- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #67.581
Öncelikle üzülme iyi bir klinik ve Dr ile rabbim nasip eder inşallahHerkese merhabalar,
Ben de 41 yaşındayım. 35 yaşında evlendim. Kariyerdi, eşimin ve annemin sağlık problemleri derken bir de baktım ki zaman su gibi akmış ve nasıl olduğunu anlayamadan bu yaşa gelmişim. Pre-menopoz denilen ön menopoz dönemimde olabilirim. Nisan ayında rahim inceltme ameliyatı oldum. Daha önce doğum kontrol hapları kullandım ve hiçbir denememiz olmadı. 2 aydır regl olamıyorum. Ameliyat olduğum özel hastanedeki doktora gittim, Tarlusal verdi, bir kutu bitirdim. Periyodun ikinci ve üçüncü gününde doktora gidip yumurta rezervlerini kontrol ettirmem gerektiğini söyledi. Tüp bebek doktorları araştırıyorum. Durumum kritik olduğu için çok iyi bir doktor bulmam gerek. Sürecimi sizlerle paylaşacağım. Kendimi biraz çaresiz hissediyorum. Benzer durumda olan ve iyi tüp bebek doktoru tavsiye edecek arkadaşlar özelden mesaj atabilirler mi?
'' ekini yanlışlıkla silmişim üst kısımda.
İyiyim güzelim ilaçla düşürdük şimdi vücudun kendini toplamasını bekliyoruz.Sen ne zaman başlıyorsun tekrar
Teşekkür ederim, haklısın başladık vitamin vsÇok geçmiş olsun. Bence hemen gıda takviyelerine başlayın. Yaşımızdan dolayı kaybedecek vaktimiz yok biliyorsunuz. Gıda takviyelerine başlarsanız kendinize yeni bir hedef de belirlemiş, kanalize olmuş olursunuz bence.
Tedavi sürecinde olan yok mu herkes beklemede mi yoksa yaz tatili yapıyorsunuz kızlar
Amin çok teşekkür ederimSizi tebrik ederim maşallah sana ve evladına Allah sağlıkla kucağına nasip etsin inşallah
Ben de oğlumu kaybedene kadar en fazla 20. haftaya kadar risk var sanıyordum ama öyle değilmiş. Oğlum 2,5 hafta önde gidiyordu, gayet sağlıklı diyordu doktor. NIPT testinde ve diğer yapılan kontrollerde bir şey çıkmamıştı. Benim tansiyonum ve şekerim de hep normaldi. Ama kalbi durdu. Kordon dolanmamış, kakasını yememiş, plasenta kopmamış, görünürde hiçbir şey yok.Merhaba tekrar hamile kalırsın inşallah. Doktorun olumlu konuştuysa bir bildiği vardır :). Sana üzücü hatıraları hatırlatmak istemem ama doğumdan 2 hafta önce kaybettim demişsin bende şu an hamileyim de kayıplar genelde ilk 3 ay içinde olur diye biliyordum sen doğuma çok yaklaşmışsın. Sana üzücü hatırları hatırlatmak istemem ama neden oldu nasıl oldu merak ettim şimdi .
Cok zor Rabbim sabır versin melek oldu annesi. Cennete bekliyecekler bizi. Tahlilleri en kısa zamanda yaptır. Rabbim kucaklarımızı bos bırakmasınBen de oğlumu kaybedene kadar en fazla 20. haftaya kadar risk var sanıyordum ama öyle değilmiş. Oğlum 2,5 hafta önde gidiyordu, gayet sağlıklı diyordu doktor. NIPT testinde ve diğer yapılan kontrollerde bir şey çıkmamıştı. Benim tansiyonum ve şekerim de hep normaldi. Ama kalbi durdu. Kordon dolanmamış, kakasını yememiş, plasenta kopmamış, görünürde hiçbir şey yok.
O anki psikoloji ile otopsi yaptırmak istemedik ama plasenta patolojiye gönderilebilirmiş bunu bize önermediler, biz de bilmiyorduk tabi. Konuştuğum başka doktorlar pıhtılaşma da olabilir keşke kan sulandırıcı verilseymiş dediler. Bunu o kadar çok duydum ki net olarak sebebini bilemesem de benim için sebebi kan pıhtılaşması.
