Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Cok sagol canim allah sana da diğer arkadaşlarıma da güzel haberler almayı nasip etsin bende seni takip ediyorum vitaminleri kullanmayı ihmal etme

Vee uzun bir aradan sonra doğum haberi aldık mutlu son çok sevindim Allah analı ve babalı büyütsün sağlıkla inşallah yavrunu
@elevasyon ve @Sare asmin sizlerde durum ne doğum yapmış olmalısınız
Çok teşekkür ederim canim
Insallah arkasi gelir buradaki tum arkadaşlarımın yüzü gülsün

Maşallah ona dünyaya gelsinlerde gerisi bişekilde gidiyor en uzun yol hamilelik bizim gibilere

Hanımlar merhaba ben 40 yaşındayım artık ve önerilerinize ihtiyacım var. 11 yıllık evliyiz iki tane düşüğüm var iki kez tüp bebek denedik 3. Ve 5. Gün embriyosuyla tutunamadılar. Tutunabilmesi için en çok hangi vitamini ya da kürü önererirsiniz. Neler yapa bilirim?

Merhabalar aramıza hosgeldiniz, embriyoların kalitesi hakkında bilginiz var mı kaliteleri güzel ise rahime yönelik tedavi uygulamak daha mantıklı olabilir

Günaydın öncelikle.
Geçen sene doktorum impryl diye bir hap kullandırdı. 3 ay kullanmamı ve 3 ay kullandıktan sonra tüp bebeğe başlayacağımızı söylemişti. Bunun yanında multivitamin de kullandım. İmpryl, yumurtadaki DNA hasarını azaltmak için kullanılıyor. Tabi aynı şekilde erkek de kullanabilir sperm kalitesini artımak için.
Ben kullandım faydasını da gördüm. 1 tane genetik testi geçen sağlıklı embriyomuz olmuştu. Ancak benim çok ciddi boyutta rahim inceliğim olduğu için maalesef tutunamadı. Eğer sizin böyle bir probleminiz yoksa ben impryl'i kesinlikle kullanmanızı tavsiye ederim.

Merhaba arkadaşlar nasılsınız birşey soracağım ovülasyon akıntısından ne kadar süre sonra testte çift kırmızı çizgi oluyor
Bende cuma hafif akıntı oldu,test yaptım silikti,cumartesi ve pazar çift kırmızıydı ve akıntı yoktu canım
yani o az akıntıdan sonraki 1 ve .gün

Merhabalar aramıza hosgeldiniz, embriyoların kalitesi hakkında bilginiz var mı kaliteleri güzel ise rahime yönelik tedavi uygulamak daha mantıklı olabilir
Merhaba tesekkür ederim yumurta kalitesi iyi dendi ama az yumurtam olusuyor. Yine de iki denemde de ikiser tane Transfer edildi. Ama dondurulmus icin kalmadi. Endometriosis gecen sene icin laporoskopi oldum. Sag yumurtaligim alindi. Bana öyle geliyor ki tutunamiyorlar sanirim endometriosisden. Dogal olla hamile kaldigimda 15 gün Kadar endo oldugumu bilmeden kendi kendime hayit cayi icmistim

Tesekkür ederim cevabin icin. Impyrl e bakacagim almanya da yasiyorum, umarim bulabilirim. Multivitamin hangisinizi önerisiniz

Tesekkür ederim cevabin icin. Impyrl e bakacagim almanya da yasiyorum, umarim bulabilirim. Multivitamin hangisinizi önerisiniz

impryl'in muadili gonamax onu da belirteyim. Türkiye'de bazı doktorlar hastalarına bunu da veriyormuş.

Ben tek başına hiç multivitamin kullanmadım. Hep ayrı ayrı alıp kullandım. Bu doktorların söylemidir multivitamin kullanın diye. Geçenlerde transferim vardı. O zamanlarda bana previt positive verildi. Sonuç negatif çıktı ama ben hala devam ediyorum ve edicem.
Koenzim Q 10'in H formunu kullanmıştım. Hücre yenileyici özelliği vardır. H formu bağırsaktaki emilimi daha fazla olması sebebi ile tercih etmiştim ben.
Omega 3 kesinlikle kullanılmalı.
D vitamini seviyeniz nedir bilmiyorum, D vitamini eksikliği de yumurta kalitesine etkiliymiş.
Ben arı sütü de kullanmıştım mesela.
L-arginin, E vitamini, çinko, ara ara magnezyum, Kore Ginsengi kullandıklarım arasında.

