Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Prp sonrasi yasadigimiz hayal kirikligimiz ayni; ama inanin belki bizde mutlu bir haber alacagiz bir gun.umut bizi ayakta tutmali! Hic moralinizi bozmayin.yasadiklariniz cok zor daha onceden bahsetmistiniz ama unutmayin her yeni gun yenilikler getiriyor kendisiyle..sadece siz kendinize guvenin,inanin..

ne mutlu sana kızın hoşgeldiiii sağlıkla büyüsün.
Bebeğini iyi günlerde analı babalı büyüt inş.

Ben olsam su sekilde kullanirdim kendim icin (ama lutfen D ve B12 icin once olcum yaptirin ve ona gore takviye yapin. Ben kendim icin D vitaminini 80-100 araliginda, B12’yi de 800-1000 araliginda tutmaya calisiyorum):

Omega3 icin, su urunden gunde 3-4 tane:
EFA One - Yüksek Doz Omega 3 - New Life
EFA One - Yüksek Doz Omega 3 ile ilgili detaylı bilgi edinmek için bizimle ile irtibata geçiniz.
www.newlife.com.tr

Ubiquinol, su urunden gunde 4-6 tane (tek seferde degil, gun icinde bolusturulerek);
CoEnz QH - Aktif KoEnzimQ10 - New Life
CoEnz QH - Aktif KoEnzimQ10 ile ilgili detaylı bilgi edinmek için bizimle ile irtibata geçiniz.
www.newlife.com.tr

Folat icin, su urunden gunde 1 tane:
Folifor - 4.Jenerasyon Folik Asit - New Life
Folifor - 4.Jenerasyon Folik Asit ile ilgili detaylı bilgi edinmek için bizimle ile irtibata geçiniz.
www.newlife.com.tr

D vitamini icin su urunden (yalniz dedigim gibi once olcum yaptirin ona gore gunde ne kadar kullanmaniz gerektigini belirleyin. Hic gunes gormeden gunde kilogram basina 100 IU alinmasi optimal seviye sagliyor bende. Yani atiyorum 60 kg isem, 60 x 100 = 6000 IU gunluk doz);
Nano Ditamin3 - D Vitamini - New Life
Nano Ditamin3 - D Vitamini ile ilgili detaylı bilgi edinmek için bizimle ile irtibata geçiniz.
www.newlife.com.tr

K2 takviyesi icin gunde 1 adet su urunden:
MENA K2 - K2 Vitamini + D Vitamini - New Life
MENA K2 - K2 Vitamini + D Vitamini ile ilgili detaylı bilgi edinmek için bizimle ile irtibata geçiniz.
www.newlife.com.tr

B12 icin de su urunden gunde 1 adet (bunda folat da var, o yuzden B12 takviyesi kullanacaksaniz yukaridaki urunu almasaniz da olur):
B12 PLUS Methyl - Dil Altı B12 Vitamini + Folik Asit + Biotin - New Life
B12 PLUS Methyl - Dil Altı B12 Vitamini + Folik Asit + Biotin ile ilgili detaylı bilgi edinmek için bizimle ile irtibata geçiniz.
www.newlife.com.tr

C vitamini acikcasi cok bilemiyorum Turkiye’de; ama icerigi bio olan bir urun bulursaniz kullanin. Ben gunde 1000 mg kullaniyorum. Vucut fazlasini idrarla atiyor zaten.

Ari sutu Turkiye’de iken Zade Vital diye bir marka kullanmistim. Kapsul halinde. Ben oyle cok aktar isine guvenemiyorum ve saklama kosullari falan alengirli diye kapsul daha isime geliyor. Ari sutunu transfer hazirliginda biraktim, estrojen baskiliyormus, rahim kalinlasmasina bir sorun yaratir diye.

Ha bir de soyle bir sey belirtmek istiyorum. Bunlar cok pahali urunler; ozellikle bu kadar yuksek dozlarda kullaninca cep yakiyorlar. Eminonu’de Tahtakale Eczanesi vardir. Piyasaya gore cok cok hesapli verir, ozellikle surekli ve toplu alim yapan musteriyseniz. Ben tup bebek ilaclarimi da hep oradan temin etmistim. Insallah butcenize bir faydasi olur.

Arkadaslar, su prp isini ve sonrasindaki rahme ve yumurta stimulasyon karsiligina olumsuz etkilerini orada burada cok duymaya basladim.
Insan her umut verene sariliyor biliyorum; ama gozunuzu seveyim cok temkinli yaklasin.
Olan potansiyelinizi de azaltma riski varmis; bu hala kanitlanmis bir tedavi yontemi degil. Ne olur denek etmeyin kendinizi tuccarlara ve herkesi bilgilendirin ki insanlar da temkinli olsunlar. Bu bizim birbirimize borcumuz...

D vit ve b 12 icin once kanda baktiririm.digerleri icin belirttiginiz dozlarda kullanimi saglarim.
Cok tesekkur ederim..eczane konusu maaleaef kanayan yara zaten
New life urunleri kesinlikle guvenilir.ben de mthfr gen heterozigot .bu da homosistein yukselmesine sebep olurmus.tedavisi folik asit ve b vit imis ama o da metil formda olmasi gerekliymis.burda bir arkadas yazmisti ordan hatirliyorum..
Burdan cok sey ogreniyorum valla hepinize isil oldugunuz icin cok tesekkurler

Ben yaptiracak olanlara diyorum tup bebek tedavi sonuclari onemli.ben ettim siz etmeyin ama iste doktora guven esas olunca ativeriyorsun kendini yatagabenim prp sonrasi ilk tedavi sonucu dollenmeyen yumurta ,inanin ikinci tedaviye cesaret edemiyorum ayni seyler yasanirsa diye..simdilik prpnin etkisinin gecici oldugunu umarak ,kalici hasara sebebiyet vermedigi temmenisi ile beklemedeyim

Evet bende de MTHFR compound heterozigot var. Ogrendikten sonra anladim ki o gune kadar kullandigim sentetik folik asit bosuna vucutta depolanmis. Cogu doktor bunu da bilmiyor, sordukca folik asit seviyesini yukseltiyor ama bos tabi. Testlerde de seviye normal cikiyor; ama vucut yararlanamiyor cunku aktive olamiyor sentetik asit.

Reactions: 2be

Insallah kalici bir hasar olmamistir

Reactions: 2be

Aynen dediginiz gibiymis.Bu bilgiyi bugune kadar duymamistim ben de,burasi o yuzden cok guzel paylasimlarin oldugu bir hazine benim icin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…