Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

çok teşekkür ederim canım evet mucizem bir kere oldu bir daha olurmu Allah bilir ama beklemeyi düşünmüyorum evet dediğin gibi kimseyle konuşmak görüşmek istemiyorum sanki onların suçuymuş gibi değil ama içimden gelmiyor kimsenin yüzüne bile bakamıyorum suç işlemişim gibi elbet atlatıcam ama öyle pat diye olmuyor işte inşallah bu üzüntümü sevince çevirecek meleğim gelirde dünyalar benim olur

Amin canim cok tesekkur ederim gitmek muhim degilde kaybettigin gunleri hatirlatmasi o hastanelerin cok berbat bir sey...
Gidecegim canim cok tesekkurler duana amiiin diyorum rabbim goruyor biliyor biz de rabbimizden istiyoruz insallah karsilik bulur...

İnsallah bebişiniz gelsinde dünyalar sizin olsun halayla kutlayalım.ama sende, benim gibi, vaktim yok cümlesi var ağzında.vaktin var telaşa gerek yok.3 ayda fazla gibi.bu işlerin peşinde koşmak, olacağına dair inancimi arttırıyordu.doğal ve sırayla herseyi yaparsın canım.seni daha çabuk toparlar umarım.

Slm kizlar çok şükür iki kizim var 3 Niyetlendik ama 0.78 fsh 8.27 diğerleri normal testere dişli aslan pencesi 20 gun içtim bu gün tekrar tahlil verdim düşmüş mu görürüm inşallah devlet hastanesi direk tüp dedi bu gün başka dok geldim klomen verdi deneyecez birde estrofem verdi.acaba estrofem hakkında bilgisi olan var mi

Ben ilk tüp bebek denedim 9. Haftada kaybettim ikinci doğal oldu 8. Haftada kalp atışı alamadık yine hüsran 3. Doğal oldu ikiz hemde umıdunu kaybetme yaşım 41 bu arada

Ben ilk tüp bebek denedim 9. Haftada kaybettim ikinci doğal oldu 8. Haftada kalp atışı alamadık yine hüsran 3. Doğal oldu ikiz hemde umıdunu kaybetme yaşım 41 bu arada
ne mutlu sana inşallah sağlıcakla büyütürsün meleklerini Allahım inşallah bu sevinci bana ve benim gibilerede yaşatır ona olan inancım olmasa zaten toparlayamam o verdi o aldı öyle teselli ediyorum kendimi umudumu ne kadar kaybetmesemde yinede acabalarla doluyum işte

arkadaşım öncelikle geçmiş olsun inşallah rabbim tez zamanda sağlıkla hamile kalmanı ve sağlıkla kucağına almayı nasip eder evladını inşallah

Arkadaslar merhaba
Biz de şişli nemorialde 3. Tüp tedavisine basladıkyeniden; bir tane saglıklı embriyomuz var dondurulmuş; ancak yasım 42 . Bir deneme daha yapmak istedik transferden once.

Cumaretesi tedaviye gonalf ile basladık. Dun naalesef cetrotıde mesajı da geldi baslayın diye; ama saat 18.45 de. Biz gece gece nobetci eczane aradık ve en son depodan geldi ilaç. Aksam 9da vurabildim cetrotıde ı. Gonalf 7.de vurmuştum

Hemşire en gec 8de vurulacak asla geciktirmeyin dedi bugun arayıp bilgi vereceğim ama; sizce sıkıntı olur mu 1 saat gec vurmak ??

O kadar emek para zaman. Hayırlusı

canım elinizde olmayan nedenden dolayı olmuş sonuçta vurulduuz dün iğneyi bundan sonra dikkatli saatinde yaparsınız hayırlı olur inşallah tedaviniz rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın

Şubat ayında mı transfer olacak arkadaşım nasip olursa

Canım çok sagol; hepimiz için hayırlısını dilıyorum bu hem zorlu hem umutlu sureçlerde.

