-
- Konu Sahibi akideciknane
- #67.601
Ben varımTedavi sürecinde olan yok mu herkes beklemede mi yoksa yaz tatili yapıyorsunuz kızlar
Aaah ne güzel sona yaklasmissin inşallah bu defa sıkıca tutunur bebişin sanaBen varımburayı çok takip edemesemde arada okuyorum yazdıklarınızı
Ngs den 1 sağlıklı embriyom var 12 temmuzda doktor randevum var.hsg ye bakıp transfer için ilaca başlayacağını düşünüyorum.eğer herşey yolunda giderse ağustosta transfer olur sanıyorum..herkesin hakkında hayırlısı olsun
İstanbul
Merhaba arkadaşlar hepinizin hikayesini ayrı ayrı okudum Allah bu yolda kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah. Bende 45 yaşındayım bu denediğim 6. Tüp bebek olacak. Bugün transferimin 10. Günü pazartesi günü testim var hiç hamileymişim gibi gelmiyor yine. Ümit etmekten bile korkar oldum. İnşallah pozitif olur demekten başka elimden bişi gelmiyorbana çok dua edin kızlar belki sizin duanız kabul olur . Hepiniz evlatlarınıza kavuşursunuz inşallah
Merhaba arkadaşlar hepinizin hikayesini ayrı ayrı okudum Allah bu yolda kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah. Bende 45 yaşındayım bu denediğim 6. Tüp bebek olacak. Bugün transferimin 10. Günü pazartesi günü testim var hiç hamileymişim gibi gelmiyor yine. Ümit etmekten bile korkar oldum. İnşallah pozitif olur demekten başka elimden bişi gelmiyorbana çok dua edin kızlar belki sizin duanız kabul olur . Hepiniz evlatlarınıza kavuşursunuz inşallah
Aminnn canım inşallah. Yarın test günün. Artık Allaha bıraktım nasipte ne varsa onu yaşayacağız.Rabbim mucizeni sağlıkla nasip etmiştir inşallah test ne zaman
Yüce rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah. Müjdeli haberle ağladığımız günlerimiz olsun.
Slm canım.bende 45 yaşındayım ve aynen 6.tüp bebeğe başladık.dün opu yapıldı 2 yumurta çıktı.bana bu sefer havuz sistemi uygulanacak.inş.sonuçlarımız hayırlı olur.Merhaba arkadaşlar hepinizin hikayesini ayrı ayrı okudum Allah bu yolda kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah. Bende 45 yaşındayım bu denediğim 6. Tüp bebek olacak. Bugün transferimin 10. Günü pazartesi günü testim var hiç hamileymişim gibi gelmiyor yine. Ümit etmekten bile korkar oldum. İnşallah pozitif olur demekten başka elimden bişi gelmiyorbana çok dua edin kızlar belki sizin duanız kabul olur . Hepiniz evlatlarınıza kavuşursunuz inşallah
Slm canım.bende 45 yaşındayım ve aynen 6.tüp bebeğe başladık.dün opu yapıldı 2 yumurta çıktı.bana bu sefer havuz sistemi uygulanacak.inş.sonuçlarımız hayırlı olur.
Tedavin hayırlı olsun canım. İnşallah meleklerine kavuşursun. Mini tüp bebek mi uygulanıyor? Tedavin nerede yapılıyor?Slm canım.bende 45 yaşındayım ve aynen 6.tüp bebeğe başladık.dün opu yapıldı 2 yumurta çıktı.bana bu sefer havuz sistemi uygulanacak.inş.sonuçlarımız hayırlı olur.
Konya medova da canım.mini tüp nsl oluyor bilmiyorum benim tedavim normal ilaç kullanıp yapılan tedavi sadece transfer olmadı bu ay.allahım bizim gibi bu kadar mücadele eden anne adaylarına çifter çifter ikiz versin.benim hiç çocuğum yok.39 yaşında evlendim.44 yalındayındayım 1 ay sonra 45 olacağım ama ben düz hesap 45 diyorumTedavin hayırlı olsun canım. İnşallah meleklerine kavuşursun. Mini tüp bebek mi uygulanıyor? Tedavin nerede yapılıyor?
Senin tedavin nerede yapıldı canım.Tedavin hayırlı olsun canım. İnşallah meleklerine kavuşursun. Mini tüp bebek mi uygulanıyor? Tedavin nerede yapılıyor?
Aminnnn inşallah Allah kimseye aratmasın. Bende 37 de evlendim benimde çocuğum yok. Ümit etmeyede korkuyorum.Konya medova da canım.mini tüp nsl oluyor bilmiyorum benim tedavim normal ilaç kullanıp yapılan tedavi sadece transfer olmadı bu ay.allahım bizim gibi bu kadar mücadele eden anne adaylarına çifter çifter ikiz versin.benim hiç çocuğum yok.39 yaşında evlendim.44 yalındayındayım 1 ay sonra 45 olacağım ama ben düz hesap 45 diyorum
İzmirde yapıldı. İsrail aruh diye bir doktor yaptı. Mini tüp bebek uygulandı. Daha az ilaçla daha kaliteli yumurta. Bakalım kısmet artık.Senin tedavin nerede yapıldı canım.
Çook üzüldüm ne saçmalık. Bu doktorlarda bazen çok kırıcı oluyor. Üzme kendini İnşallah dermanını yaptırdığın yerde bulursun.Ben adana başkete başvurdum yaşımdan dolayı beni dr kabul etmedi.sonra bu dr.a geldik bizde
Merhaba söylemesem de biliyor artık . Karnım şiştiği için herkes tahmin ediyor. :)Sen ne yaptin, gorumcene soyledin mi hamile oldugunu?
Çok üzücü , ben trombofili paneli testi normal çıkmasına rağma günde yarım coraspini kırıp içiyorum bir ara günde bir içiyordum ama kanım aşırı sulanmıştı kan vermeye gittiğimde durduramıyorduk aşırı akışkan olmuştu. Ama doğumdan 1 ay mı birkaç haftamı önce zaten kesiyorlar kan sulandırıcıları kan kaybını önlemek için önermiyorlar nitekim doğum kanlı bir olay.Ben de oğlumu kaybedene kadar en fazla 20. haftaya kadar risk var sanıyordum ama öyle değilmiş. Oğlum 2,5 hafta önde gidiyordu, gayet sağlıklı diyordu doktor. NIPT testinde ve diğer yapılan kontrollerde bir şey çıkmamıştı. Benim tansiyonum ve şekerim de hep normaldi. Ama kalbi durdu. Kordon dolanmamış, kakasını yememiş, plasenta kopmamış, görünürde hiçbir şey yok.
O anki psikoloji ile otopsi yaptırmak istemedik ama plasenta patolojiye gönderilebilirmiş bunu bize önermediler, biz de bilmiyorduk tabi. Konuştuğum başka doktorlar pıhtılaşma da olabilir keşke kan sulandırıcı verilseymiş dediler. Bunu o kadar çok duydum ki net olarak sebebini bilemesem de benim için sebebi kan pıhtılaşması.