- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #60.401
İstanbul'da olmaması tuaf hele bir hamile kalayım hayırlısı ile o haftaya geleyim bakarız duruma göreBende ankarada sordum sadece izmirde üniversite hastanesinde var diye bilgi aldım.bence istanbulda yok ne yazik ki
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim.seninde bebeğin en kısa zamanda olsun inşallah.çok tesekkür ederim canım inşallah sizler bebeklerinizi sağlıkla kucaklarınıza alırsınız sabretmekten başka çaremiz yok malesef evet okuyorum araştırıyorum kabullenmesi zor geliyor neden neden diye ama Allah nasip etmedi işte diyorum başka diyecek bişey yok verende o alanda o birdaha yaşayabilecekmiyim bu duyguyu bilmiyorum ama yaşarsam dediğin gibi sağlıkla kucağıma alana kadar bi oh çekemicem gibime geliyor Allahım inşallah eksik etmez bu duyguyu bizede yaşatır anneliği
Çok üzüldüm arkadaşım zor bir kayıp bende geçen şubatta doğal gebeliğim oldu dış gebelik tanısı nedeniyle kurtaj oldum kemo iğnesi ile sonlandırıldı hastane odasında bebek sesleri varken ben 6 yıl sonra gelen mucizemi yitirerek ayrıldım çok zor acını ve üzüntünü en derinden paylaşıyorum.selam kızlar hamile olan arkadaşlar inşallah meleklerini sağlıkla kucaklarına alırlar.çocuk isteyince hemen çocuk olmuyormuş,hamile kalınca sadece hamile kalmak yetmiyormuş insan herşeyi başına gelince kendi yaşayına anlıyo ben hiç iyi değilim daha önce bahsetmiştim bir mucize eseri doğal olarak kendim hamile kalmıştım ama şimdi haftaya kürtaj olucam dün kontrolüm vardı hala kalp atışı yok kese büyümesi durmuş derecede az dr büyük ihtimalle boş gebelik olduğunu her ihtimale karşı bir hafta bekleyelim haftayada olmazsa kürtaj dedi bütün gece uyuyamadım içim kan ağladı böyle bir mucize nasıl böyle sonlanır diye sabahı sabah ettim gece sabah başka bi dr git dedim kendi kendime bir umut bir ışık işte aradığım sabah başka bir devlet hastanesine gittim ( öbür drum özel hastane bu arada ) oraya gittim hikayemi anlattım dr muayene etti oda kalp atışını görmedi ve oda umutsuz konuştu ama mucize olduğu için 2 gün arayla kan testi yapalım ona göre beklemenin bir anlamı yok dedi sabah verdiğim beta hcg değeri 6035 çıktı en son 6 aralıkta yapılmıştı beta hcg değeri 7211 di nekadar inanmak istemesemde yükseliş göstereceğine düşmüş pazar sabahı bir daha vericem acilde ondada bi değişiklik olacağını sanmıyorum bu saatten sonra umudumu yitirdim artık önümüzdeki haftayada kürtaj olucam mecburen mucizem kursağımda kaldı Allahım kimseye yaşatmasın çok üzücü umut verici bir hikaye olmasını isterdim ama malesef benim hikayem acı bir tecrübe oldu inşallah hamile olan arkadaşlar sağlıkla kucaklarına alsınlar bebeklerini benim gibilere ve isteyenlerede tekrar sağlıklı hamilelikler diliyorum
Allahım inşallah hayırlısıyla duyarsın ve sağlıkla kucağına alırsın canım güzel dileklerin için teşekkür ederim Allahın takdiri artık ne desem boşCanım yazmıyorum ama sizleri takip ediyorum. Çok üzüldüm çok geçmiş olsun. İnşallah güzel haberleralırsın. Rabbim sabır versin. Bende çarşamba devlet hastanesine gittim şüpheli bir şekilde kalp atışı var dedi. Bana inandırıcı gelmedi. Yeni mezun doktor küçük bir ilçe. Bende bugün başka yere özel hastaneye gittim. Oda altı haftalık görünüyor kese düzgün ama kalp atışı görmedi. Daha küçük dedi birkaç gün sonra tekrar bakalım dedi. Şu an çok stresliyim. Kesin birşey olmadan yazmak istedim kusura bakmayın. Dualarınızı eksik etmeyin. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
malesef canım çok vaktim yok benim artık yaş 42 oluyo Allah herşeyin iyisini bilir artık nasibimizde ne varsa onu yaşayacağız hayırlısıyla öncelikle şu süreci bi atlatayımda ondan sonra bakıcaz artıkSenin vaktin çok var moralini yüksek tut canım.
