- 8 Haziran 2016
- 1.075
- 660
- 123
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #60.421
Evet doktorum söyledi çocuğu olanların sevki karşılanmıyor diye. Zaten ben de özel bir merkezle görüşüyorum anlaşmaları yokmuş. Heyet raporunu sanırım doktorum izin olarak kullanayım diye önerdi. Ben de bu konuyu hiç bilmediğim için sandımki heyet raporsuz tedavi başlamıyor merkezler. 5 gün izin aldım, regl tarihimi bile net öngöremiyorum dış gebelik ameliyatından bu yana bozuldu adet düzenim. Umarım çok bekletmeden alınabilir yumurtalar.canım raporsuzdan kastın tüp bebek tadevisini olmak için alınan rapormu masrafları devlet karşılıyor hani onu mu diyorsun anlamadım
bizim bir evladımız olduğu için raqor hakkımız yok güzelim. benim klinik özel herşey için ücret ödedim. adetin 2. günü izin aldım gittim 5. gün gittim cumartesine gelmişti izin almadım sonrasında iki günde bir çağrıldım pazartesi gittim izin aldım çarşamba gittim opu oldu izin aldım bunlarda yıllık izin kullandım.
Canım adetin 2. Günü git Dra baksın önce zaten ikinci randevu 4-5 gün sonra veriliyor ozaman bir hafta ayrilirsin yetmezse rapor alırsın özel hastaneden 2-3 günlükEvet doktorum söyledi çocuğu olanların sevki karşılanmıyor diye. Zaten ben de özel bir merkezle görüşüyorum anlaşmaları yokmuş. Heyet raporunu sanırım doktorum izin olarak kullanayım diye önerdi. Ben de bu konuyu hiç bilmediğim için sandımki heyet raporsuz tedavi başlamıyor merkezler. 5 gün izin aldım, regl tarihimi bile net öngöremiyorum dış gebelik ameliyatından bu yana bozuldu adet düzenim. Umarım çok bekletmeden alınabilir yumurtalar.
Arkadaşım benim adetin 3. Günü baslandi iğneler ve ilk gün ile yumurtalar toplanana kadar 13 gün sürdü 13. Gün yumurta toplama olduA anneveoglusu yani 10 gün gibi bir zaman mı aldı tedavinin başlamasından yumurtaların alınmasına dek
Arkadaşım eğer bulunduğun yerde tüpbebek merkezi yoksa sevk de alabilirsin. Gittiğin yerde işin bittiğinde sevk kağıdı üzerinde tarihler var doktor şu şu tarihler arasında tedavi görmüştür diye yazıp kaşesini basıyor ve o şekilde işyerine veriyorsun. İzinli sayılıyorsun. Rabbim kolaylık versin inşallah. Mutlu haberlele dönersin inşallah.Evet doktorum söyledi çocuğu olanların sevki karşılanmıyor diye. Zaten ben de özel bir merkezle görüşüyorum anlaşmaları yokmuş. Heyet raporunu sanırım doktorum izin olarak kullanayım diye önerdi. Ben de bu konuyu hiç bilmediğim için sandımki heyet raporsuz tedavi başlamıyor merkezler. 5 gün izin aldım, regl tarihimi bile net öngöremiyorum dış gebelik ameliyatından bu yana bozuldu adet düzenim. Umarım çok bekletmeden alınabilir yumurtalar.
canım seni merak ediyordum son durumun ne canımArkadaşım eğer bulunduğun yerde tüpbebek merkezi yoksa sevk de alabilirsin. Gittiğin yerde işin bittiğinde sevk kağıdı üzerinde tarihler var doktor şu şu tarihler arasında tedavi görmüştür diye yazıp kaşesini basıyor ve o şekilde işyerine veriyorsun. İzinli sayılıyorsun. Rabbim kolaylık versin inşallah. Mutlu haberlele dönersin inşallah.
Teşekkür ederim.Tekrar doktora gitmedim.8 hafta olmasını bekliyorum.Yine tereddütlü cevaplar almak istemiyorum. 8. haftada da inşallah net cevap verirler. Çalışıyorum ama hiç işe gitmek istemiyorum. Halsizlik dışında hiç bir belirtim yok.Hayırlısı olusun inşallah dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Sen ne yaptın beklemedesin şubatta kısmet olursa transfer olacaktı öyle hatırlıyorum.canım seni merak ediyordum son durumun ne canım
hadi arkadaşım güzel haberler ile gel inşallahTeşekkür ederim.Tekrar doktora gitmedim.8 hafta olmasını bekliyorum.Yine tereddütlü cevaplar almak istemiyorum. 8. haftada da inşallah net cevap verirler. Çalışıyorum ama hiç işe gitmek istemiyorum. Halsizlik dışında hiç bir belirtim yok.Hayırlısı olusun inşallah dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Sen ne yaptın beklemedesin şubatta kısmet olursa transfer olacaktı öyle hatırlıyorum.
