- 4 Ocak 2008
- 1.382
- 1.971
- 658
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #60.381
Her isteyen yaptiramiyor bu testi yine ordaki Dr lar gerekli görüp gönderiyor güzel sistem ama. Yoksa bu test olunca 2 lisi 3 lusu gerek olmuyor bu %99.7 sonuç veriyor. Dr um sağolsun yoksa ben 2000-2500 bayilacaktim mecbur :)Hmmmm vay vay vay ödeme yapmadınn.akilli kızsın cok iyi yapmıssın.
verdiğin bilgi için teşekkür ederim arkadaşım bunu bilmiyordum devletin karşıladığınıAmin canım inşallah Rabbim hepimize göstersin. Benim Dr um devlet hastanesine bağlı değil rapor falan almadım özel muayenesine gidiyorum Tepecik hastanesinde perinatoloji bölümüne gitmemi söyledi hep bizim yaş gruplarına riskli gebelik diyorlar orda anlattım ordaki Dr a durumu tedaviyle gebeliğimi özele gittiğim Dr umun buraya yönlendirdigini zaten direk kötü haber tellakcisi gibi ooo çok riskli dedi yaşımi görünce :)) hemen 2 li tarama arkasından nifty testi temiz çıktı şükürde rahatladım hiç ücret ödemedim cnm
hamile kalırsam bende bu testi yaptıracağım nasıl rahatlamışsındır eminimHer isteyen yaptiramiyor bu testi yine ordaki Dr lar gerekli görüp gönderiyor güzel sistem ama. Yoksa bu test olunca 2 lisi 3 lusu gerek olmuyor bu %99.7 sonuç veriyor. Dr um sağolsun yoksa ben 2000-2500 bayilacaktim mecbur :)
Aynen, doktorunu taktir ettim.sırada cok uzun sürmüyor ki rahat yaptırdın.sevindim senin icinHer isteyen yaptiramiyor bu testi yine ordaki Dr lar gerekli görüp gönderiyor güzel sistem ama. Yoksa bu test olunca 2 lisi 3 lusu gerek olmuyor bu %99.7 sonuç veriyor. Dr um sağolsun yoksa ben 2000-2500 bayilacaktim mecbur :)
Bende ankarada sordum sadece izmirde üniversite hastanesinde var diye bilgi aldım.bence istanbulda yok ne yazik kiverdiğin bilgi için teşekkür ederim arkadaşım bunu bilmiyordum devletin karşıladığını
canım çok üzüldüm çok gecmis olsun.zor zamanlar oldu senin icin, dedigin gibi güzel başlayan hamileligin böyle devam etmesi cok zor oluyor.bebek işinde bir adım sonrası umut oluyor eger sonu gelemeyecekse bastan negatif almak daha az üzücü.hiç iyi degilim yazdın ya cok iyi anlıyorum seni, bizleri de cok üzüyor bu cümlenselam kızlar hamile olan arkadaşlar inşallah meleklerini sağlıkla kucaklarına alırlar.çocuk isteyince hemen çocuk olmuyormuş,hamile kalınca sadece hamile kalmak yetmiyormuş insan herşeyi başına gelince kendi yaşayına anlıyo ben hiç iyi değilim daha önce bahsetmiştim bir mucize eseri doğal olarak kendim hamile kalmıştım ama şimdi haftaya kürtaj olucam dün kontrolüm vardı hala kalp atışı yok kese büyümesi durmuş derecede az dr büyük ihtimalle boş gebelik olduğunu her ihtimale karşı bir hafta bekleyelim haftayada olmazsa kürtaj dedi bütün gece uyuyamadım içim kan ağladı böyle bir mucize nasıl böyle sonlanır diye sabahı sabah ettim gece sabah başka bi dr git dedim kendi kendime bir umut bir ışık işte aradığım sabah başka bir devlet hastanesine gittim ( öbür drum özel hastane bu arada ) oraya gittim hikayemi anlattım dr