evet canım çok zormuş gerçekten hala durup durup ağlıyorum daha kürtaj bile olmadım acı çeke çeke alışcam mecburen bugün tüp bebek tedavisinden arkadaşım benim durumumu söylemiş gebeliğin sonlanacağını fikir açısından ne zaman gelsin diye dr 3 adet sonrası anca başlanır tedaviye demiş bakalım operasyonu yapan drlar ne dicek hiç bi bilgim yok burda okuyorum herkesin farklı kimi ilk adetle kimi bikaç regli saonrası bakalım kendiliğinden bidaha olurmu onu yaşamadan zaten bilemicem ama en azından 3 ay zaten bekliceksemde bi riski yoksa en azından denemelere devam ederiz diye düşünüyorum denicez mecburen bekleme lüksümüz yok zaman açısındanÇok üzüldüm arkadaşım zor bir kayıp bende geçen şubatta doğal gebeliğim oldu dış gebelik tanısı nedeniyle kurtaj oldum kemo iğnesi ile sonlandırıldı hastane odasında bebek sesleri varken ben 6 yıl sonra gelen mucizemi yitirerek ayrıldım çok zor acını ve üzüntünü en derinden paylaşıyorum.
Kürtaj sonrası ilk adet ile tüp Bebek tedavisine basla pes etme imkaninin ve vücudun izin verdiği sürece
canım bu nifty testi kaçıncı haftada yapılıyo ( bilgimiz olsun ) bende izmirde yaşıyorum bu aradaGünaydın hayırlı cumalar arkadaşlar
2 li tarama testim kan normal ama yaşımdan dolayi ortama yapılınca riskli dediler nifty testi önerildi onuda yaptırdım az önce sonucumu aldım çok şükür negatif temiz çıktı rutin gebelik kontrollerini yaptır sadece normal hersey dedi Dr. 2 hafta ister istemez stres olduk ilk çocukta 2 li tarama bile istenmedi ne kolaydı hersey. Bu arada bebeğim %80 kız mış ocağın ilk haftası sonuçlarla birlikte kendi Dr uma gidicem. Bu arada bilgilendirmek isterim yaptirdigim nifty testinin ücreti 2000- 2.500 civari. Ama izmirde Tepecik hastanesinde ssk karşılıyor bu testi eğer risk grubuna giriyorsan. Bunuda kendi Dr um söylemişti sağolsun benden son durumlar böyle
malesef canım çok vaktim yok benim artık yaş 42 oluyo Allah herşeyin iyisini bilir artık nasibimizde ne varsa onu yaşayacağız hayırlısıyla öncelikle şu süreci bi atlatayımda ondan sonra bakıcaz artık
12 haftadan sonra yapılıyor Tepecik perinatoloji bölümüne gidersin 2 li test yapıyorlar yaştan dolayi direk riskli diyecekler nifty için gün veriyorlar oda Bornova da eski şifa Hastanesi. Şimdiki adı Tepecik ek binası geçiyor. Orda 1 tüp kan veriyorsun 2 hafta sonra tlf msj geliyor ve sonuç çıktı diye arıyorlar gidip Dr a gosteriyorsun. Tepecige çok erken git çok kalabalık oluyor aklında olsuncanım bu nifty testi kaçıncı haftada yapılıyo ( bilgimiz olsun ) bende izmirde yaşıyorum bu arada
Tamam işte canım en az 42 43 senin.hic korkma hepimizin bebegi olacak ins. benim bu yaşta olduysa herkesin olur.ari sutu bal polen bu işin önemli bir ayağımalesef canım çok vaktim yok benim artık yaş 42 oluyo Allah herşeyin iyisini bilir artık nasibimizde ne varsa onu yaşayacağız hayırlısıyla öncelikle şu süreci bi atlatayımda ondan sonra bakıcaz artık
Dün bi abla ile bunun konuşmasını yaptık kızı 6 yaşında 6. Haftada gitmiş kalp atışını duyamamışlar doktor kürtaj demiş bunlar kabul etmemiş sonra 7. Haftada gitmişler yine duyulmamış doktor almamız lazım artık demiş bunlae yine gitmiş 8. Haftada tekrar gitmiş doktor yine bakmış yok demiş doktor Yine tam doktor masasından kalkarken duyulmuş bebeği arka tarafa doğrıu tutunmuş maşallah şimdi sağlıklıinşallah canım sata göre 8 hafta en son 26 ekim de regli oldum ama bana görede en fazla yarın tam 6 hafta oluyo çünki tüp bebek tedavisine başlıcaktım bende 3.deneme olarak dr muayane etti 8 kasımda ozaman daha döllenme falan yoktu hatta o dr simir falan aldı benden regliyle tedavi sürecine başlıcaktık ama 25 kasımda regli gelmedi meger hamile kalmışım bende öyle hesap yapıyorum bilemiyorum o yüzden inşallah önümüzdeki hafta görürüz kalp atışlarını bi hafta nasıl geçecek bilemiyorum artık
