-
- Konu Sahibi akideciknane
- #67.141
Bir de kimyasal oldu diye üzülüyodun bak ne güzel artıyor MaşallahBugünde kan verdim 2251 çıktı haftaya perşembe gideceğiz
Annesini korkutup duruyor ben ne yapayımBir de kimyasal oldu diye üzülüyodun bak ne güzel artıyor Maşallah
Oy ne güzel olur bir kız bir erkekAnnesini korkutup duruyor ben ne yapayımakupunktura gittiğim doktor ikiz olabilir dedi hadi bakalım şimdi de o korku sardı beni
Allah korusun bir tane olsun sağlıklı olsun benim ikiz korkum varOy ne güzel olur bir kız bir erkek
Allah korusun bir tane olsun sağlıklı olsun benim ikiz korkum var
AminInsallah saglikli olsun canim
Herkese merhaba ,
Öncelikle herkesin geçmiş bayramını kutlarım. tunserD12 senin adına çok sevindim Allah hayırlısı ile tamamına erdirsin.insan nasıl seviniyor böyle güzel haberler alınca umut oluyor :) benim tedavimde başladı şuan gonal-f 300 kullanıyorum yalnız benim aklıma bir şey takıldı bana hiç vitamin vermediler sizlerin yazılarını okuyorum neredeyse herkes vitamin kullanmış bende bir tek folik asit var daha sonra mı verecekler acaba ?
çok sevindim, hayırlı olsun, tebrik ederim.Merhaba arkadaşlar sonucum 546 çıktı
1.6 43
3.6 62
7.6 546
300 civarında olması gerekmiyor mu normal doktor henüz dönüş yapmadı
Cok teşekkür ederim hepimiz evlatlarımıza kavuşalımçok sevindim, hayırlı olsun, tebrik ederim.
bugün daha da artmış o kadar çok sevindim ki inanın okurken ağladım. sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah. Allah nazarlardan saklasın siziCok teşekkür ederim hepimiz evlatlarımıza kavuşalım
Amin çok teşekkür ederim inanin bende ağladım negatif olur ağla pozitif olur ağla çocuk doğar ağlabugün daha da artmış o kadar çok sevindim ki inanın okurken ağladım. sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah. Allah nazarlardan saklasın sizi
Cok sukur,Bugünde kan verdim 2251 çıktı haftaya perşembe gideceğiz
Amin umarım sonuna kadar giderCok sukur,son gunlerde aldigim guzel haberlerden biri...sonunakadar boyle devam etsin bebis ya da bebisler
Hayırlısı ne ise o olsunAllah korusun bir tane olsun sağlıklı olsun benim ikiz korkum var
Hayırlı olsun canım bende gonalf225 menapur 150 kullanıyorum bugün basladim.4 bi yumurtalıkta 2 diğerinde gorundu.insallah tedaviye cevap verirler hepsi.gecen tedavide bir yumurta döllendi transfer oldu ama sonuç negatifti.izmirde tedavi gören yokmu.medicalparkHerkese merhaba ,
Öncelikle herkesin geçmiş bayramını kutlarım. tunserD12 senin adına çok sevindim Allah hayırlısı ile tamamına erdirsin.insan nasıl seviniyor böyle güzel haberler alınca umut oluyor :) benim tedavimde başladı şuan gonal-f 300 kullanıyorum yalnız benim aklıma bir şey takıldı bana hiç vitamin vermediler sizlerin yazılarını okuyorum neredeyse herkes vitamin kullanmış bende bir tek folik asit var daha sonra mı verecekler acaba ?
Cok teşekkür ederim canım, vitamin kullanımına ne kadar erken başlarsan o kadar iyi aylık en az 500tl vitamin parası ödedik diyebilirim nerede tedavi oluyorsunuzHerkese merhaba ,
Ben de izmirde tedavi görüyorum hayırlı olsun tedaviniz inşallah ilaçlara güzel tepki verirsiniz ☺Hayırlı olsun canım bende gonalf225 menapur 150 kullanıyorum bugün basladim.4 bi yumurtalıkta 2 diğerinde gorundu.insallah tedaviye cevap verirler hepsi.gecen tedavide bir yumurta döllendi transfer oldu ama sonuç negatifti.izmirde tedavi gören yokmu.medicalpark