Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hanimlar, transferiniizin 9.gunu 2 3 cm buyuklugunde kahve leke geldimi sizdede? Neyin nesi bu simdi

ınsallah tutunma kanamasıdır
erken transfer oldu dı mı cunku senın hatırladıgım kadarıyla, embrıyonun 12. gunune denk gelen kanamayı boyle yorumlamak lazım
ama uzmanlar baksın bi
hadı ınsallah

ınsallah tutunma kanamasıdır
erken transfer oldu dı mı cunku senın hatırladıgım kadarıyla, embrıyonun 12. gunune denk gelen kanamayı boyle yorumlamak lazım
ama uzmanlar baksın bi
hadı ınsallah
Aynen oyle erken embriyo bu arada hafizaniza bravo :) bugun olmadi leke. 9.gunumde aksam oldu bir sefer oldu bitti. Anlamadim. Kimse yasamadi heralde bilemedimki

kızlar bu arada sizle hayıt otu deneyimimi paylaşmak istiyorum

benim fsh aşama aşama yukseliyor ve prolaktinim biraz yuksek. gecen sene bu zamanlar 6 olan fsh 3 ay once 9 kusurdu. hayıt içeyim dedim sabah aksam tohumu çayını duzenli kullanıyorum.. yurtıdısndayım ve fsh yi trye gelince olcturcem artık

fakat inanılmaz birsey oldu ve ben 1 ay kullandıktan sonra pms belirtlerimi cok hafifletti. normalde son 10 yıldır regl gunlerimi bel agrısı kasık agrısı seklinde ozelikle 2. gun agır gecirirken(hiç sekmez) bu ay o kadar hafif gecirdim ki. hiç agrı yok!!! regl,m bitince hiç agrı basınc hissetmeden gectigini fark ettim

tesaduf olamaz,
PMS sıkıntılarına tavsiye edilir

Yas kac? Nerde hangi doktorda transfer yapildi? Kaca maloldu? Kacinci gün embriosu? Kac konuldu? Kac yumurta cikti? Taze mi dondurulmus embriomuydu
38 yasindayim. Bursa Eurofertilde Gercek Aydin da tedavi gordum. Raporlu tedavi gordum ben canim. 2.5 milyar merkeze 500 600 ilaclar tuttu. 3 yumurta toplandi 2 si olgun 1 i dollendi. Ve tek oldugu icinde 2.gun embriyosu taze transfer edildi. Sansim epey az evet ama Allahim bilir en iyisini... en guzelini verir bana..

Evet arkadaşlar 6000. Sayfaya girdik.hepimize Uğur getirir inşallah. Pazartesi günü benim transferim var dualarınızı bekliyorum.

canım transferin şimdiden hayırlı olsun kaçıncı gün embriyosu transfer edilecek
rabbim yüzünü güldürsün

Umudunu yitirme

Kizlar hamileyim... bin sukur yuce rabbime
aayyyy çok sevindim canım yaaa
gözün aydın rabbim mucizesini gösterdi şükürler olsun çıkmadan sana bakayım dedim mesajını gördümmm
gözün aydın canım kaç çıkttı değerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…