Doktor transferden once histeroskopi yapmak istiyor; bu durumda en erken mart olur transfer; ama ben yurtdısına gıdıp gelmek zorundayım bu arada, belki hatırlarsın bahsetmiştim bu forumda onceden, takvimi ayArlamak Mart'ta guc olsa da elimden geleni yapaxağım

Bu arada forumumuzu takıp ediyorum ara ara; biraz yoğun gectı 2 ay bişeyler yazamadım, sen nasılsın A anneveoglusu ? Forumdaki diğerleri Bebegimhadi ? HepiniZe

çok şükür canım bende beklemedeyim şubatta benim transfer ocak adetini bekliyorum iki gündür gelmiyor
herşey gönlünce olur inşallah arkadaşım

Tedaviler dedigin gibi hem zor hem umutlu bir süreç olarak geçiyor.tedavinde başarılar dilerim.seni opuya bir saat geç alırlar gibime geliyor.hastanenin cevabindan da bizi haberdar edersin.buralarda olsan hastanenden iğneyi alıp çıkarsın o kadar titiziz ama şartlar zorluyor zaman zaman.sunu duymustum, birisi iğneyi vurulmayı anlamamıs bir sürü karışıklık hastane ona göre opuya geç almış.yine moralini hic bozma.moralli keyifli ol olur biter güzelce. benden de sana bende iyiyim doktor kontrolüm ayda bir kez bebegin durumu iyi, güzel gidiyor çok şükür.tüm arkadaşlarımında olacağına inanıyorum Allah sana da tez vakitte bebeğini gönlünce versin inanıyorum olacak kutluyacağız

merhaba sizinle bu şarkıyı paylaşmak istedim.az önce izleyince yaram depreşti.benim geçen sene tedavim şubat ayında başladı tam olarak. Şubat, mart, nisan,mayıs dolu dolu tedaviyle geçti tabi istanbul yolcusuydum yollarda.gece otobüste yol boyu dinleyebildiğim kadar dinlediğim şarkı bu.özellikle kendimi bulduğum, hem dansı severim hem verdiği umut, hem olmayacağının korkusu, gençliğim, bu atlar sürüler kırmızılı genç kız hem benimde yumurtam çoktu şimdi bu atlar gibi sağlıklı bir yumurtam gelir mi ki diye tedaviyle acaip birleştirdiğim bir şarkı.sonradan ağlamama da sebep oluyordu artık şarkı.şarkının bir yerinde doğmayı bekleyen çocuklar için dans et diyor nasıl birleştirmem şarkıyı :)
yol boyu bir kaç saat gözyaşım bitene kadar ağlamama sebep oluyordu.şimdi de ağlamama sebep oluyor .bakalım siz beğenecek misiniz ? inşallah hepimiz hayallerimize kavuşalım off iyi geldi sizinle paylaşmak, belki artık ağlamayı bırakırım bu şarkıda

Son düzenleme:
Arkadaşlar malesef kalp atışlarını duyamadık. Başka bir yere muayeneye gideceğim ama hiç umut yok. Dualarınızı eksik etmeyin lutfen.
Çok üzüldüm ne yazık zor bir haber cok acı kelimelerin tarifi yok Allah ins. Bundan sonra sağlıklı evlatlar versin.simdi çok zor geliyor belki sana ama o günlerde gelecek inş.

Bebegimhadi selam :)
Arisutunu sadece transfer öncesinde mi kullanmistin?
Transferden sonra da kullandin mi ?
Merhaba floransa17 :) eğriçayırın sayfasında okudum embriyonun gelişmesine de çok faydalı yazıyordu orayı okuyabilirsen.transfer sonrası günde 1 kez bu defa nohut tanesinden daha küçük olarak arı sütü yedim.kan testi yapana kadar devam ettim.ilk bir kaç gün kullanmadım ama yanımda arı sütü yoktu ve cekindim sanırım :) sonucu aldıktan sonra arı sütüm bitti daha yeni yeni yiyorum.su an ki kadın doğum dr.uma sordum az tüketelim yazdı.yaaa öyle şaşırdım, az olarak yiyorum bende.eskiden ilk zamanlar gittiğim dr. yiyebilirsin doğal ürün demisti.dr.ların dedigi birbirini tutmuyor bu imoji de tatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…