Cok gecmisler olsun canim benimherkese bebek haberlerini alacağı ve bebeklerini sağlıcakla kucaklarına alacağı bir yıl diliyorum arkadaşlar.ben pazar günü sabahı lekelenme şeklinde kanama yaşadım acile gittik düşüğüm başlamış yine kan alıp betaya baktılar ne olur ne olmaz diye çok şiddetli kanama ve ağrı olursa acile gel dediler olmazsa salı polikliniğe gel kürtaj dediler pazartesi kanmam çoğaldı yoğun regli kanaması gibi devam etti salı sabahı 4,30 da şiddetli ağrı ile uyandım ağrı kesici içmek zorunda kaldım iki tane okadar yani hastaneye gittik bu arada kanamam devam ediyordu dr muayenede hemen yatış verdi kürtaj için yatış işlemlerini yaptırırken ayy dedim bişey geldiğini hissettim tuvalete gittim pedimde kesemi ve kan pıhtısı şeklinde bebeğimi gördüm hemşireyi çağırttım tuvalete onada gösterdim o bişey demedi ben hani kürtaja gerek kalmaz diye düşündüm ama salı günü düşük yapmama rağmen yinede kürtaj yapıldı dün taburcu oldum fiziksel olarak bişeyim yok ama ruhen kötüyüm tabiki 15 gün sonra kontrole çağırdılar şuan kanama falan hiçbişey yok kesildi belki kanamayı bikaç gün bekleyip gitseydim onu bile yapmazlardı diye düşünüyorum kendimce şunu anladımki vücudumuz kendinin doktoru olumsuzlukla karşılaştığında ne yapması gerektiğini bizden iyi biliyor. 9+5 haftalık mucize gebeliğim malesef böyle sonuçlandı bunları paylaşıyorumki burda birbirimizi anlayan aynı şeyleri yaşayan araştıran yüzlerce insan var benim deneyimimde böyle oldu malesef.Allah inşallah bundan sonrada cümlemize tekrar sağlıklı hamilelikler ve bebekler verir inşallah. sevgiler
Çok çok geçmiş olsun çok üzgünüm.mucizen yine gelecek inş.doktorun açıklamıştır ama trizomi 16 sendromu adı. bu sendrom, 9. Haftada sanırım, düşüğe sebep olan ve tüm gebeliklerde düşüğe en çok sebep olan kromozom bozukluğu.benimde genetikten bu gelmisti sonucu ondan biliyorum.dr.um bu embriyo ile kesin hamileydin kan değerlerinde çok iyi olurdu ama 8.mi dedi 9. Haftamı düşük yapardın dedi.cok cok üzüldüm sana.dediğin gibi yanındaymışız gibi anlattın sağol.bende kürtaj tarihini uslu uslu bekleyeceğiz sanıyorumherkese bebek haberlerini alacağı ve bebeklerini sağlıcakla kucaklarına alacağı bir yıl diliyorum arkadaşlar.ben pazar günü sabahı lekelenme şeklinde kanama yaşadım acile gittik düşüğüm başlamış yine kan alıp betaya baktılar ne olur ne olmaz diye çok şiddetli kanama ve ağrı olursa acile gel dediler olmazsa salı polikliniğe gel kürtaj dediler pazartesi kanmam çoğaldı yoğun regli kanaması gibi devam etti salı sabahı 4,30 da şiddetli ağrı ile uyandım ağrı kesici içmek zorunda kaldım iki tane okadar yani hastaneye gittik bu arada kanamam devam ediyordu dr muayenede hemen yatış verdi kürtaj için yatış işlemlerini yaptırırken ayy dedim bişey geldiğini hissettim tuvalete gittim pedimde kesemi ve kan pıhtısı şeklinde bebeğimi gördüm hemşireyi çağırttım tuvalete onada gösterdim o bişey demedi ben hani kürtaja gerek kalmaz diye düşündüm ama salı günü düşük yapmama rağmen yinede kürtaj yapıldı dün taburcu oldum fiziksel olarak bişeyim yok ama ruhen kötüyüm tabiki 15 gün sonra kontrole çağırdılar şuan kanama falan hiçbişey yok kesildi belki kanamayı bikaç gün bekleyip gitseydim onu bile yapmazlardı diye düşünüyorum kendimce şunu anladımki vücudumuz kendinin doktoru olumsuzlukla karşılaştığında ne yapması gerektiğini bizden iyi biliyor. 9+5 haftalık mucize gebeliğim malesef böyle sonuçlandı bunları paylaşıyorumki burda birbirimizi anlayan aynı şeyleri yaşayan araştıran yüzlerce insan var benim deneyimimde böyle oldu malesef.Allah inşallah bundan sonrada cümlemize tekrar sağlıklı hamilelikler ve bebekler verir inşallah. sevgiler
İnsallah müjdeli haberlerini alırız beklediğin iyi olmuş sevgilerTeşekkür ederim.Tekrar doktora gitmedim.8 hafta olmasını bekliyorum.Yine tereddütlü cevaplar almak istemiyorum. 8. haftada da inşallah net cevap verirler. Çalışıyorum ama hiç işe gitmek istemiyorum. Halsizlik dışında hiç bir belirtim yok.Hayırlısı olusun inşallah dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Sen ne yaptın beklemedesin şubatta kısmet olursa transfer olacaktı öyle hatırlıyorum.
