- 7 Eylül 2017
- 1.524
- 3.330
- 63
- 47
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #60.461
Merhabafloransa17 :) eğriçayırın sayfasında okudum embriyonun gelişmesine de çok faydalı yazıyordu orayı okuyabilirsen.transfer sonrası günde 1 kez bu defa nohut tanesinden daha küçük olarak arı sütü yedim.kan testi yapana kadar devam ettim.ilk bir kaç gün kullanmadım ama yanımda arı sütü yoktu ve cekindim sanırım :) sonucu aldıktan sonra arı sütüm bitti daha yeni yeni yiyorum.su an ki kadın doğum dr.uma sordum az tüketelim yazdı.yaaa öyle şaşırdım, az olarak yiyorum bende.eskiden ilk zamanlar gittiğim dr. yiyebilirsin doğal ürün demisti.dr.ların dedigi birbirini tutmuyor bu imoji de tatlı
ayyy canım benim kader arkadaşım Allah sabır versin çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum bende hala acılar içindeyim çünki inşallah Allahım mucizesini göstersin sevincini yarıda bırakmasın benim gibiArkadaşlar malesef kalp atışlarını duyamadık. Başka bir yere muayeneye gideceğim ama hiç umut yok. Dualarınızı eksik etmeyin lutfen.
SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİM ARKADAŞIM ÇOK ÜZÜLDÜM... RABBİM DOĞAL YOLDAN MUCİZESİNİ GÖSTERİR İNŞALLAH SANAGünaydın arkadaşlar gittiğim diğer doktorda baktı iki kese var ama kalp atışı yok. İlaçları kestirdi pazartesi kürtaja çağırdı. Söylemesi çok kolay oluyor onlar için ama ya bizlere. Şu anda çok çok kötüyüm biliyorsunuz 4. ve son denememdi. Bu acıyı nasıl atlatacağımı da bilemiyorum. Rabbim sabır versin hepimize. Bu acıyı inşallah herkesin yerine yaşamışımdır artık kimseye bu acıyı rabbim tattırmasın. Hayırlı sağlıklı bebeklerini kucağına alsın inşallah. Doktorumu dün aradım konuştuk. İkinci doktordan sonra mesaj çektim. Halen dönmedi. Demek hastanın işi bitti diye çok önemsenmiyor. Acıyı ancak sen ve senin durumunda olanlar anlayabiliyormuş. Hepinize teşekkür ediyorum.Geceyi elim karnımda sabahladım. Bebeklerim beni terkettiler çok üzgünüm anlatamam.
Merhaba, çeken bilir derler ya, Yaradan yardımcın olsun.Günaydın arkadaşlar gittiğim diğer doktorda baktı iki kese var ama kalp atışı yok. İlaçları kestirdi pazartesi kürtaja çağırdı. Söylemesi çok kolay oluyor onlar için ama ya bizlere. Şu anda çok çok kötüyüm biliyorsunuz 4. ve son denememdi. Bu acıyı nasıl atlatacağımı da bilemiyorum. Rabbim sabır versin hepimize. Bu acıyı inşallah herkesin yerine yaşamışımdır artık kimseye bu acıyı rabbim tattırmasın. Hayırlı sağlıklı bebeklerini kucağına alsın inşallah. Doktorumu dün aradım konuştuk. İkinci doktordan sonra mesaj çektim. Halen dönmedi. Demek hastanın işi bitti diye çok önemsenmiyor. Acıyı ancak sen ve senin durumunda olanlar anlayabiliyormuş. Hepinize teşekkür ediyorum.Geceyi elim karnımda sabahladım. Bebeklerim beni terkettiler çok üzgünüm anlatamam.