Günaydın, mutlu yıllar. Yazını okuyunca geçmişe döndüm. Yaşadıklarının aynısını ben de yaşadım. Kader kısmet, zamanı değilmiş. Naçizane önerim kürtajı güvendiğin çok iyi bir yerde yaptırman. Sonrasında sorun yaşamayasın. Olumlu tarafından bakarsan hayat devam ediyor, kürtaj sonrası rahim hızla iyileşmeye yenilenmeye başlayacak ve hamileliğin kolaylaşacak. Benim hediyem de boş gebelik sonrası tüp denerken organik geldi. Kendiliğinden gebe kalıyorsan hayırlısıyla bebişin zamanını bekliyordur. Umudunu yitirme, Sevgilerimizi evrene ve gelecek hediyene gönderiyoruz.selam kızlar hamile olan arkadaşlar inşallah meleklerini sağlıkla kucaklarına alırlar.çocuk isteyince hemen çocuk olmuyormuş,hamile kalınca sadece hamile kalmak yetmiyormuş insan herşeyi başına gelince kendi yaşayına anlıyo ben hiç iyi değilim daha önce bahsetmiştim bir mucize eseri doğal olarak kendim hamile kalmıştım ama şimdi haftaya kürtaj olucam dün kontrolüm vardı hala kalp atışı yok kese büyümesi durmuş derecede az dr büyük ihtimalle boş gebelik olduğunu her ihtimale karşı bir hafta bekleyelim haftayada olmazsa kürtaj dedi bütün gece uyuyamadım içim kan ağladı böyle bir mucize nasıl böyle sonlanır diye sabahı sabah ettim gece sabah başka bi dr git dedim kendi kendime bir umut bir ışık işte aradığım sabah başka bir devlet hastanesine gittim ( öbür drum özel hastane bu arada ) oraya gittim hikayemi anlattım dr muayene etti oda kalp atışını görmedi ve oda umutsuz konuştu ama mucize olduğu için 2 gün arayla kan testi yapalım ona göre beklemenin bir anlamı yok dedi sabah verdiğim beta hcg değeri 6035 çıktı en son 6 aralıkta yapılmıştı beta hcg değeri 7211 di nekadar inanmak istemesemde yükseliş göstereceğine düşmüş pazar sabahı bir daha vericem acilde ondada bi değişiklik olacağını sanmıyorum bu saatten sonra umudumu yitirdim artık önümüzdeki haftayada kürtaj olucam mecburen mucizem kursağımda kaldı Allahım kimseye yaşatmasın çok üzücü umut verici bir hikaye olmasını isterdim ama malesef benim hikayem acı bir tecrübe oldu inşallah hamile olan arkadaşlar sağlıkla kucaklarına alsınlar bebeklerini benim gibilere ve isteyenlerede tekrar sağlıklı hamilelikler diliyorum
canım heyet raporu zaten seni görevden ayrılmanı sağlayacak alabiliyorsan al tranfer sonrası test gününe kadarKızlar birşey soracağım ben tüp bebek tedavisi için İzmir'e gideceğim. Ama yıllık iznimden kullanmak istemiyorum. Bulunduğum şehirden heyet raporu alsam izin yerine geçer mi?
Hayır hiç görüşmedim daha ilk defa muayene olmaya gideceğim. O yüzden rapor yerine bir hafta izin alıp gitmeyi düşünüyorum gerekirse iznimi uzatırım diye düşündüm belki de şimdi git bir ay sonra gel diyecekler bilemedim. Raporsuz sevksiz gidersem tüp merkezinde bir problem olur mu?canım heyet raporu zaten seni görevden ayrılmanı sağlayacak alabiliyorsan al tranfer sonrası test gününe kadar
dr ile görüşme yaptın mı tüp bebek merkezi ile taze embriyo transferi mi yapılacak
Hayır hiç görüşmedim daha ilk defa muayene olmaya gideceğim. O yüzden fikrimi değiştirdim rapor yerine bir hafta izin alıp gitmeyi düşünüyorum gerekirse iznimi uzatırım diye düşündüm belki de şimdi git bir ay sonra gel diyecekler bilemedim. Raporsuz sevksiz gidersem tüp merkezinde bir problem olur mu?
Su an izin alacağın bir konu yok emin ol.hemen tedavi başlasa bile 5. Gün kontrole ćağıriyor. izin en erken o tarihte gerekebilirHayır hiç görüşmedim daha ilk defa muayene olmaya gideceğim. O yüzden rapor yerine bir hafta izin alıp gitmeyi düşünüyorum gerekirse iznimi uzatırım diye düşündüm belki de şimdi git bir ay sonra gel diyecekler bilemedim. Raporsuz sevksiz gidersem tüp merkezinde bir problem olur mu?
Anladım canım ben il dışında olduğum için mecburen az da olsa izin alıp çıkmam gerekiyor. Kısa bir izin alıp gideyim o zamanSu an izin alacağın bir konu yok emin ol.hemen tedavi başlasa bile 5. Gün kontrole ćağıriyor. izin en erken o tarihte gerekebilir
canım raporsuzdan kastın tüp bebek tadevisini olmak için alınan rapormu masrafları devlet karşılıyor hani onu mu diyorsun anlamadımHayır hiç görüşmedim daha ilk defa muayene olmaya gideceğim. O yüzden rapor yerine bir hafta izin alıp gitmeyi düşünüyorum gerekirse iznimi uzatırım diye düşündüm belki de şimdi git bir ay sonra gel diyecekler bilemedim. Raporsuz sevksiz gidersem tüp merkezinde bir problem olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?