Çok geçmiş olsun arkadaşım. Güzel şeyler bazen geç geliyor. Bundan sonra inşallah en kısa zamanda sağlıklı bebeğini kucağına alırsın. Rabbim sabır versin.herkese bebek haberlerini alacağı ve bebeklerini sağlıcakla kucaklarına alacağı bir yıl diliyorum arkadaşlar.ben pazar günü sabahı lekelenme şeklinde kanama yaşadım acile gittik düşüğüm başlamış yine kan alıp betaya baktılar ne olur ne olmaz diye çok şiddetli kanama ve ağrı olursa acile gel dediler olmazsa salı polikliniğe gel kürtaj dediler pazartesi kanmam çoğaldı yoğun regli kanaması gibi devam etti salı sabahı 4,30 da şiddetli ağrı ile uyandım ağrı kesici içmek zorunda kaldım iki tane okadar yani hastaneye gittik bu arada kanamam devam ediyordu dr muayenede hemen yatış verdi kürtaj için yatış işlemlerini yaptırırken ayy dedim bişey geldiğini hissettim tuvalete gittim pedimde kesemi ve kan pıhtısı şeklinde bebeğimi gördüm hemşireyi çağırttım tuvalete onada gösterdim o bişey demedi ben hani kürtaja gerek kalmaz diye düşündüm ama salı günü düşük yapmama rağmen yinede kürtaj yapıldı dün taburcu oldum fiziksel olarak bişeyim yok ama ruhen kötüyüm tabiki 15 gün sonra kontrole çağırdılar şuan kanama falan hiçbişey yok kesildi belki kanamayı bikaç gün bekleyip gitseydim onu bile yapmazlardı diye düşünüyorum kendimce şunu anladımki vücudumuz kendinin doktoru olumsuzlukla karşılaştığında ne yapması gerektiğini bizden iyi biliyor. 9+5 haftalık mucize gebeliğim malesef böyle sonuçlandı bunları paylaşıyorumki burda birbirimizi anlayan aynı şeyleri yaşayan araştıran yüzlerce insan var benim deneyimimde böyle oldu malesef.Allah inşallah bundan sonrada cümlemize tekrar sağlıklı hamilelikler ve bebekler verir inşallah. sevgiler
Teşekkür ederim arkadaşım inşallah. Gittikçe kafam dahada karıştı biri gördüm diğeri daha başlamamış diyince. Mecburen bekliyorum. Eşime kalsa hergün gidelim diyor ama ben bekliyorum. Hayırlısı artık. Senin nasıl gidiyor.İnsallah müjdeli haberlerini alırız beklediğin iyi olmuş sevgiler
evet zor oluyor böyle olunca hayırlısı dediğin gibi; sonu güzel olsun inş. benim gayet güzel geçiyor böyle hamilelik herkesin başına, bu genetikle tüp bebeği tavsiye ederim başta hep birşey çıkar mı diyordum, çıkmadı çok şükür. bundan sonrada çıkmazsa mutlu şekilde hamilelik dönemini kapatacağım.Teşekkür ederim arkadaşım inşallah. Gittikçe kafam dahada karıştı biri gördüm diğeri daha başlamamış diyince. Mecburen bekliyorum. Eşime kalsa hergün gidelim diyor ama ben bekliyorum. Hayırlısı artık. Senin nasıl gidiyor.
teşekkür ederim canım Allahım inşallah senin yüzünü güldürsün benim yaşadıklarımı sen ve hiç kimse yaşamasın umarım senin hamileliğin sorunsuz devam eder ve sağlıcakla kucağına alırsın bebeğiniÇok geçmiş olsun arkadaşım. Güzel şeyler bazen geç geliyor. Bundan sonra inşallah en kısa zamanda sağlıklı bebeğini kucağına alırsın. Rabbim sabır versin.