Çok çok üzüldüm çok geçmiş olsun.son denemen mi olur hayat ne getirir hiç belli olmaz.inş en kısa zamanda yeniden deneyecek gücü bulabilirsin.bizlerin, embriyoyu genetiğe göndermesi gerekiyor sanırım seninde son olmasın bir de öyle dene inş. olsa da Allahtan olmasa da Allahtan yaşayıp göreceğiz.embriyolar neden böyle oldu tüp bebek doktorunla görüşürsün sanırım.bir kalitesizlik mi var yoksa sadece şans mı ? çünkü bir opuda sağlıklı embriyoyu yakalayamayabiliriz.senin hepsi de tek opundan elde edilen embriyolar sanırım. ama kendine geldiğinde tekrar deneyebilirsen genetikten sağlıklı embriyo gelir aslında.çok üzüleceksen tekrar dene canım vakit kaybetmeden hayatta herşeyin çözümü var olmazsa ondan sonra kader deriz yolunu çizersin çok çok geçmiş olsun.bende kendimi sizden ayırmıyorum inş. mucizen hemen gelsinGünaydın arkadaşlar gittiğim diğer doktorda baktı iki kese var ama kalp atışı yok. İlaçları kestirdi pazartesi kürtaja çağırdı. Söylemesi çok kolay oluyor onlar için ama ya bizlere. Şu anda çok çok kötüyüm biliyorsunuz 4. ve son denememdi. Bu acıyı nasıl atlatacağımı da bilemiyorum. Rabbim sabır versin hepimize. Bu acıyı inşallah herkesin yerine yaşamışımdır artık kimseye bu acıyı rabbim tattırmasın. Hayırlı sağlıklı bebeklerini kucağına alsın inşallah. Doktorumu dün aradım konuştuk. İkinci doktordan sonra mesaj çektim. Halen dönmedi. Demek hastanın işi bitti diye çok önemsenmiyor. Acıyı ancak sen ve senin durumunda olanlar anlayabiliyormuş. Hepinize teşekkür ediyorum.Geceyi elim karnımda sabahladım. Bebeklerim beni terkettiler çok üzgünüm anlatamam.
çok üzüldüm kaçıncı haftadasın bende iki kese gördüm ve kalp atışları için bekliyorum. içimde korku var. Allahın inşallah kürtaja girmeden kalp atışları başlar bazen geç başlayabiliyormuşGünaydın arkadaşlar gittiğim diğer doktorda baktı iki kese var ama kalp atışı yok. İlaçları kestirdi pazartesi kürtaja çağırdı. Söylemesi çok kolay oluyor onlar için ama ya bizlere. Şu anda çok çok kötüyüm biliyorsunuz 4. ve son denememdi. Bu acıyı nasıl atlatacağımı da bilemiyorum. Rabbim sabır versin hepimize. Bu acıyı inşallah herkesin yerine yaşamışımdır artık kimseye bu acıyı rabbim tattırmasın. Hayırlı sağlıklı bebeklerini kucağına alsın inşallah. Doktorumu dün aradım konuştuk. İkinci doktordan sonra mesaj çektim. Halen dönmedi. Demek hastanın işi bitti diye çok önemsenmiyor. Acıyı ancak sen ve senin durumunda olanlar anlayabiliyormuş. Hepinize teşekkür ediyorum.Geceyi elim karnımda sabahladım. Bebeklerim beni terkettiler çok üzgünüm anlatamam.
Canım çok üzüldüm. Hayırlısı böyleymiş lütfen böyle düşünüp kendini fazla üzmemeye çalışGünaydın arkadaşlar gittiğim diğer doktorda baktı iki kese var ama kalp atışı yok. İlaçları kestirdi pazartesi kürtaja çağırdı. Söylemesi çok kolay oluyor onlar için ama ya bizlere. Şu anda çok çok kötüyüm biliyorsunuz 4. ve son denememdi. Bu acıyı nasıl atlatacağımı da bilemiyorum. Rabbim sabır versin hepimize. Bu acıyı inşallah herkesin yerine yaşamışımdır artık kimseye bu acıyı rabbim tattırmasın. Hayırlı sağlıklı bebeklerini kucağına alsın inşallah. Doktorumu dün aradım konuştuk. İkinci doktordan sonra mesaj çektim. Halen dönmedi. Demek hastanın işi bitti diye çok önemsenmiyor. Acıyı ancak sen ve senin durumunda olanlar anlayabiliyormuş. Hepinize teşekkür ediyorum.Geceyi elim karnımda sabahladım. Bebeklerim beni terkettiler çok üzgünüm anlatamam.
