Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hayırlı olsun canım bende gonalf225 menapur 150 kullanıyorum bugün basladim.4 bi yumurtalıkta 2 diğerinde gorundu.insallah tedaviye cevap verirler hepsi.gecen tedavide bir yumurta döllendi transfer oldu ama sonuç negatifti.izmirde tedavi gören yokmu.medicalpark
Selam ben medical park ta tedavi oluyordum ..ancak tedaviyi bıraktım. Hangi doktor takip ediyor?yardımcı olabileceğim bir şey var mı?eskiden foruma yazardım..çok uzun süredir yazmıyorum:KK66:
Aa selam.ahmet zeki ışık canim.bugun basladim.sen niye biraktin.hic tedavi gordunmu.

Benim de doktorum Ahmet Zeki Işık 'tı. daha önce kaan bozkurt la beraber irenbe de çalışıyorlardı..sonra ayrıldı oradan.Medical e geçti.. iyi bir doktor aslında...Ama ben sanırım günlerde çok giciktim..her seferinde yaşım yüzünden ezik kalıyordum...Benimki karışık bir hikaye. Güzel sonuçlar alan çok.
Benim de yumurtam çok azdı. Vitaminler konusunda arkadaşlarla aynı fikirdeyim kesinlikle çok etkili..Ahmet Hoca da vitamin verir. Özellikle omega 3

Inşallah canim.sen kime gittin.ben ahmet zeki isik.insallah sen gibi sevinirim bende.cok yumurtan varmıydı. Benim çok değil
İrenbe de tedavi oluyorum ilk tedaviye basladigimizda ay 2 biryerde 1 tanede diğer tarafta vardı sonradan takviye vs derken çoğaldı en son toplamda 7 civarı oluyordu

Hayırlı olsun canım bende gonalf225 menapur 150 kullanıyorum bugün basladim.4 bi yumurtalıkta 2 diğerinde gorundu.insallah tedaviye cevap verirler hepsi.gecen tedavide bir yumurta döllendi transfer oldu ama sonuç negatifti.izmirde tedavi gören yokmu.medicalpark
Günaydın hepimize hayırlı olsun inşallah , bende şişli memorial da tedavi oluyorum benim tedaviye başlamadan yumurta sayım baya bi fazlaydı dün sadece 4 tane göründü kısmet artık çıktık bir yolla Allah yardımcımız olsun

Cok teşekkür ederim canım, vitamin kullanımına ne kadar erken başlarsan o kadar iyi aylık en az 500tl vitamin parası ödedik diyebilirim nerede tedavi oluyorsunuz
Merhaba ben şişli memorial tedavi görüyorum yarın randevum var sorucam vitamini ben arı sütü polen ve bal kullanmaya başlamıştım eşim laf arasında sordu faydası olur mu diye prolaktin yüksek çıktımıştı bende belki düşmeme sebebebi bu olabilir dendi onuda bıraktım Allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor işler

Günaydın hepimize hayırlı olsun inşallah , bende şişli memorial da tedavi oluyorum benim tedaviye başlamadan yumurta sayım baya bi fazlaydı dün sadece 4 tane göründü kısmet artık çıktık bir yolla Allah yardımcımız olsun
Yumoşlar aydan aya değişiyor yapacak birşey yok zaten çok olması değil sağlıklı olması önemli😉

Tedaviye başlamadan kaç ay önce idi canım yumurtan fazla dedin ya.ben tedavinin ilk günü baktığında 5 gordu.öncesini bilmiorum

Tedaviye başlamadan kaç ay önce idi canım yumurtan fazla dedin ya.ben tedavinin ilk günü baktığında 5 gordu.öncesini bilmiorum
Aslında tedavi aşamasında ilk muayenede , hatta ben yine buradan duyduğum havuz sistemini sordum o işlemi yumurtası az olan hastalara tavsiye ederiz dediler sizin yumurta sayınız iyi dendi , sonrasında lucrine başladım 11 gün kullandım sonra gittiğimde 4 tanecik olgunlaşmış diğerleri küçük kalmış ilaç baskılamış olabilir dedi dr.şimdi gonalf kullanıyorum belki onlarda büyür dendi ama ben hiç ummuyorum

Evet o da zor yollardan geçti. Hepimiz kendimize göre farklı sıkıntılarla mücadele ettik ediyoruz. Sabırla şartları zorlayıp devam eden bi çok kişi bi şekilde sonuç alıyor. Allah kimseyi umutsuz bırakmasın. Gücümüzü kuvvetimizi arttırsın maddi manevi. Biran önce de hayırlı haberler alalım bütün bekleyen mücadeleye devam eden arkadaşlardan.
Benim hamilelik iyi gidiyor çok şükür. Herhangi bir risk sıkıntı yaşamadım 4 aylık olduk bile zaman çabuk geçiyor. Bir oğlumuz olacak inşallah:)

Canım oğlusun oluyormuş Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah pasani

Canimmm çookkkk sevindim çok güzel değerin kendini mümkün mertebe şımart artık çok çektik bu yolda ŞIMARMAK hakkımız :) allah kucağımıza almayı nasip etsin ve isteyen herkese nasip olsun

Canım merhaba hamislik nasıl gidiyor kaç haftalık oldunuz

Kizlar herkese merhabalar
Cooook uzun zamandir yoktum buralarda
Guzel haberlerle geldim
40 yasima 3 gun kala 28 mayista kizimi kucagima aldim.
Rabbim burada cabalayan isteyen tum arkadaslara en kisa zamanda gonlundekini versin
Umudunuzu asla kaybetmeyin
Kocaman sevgiler

Vee uzun bir aradan sonra doğum haberi aldık mutlu son 💓💓 çok sevindim Allah analı ve babalı büyütsün sağlıkla inşallah yavrunu
E elevasyon ve Sare asmin Sare asmin sizlerde durum ne doğum yapmış olmalısınız

Bugünde kan verdim 2251 çıktı haftaya perşembe gideceğiz 😀

Mesajlarini buyuk bir heyecan ile okudum yükselişler ile nasıl mutlu oldum anlatamam tebrikler Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

canim sayfada takip ettigim kadarı 4 hamiş var maşallah size sayiniz hızla artsın inşallah bir ara ben dahil bu sayfada 9 hamiş vardı bu sayıyı geçin inşallah

Canım herşey yolunda çok şükür 6+2olduk daha cok yolun başı sabırla bekliyorum🌸sen nasılsın herşey yolundamı
41 kere maşallah sağlıkla büyüsün küçük mucizen bende tüp bebek tedavisi sonrası doğal olarak gebe kaldım oglus 5 aylık oldu darısı sana olsun bu aralar dış getirdi ondan mızmız şükür bu günümüze

Mesajlarini buyuk bir heyecan ile okudum yükselişler ile nasıl mutlu oldum anlatamam tebrikler Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

canim sayfada takip ettigim kadarı 4 hamiş var maşallah size sayiniz hızla artsın inşallah bir ara ben dahil bu sayfada 9 hamiş vardı bu sayıyı geçin inşallah
Cok teşekkür ederim, amin inşallah geçeriz 😊

X