teşekkür edrim canım ilk hamilelik ve ilk düşük olduğu için genetiğe gitmiyormuş 3 defa aynı acıyı yaşamam gerekiyormuş gereksiz prosedürler işte malum sadece patoloji olcakmış 15 gün sonra kontrolde bi sorun çıkmazsa korunmucam dedikleri gibi 3 ay 5 ay Allahım herşeyin iyisini bilir o ol derse olucak bu iş yoksa hiç bir drdan bir mucize bekleyişim yok onlarda bize zaten tedavide % 100 garanti vermiyor Allahım kimseyi böyle bişey sınamsın gerçekten ancak yaşayanın anlayabileceği bir şey yanımda olup destek olduğunuz için hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorumÇok çok geçmiş olsun çok üzgünüm.mucizen yine gelecek inş.doktorun açıklamıştır ama trizomi 16 sendromu adı. bu sendrom, 9. Haftada sanırım, düşüğe sebep olan ve tüm gebeliklerde düşüğe en çok sebep olan kromozom bozukluğu.benimde genetikten bu gelmisti sonucu ondan biliyorum.dr.um bu embriyo ile kesin hamileydin kan değerlerinde çok iyi olurdu ama 8.mi dedi 9. Haftamı düşük yapardın dedi.cok cok üzüldüm sana.dediğin gibi yanındaymışız gibi anlattın sağol.bende kürtaj tarihini uslu uslu bekleyeceğiz sanıyorumhiç öyle olmamış.ruhen zor günler Allahım yardım etsin tekrar bebeğinin olacağını unutma inş.
bizler yanındayız yalnız değilsin.
Canım geçmiş olsun benzer şeyler yaşamışız ,lakin benim doktorum çapadaydı o dönem Ercan Baştu burada da bilinen biri şimdi acıbadem fulyada ,1 ay sonra hemen tüp bebege başkayalım dedi 3 ay bana da uzun geldi,canını sıkma bende çok üzülmüştüm şoka girip 3 gün konuşmamıştım eşimle bile ,doktorum bebeğin doğsada sağlıklı olmayacaktı demişti sonra düşündüm yaş 40 ,nasıl bakardım hasta bir çocuğa bana birşey olsa kim bakardı?? Avuttum kendimi şimdi 4 aylık ikiz kızlarım var 41 yaşındayım ,bencede 2 hafta sonra denemelere başla bir kere doğal kaldıysan bir kere daha neden olmasın ?destekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar yine ne varsa burda var aynı sorunları yaşayan ve aynı şeyleri isteyen kadınlar olarak birbirimizin destekleri deneyimleri yol göstermeleri iyi geliyor bana bende şimdi düşünüyorum düşük oldu zaten hiç kürtaj olmasamıydım diye ozamanda acaba içerde parça kaldımı kanama ne durumda diye yine bunalcaktım zaten hastanede yapınca düşüğü dr zaten seçme hakkı bırakmıyor direk onların dediği oluyor şimdi şöylemi olsaydı böylemi olsaydı diye yine kuruyorum.şimdi hamile kaldığımda iptal ettiğim tüp bebek dr sordum tedavi için 3 adette ara dedi 3 ay yani ne güzel söylüyolar zamanımız bolmuş gibi bende araştırıyorum kimi hemen başlamış çalışmalara kimi 3 ay kimi 6 ay beklemiş valla ben beklemeyi düşünmüyorum hemen hamile kalınıyormuş gibi zaten 2,5 yılda anca bir defa hamile kalabildim 2 defa tedavide dahil en az 10-15 gün ilişki yasak dediler taburcu olurken 15 gün sonra zaten kontrolüm var ilişkiyle başlıcam bende korunmucam bikaç yerde de okudum hiç bi sakıncası yokmuş erken gebelik kaybı olduğu için sanki öbür türlü olunca bir garantisi varmı yok yaşadık gördük bu konuda deneyimi olan arkadaşlar varsa iyi yada kötü bilmek isterim
çok teşekkür ederim canım tamam düşüğü yapmışsın ama yinede kontrole git ne olur ne olmaz diye bende keşke öylemi yapsaydım diyorum ama başka seçeneğim yoktu benim 2 gün süren kanamam ve yatış işlemleri yapılırken düşürdüm bebeği yinede kürtaja aldılar artık bilmiyorum gereklimiydi gereksizmiydi ama kürtajdan sonra kanamam kesildi salıdan beri hiç yok 15 gün sonra kontrolde iyi geçer inşallah ama sende git kontrole en azından bişey varsa erken müdahale edilsin yoksa zaten bi kaybın olmaz Allahım inşallah bizim kucaklarımızıda boş bırakmasınCok gecmisler olsun canim benim
Bende on gun evvel ayni durumlari yasadim sekiz haftalikti ama oyle asiri bir kanamam olmadi sadece kordon bagiydi sanirim bir seyler gordum o kadar dr bakti dusuk olmus dedi ama tekrar bir kontrole gidemedim gitsem mi diye dusundum simdi sen oyle deyince...
Rabbim hayirli ve uzun ömurlu evlatlar nasip eder insallah cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?