Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

O zaten nasil bir vicdansizmis ki kadina senin cocugun olmaz demis hormon testiyle...
Inanamiyorum boyle doktorlarin piyasada olduguna...

41 yaşındayım
Canim gözün aydın. O kadar mutlu oldum ki6.hissimden bahsetmiştim transfer öncesi.Yanilmadim çok şükür Arkadaşların da söylediği gibi hiç kötü birsey aklına getirmeden huzur içinde devam etmelisin.Ve biz de burada kese kalp atışı hepsinin güzel haberlerini almaya devam edeceğiz inşallah. SEVGİLER

Evet söylemiştin çok şükür dediğin gibi oldu .Burada birçok arkadaş da söylemişti ama korku ,kaygı, stress insanı böyle yapıyor sanırım.Hepiniz sağolun desteğiniz, ilginiz ve samimiyetiniz için minnettarım. Yüce Rabbim bizlerin kucağını boş bırakmasın.

Siz neler kullandınız peki?

Benim kullandigim urunler hep yurtdisinda, Turkiye’de bulunmuyor. Ama deminki arkadasa soyledigim gibi, New Life urunleri de ayni standardlarda. Sadece belirttigim dozlara gore dikkat etmeniz gerekir.
Bende yurtdışındayım,iherb ten alıyorum ilaçlarımı, o linki gördüğüm için yazdım size.Merak ettim neler kullanıyorsunuz?

Bende yurtdışındayım,iherb ten alıyorum ilaçlarımı, o linki gördüğüm için yazdım size.Merak ettim neler kullanıyorsunuz?

Ah tamam o zaman. Siz neredesiniz?
Vereyim listemi o zaman:

Omega3 icin gunde 3 adet su urunden (icinde D vitamini de var):

Ubiquinol icin su anda gunde 2 adet (hamilelikten once gunde 4-6 arasi) su urunden:

K2 icin gunde 1 adet (icinde D vitamini de var), su urunden:

Folat icin gunde 1 adet su urunden:

C vitamini icin gunde 1 adet su urunden:

B12 icin gunde 1 adet su urunden:

Arisutu de gunde 1-2 adet (transfer hazirligina baslarken biraktim, arisutu estrojen baskiliyor diye):

WHC nin astaksantin icerikli urunleri de var; kullanmak isteyen olursa.

Güzel ürünlermiş bunlarda.Bende fairhaven health fh Pro+ISO fesh probiotik kullanıyorum, ayrıca Acai Berry, Royal jelly 1000 mg,astaksantin, ws rx omega, chaste Berry vitex arada da c vitamini alıyorum.
İherb ten alıyorum bulunduğum yere en çok iherb gönderiyor, biz orta asyadayız

Evet gercekten vitaminler cok pahali urunler, o yuzden birim basina en kaliteli ve fazla miktarda olani secmek lazim. Ozellikle WHC dunyanin benim su ana kadar gordugum en saf ve yogunlastirilmis omega3’unu sunuyor. Iherb’i de duydum; buraya da sanirim gonderiyorlar; ama ben yerel tedarikcilerden daha hesapli alabiliyorum. Coklu alimlarda indirim yapiyorlar.

Bizim bulunduğumuz yerde bu tarz ilaç bulmak çok zor.iherb keşfetmem benim için muhteşem oldu. Sizin markayı da çok beğendim. Amazon da var belki gönderir buralara omega 3 alabilirim.

Merhaba arkadaşlar sonucum 546 çıktı
1.6 43
3.6 62
7.6 546
300 civarında olması gerekmiyor mu normal doktor henüz dönüş yapmadı
Canimmm çookkkk sevindim çok güzel değerin kendini mümkün mertebe şımart artık çok çektik bu yolda ŞIMARMAK hakkımız :) allah kucağımıza almayı nasip etsin ve isteyen herkese nasip olsun

Kesinlikle takviyelerin doğru kullanımına katılıyorum doktorlar çok takmasada deha quenzim omega çok fark ettiriyor sonucu

Allah bağşlasın canimmm çok sevindim kızınla bol koklaşmalı günlerin olsun inşallahhh

Kesinlikle size katiliyorum.dogru dozaj kullanmak lazim.daha onceki mesajlarinizda turkiyede new life urunlerini onermistinizz
Turkiyedeki urunlere gore dozaj ayarlamasi nasil yapilmali?

EFA One - Yüksek Doz Omega 3
CoEnz QH - Aktif KoEnzimQ10
Folifor - 4.Jenerasyon Folik Asit( bunda da d vit var, bu durumda hem k2 hem d vit li olani da kullanilabilir mi?)
MENA K2 - K2 Vitamini + D Vitamini( d vit eksikligi icin k vit ile birlikte)

B12 ve c vitamini ve Arisutu olarak oneriniz nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…