muayene etti oda kalp atışını görmedi ve oda umutsuz konuştu ama mucize olduğu için 2 gün arayla kan testi yapalım ona göre beklemenin bir anlamı yok dedi sabah verdiğim beta hcg değeri 6035 çıktı en son 6 aralıkta yapılmıştı beta hcg değeri 7211 di nekadar inanmak istemesemde yükseliş göstereceğine düşmüş pazar sabahı bir daha vericem acilde ondada bi değişiklik olacağını sanmıyorum bu saatten sonra umudumu yitirdim artık önümüzdeki haftayada kürtaj olucam mecburen mucizem kursağımda kaldı Allahım kimseye yaşatmasın çok üzücü umut verici bir hikaye olmasını isterdim ama malesef benim hikayem acı bir tecrübe oldu inşallah hamile olan arkadaşlar sağlıkla kucaklarına alsınlar bebeklerini benim gibilere ve isteyenlerede tekrar sağlıklı hamilelikler diliyorum
Cok gecmisler olsunselam kızlar hamile olan arkadaşlar inşallah meleklerini sağlıkla kucaklarına alırlar.çocuk isteyince hemen çocuk olmuyormuş,hamile kalınca sadece hamile kalmak yetmiyormuş insan herşeyi başına gelince kendi yaşayına anlıyo ben hiç iyi değilim daha önce bahsetmiştim bir mucize eseri doğal olarak kendim hamile kalmıştım ama şimdi haftaya kürtaj olucam dün kontrolüm vardı hala kalp atışı yok kese büyümesi durmuş derecede az dr büyük ihtimalle boş gebelik olduğunu her ihtimale karşı bir hafta bekleyelim haftayada olmazsa kürtaj dedi bütün gece uyuyamadım içim kan ağladı böyle bir mucize nasıl böyle sonlanır diye sabahı sabah ettim gece sabah başka bi dr git dedim kendi kendime bir umut bir ışık işte aradığım sabah başka bir devlet hastanesine gittim ( öbür drum özel hastane bu arada ) oraya gittim hikayemi anlattım dr muayene etti oda kalp atışını görmedi ve oda umutsuz konuştu ama mucize olduğu için 2 gün arayla kan testi yapalım ona göre beklemenin bir anlamı yok dedi sabah verdiğim beta hcg değeri 6035 çıktı en son 6 aralıkta yapılmıştı beta hcg değeri 7211 di nekadar inanmak istemesemde yükseliş göstereceğine düşmüş pazar sabahı bir daha vericem acilde ondada bi değişiklik olacağını sanmıyorum bu saatten sonra umudumu yitirdim artık önümüzdeki haftayada kürtaj olucam mecburen mucizem kursağımda kaldı Allahım kimseye yaşatmasın çok üzücü umut verici bir hikaye olmasını isterdim ama malesef benim hikayem acı bir tecrübe oldu inşallah hamile olan arkadaşlar sağlıkla kucaklarına alsınlar bebeklerini benim gibilere ve isteyenlerede tekrar sağlıklı hamilelikler diliyorum
Denemeler, bizim öyle bir vaktimizde yok.negatifler arasında beklerken bile aylar geçiveriyor.nerde o yoğurdun bolluğu.tek çözümü bizim yaşlardakilerin 42 43 yaşların embriyoyu genetiğe göndermek eğer bu mümkün değilse havuz yöntemi ile 9 10 embriyoyu biriktirmek fayda sağlarCok gecmisler olsun
Bu ayin 22sinde ayni nedenden kaybettim mucizemi dusuk oldu
Aret hocanin dedigine katilmamak mumkun degil arkadasim biz kirkindan sonra hep deneyerek deneyerek deneyerek belki de uladacagiz mucizemize... gecen sene bu ay da bebegim dokuz aylikti karnimda öldü ...
Nasip canim nasip...
