- Konu Sahibi akideciknane
-
- #60.441
çok teşekkür ederim canım evet mucizem bir kere oldu bir daha olurmu Allah bilir ama beklemeyi düşünmüyorum evet dediğin gibi kimseyle konuşmak görüşmek istemiyorum sanki onların suçuymuş gibi değil ama içimden gelmiyor kimsenin yüzüne bile bakamıyorum suç işlemişim gibi elbet atlatıcam ama öyle pat diye olmuyor işte inşallah bu üzüntümü sevince çevirecek meleğim gelirde dünyalar benim olurCanım geçmiş olsun benzer şeyler yaşamışız ,lakin benim doktorum çapadaydı o dönem Ercan Baştu burada da bilinen biri şimdi acıbadem fulyada ,1 ay sonra hemen tüp bebege başkayalım dedi 3 ay bana da uzun geldi,canını sıkma bende çok üzülmüştüm şoka girip 3 gün konuşmamıştım eşimle bile ,doktorum bebeğin doğsada sağlıklı olmayacaktı demişti sonra düşündüm yaş 40 ,nasıl bakardım hasta bir çocuğa bana birşey olsa kim bakardı?? Avuttum kendimi şimdi 4 aylık ikiz kızlarım var 41 yaşındayım ,bencede 2 hafta sonra denemelere başla bir kere doğal kaldıysan bir kere daha neden olmasın ?
Amin canim cok tesekkur ederim gitmek muhim degilde kaybettigin gunleri hatirlatmasi o hastanelerin cok berbat bir sey...çok teşekkür ederim canım tamam düşüğü yapmışsın ama yinede kontrole git ne olur ne olmaz diye bende keşke öylemi yapsaydım diyorum ama başka seçeneğim yoktu benim 2 gün süren kanamam ve yatış işlemleri yapılırken düşürdüm bebeği yinede kürtaja aldılar artık bilmiyorum gereklimiydi gereksizmiydi ama kürtajdan sonra kanamam kesildi salıdan beri hiç yok 15 gün sonra kontrolde iyi geçer inşallah ama sende git kontrole en azından bişey varsa erken müdahale edilsin yoksa zaten bi kaybın olmaz Allahım inşallah bizim kucaklarımızıda boş bırakmasın
İnsallah bebişiniz gelsinde dünyalar sizin olsunçok teşekkür ederim canım evet mucizem bir kere oldu bir daha olurmu Allah bilir ama beklemeyi düşünmüyorum evet dediğin gibi kimseyle konuşmak görüşmek istemiyorum sanki onların suçuymuş gibi değil ama içimden gelmiyor kimsenin yüzüne bile bakamıyorum suç işlemişim gibi elbet atlatıcam ama öyle pat diye olmuyor işte inşallah bu üzüntümü sevince çevirecek meleğim gelirde dünyalar benim olur
Ben ilk tüp bebek denedim 9. Haftada kaybettim ikinci doğal oldu 8. Haftada kalp atışı alamadık yine hüsran 3. Doğal oldu ikiz hemde umıdunu kaybetme yaşım 41 bu aradaçok teşekkür ederim canım evet mucizem bir kere oldu bir daha olurmu Allah bilir ama beklemeyi düşünmüyorum evet dediğin gibi kimseyle konuşmak görüşmek istemiyorum sanki onların suçuymuş gibi değil ama içimden gelmiyor kimsenin yüzüne bile bakamıyorum suç işlemişim gibi elbet atlatıcam ama öyle pat diye olmuyor işte inşallah bu üzüntümü sevince çevirecek meleğim gelirde dünyalar benim olur
ne mutlu sana inşallah sağlıcakla büyütürsün meleklerini Allahım inşallah bu sevinci bana ve benim gibilerede yaşatır ona olan inancım olmasa zaten toparlayamam o verdi o aldı öyle teselli ediyorum kendimi umudumu ne kadar kaybetmesemde yinede acabalarla doluyum işteBen ilk tüp bebek denedim 9. Haftada kaybettim ikinci doğal oldu 8. Haftada kalp atışı alamadık yine hüsran 3. Doğal oldu ikiz hemde umıdunu kaybetme yaşım 41 bu arada
arkadaşım öncelikle geçmiş olsun inşallah rabbim tez zamanda sağlıkla hamile kalmanı ve sağlıkla kucağına almayı nasip eder evladını inşallahdestekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar yine ne varsa burda var aynı sorunları yaşayan ve aynı şeyleri isteyen kadınlar olarak birbirimizin destekleri deneyimleri yol göstermeleri iyi geliyor bana bende şimdi düşünüyorum düşük oldu zaten hiç kürtaj olmasamıydım diye ozamanda acaba içerde parça kaldımı kanama ne durumda diye yine bunalcaktım zaten hastanede yapınca düşüğü dr zaten seçme hakkı bırakmıyor direk onların dediği oluyor şimdi şöylemi olsaydı böylemi olsaydı diye yine kuruyorum.şimdi hamile kaldığımda iptal ettiğim tüp bebek dr sordum tedavi için 3 adette ara dedi 3 ay yani ne güzel söylüyolar zamanımız bolmuş gibi bende araştırıyorum kimi hemen başlamış çalışmalara kimi 3 ay kimi 6 ay beklemiş valla ben beklemeyi düşünmüyorum hemen hamile kalınıyormuş gibi zaten 2,5 yılda anca bir defa hamile kalabildim 2 defa tedavide dahil en az 10-15 gün ilişki yasak dediler taburcu olurken 15 gün sonra zaten kontrolüm var ilişkiyle başlıcam bende korunmucam bikaç yerde de okudum hiç bi sakıncası yokmuş erken gebelik kaybı olduğu için sanki öbür türlü olunca bir garantisi varmı yok yaşadık gördük bu konuda deneyimi olan arkadaşlar varsa iyi yada kötü bilmek isterim
ne mutlu sana inşallah sağlıcakla büyütürsün meleklerini Allahım inşallah bu sevinci bana ve benim gibilerede yaşatır ona olan inancım olmasa zaten toparlayamam o verdi o aldı öyle teselli ediyorum kendimi umudumu ne kadar kaybetmesemde yinede acabalarla doluyum işte
canım elinizde olmayan nedenden dolayı olmuş sonuçta vurulduuz dün iğneyi bundan sonra dikkatli saatinde yaparsınız hayırlı olur inşallah tedaviniz rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasınArkadaslar merhaba
Biz de şişli nemorialde 3. Tüp tedavisine basladıkyeniden; bir tane saglıklı embriyomuz var dondurulmuş; ancak yasım 42 . Bir deneme daha yapmak istedik transferden once.
