-
- Konu Sahibi akideciknane
- #67.161
Hayırlı olsun canım bende gonalf225 menapur 150 kullanıyorum bugün basladim.4 bi yumurtalıkta 2 diğerinde gorundu.insallah tedaviye cevap verirler hepsi.gecen tedavide bir yumurta döllendi transfer oldu ama sonuç negatifti.izmirde tedavi gören yokmu.medicalpark
Aa selam.ahmet zeki ışık canim.bugun basladim.sen niye biraktin.hic tedavi gordunmu.Selam ben medical park ta tedavi oluyordum ..ancak tedaviyi bıraktım. Hangi doktor takip ediyor?yardımcı olabileceğim bir şey var mı?eskiden foruma yazardım..çok uzun süredir yazmıyorum
Inşallah canim.sen kime gittin.ben ahmet zeki isik.insallah sen gibi sevinirim bende.cok yumurtan varmıydı. Benim çok değilBen de izmirde tedavi görüyorum hayırlı olsun tedaviniz inşallah ilaçlara güzel tepki verirsiniz ☺
Ayyyy cok sevindim rabbime sükürler olsun inanın bende cok duygulandim sağlikla büyüsün insallah darisi burda bekleyen tüm arkadaslarin ve benim basima insallah bize de dua edinBugünde kan verdim 2251 çıktı haftaya perşembe gideceğiz
İrenbe de tedavi oluyorum ilk tedaviye basladigimizda ay 2 biryerde 1 tanede diğer tarafta vardı sonradan takviye vs derken çoğaldı en son toplamda 7 civarı oluyorduInşallah canim.sen kime gittin.ben ahmet zeki isik.insallah sen gibi sevinirim bende.cok yumurtan varmıydı. Benim çok değil
olsun bunlar güzel ağlamalar. bu kadar çok isteyip bu kadar çok uğraşıp nasip olunca ağlamak en doğal hakkımız bence güzel ağlayalım inşallahAmin çok teşekkür ederim inanin bende ağladım negatif olur ağla pozitif olur ağla çocuk doğar ağla
Günaydın hepimize hayırlı olsun inşallah , bende şişli memorial da tedavi oluyorum benim tedaviye başlamadan yumurta sayım baya bi fazlaydı dün sadece 4 tane göründü kısmet artık çıktık bir yolla Allah yardımcımız olsunHayırlı olsun canım bende gonalf225 menapur 150 kullanıyorum bugün basladim.4 bi yumurtalıkta 2 diğerinde gorundu.insallah tedaviye cevap verirler hepsi.gecen tedavide bir yumurta döllendi transfer oldu ama sonuç negatifti.izmirde tedavi gören yokmu.medicalpark
Merhaba ben şişli memorial tedavi görüyorum yarın randevum var sorucam vitamini ben arı sütü polen ve bal kullanmaya başlamıştım eşim laf arasında sordu faydası olur mu diye prolaktin yüksek çıktımıştı bende belki düşmeme sebebebi bu olabilir dendi onuda bıraktım Allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor işlerCok teşekkür ederim canım, vitamin kullanımına ne kadar erken başlarsan o kadar iyi aylık en az 500tl vitamin parası ödedik diyebilirim nerede tedavi oluyorsunuz
Yumoşlar aydan aya değişiyor yapacak birşey yok zaten çok olması değil sağlıklı olması önemliGünaydın hepimize hayırlı olsun inşallah , bende şişli memorial da tedavi oluyorum benim tedaviye başlamadan yumurta sayım baya bi fazlaydı dün sadece 4 tane göründü kısmet artık çıktık bir yolla Allah yardımcımız olsun
Tedaviye başlamadan kaç ay önce idi canım yumurtan fazla dedin ya.ben tedavinin ilk günü baktığında 5 gordu.öncesini bilmiorumGünaydın hepimize hayırlı olsun inşallah , bende şişli memorial da tedavi oluyorum benim tedaviye başlamadan yumurta sayım baya bi fazlaydı dün sadece 4 tane göründü kısmet artık çıktık bir yolla Allah yardımcımız olsun
Aslında tedavi aşamasında ilk muayenede , hatta ben yine buradan duyduğum havuz sistemini sordum o işlemi yumurtası az olan hastalara tavsiye ederiz dediler sizin yumurta sayınız iyi dendi , sonrasında lucrine başladım 11 gün kullandım sonra gittiğimde 4 tanecik olgunlaşmış diğerleri küçük kalmış ilaç baskılamış olabilir dedi dr.şimdi gonalf kullanıyorum belki onlarda büyür dendi ama ben hiç ummuyorumTedaviye başlamadan kaç ay önce idi canım yumurtan fazla dedin ya.ben tedavinin ilk günü baktığında 5 gordu.öncesini bilmiorum
Evet o da zor yollardan geçti. Hepimiz kendimize göre farklı sıkıntılarla mücadele ettik ediyoruz. Sabırla şartları zorlayıp devam eden bi çok kişi bi şekilde sonuç alıyor. Allah kimseyi umutsuz bırakmasın. Gücümüzü kuvvetimizi arttırsın maddi manevi. Biran önce de hayırlı haberler alalım bütün bekleyen mücadeleye devam eden arkadaşlardan.
Benim hamilelik iyi gidiyor çok şükür. Herhangi bir risk sıkıntı yaşamadım 4 aylık olduk bile zaman çabuk geçiyor. Bir oğlumuz olacak inşallah:)
41 güzel bir yaş ve gençsiniz 41 olanlar
Canimmm çookkkk sevindim çok güzel değerin kendini mümkün mertebe şımart artık çok çektik bu yolda ŞIMARMAK hakkımız :) allah kucağımıza almayı nasip etsin ve isteyen herkese nasip olsun
Kizlar herkese merhabalar
Cooook uzun zamandir yoktum buralarda
Guzel haberlerle geldim
40 yasima 3 gun kala 28 mayista kizimi kucagima aldim.
Rabbim burada cabalayan isteyen tum arkadaslara en kisa zamanda gonlundekini versin
Umudunuzu asla kaybetmeyin
Kocaman sevgiler
Bugünde kan verdim 2251 çıktı haftaya perşembe gideceğiz
Canım herşey yolunda çok şükür 6+2olduk daha cok yolun başı sabırla bekliyorumCanım merhaba hamislik nasıl gidiyor kaç haftalık oldunuz
41 kere maşallah sağlıkla büyüsün küçük mucizen bende tüp bebek tedavisi sonrası doğal olarak gebe kaldım oglus 5 aylık oldu darısı sana olsun bu aralar dış getirdi ondan mızmız şükür bu günümüzeCanım herşey yolunda çok şükür 6+2olduk daha cok yolun başı sabırla bekliyorumsen nasılsın herşey yolundamı
Cok teşekkür ederim, amin inşallah geçeriz
Mesajlarini buyuk bir heyecan ile okudum yükselişler ile nasıl mutlu oldum anlatamam tebrikler Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
canim sayfada takip ettigim kadarı 4 hamiş var maşallah size sayiniz hızla artsın inşallah bir ara ben dahil bu sayfada 9 hamiş vardı bu sayıyı geçin inşallah