- 27 Ağustos 2014
- 30
- 34
- 50
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #67.021
Hayir hic denemedim tup bebekte dusunmuyorum bitun gayretim dogal yoldan olmasi dogal ilaclar kullanmak istiyorum deneyenlerin cogu sonradan kendiliginden hamile kalmis bunda dogal beslenme ve ek gidalara bagliyolar bende direk dogal ve ek gida dusunuyorum bu sekilde olan arkdslar neler kullandiklarini yazarlarsa bizede sebep olur insMerhaba bende 45 yaşındayım. sizin tup bebek denemeniz oldu mu.
Mantıklı ...sporda yapabilirsin toksin atmak yumurta kalitesi için faydalı diye biliyorum ben zerdeçal ve zencefil tuketmistim sporla birlikte herşey güzel olacak diyelim öyle olsun☺Biz karyotip için kan verdik sonuç bekliyoruz. Eşim bir ürologa göründü, ultrason istenmişti bakıldı, ilaçlar verildi onları kullanıyor, ben de omepa ve multivitamin almaya başladım. 1-2 ay sonra sperm testi verip duruma bakacağız. Değerler yükselmişse eşim birkaç ay daha doğal yolla olması için deneme taraftarı. Olmazsa nerede deneyeceğimiz konusunu daha netleştiremedik. Kafamda bir merkez var ama du bakalımhayırlısı.
Canım benim de öyleydi biliyosun Kaan Beyden esin için takviye işte bize 1000lik ç vitamini 400m e vitamini ve proxymen verdi bence çok faydası oldu 2.ay etkisini gördükNgs yapılmadı çünkü ilk deneme de 3.güne 1 tane kaldı transfer edildi, 2. De 6 dondurulmuş vardı 3. Gün embriyosu 2 kez transfer oldu tutmadı. 3. Denemede 3. Gün iki tane kaldı transfer oldu. Ngs için yeterli embriyo ve kaliteli embriyolarımız olmadı malesef
Eşim gecen yıl varikosel ameliyatı oldu, o zamandan beri takviye kullanıyor. Kaan bey de D vitamini omega tarzı ilaç verdi ilaçlarına ilave. Bizde ameliyatın da etkisi olacak diye düşünüyorum. Promotil forte kullanıyor şuanCanım benim de öyleydi biliyosun Kaan Beyden esin için takviye işte bize 1000lik ç vitamini 400m e vitamini ve proxymen verdi bence çok faydası oldu 2.ay etkisini gördük
Nerelerde tedavi oldunuz laboratuvarda problem olabilir size şişli memorial tavsiye ederim yaşınızda genç.Ngs yapılmadı çünkü ilk deneme de 3.güne 1 tane kaldı transfer edildi, 2. De 6 dondurulmuş vardı 3. Gün embriyosu 2 kez transfer oldu tutmadı. 3. Denemede 3. Gün iki tane kaldı transfer oldu. Ngs için yeterli embriyo ve kaliteli embriyolarımız olmadı malesef
Anladım canım o zaman bu defa herşey güzel olacak diyelimEşim gecen yıl varikosel ameliyatı oldu, o zamandan beri takviye kullanıyor. Kaan bey de D vitamini omega tarzı ilaç verdi ilaçlarına ilave. Bizde ameliyatın da etkisi olacak diye düşünüyorum. Promotil forte kullanıyor şuan
Senin ilk değerin 43 dü doğru hatırlıyorum değilmiMerhaba arkadaşlar bugün tekrar kan verdim 62 çıktı
Bence iki gün sonraya yükselecek aşağı yukarı /60 artmış iyi gibiMerhaba arkadaşlar bugün tekrar kan verdim 62 çıktı
Merhaba.Sonuç olarak düşmemiş degeriniz yükselme var.Bu durumda umut da var demektir.Bu sekilde olan arkadaşlar okumustum burda.Beklemekten başka çare yok.Cok zor biliyorum ama hersey olacağına varır. Elinizden geleni yapın gerisi Allahın bileceği iş.Dualarım sizinle...Merhaba arkadaşlar bugün tekrar kan verdim 62 çıktı
Evet sanırım yine kimyasal olduSenin ilk değerin 43 dü doğru hatırlıyorum değilmi
EvetSenin ilk değerin 43 dü doğru hatırlıyorum değilmi
İyi değil güzelim yaBence iki gün sonraya yükselecek aşağı yukarı /60 artmış iyi gibi
Doktorunuz ne dedi konuşma fırsatı bulabildiniz mi?
Evet sanırım yine kimyasal oldu
Evet
Hangi serumu kullaniyorsunuz acaba ?Merhaba arkadaşlar bugün kontrolum vardı rahim kalınlığı 11.6 olmuş çarşamba ilk tranfer var şu anda hastanede serum takıldı 10 saat buradayız sizlerden ne haber başlamayın burayı
Umarim Degerleriniz artar, ama eger artmazsa bilgilendirirmisiniz, Özür dilerim belki zor olacaktir, bilgi vermezsenizde anlarim, Rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Evet
Hiç canını sıkma belli olmaz 2 gün sonra tekrarla bence testini allah ne derse o oluyor bizim yorumlamamız boş sen stres. Yapma sadece arkadaşım
Evet
İlaçlara devam dediDoktorunuz ne dedi konuşma fırsatı bulabildiniz mi?
ClinoleicHangi serumu kullaniyorsunuz acaba ?
Tabiki muhakkak yazarım, teşekkür ederimUmarim Degerleriniz artar, ama eger artmazsa bilgilendirirmisiniz, Özür dilerim belki zor olacaktir, bilgi vermezsenizde anlarim, Rabbim hepimizin yardimcisi olsun