Arkadasım sabırlar diliyorum sana; insallah bu yasadıgın acılar sana mutlu bir sürprizle geri donsün; biliyorum bu acının ortasında bunu soylemek zor ama eger maddi durumun elveriyorsa kendine son tedavi deme ve pgd yaptır gelecek seferGünaydın arkadaşlar gittiğim diğer doktorda baktı iki kese var ama kalp atışı yok. İlaçları kestirdi pazartesi kürtaja çağırdı. Söylemesi çok kolay oluyor onlar için ama ya bizlere. Şu anda çok çok kötüyüm biliyorsunuz 4. ve son denememdi. Bu acıyı nasıl atlatacağımı da bilemiyorum. Rabbim sabır versin hepimize. Bu acıyı inşallah herkesin yerine yaşamışımdır artık kimseye bu acıyı rabbim tattırmasın. Hayırlı sağlıklı bebeklerini kucağına alsın inşallah. Doktorumu dün aradım konuştuk. İkinci doktordan sonra mesaj çektim. Halen dönmedi. Demek hastanın işi bitti diye çok önemsenmiyor. Acıyı ancak sen ve senin durumunda olanlar anlayabiliyormuş. Hepinize teşekkür ediyorum.Geceyi elim karnımda sabahladım. Bebeklerim beni terkettiler çok üzgünüm anlatamam.
Çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemedim gerçekten.Günaydın arkadaşlar gittiğim diğer doktorda baktı iki kese var ama kalp atışı yok. İlaçları kestirdi pazartesi kürtaja çağırdı. Söylemesi çok kolay oluyor onlar için ama ya bizlere. Şu anda çok çok kötüyüm biliyorsunuz 4. ve son denememdi. Bu acıyı nasıl atlatacağımı da bilemiyorum. Rabbim sabır versin hepimize. Bu acıyı inşallah herkesin yerine yaşamışımdır artık kimseye bu acıyı rabbim tattırmasın. Hayırlı sağlıklı bebeklerini kucağına alsın inşallah. Doktorumu dün aradım konuştuk. İkinci doktordan sonra mesaj çektim. Halen dönmedi. Demek hastanın işi bitti diye çok önemsenmiyor. Acıyı ancak sen ve senin durumunda olanlar anlayabiliyormuş. Hepinize teşekkür ediyorum.Geceyi elim karnımda sabahladım. Bebeklerim beni terkettiler çok üzgünüm anlatamam.
bu acıyı yaşayan biri olarak ne diyeceğimi bilemiyorum acını yaşaya yaşaya atlatacaksın inşallah evet dışardan söylemesi konuşması okadar kolay geliyorki ama hepimiz bu gerçeğin bir parçasıyız ama iyi ama ötü hepimiz aynı şeyleri yaşıyor ve paylaşıyoruz birbirimizi en iyi biz anlıyoruz acını en az senin kadar paylaşıyorum inanki ne diyelim nasip değilmiş Allahım bu acının yerini kucağımıza alacağımız yavrularımızla unuttursun inşallah Allahtan ümit kesilmez Allah sabırlar versin canımGünaydın arkadaşlar gittiğim diğer doktorda baktı iki kese var ama kalp atışı yok. İlaçları kestirdi pazartesi kürtaja çağırdı. Söylemesi çok kolay oluyor onlar için ama ya bizlere. Şu anda çok çok kötüyüm biliyorsunuz 4. ve son denememdi. Bu acıyı nasıl atlatacağımı da bilemiyorum. Rabbim sabır versin hepimize. Bu acıyı inşallah herkesin yerine yaşamışımdır artık kimseye bu acıyı rabbim tattırmasın. Hayırlı sağlıklı bebeklerini kucağına alsın inşallah. Doktorumu dün aradım konuştuk. İkinci doktordan sonra mesaj çektim. Halen dönmedi. Demek hastanın işi bitti diye çok önemsenmiyor. Acıyı ancak sen ve senin durumunda olanlar anlayabiliyormuş. Hepinize teşekkür ediyorum.Geceyi elim karnımda sabahladım. Bebeklerim beni terkettiler çok üzgünüm anlatamam.
