- 4 Şubat 2019
- 811
- 1.941
- 46
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #67.101
Haklısın doktorlar moral gerektiren bir iş yaptıklarının bilincinde değiller bence.Bir arkadaşım var 41 yasinda yurtdışında yaşıyor geçen yaz geldiğinde burada doktora gittik hormon testi vs yaptılar doğal yolla hamile kalman imkansız tupbebek bile denesen paran boşa gider derim dedi ne kadar çok ağladım sonra geri döndü 2 ay sonra doğal yolla hamile kaldı 1 yıl veya 2 yıl demiyorum 2 ay sonra sen onlara bakma bence,bu sitede senden daha kötü durumda olan arkadaşlar var devam ediyorlar, bence doğru zaman doğru şartlar denk gelmemiş bir arkadaşım daha vardı 3 sene çocuğu olmadı bir arkadaş zorla bir yaşlı teyzeye götürdü rahmine masaj gibi birşeyler yaptı o ay hamile kaldı Rahimle ilgili arvigo masajı gibi birşey oluyor sanırım
Biraz takviye biraz spor biraz masaj akupunktur gibi kombine yaparak aynı anda hepsinin desteğini alsan ne dersin
41 yaşındayımNacizane benim ki.yaşın kacti tunsercim merak ettim
İnşallah canımPazartesiye kadar 1000 civarı olur kısmetse önümüzdeki hafta keseleri görebilirsin
Maalesef öyle canımO zaten nasil bir vicdansizmis ki kadina senin cocugun olmaz demis hormon testiyle...
Inanamiyorum boyle doktorlarin piyasada olduguna...
41 güzel bir yaş ve gençsiniz 41 olanlar41 yaşındayım
41 güzel bir yaş ve gençsiniz 41 olanlar
Canim gözün aydın. O kadar mutlu oldum ki41 yaşındayım
Evet söylemiştin çok şükür dediğin gibi oldu .Burada birçok arkadaş da söylemişti ama korku ,kaygı, stress insanı böyle yapıyor sanırım.Hepiniz sağolun desteğiniz, ilginiz ve samimiyetiniz için minnettarım. Yüce Rabbim bizlerin kucağını boş bırakmasın.Canim gözün aydın. O kadar mutlu oldum ki6.hissimden bahsetmiştim transfer öncesi.Yanilmadim çok şükür Arkadaşların da söylediği gibi hiç kötü birsey aklına getirmeden huzur içinde devam etmelisin.Ve biz de burada kese kalp atışı hepsinin güzel haberlerini almaya devam edeceğiz inşallah. SEVGİLER
Siz neler kullandınız peki?Benim size verdigim oranlarin cok altinda bu urun icerikleri. Lutfen detaylari atlamayin, her paket uzerindeki isme bakip da kalitesine kanmayin. Misal Omega3’un EPA ve DHA toplaminin 3 gr olmasindan bahsediyorum. Sizinkinde toplami yarim gr anca var...
D vitamini ampul kullanmak da yanlis, gunluk damla olarak almaniz lazim. Biyoyararlanimi cok farkediyor.
Doktorlar boyle seyleri acikcasi cok bilmiyorlar ya da inanmiyorlar; o yuzden cok fazla doktor tavsiyesi bu tip urunlere guvenmiyorum. Hem icerikleri az ve uluslararasi standardlarda olmayabiliyor.
Bana da gerek yok falan diyordu butun doktorlar; ama yedi adet cikan yumurta sayim 16’ya cikti.
Tabi tercih sizin...
Siz neler kullandınız peki?
Bende yurtdışındayım,iherb ten alıyorum ilaçlarımı, o linki gördüğüm için yazdım size.Merak ettim neler kullanıyorsunuz?Benim kullandigim urunler hep yurtdisinda, Turkiye’de bulunmuyor. Ama deminki arkadasa soyledigim gibi, New Life urunleri de ayni standardlarda. Sadece belirttigim dozlara gore dikkat etmeniz gerekir.
Bende yurtdışındayım,iherb ten alıyorum ilaçlarımı, o linki gördüğüm için yazdım size.Merak ettim neler kullanıyorsunuz?
Güzel ürünlermiş bunlarda.Bende fairhaven health fh Pro+ISO fesh probiotik kullanıyorum, ayrıca Acai Berry, Royal jelly 1000 mg,astaksantin, ws rx omega, chaste Berry vitex arada da c vitamini alıyorum.Ah tamam o zaman. Siz neredesiniz?
