merhaba arkadasım,
aylar sonra cevap yazabiliyorum, kk cep telefonundan giriyorum ama mesaj yazamıyorum, sadece bilgisayarda şifre otomatik olarak giriyor, bir türlü cepten mesaj yazamadım, bilgisayardan da koptum gittim.
Daha once de yazdığım gibi gebelik oncesinden tip2 diyabetim var, insülin kullanmama rağmen suyum ve bebişin kilosu biraz fazla, (tehlikeli sınır değil) ama bu beni 1 ay onden goturuyor hamile olarak, yani karnım ikizlere hamiş gibi:), eğilemiyorum kalkamıyorum hemen kasılıyorum, bir de kan sulandırıcı kullandığım icin ayrıca karın kasılamalrım var 4. aydan beri zaten, genelde tehlikeli olmayan ama ağrılı sancılı bir hamilelik geçiriyorum. zaten heyet raporum vardı artık gebelik iznine geçtim
mesajlara hep geç döndüm; keza masada sandalyede oturmak bana azap gibi.. dolayısıyla bilgisayarla iş yapamıyorum.
Sağol canım yeniden tebrik için; artık şaka maka 35 teyiz, gun hafta sayarken büyüdük, insallah sağlıklı bir doğumla kucağıma alırım, dediğin gibi 43 ümde:)
senin durumlar nasıl, bebiş nasıl:) ayyy bakalım bu şamalara gecelim biz de, hani "ne zaman çocuk olacak"tan, "sezaryen m" "sütün var mı" baskı dolu sorularına. anladım ki karışmanın ucu bucağı yok memleketimizde. hatta 43 yasında ite kaka bi bebemiz olacak, ikicisini de düşünün diyen yakın akrabalarımız var:)) size de var mı allesen?
diyecek şey bulamıyor insan