Tahta kasık kullanıyorsunuz degil mi; belkibiliyosundur ama soylemeden geçemedimTamam canım egricayira siparis verdim
sagolsunlar 2 saat icinde getirdiler bugun basladim yarim cay kasigi yemeye..
allah emeklerinizi boşa çıkarmasın canım benimde 12 yumurta toplandı ama sadece 3 tanesi 3. gün embriyosu olarak donduruldu. transfer zamanı çözdürülüp 5. güne gitmesi gerekiyor inan korkuyorum gidecekmi diye kalitesi işte orda belli olacak.Bu arada ben de bu bikaç yaptıgım seyi paylaşmak isterim faydası olan
1.ben de eğriçayırın arısutunu balla karıstırıp bayag yoğun sekilde tukettim 1 ay ; sonra yurtdısında arısutun bitti 1 ay kullanamadım; tr ye gelir gelmez basladım yeniden.
Yumurta kalitesine ne etki eder bilmiyorum ama kesinlikle yumurtaların hızlı buyunesini sagladı( bu genclerde olan bişey: gununde yumurta toplama) . Ben son iki tedavide gonalf 375 den asagı kullanamadım maalesef yuksek dozlarona ragmen 14.gun toplanabildi
Ama tedavimin 7. Gunundeyim ve buyume hızları iyi oldugu için gonalf 225le gidiyoruz hala. Muhtemel yumurta toplama da gecentedaviden daha erken olacak. Kalitesini ise sonucta goreceğiz. Paylaşacağım
Benim yumurta sayım iyi . 10 dan asagı olmuyor; hepsi dolleniyor nerdeyse; ama maalesef 3.gunden sonra 1-2 tane kalabiliyor. Ona da etki edecek mi? İnsallah diyeyim
2. İkincisi hayıt tohumu suyu. Sadece Ekimde 1 ay sabah aksam içtim. Yine yurtdısında bitince kullanamamıstım kasım aralıkta. Ve fsh 8.30 lardan 7 ye gerilemiş. Hızla yukselen fsh i durdurması bile mucizeydi ki geriletmiş
Arısutu ve hayıt kesinlikle denendi; tavsiye ediyorum
Bu arada ben de bu bikaç yaptıgım seyi paylaşmak isterim faydası olan
1.ben de eğriçayırın arısutunu balla karıstırıp bayag yoğun sekilde tukettim 1 ay ; sonra yurtdısında arısutun bitti 1 ay kullanamadım; tr ye gelir gelmez basladım yeniden.
Yumurta kalitesine ne etki eder bilmiyorum ama kesinlikle yumurtaların hızlı buyunesini sagladı( bu genclerde olan bişey: gununde yumurta toplama) . Ben son iki tedavide gonalf 375 den asagı kullanamadım maalesef yuksek dozlarona ragmen 14.gun toplanabildi
Ama tedavimin 7. Gunundeyim ve buyume hızları iyi oldugu için gonalf 225le gidiyoruz hala. Muhtemel yumurta toplama da gecentedaviden daha erken olacak. Kalitesini ise sonucta goreceğiz. Paylaşacağım
Benim yumurta sayım iyi . 10 dan asagı olmuyor; hepsi dolleniyor nerdeyse; ama maalesef 3.gunden sonra 1-2 tane kalabiliyor. Ona da etki edecek mi? İnsallah diyeyim
2. İkincisi hayıt tohumu suyu. Sadece Ekimde 1 ay sabah aksam içtim. Yine yurtdısında bitince kullanamamıstım kasım aralıkta. Ve fsh 8.30 lardan 7 ye gerilemiş. Hızla yukselen fsh i durdurması bile mucizeydi ki geriletmiş
Arısutu ve hayıt kesinlikle denendi; tavsiye ediyorum
oldum canım dun; onceki tedavilerde 375 gonalf kullanmıştımdediğim gibi; 10 yumurtaolup hepsi dolleniyor; ancak pgd ye 1-2 kalıyordu; ilk tedavi de ikiside tutmamıstıligea arkadaşım opu oldumu merak ettim
Ewt canım tedavi sırasında hayıt kullanmadım,evet yumurtayı hızlı büyütüyor sayı 4 de olsa hepsinin ici dolu çıkıyor.benim o cok yedigimde 2 tanesi 5. Güne gitti.1 i genetikten sağlıklı geldi.ilk kez 2 embriyo 5. Güne geldi :) sonra hayıt tohumu tedavi icerisinde kullanilmasa iyi olur.tedaviyi olumsuz etkiliyor, dr.um dedi.ins. güzel haberlerini alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?