Nerede tedavi olduğunuzu bilmiyorum ama bu rahatsizlikta uzman bir merkezde tedavi olsanız sorununuz daha kolay mi çözülur acaba.Yanlış hatırlamıyorsam memorial internet sitesinde sadece bu konu ile ilgili birimleri olduğunu görmüştüm .Takviye kullanmakta fayda var tabi ama sorunun kaynağına yönelik çalışmak daha önemli sanki ..kusura bakmayın geçmiş süreçlerinizi bilmediğim için bu şekilde yazdım birçok yerde herkese aynı tedaviyi uyguluyorlar fabrikasyon şekilde o nedenle söyledim sonra çok zaman ve para kaybediyoruz

cok tesekkür ederim tekrar. Impryl burada varmis baktim. Omega 3, Demir, d-vitamini, Folik asit kullaniyorum hali hazirda. Transferden sonra Progesteron fitil ve Coraspin kullandim. L-Arginin, Koenzim Q, Ginseng ve ari sütü kullanmadim. Bunlari almam lazim öyleyse. Cok canim sikiliyor cünkü transferden sonra 5. gün embriyosunda kasik agrilari yasadim ve tutunduklarini düsünmüstüm. Cok zor. Ama hedefteyim pesini birakmadim.

Ben almanyadayim canim tüp bebek merkezine gidiyorum. ama burada hersey cok yavas ilerliyor. Mesela hic yatma önermiyorlar transferden sonra. Ilk transferde izin almistim ama ikincisinde ertesi gün calismak zorunda kaldim. Doktoruma sordum hangi takviyeleri alayim diye biz ne Kadar az ilac alirsaniz o Kadar iyi diye bakiyoruz dedi. Vitaminlerin bilimsel kanitinin olmadigini söyledi. Ilk transferde embriyolari koyduklarini görmustüm, bu seferkin de ben de esim de görememis. Esim de diyor ki koymadilar da bizimi kandirdilar diye. Iyice paranoyak olduk cünkü isin icinde para var. Gecen sene bu senenin basinda iki kez laporoskopi amilyati oldum o yüzden tedaviye ancak ik ay önce baslayabildik. Sag yumurtaligim alindi kist nedeniyle. Endometriyozis hastaligim var laporoskopide o alanlari yaktiklarini söylediler.

Evet anlıyorum türkiye tupbebek konusunda Avrupa ülkelerinden ileride diye biliyorum tedavi için buraya gelen kişi baya fazla imkanın var ise burada güzel bir merkezde devam etmeni öneririm yaş nedeni ile önemli bir dönemdeyiz o nedenle doğru zamanda doğru yerde olmak bizler açısından çok önemli diye düşünüyorum birde burada yurtdışında tupbebek yaptıranlar diye bir konu başlığı vardı belki orada da size fikir verecek şeyler olabilir isterseniz bir inceleyin

Allahım şifanızı versin tez zamanda.
Yeni bir tüp bebek tedavisi için 3 ay kullanın bunları ve öyle tedaviye başlayın olur mu? Çünkü erek benim doktorum gerekse başka doktorlar 3 ay kullanılmasını öneriyorlar. Bendeki durumu da anlattım kiiiii ben şu 2 yıl içinde bu vitamin takviyelerinden çok fayda gördüm kendi adıma. 44 yaşımdayım şu an. Kendime hala iyi bakıyorum. Salmıyorum. Üzülüyorum tabi ama napalım yine vitaminlerime devam ediyorum. Olur da kendiliğimden hamile kalacak olursam bari sağlıklı yumurtam olsun diyorum.
Allahım bizim durumumuzda olup da evlat isteyen herkese nasip etsin. Dualarımda herkes var her zaman.
Genç olsak kafaya takmam da, günler geçiyor beni üzen o.

İmpryl Gonamax farklı içeriğe sahip.gonamax antioksidan ağırlıklı arginin koenzim Acai Berry Resveratrol içeriyor.

Bizim ülkemize çoğu zaten yurtdışından geliyor daha iyi ilaçlar bulabilirsiniz. Amazon da falan çok çeşit var. Acai Berry natrol solgar now marka bulabilirsiniz günlük 1000mg öneriliyor kaliteye çok faydası varmış. Fairhaven marka fertility ilaçları var içeriği çok güzel Pro women kullanıyorum araştırabilirsiniz. Arı sütü de önemli.

tüm kalbimle anlıyorum vazgeçmeyi kendime yediremiyorum kader bu kadar zorladıkça diyorum ki belki de mücadele et diyor mutlaka bir gün ama bir gün bir mucize olacak

Bunun için imkan yok koşullar bunu gerektiriyor dediğiniz. başlığıda takip ediyorum her bilgi ve deneyimi önemsiyorum o nedenle yazdım buraya da sağolun yardımcı oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…