayni acilari bende yasadim 28 haftalik dogurdum 15 gün sonra hicbir sey yokken her sey muhtesem devam ederken beyin kanamasindan kaybettim simdi basa dondum 2 defa denedim olmadi ücüncu oncesi neler yapabilirim burda ki arkadaslarin tavsiyesini yapiyorum insallah rabbim bizleri sevindirir kucagimizi bos birakmaz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…