selam kızlar hamile olan arkadaşlar inşallah meleklerini sağlıkla kucaklarına alırlar.çocuk isteyince hemen çocuk olmuyormuş,hamile kalınca sadece hamile kalmak yetmiyormuş insan herşeyi başına gelince kendi yaşayına anlıyo ben hiç iyi değilim daha önce bahsetmiştim bir mucize eseri doğal olarak kendim hamile kalmıştım ama şimdi haftaya kürtaj olucam dün kontrolüm vardı hala kalp atışı yok kese büyümesi durmuş derecede az dr büyük ihtimalle boş gebelik olduğunu her ihtimale karşı bir hafta bekleyelim haftayada olmazsa kürtaj dedi bütün gece uyuyamadım içim kan ağladı böyle bir mucize nasıl böyle sonlanır diye sabahı sabah ettim gece sabah başka bi dr git dedim kendi kendime bir umut bir ışık işte aradığım sabah başka bir devlet hastanesine gittim ( öbür drum özel hastane bu arada ) oraya gittim hikayemi anlattım dr muayene etti oda kalp atışını görmedi ve oda umutsuz konuştu ama mucize olduğu için 2 gün arayla kan testi yapalım ona göre beklemenin bir anlamı yok dedi sabah verdiğim beta hcg değeri 6035 çıktı en son 6 aralıkta yapılmıştı beta hcg değeri 7211 di nekadar inanmak istemesemde yükseliş göstereceğine düşmüş pazar sabahı bir daha vericem acilde ondada bi değişiklik olacağını sanmıyorum bu saatten sonra umudumu yitirdim artık önümüzdeki haftayada kürtaj olucam mecburen mucizem kursağımda kaldı Allahım kimseye yaşatmasın çok üzücü umut verici bir hikaye olmasını isterdim ama malesef benim hikayem acı bir tecrübe oldu inşallah hamile olan arkadaşlar sağlıkla kucaklarına alsınlar bebeklerini benim gibilere ve isteyenlerede tekrar sağlıklı hamilelikler diliyorum