Geçmiş olsun canım mucize olur inşallah olmazsada Rabbim sabir versin kayıplarım var bende yaşadım en çokta dış gebelik ameliyatında acı çektim diğer odadan bebek sesleri gelirken benimki ameliyatla hem bebeğim hem tüpüm alındı Allaha Sığın. Emin ol sağlıklı olan bebekleri vücut kabul ediyor atmiyor. Ben hala her kontrolde kalbi atiyormu diye bakıyorum bu korku doğana kadar dvm eder diye düşünüyorum dilerim allahtan tez zamanda sağlıklı bebeklerle mujdelenirsin. Isyan etme var bir hikmet de yine iste Allahtanselam kızlar hamile olan arkadaşlar inşallah meleklerini sağlıkla kucaklarına alırlar.çocuk isteyince hemen çocuk olmuyormuş,hamile kalınca sadece hamile kalmak yetmiyormuş insan herşeyi başına gelince kendi yaşayına anlıyo ben hiç iyi değilim daha önce bahsetmiştim bir mucize eseri doğal olarak kendim hamile kalmıştım ama şimdi haftaya kürtaj olucam dün kontrolüm vardı hala kalp atışı yok kese büyümesi durmuş derecede az dr büyük ihtimalle boş gebelik olduğunu her ihtimale karşı bir hafta bekleyelim haftayada olmazsa kürtaj dedi bütün gece uyuyamadım içim kan ağladı böyle bir mucize nasıl böyle sonlanır diye sabahı sabah ettim gece sabah başka bi dr git dedim kendi kendime bir umut bir ışık işte aradığım sabah başka bir devlet hastanesine gittim ( öbür drum özel hastane bu arada ) oraya gittim hikayemi anlattım dr muayene etti oda kalp atışını görmedi ve oda umutsuz konuştu ama mucize olduğu için 2 gün arayla kan testi yapalım ona göre beklemenin bir anlamı yok dedi sabah verdiğim beta hcg değeri 6035 çıktı en son 6 aralıkta yapılmıştı beta hcg değeri 7211 di nekadar inanmak istemesemde yükseliş göstereceğine düşmüş pazar sabahı bir daha vericem acilde ondada bi değişiklik olacağını sanmıyorum bu saatten sonra umudumu yitirdim artık önümüzdeki haftayada kürtaj olucam mecburen mucizem kursağımda kaldı Allahım kimseye yaşatmasın çok üzücü umut verici bir hikaye olmasını isterdim ama malesef benim hikayem acı bir tecrübe oldu inşallah hamile olan arkadaşlar sağlıkla kucaklarına alsınlar bebeklerini benim gibilere ve isteyenlerede tekrar sağlıklı hamilelikler diliyorum
O islemler de denemeye dahil..Denemeler, bizim öyle bir vaktimizde yok.negatifler arasında beklerken bile aylar geçiveriyor.nerde o yoğurdun bolluğu.tek çözümü bizim yaşlardakilerin 42 43 yaşların embriyoyu genetiğe göndermek eğer bu mümkün değilse havuz yöntemi ile 9 10 embriyoyu biriktirmek fayda sağlar
çok sağol canım evet önümüzdeki hafta kürtajdan sonra dr ne diyecek bakalım kimi ilk adetten sonra başlamış kimilerine bikaç ay vermiş drlar bakalım hayırlısı artık vaktimiz az malesef biz isticez denicez rabbim ol derse olacak inşallah başkada elimizden bişey gelmiyor malesef inşallah sizler Allahın izniyle sağlıkla kucaklarınıza alacaksınız meleklerinizi dedğin gibi benim gibi olumsuz yaşayanlar ne kadar üzüntü versede güzel mucizelerde oluyor Allahım bizlerede nasip etsin inşallahcanım çok üzüldüm çok gecmis olsun.zor zamanlar oldu senin icin, dedigin gibi güzel başlayan hamileligin böyle devam etmesi cok zor oluyor.bebek işinde bir adım sonrası umut oluyor eger sonu gelemeyecekse bastan negatif almak daha az üzücü.hiç iyi degilim yazdın ya cok iyi anlıyorum seni, bizleri de cok üzüyor bu cümlenkeske yapacak birsey olsa.Allah inşallah bu günlerini unutturacak bebeklerini tez zamanda versin.bizlerde yanındayız sakın kendini yalnız hissetme bence fazla ara vermeden tüp bebegini dene.bana acı böyle dinermis gibi geliyor kendimde.bende gecen sene kasım ayinda negatif aldığımda hic durmadım.cok üzüldüm hiç iyi değildim.sende seneye kadar hamile ol yeniden ins. Sağlıklı hayırlı üzmeden yormadan mutlulukla gelsin bebeğin ins. Tüm isteyenlerle birlikte
çok sağol canım Allah gerçekten sabır versin cümlemize evet nasip herşey rabbim ol derse olacak herşey maç 90 dk biz şimdi uzatmaları oynuyoruz cümlemizin hakkında hayırlısı Allahım bizlerede sağlıkla annelik duygusunu tatmayı ve yaşatmayı nasip etsin inşallahCok gecmisler olsun
Bu ayin 22sinde ayni nedenden kaybettim mucizemi dusuk oldu
Aret hocanin dedigine katilmamak mumkun degil arkadasim biz kirkindan sonra hep deneyerek deneyerek deneyerek belki de uladacagiz mucizemize... gecen sene bu ay da bebegim dokuz aylikti karnimda öldü ...