Cumaretesi tedaviye gonalf ile basladık. Dun naalesef cetrotıde mesajı da geldi baslayın diye; ama saat 18.45 de. Biz gece gece nobetci eczane aradık ve en son depodan geldi ilaç. Aksam 9da vurabildim cetrotıde ı. Gonalf 7.de vurmuştum
Hemşire en gec 8de vurulacak asla geciktirmeyin dedibugun arayıp bilgi vereceğim ama; sizce sıkıntı olur mu 1 saat gec vurmak ??
O kadar emek para zaman. Hayırlusı
Canım çok sagol; hepimiz için hayırlısını dilıyorum bu hem zorlu hem umutlu sureçlerde.canım elinizde olmayan nedenden dolayı olmuş sonuçta vurulduuz dün iğneyi bundan sonra dikkatli saatinde yaparsınız hayırlı olur inşallah tedaviniz rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın
Şubat ayında mı transfer olacak arkadaşım nasip olursa
çok şükür canım bende beklemedeyim şubatta benim transfer ocak adetini bekliyorum iki gündür gelmiyorCanım çok sagol; hepimiz için hayırlısını dilıyorum bu hem zorlu hem umutlu sureçlerde.
Doktor transferden once histeroskopi yapmak istiyor; bu durumda en erken mart olur transfer; ama ben yurtdısına gıdıp gelmek zorundayım bu arada, belki hatırlarsın bahsetmiştim bu forumda onceden, takvimi ayArlamak Mart'ta guc olsa da elimden geleni yapaxağım
Bu arada forumumuzu takıp ediyorum ara ara; biraz yoğun gectı 2 ay bişeyler yazamadım, sen nasılsın A anneveoglusu ? Forumdaki diğerleriBebegimhadi ? HepiniZe
Tedaviler dedigin gibi hem zor hem umutlu bir süreç olarak geçiyor.tedavinde başarılar dilerim.seni opuya bir saat geç alırlar gibime geliyor.hastanenin cevabindan da bizi haberdar edersin.buralarda olsan hastanenden iğneyi alıp çıkarsın o kadar titiziz ama şartlar zorluyor zaman zaman.sunu duymustum, birisi iğneyi vurulmayı anlamamıs bir sürü karışıklık hastane ona göre opuya geç almış.yine moralini hic bozma.moralli keyifli ol olur biter güzelce.Arkadaslar merhaba
Biz de şişli nemorialde 3. Tüp tedavisine basladıkyeniden; bir tane saglıklı embriyomuz var dondurulmuş; ancak yasım 42 . Bir deneme daha yapmak istedik transferden once.
Cumaretesi tedaviye gonalf ile basladık. Dun naalesef cetrotıde mesajı da geldi baslayın diye; ama saat 18.45 de. Biz gece gece nobetci eczane aradık ve en son depodan geldi ilaç. Aksam 9da vurabildim cetrotıde ı. Gonalf 7.de vurmuştum
Hemşire en gec 8de vurulacak asla geciktirmeyin dedibugun arayıp bilgi vereceğim ama; sizce sıkıntı olur mu 1 saat gec vurmak ??
O kadar emek para zaman. Hayırlusı
çok üzüldüm gerçekten rabbim mucizesini göstersinArkadaşlar malesef kalp atışlarını duyamadık. Başka bir yere muayeneye gideceğim ama hiç umut yok. Dualarınızı eksik etmeyin lutfen.
Çok üzüldüm ne yazık zor bir haber cok acı kelimelerin tarifi yok Allah ins. Bundan sonra sağlıklı evlatlar versin.simdi çok zor geliyor belki sana ama o günlerde gelecek inş.Arkadaşlar malesef kalp atışlarını duyamadık. Başka bir yere muayeneye gideceğim ama hiç umut yok. Dualarınızı eksik etmeyin lutfen.
MerhabaBebegimhadi selam :)
Arisutunu sadece transfer öncesinde mi kullanmistin?
Transferden sonra da kullandin mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?