-
- Konu Sahibi akideciknane
- #67.001
Evet güzelim öyleBugün daha 8. Gününüz değil mi?
8.gün için çok iyi değeriniz, bem ilk 10.gün sandımEvet güzelim öyle
Gerçekten mi doktor serumu tekrar taktirin dedi hastanedeyim şu an 10 saat buradayız8.gün için çok iyi değeriniz, bem ilk 10.gün sandımbence keyfini çıkarın
Belki serumu tekrarlamak için erken istemiştir testi. Bu forumlarda gördüğüm kadarıyla değeriniz iyi, moralinizi bozmayın ki bebişin keyfi kaçmasınGerçekten mi doktor serumu tekrar taktirin dedi hastanedeyim şu an 10 saat buradayız
Pazartesi nasıl bekleyeceğiz bakalım böyle arada bir değer çıkacağını bilseydim doktora pazartesi bakalım derdim
Belki serumu tekrarlamak için erken istemiştir testi. Bu forumlarda gördüğüm kadarıyla değeriniz iyi, moralinizi bozmayın ki bebişin keyfi kaçmasın
Hayırlısı olsun inşallah tabi de ama insanın bu süreçte yaşadıkları film şeridi gibi geçip gidiyor gözünün önünden. Karnımın heryerinde iğneden morluklar, bozulmuş hormonlar, stresli bekleyiş, hayal kırıklıkları ,bütün birimlerin eriyip gitmesi ve elinde 3.bir negatifle kalakalmaktan inanılmaz korkuyorum 41 yaşındayım yaşıma yakışmaz birsekilde davranış ve düşünce sergiliyorum
Teşekkür ederim en azından sizler sağ duyulu davranıp destek oluyorsunuz sağolun
Aynen canım sen ne zaman geliyorsun4 kez aynı duyguları yaşadım ve 4 kez negatif aldım sizi çok çok iyi anlıyorum. Sizlere destek olurken, hep pozitif olun, pozitif düşünün derken yeni başlayacak tedavimin korkusu şimdiden beni sardı. Davulun sesi uzaktan hoş gelirmişsürecin içine girince malesef o korkular bizi hiç bırakmıyor. İnşallah en kısa zamanda hamile kalırız da bu korkulardan kurtuluruz. Bem tedavilerim de hep negatif oluyorum kötüyü çağırıyorum resmen ama bu sefer ne olursa olsun pozitif olmaya çalışacağım.
Senin de inşallah güzel ilerleyecek inanıyorum
Temmuzda başlayacağım bende, tabii hormonlar izin verirseAynen canım sen ne zaman geliyorsun
Temmuzda başlayacağını biliyorum canım da İzmire de mi temmuzda geleceksin akupunktur düşünüyordun o nedenle sordumTemmuzda başlayacağım bende, tabii hormonlar izin verirse
Geliş zamanım daha belli değil cnm,sanırım.temmuz başında gelebileceğim akupunktura zamanım kalmayacak sanırım.Temmuzda başlayacağını biliyorum canım da İzmire de mi temmuzda geleceksin akupunktur düşünüyordun o nedenle sordum
Hormonları dengeliyor çünkü
Maşallah gençsiniz pozitif olun lütfen mutlaka olacak4 kez aynı duyguları yaşadım ve 4 kez negatif aldım sizi çok çok iyi anlıyorum. Sizlere destek olurken, hep pozitif olun, pozitif düşünün derken yeni başlayacak tedavimin korkusu şimdiden beni sardı. Davulun sesi uzaktan hoş gelirmişsürecin içine girince malesef o korkular bizi hiç bırakmıyor. İnşallah en kısa zamanda hamile kalırız da bu korkulardan kurtuluruz. Bem tedavilerim de hep negatif oluyorum kötüyü çağırıyorum resmen ama bu sefer ne olursa olsun pozitif olmaya çalışacağım.
Geliş zamanım daha belli değil cnm,sanırım.temmuz başında gelebileceğim akupunktura zamanım kalmayacak sanırım.
Doktorla görüştün mü
Yüz yüze görüşmedim serum başka hastanede takılıyor canım sonucu göndermiştim iyi demişti serumu takdir dedi o kadar. Evet sanırım vaktin kalmayacak ama en az 2 opu olup embriyo biriktirerek olursanız ikisi bir arada olabilir ben öyle yapmıştım
Bende inanıyorum başaracağımMaşallah gençsiniz pozitif olun lütfen mutlaka olacak
Cok üzüldüm gerçekten doktora attım sonucu iyi dedi şaşkınım şu an ne hissedeceğimi bilmiyorum
Teşekkür ederim haklısın pazartesi günü netleşir herşey o zaman ilk adımı geçmiş olacağım. Siz ne yaptınız eşiniz hastane arastiyordu sanırımÜzülmek için acele etmeyelim pls2. teste kadar sükunet ve sabır ile beklemeye çalış bence. Değerin kötü değil inşallah katlanarak devam eder
Teşekkür ederim haklısın pazartesi günü netleşir herşey o zaman ilk adımı geçmiş olacağım. Siz ne yaptınız eşiniz hastane arastiyordu sanırım
Bu arada aklıma geldi embriyolarınıza ngs uygulandı mı? Yaşınıza göre 4 negatif bana bunu düşündürdü.4 kez aynı duyguları yaşadım ve 4 kez negatif aldım sizi çok çok iyi anlıyorum. Sizlere destek olurken, hep pozitif olun, pozitif düşünün derken yeni başlayacak tedavimin korkusu şimdiden beni sardı. Davulun sesi uzaktan hoş gelirmişsürecin içine girince malesef o korkular bizi hiç bırakmıyor. İnşallah en kısa zamanda hamile kalırız da bu korkulardan kurtuluruz. Bem tedavilerim de hep negatif oluyorum kötüyü çağırıyorum resmen ama bu sefer ne olursa olsun pozitif olmaya çalışacağım.
Ngs yapılmadı çünkü ilk deneme de 3.güne 1 tane kaldı transfer edildi, 2. De 6 dondurulmuş vardı 3. Gün embriyosu 2 kez transfer oldu tutmadı. 3. Denemede 3. Gün iki tane kaldı transfer oldu. Ngs için yeterli embriyo ve kaliteli embriyolarımız olmadı malesefBu arada aklıma geldi embriyolarınıza ngs uygulandı mı? Yaşınıza göre 4 negatif bana bunu düşündürdü.
Merhaba bende 45 yaşındayım. sizin tup bebek denemeniz oldu mu.Mrhb bende yeni katildim bu forma.yas 45 yumurta rezervimde azalma oldugu soylendi.Dogal yolla hamile olanlariniz var mi merak ettim ari sutu bal polen kullaniyorum .Hamile kalabilen arkdslr. Neler kullanip fayda gordunuz yazarsaniz sevinirim