Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhaba bende 45 yaşındayım. sizin tup bebek denemeniz oldu mu.
Hayir hic denemedim tup bebekte dusunmuyorum bitun gayretim dogal yoldan olmasi dogal ilaclar kullanmak istiyorum deneyenlerin cogu sonradan kendiliginden hamile kalmis bunda dogal beslenme ve ek gidalara bagliyolar bende direk dogal ve ek gida dusunuyorum bu sekilde olan arkdslar neler kullandiklarini yazarlarsa bizede sebep olur ins

Mantıklı ...sporda yapabilirsin toksin atmak yumurta kalitesi için faydalı diye biliyorum ben zerdeçal ve zencefil tuketmistim sporla birlikte herşey güzel olacak diyelim öyle olsun☺

Canım benim de öyleydi biliyosun Kaan Beyden esin için takviye işte bize 1000lik ç vitamini 400m e vitamini ve proxymen verdi bence çok faydası oldu 2.ay etkisini gördük

Canım benim de öyleydi biliyosun Kaan Beyden esin için takviye işte bize 1000lik ç vitamini 400m e vitamini ve proxymen verdi bence çok faydası oldu 2.ay etkisini gördük
Eşim gecen yıl varikosel ameliyatı oldu, o zamandan beri takviye kullanıyor. Kaan bey de D vitamini omega tarzı ilaç verdi ilaçlarına ilave. Bizde ameliyatın da etkisi olacak diye düşünüyorum. Promotil forte kullanıyor şuan

Nerelerde tedavi oldunuz laboratuvarda problem olabilir size şişli memorial tavsiye ederim yaşınızda genç.

Merhaba arkadaşlar bugün tekrar kan verdim 62 çıktı
Merhaba.Sonuç olarak düşmemiş degeriniz yükselme var.Bu durumda umut da var demektir.Bu sekilde olan arkadaşlar okumustum burda.Beklemekten başka çare yok.Cok zor biliyorum ama hersey olacağına varır. Elinizden geleni yapın gerisi Allahın bileceği iş.Dualarım sizinle...

İyi artış bence tam iki katı gerekmiyor bunu bildiğini düşünüyorum. Hayırlı olsun diyelim bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…