Nasip canim nasip...
çok tesekkür ederim canım inşallah sizler bebeklerinizi sağlıkla kucaklarınıza alırsınız sabretmekten başka çaremiz yok malesef evet okuyorum araştırıyorum kabullenmesi zor geliyor neden neden diye ama Allah nasip etmedi işte diyorum başka diyecek bişey yok verende o alanda o birdaha yaşayabilecekmiyim bu duyguyu bilmiyorum ama yaşarsam dediğin gibi sağlıkla kucağıma alana kadar bi oh çekemicem gibime geliyor Allahım inşallah eksik etmez bu duyguyu bizede yaşatır anneliğiGeçmiş olsun canım mucize olur inşallah olmazsada Rabbim sabir versin kayıplarım var bende yaşadım en çokta dış gebelik ameliyatında acı çektim diğer odadan bebek sesleri gelirken benimki ameliyatla hem bebeğim hem tüpüm alındı Allaha Sığın. Emin ol sağlıklı olan bebekleri vücut kabul ediyor atmiyor. Ben hala her kontrolde kalbi atiyormu diye bakıyorum bu korku doğana kadar dvm eder diye düşünüyorum dilerim allahtan tez zamanda sağlıklı bebeklerle mujdelenirsin. Isyan etme var bir hikmet de yine iste Allahtan
Insallah canim insallah... kůn fe yekün..çok sağol canım Allah gerçekten sabır versin cümlemize evet nasip herşey rabbim ol derse olacak herşey maç 90 dk biz şimdi uzatmaları oynuyoruz cümlemizin hakkında hayırlısı Allahım bizlerede sağlıkla annelik duygusunu tatmayı ve yaşatmayı nasip etsin inşallah
Canım yazmıyorum ama sizleri takip ediyorum. Çok üzüldüm çok geçmiş olsun. İnşallah güzel haberleralırsın. Rabbim sabır versin. Bende çarşamba devlet hastanesine gittim şüpheli bir şekilde kalp atışı var dedi. Bana inandırıcı gelmedi. Yeni mezun doktor küçük bir ilçe. Bende bugün başka yere özel hastaneye gittim. Oda altı haftalık görünüyor kese düzgün ama kalp atışı görmedi. Daha küçük dedi birkaç gün sonra tekrar bakalım dedi. Şu an çok stresliyim. Kesin birşey olmadan yazmak istedim kusura bakmayın. Dualarınızı eksik etmeyin. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
Senin vaktin çok var moralini yüksek tut canım.çok sağol canım evet önümüzdeki hafta kürtajdan sonra dr ne diyecek bakalım kimi ilk adetten sonra başlamış kimilerine bikaç ay vermiş drlar bakalım hayırlısı artık vaktimiz az malesef biz isticez denicez rabbim ol derse olacak inşallah başkada elimizden bişey gelmiyor malesef inşallah sizler Allahın izniyle sağlıkla kucaklarınıza alacaksınız meleklerinizi dedğin gibi benim gibi olumsuz yaşayanlar ne kadar üzüntü versede güzel mucizelerde oluyor Allahım bizlerede nasip etsin inşallah
İnşallah güzel haberini bekliyoruz.bir kaç gün sonra iyi haberler alırsın inşallah.bu dönem sıkıntılı geçiyor.inş senin her şey iyi gider.Canım yazmıyorum ama sizleri takip ediyorum. Çok üzüldüm çok geçmiş olsun. İnşallah güzel haberleralırsın. Rabbim sabır versin. Bende çarşamba devlet hastanesine gittim şüpheli bir şekilde kalp atışı var dedi. Bana inandırıcı gelmedi. Yeni mezun doktor küçük bir ilçe. Bende bugün başka yere özel hastaneye gittim. Oda altı haftalık görünüyor kese düzgün ama kalp atışı görmedi. Daha küçük dedi birkaç gün sonra tekrar bakalım dedi. Şu an çok stresliyim. Kesin birşey olmadan yazmak istedim kusura bakmayın. Dualarınızı eksik etmeyin. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?