Vereyim listemi o zaman:
Omega3 icin gunde 3 adet su urunden (icinde D vitamini de var):
Ubiquinol icin su anda gunde 2 adet (hamilelikten once gunde 4-6 arasi) su urunden:
K2 icin gunde 1 adet (icinde D vitamini de var), su urunden:
Folat icin gunde 1 adet su urunden:
Folaat Foliumzuur
De Gezondheidsraad adviseert vrouwen die zwanger zijn of willen worden om foliumzuur te slikken. Vrouwen die zwanger willen worden, wordt aangeraden elke dag 400 microgram foliumzuur te slikken. Dit geldt voor de periode van 4 weken voor conceptie (bevruchting) tot week tien van de zwangerschap...www.vitaminesperpost.nl
C vitamini icin gunde 1 adet su urunden:
Vitamine C capsules kopen? | Vitaminesperpost.nl
Vitamine c 1000mg speciaal met bioflavonoiden en rutine koopt u gewoon online bij Vitaminesperpost.nl ✔ Webshopkeurmerk ✔ Betrouwbaar ✔ 300.000 tevreden klantenwww.vitaminesperpost.nl
B12 icin gunde 1 adet su urunden:
Arisutu de gunde 1-2 adet (transfer hazirligina baslarken biraktim, arisutu estrojen baskiliyor diye):
WHC nin astaksantin icerikli urunleri de var; kullanmak isteyen olursa.
Güzel ürünlermiş bunlarda.Bende fairhaven health fh Pro+ISO fesh probiotik kullanıyorum, ayrıca Acai Berry, Royal jelly 1000 mg,astaksantin, ws rx omega, chaste Berry vitex arada da c vitamini alıyorum.
İherb ten alıyorum bulunduğum yere en çok iherb gönderiyor, biz orta asyadayız
Bizim bulunduğumuz yerde bu tarz ilaç bulmak çok zor.iherb keşfetmem benim için muhteşem oldu. Sizin markayı da çok beğendim. Amazon da var belki gönderir buralara omega 3 alabilirim.Evet gercekten vitaminler cok pahali urunler, o yuzden birim basina en kaliteli ve fazla miktarda olani secmek lazim. Ozellikle WHC dunyanin benim su ana kadar gordugum en saf ve yogunlastirilmis omega3’unu sunuyor. Iherb’i de duydum; buraya da sanirim gonderiyorlar; ama ben yerel tedarikcilerden daha hesapli alabiliyorum. Coklu alimlarda indirim yapiyorlar.
Canimmm çookkkk sevindim çok güzel değerin kendini mümkün mertebe şımart artık çok çektik bu yolda ŞIMARMAK hakkımız :) allah kucağımıza almayı nasip etsin ve isteyen herkese nasip olsunMerhaba arkadaşlar sonucum 546 çıktı
1.6 43
3.6 62
7.6 546
300 civarında olması gerekmiyor mu normal doktor henüz dönüş yapmadı
Kesinlikle takviyelerin doğru kullanımına katılıyorum doktorlar çok takmasada deha quenzim omega çok fark ettiriyor sonucuBenim size verdigim oranlarin cok altinda bu urun icerikleri. Lutfen detaylari atlamayin, her paket uzerindeki isme bakip da kalitesine kanmayin. Misal Omega3’un EPA ve DHA toplaminin 3 gr olmasindan bahsediyorum. Sizinkinde toplami yarim gr anca var...
D vitamini ampul kullanmak da yanlis, gunluk damla olarak almaniz lazim. Biyoyararlanimi cok farkediyor.
Doktorlar boyle seyleri acikcasi cok bilmiyorlar ya da inanmiyorlar; o yuzden cok fazla doktor tavsiyesi bu tip urunlere guvenmiyorum. Hem icerikleri az ve uluslararasi standardlarda olmayabiliyor.
Bana da gerek yok falan diyordu butun doktorlar; ama yedi adet cikan yumurta sayim 16’ya cikti.
Tabi tercih sizin...
Allah bağşlasın canimmm çok sevindim kızınla bol koklaşmalı günlerin olsun inşallahhhKizlar herkese merhabalar
Cooook uzun zamandir yoktum buralarda
Guzel haberlerle geldim
40 yasima 3 gun kala 28 mayista kizimi kucagima aldim.
Rabbim burada cabalayan isteyen tum arkadaslara en kisa zamanda gonlundekini versin
Umudunuzu asla kaybetmeyin
Kocaman sevgiler
Kesinlikle size katiliyorum.dogru dozaj kullanmak lazim.daha onceki mesajlarinizda turkiyede new life urunlerini onermistinizzBenim size verdigim oranlarin cok altinda bu urun icerikleri. Lutfen detaylari atlamayin, her paket uzerindeki isme bakip da kalitesine kanmayin. Misal Omega3’un EPA ve DHA toplaminin 3 gr olmasindan bahsediyorum. Sizinkinde toplami yarim gr anca var...
Tabi tercih sizin...