- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #66.981
Merhaba Kızlar cok uzun zamandır girmedim kk kulübüne beni hatirlayaniniz olacaktır aranizda. 3 tüp bebek tedavim de döllenmeyen yumurta ile sonuçlanmıştı amh 0.02 2 ay ara vermek istedim mayıs reglimle başlarim diye düşündüm bu arada nisan reglimde doktor sol overde 1 yumurta var onu takip edelim dedi ve ettik ben homeopati tavsiyesi ile protime women takviye başlamıştım 10 mayısta ovitrelle vuruldum catlatma iğnesi ve 1 kez ilişkiye girdik.veeeeeee hamileyimmmmmmuzun yazdim ama umut olsun hepimize allah isteyen herkese nasip etsin bu uğurda yolunu kolaylaştirsin
Omega 3 ve d vitamini tavsiyesi alabilir miyim arkadaşlar hangi marka ve günde kaç ad alıyorsunuz
Merhaba Arkadaşlar yumurta sayısını ve kalitesini arttırmak için kök hucre tedavisi uygulaması hakkında ne düşünüyorsunuz.Yaptiran varmi .Tibbi olarak kanıtlanmış mı bilgisi olan var mi
Prp değilmiş karindaki yağlı bölgeden hucreler alınıp bunlar gelistirip veriliyormusMerhaba,
Oncelikle yumurta kalitesi artirilamaz, bu bilimsel bir gercek ve bunu kabul edelim. Su anda ne kalitede ise yumurtalariniz, ancak onu koruyabilirsiniz; yani kalitesinin daha da dusmesini onlemeye calisabilirsiniz. Fakat varolan kalite artmaz.
Bununla birlikte, her ay cikan folikul sayisi artirilabiliyor. Bunun icin takviyeler yardimci olmustu bana.
Fakat kok hucreden kastiniz su prp ise, ben cok olumlu bakmiyorum. Su anda deneme asamasinda bir tedavi bence ve uzun donemde etkileri vs daha arastirilmadi. Eger son care ise tabi belki dusunulebilir; ama orada bile dikkatli olmak lazim, size ve rahminize ne tur olumsuz etkileri olur veya olmaz bilinmiyor daha.
Ukrayna da böyle bir veli ama yapiliyormusPrp değilmiş karindaki yağlı bölgeden hucreler alınıp bunlar gelistirip veriliyormus
Merhaba daha muayene bile etmeden sırf kimlik yaşından dolayı red etmeleri çok yanlış . Mutlaka sizinle görüşecek olan merkezler vardır araştırın derim .Slm kızlar.adana başkentte tüp bebek deneyen var mı aranızda.randevu için aradık 42 yaş üstü kabul etmediklerini söylediler benim yaşım 44 .ne yapalım ölelim mi şimdi yani biz.
Merhaba ben de adana Başkent’te tedavi oldum. Tedavim negatifle sonuçlandı ve tedavi kısmında da sürekli şüphelerim vardı. Mesela benim trombofili testimde kan pıhtılaşması çıktı ama bana kan sulandırıcı hiçbir şey kullandırmadı doktorum. 4 ayda sadece tek yumurta elde edebildik ve hiçbirinde tedavini değiştirelim bu tedavi sende işe yaramadı da denmedi. Yani ben tekrar kendimi toparlayıp tedaviye devam edeceğim zaman asla Başkent’te denememSlm kızlar.adana başkentte tüp bebek deneyen var mı aranızda.randevu için aradık 42 yaş üstü kabul etmediklerini söylediler benim yaşım 44 .ne yapalım ölelim mi şimdi yani biz.
Aman her yer öyle galiba canım.bende novafertilde 5 defa denedim banada aynı dediğin gibi hiç farklı bişey uygulanmadı.negatifte hemenyaş faktörü öne sürülüyor.başka ne diyecekler.bizimde elimiz mahkum işte.Merhaba ben de adana Başkent’te tedavi oldum. Tedavim negatifle sonuçlandı ve tedavi kısmında da sürekli şüphelerim vardı. Mesela benim trombofili testimde kan pıhtılaşması çıktı ama bana kan sulandırıcı hiçbir şey kullandırmadı doktorum. 4 ayda sadece tek yumurta elde edebildik ve hiçbirinde tedavini değiştirelim bu tedavi sende işe yaramadı da denmedi. Yani ben tekrar kendimi toparlayıp tedaviye devam edeceğim zaman asla Başkent’te denemem
aynen öyle maalesefAman her yer öyle galiba canım.bende novafertilde 5 defa denedim banada aynı dediğin gibi hiç farklı bişey uygulanmadı.negatifte hemenyaş faktörü öne sürülüyor.başka ne diyecekler.bizimde elimiz mahkum işte.
Amiin canımmCanım çok sevindim gözün aydın Allah tamamına erdirsin inşallah
Bende 45 yas hamile kalmaya calisiyorum yumurtalik rezervini artirmak icin neler yaptiniz bide dogal yoldan kalmak istiyorum rabbim ins nasip ederAmiin canımm
Bugün test gününüz hadi hayırlısı inşallah.Güzel Haberlerinizi bekliyoruzİnşallah güzelim sağol
Günaydın sonuç 43 çıktı idrar testi yapıyordum 5.gunden beri çizgi giderek siliklesti muhtemelen kimyasal oldu yineBugün test gününüz hadi hayırlısı inşallah.Güzel Haberlerinizi bekliyoruz
İdrar testine bakmayın siz.43 cok iyi.İnşallah pazartesi katlanacak.Dualarım sizinle.Lütfen moralinizi yüksek tutun.Günaydın sonuç 43 çıktı idrar testi yapıyordum 5.gunden beri çizgi giderek siliklesti muhtemelen kimyasal oldu yine
Değeriniz güzel, birkaç gün daha bekleyin moral bozmayın yükselir dahaGünaydın sonuç 43 çıktı idrar testi yapıyordum 5.gunden beri çizgi giderek siliklesti muhtemelen kimyasal oldu yine
Bugün daha 8. Gününüz değil mi?Günaydın sonuç 43 çıktı idrar testi yapıyordum 5.gunden beri çizgi giderek siliklesti muhtemelen kimyasal oldu yine
Cok üzüldüm gerçekten doktora attım sonucu iyi dedi şaşkınım şu an ne hissedeceğimi bilmiyorumİdrar testine bakmayın siz.43 cok iyi.İnşallah pazartesi katlanacak.Dualarım sizinle.Lütfen moralinizi yüksek tutun.