- Konu Sahibi akideciknane
-
- #60.041
Hanimlar, transferiniizin 9.gunu 2 3 cm buyuklugunde kahve leke geldimi sizdede? Neyin nesi bu simdi
Aynen oyle erken embriyo bu arada hafizaniza bravo :) bugun olmadi leke. 9.gunumde aksam oldu bir sefer oldu bitti. Anlamadim. Kimse yasamadi heralde bilemedimkiınsallah tutunma kanamasıdır
erken transfer oldu dı mı cunku senın hatırladıgım kadarıyla, embrıyonun 12. gunune denk gelen kanamayı boyle yorumlamak lazım
ama uzmanlar baksın bi
hadı ınsallah
Bence dinlen yerlesme kanamasıysa kanama gelmesin diye dinlenebilirsin.bende olmadı kiAynen oyle erken embriyo bu arada hafizaniza bravo :) bugun olmadi leke. 9.gunumde aksam oldu bir sefer oldu bitti. Anlamadim. Kimse yasamadi heralde bilemedimki
Bugunde temizlik yaptim asiri yormadan kendimi.. zaten genel olarak dinleniyorumBence dinlen yerlesme kanamasıysa kanama gelmesin diye dinlenebilirsin.bende olmadı ki
3 ayri doktora gittim. Bu kahverengi lekelenmenin sebebini ve tedaviyi bulan olmadiBir baska doktora gorun olmazsa daha cok kadin hstaliklari ile ilgilenen
Test yap. Tutunma olmus galibaBugunde temizlik yaptim asiri yormadan kendimi.. zaten genel olarak dinleniyorum
Yarin kan testimin gunu 12.gun. bakalim ne olacakTest yap. Tutunma olmus galiba
Yas kac? Nerde hangi doktorda transfer yapildi? Kaca maloldu? Kacinci gün embriosu? Kac konuldu? Kac yumurta cikti? Taze mi dondurulmus embriomuyduYarin kan testimin gunu 12.gun. bakalim ne olacak
38 yasindayim. Bursa Eurofertilde Gercek Aydin da tedavi gordum. Raporlu tedavi gordum ben canim. 2.5 milyar merkeze 500 600 ilaclar tuttu. 3 yumurta toplandi 2 si olgun 1 i dollendi. Ve tek oldugu icinde 2.gun embriyosu taze transfer edildi. Sansim epey az evet ama Allahim bilir en iyisini... en guzelini verir bana..Yas kac? Nerde hangi doktorda transfer yapildi? Kaca maloldu? Kacinci gün embriosu? Kac konuldu? Kac yumurta cikti? Taze mi dondurulmus embriomuydu
Evet arkadaşlar 6000. Sayfaya girdik.hepimize Uğur getirir inşallah. Pazartesi günü benim transferim var dualarınızı bekliyorum.
Kizlar merhaba... sizlere sorum olacak. Transfer sonrasi ara ara hafif karin agriniz oldu mu sizin? Ben gerilmeye basladim adet mi olacagim acaba diye.. pek iyi degil sanirim
Umudunu yitirme38 yasindayim. Bursa Eurofertilde Gercek Aydin da tedavi gordum. Raporlu tedavi gordum ben canim. 2.5 milyar merkeze 500 600 ilaclar tuttu. 3 yumurta toplandi 2 si olgun 1 i dollendi. Ve tek oldugu icinde 2.gun embriyosu taze transfer edildi. Sansim epey az evet ama Allahim bilir en iyisini... en guzelini verir bana..
Simdi klinige geldim birazdan kan verecegim canim cikar 2 saate insallah guzel haberler veririm.canım test yaptın mı inşallah rabbim bu gün yüzünü güldürür
aayyyy çok sevindim canım yaaaKizlar hamileyim... bin sukur yuce rabbime
Teşekkür ederim arkadaşım. 5.gün şu an bekliyorum. Dualarınızı eksik etmeyin.canım transferin şimdiden hayırlı olsun kaçıncı gün embriyosu transfer edilecek
rabbim yüzünü güldürsün
Canım çoooook sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah. Bende 12 gün sonra inşallah böyle bir haber veririm.Kizlar hamileyim... bin sukur yuce rabbime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?