Günaydın herkese biraz alınmis arkadaşım A anneveoglusu tabi kendisi hakkinda konusulunca hakli.Ben 41 yaşında gebe kalıp 41 yaşında doğum yaptım bence bu sayfa zaten 40 yaşından sonra anne olmaya çabalayanlarin sayfası dimi benim hikayem de uyuyor senle aramizda 1.5 yaş var anne olma yaşı olarak sen 42.5 tamı anne olmustun
bu arada bir arkadaş daha vardı benim gibi tüp Bebek düşüğü sonrası doğal olarak hamile kalan benim yıllar önce ilk yazmaya başladığımda hatırlıyorum
Çok zor Allah sabır versin.benimde sizler gibi bilmedigim birseydi.38. Hafta bittigi gun icin sezaryan randevusu verdi dr.um.doktora,biraz daha kalsa sağlığı icin dedim.39. Haftada cok bebek kaybediliyormus kakasini yiyebilir demisti dr.umBen de oğlumu kaybedene kadar en fazla 20. haftaya kadar risk var sanıyordum ama öyle değilmiş. Oğlum 2,5 hafta önde gidiyordu, gayet sağlıklı diyordu doktor. NIPT testinde ve diğer yapılan kontrollerde bir şey çıkmamıştı. Benim tansiyonum ve şekerim de hep normaldi. Ama kalbi durdu. Kordon dolanmamış, kakasını yememiş, plasenta kopmamış, görünürde hiçbir şey yok.
O anki psikoloji ile otopsi yaptırmak istemedik ama plasenta patolojiye gönderilebilirmiş bunu bize önermediler, biz de bilmiyorduk tabi. Konuştuğum başka doktorlar pıhtılaşma da olabilir keşke kan sulandırıcı verilseymiş dediler. Bunu o kadar çok duydum ki net olarak sebebini bilemesem de benim için sebebi kan pıhtılaşması.
Acaba ne dozda bir ilaç yeterli oldurdu.corasprin mi doktor bunu size söyledi miBen de oğlumu kaybedene kadar en fazla 20. haftaya kadar risk var sanıyordum ama öyle değilmiş. Oğlum 2,5 hafta önde gidiyordu, gayet sağlıklı diyordu doktor. NIPT testinde ve diğer yapılan kontrollerde bir şey çıkmamıştı. Benim tansiyonum ve şekerim de hep normaldi. Ama kalbi durdu. Kordon dolanmamış, kakasını yememiş, plasenta kopmamış, görünürde hiçbir şey yok.
Ben de oğlumu kaybedene kadar en fazla 20. haftaya kadar risk var sanıyordum ama öyle değilmiş. Oğlum 2,5 hafta önde gidiyordu, gayet sağlıklı diyordu doktor. NIPT testinde ve diğer yapılan kontrollerde bir şey çıkmamıştı. Benim tansiyonum ve şekerim de hep normaldi. Ama kalbi durdu. Kordon dolanmamış, kakasını yememiş, plasenta kopmamış, görünürde hiçbir şey yok.
Çok üzüldüm bu üzüntünün tarifi yoktur herhalde. Hamileliğimin başından beri ben de corasprin aldım hep son 20 gündür almıyorum çünkü devamlı yediğimi mide bulantım kaynaklı çıkardığım için. Bir anlamı yok diye düşündüm. Doğuma 2 hafta var neredeyse ama tekrar almaya başlayacağım. Başınız sağolsun tekrar.Ben de oğlumu kaybedene kadar en fazla 20. haftaya kadar risk var sanıyordum ama öyle değilmiş. Oğlum 2,5 hafta önde gidiyordu, gayet sağlıklı diyordu doktor. NIPT testinde ve diğer yapılan kontrollerde bir şey çıkmamıştı. Benim tansiyonum ve şekerim de hep normaldi. Ama kalbi durdu. Kordon dolanmamış, kakasını yememiş, plasenta kopmamış, görünürde hiçbir şey yok.
Hangi omega 3 KullanıyosunuzBasiniz sagolsun, Tanrim tekrarini yasatmasin.
Benim ilk uc ayda uzun suren bir kanamam olmustu, doktorum Coraspin’i kesmisti. Ben de hala yuksek doz Omega3 kullaniyorum (gunde 3,5 gr kadar).
Omega3’un de bu kadar yuksek dozda kullanildiginda kan sulandirma etkisi var, bir zarari da yok esansiyel yag oldugu icin vucuda hergun girmesi gerek aslinda, aklinizda olsun bir sonraki hamileliginizde insallah.
Hangi omega 3 ü
Hangi omega 3 Kullanıyosunuz
Ben de oğlumu kaybedene kadar en fazla 20. haftaya kadar risk var sanıyordum ama öyle değilmiş. Oğlum 2,5 hafta önde gidiyordu, gayet sağlıklı diyordu doktor. NIPT testinde ve diğer yapılan kontrollerde bir şey çıkmamıştı. Benim tansiyonum ve şekerim de hep normaldi. Ama kalbi durdu. Kordon dolanmamış, kakasını yememiş, plasenta kopmamış, görünürde hiçbir şey yok.
İstanbulÖncelikle üzülme iyi bir klinik ve Dr ile rabbim nasip eder inşallah
Tedaviyi hangi ilde düşünüyorsunuz