Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ben de buradayım, ara ara okuyorum sizleri, bende de bir değişiklik yok, rölantideyim:). Sen nasılsın, yolunda di mi herşey? 6000. sayfayı görmek güzel ve bu sayfalarda hamile arkadaşların yazisiyor olması da güzel bir duygu, birara hiç yoktu çünkü. Umarım bu sayfalardan yolu geçen herkes muradına kavuşur, tüm dilekleri kabul olur ve bütünün hayrına olur..

Çok çok tesekkür ederim gnowee ile bir rüzgar yakaladık bakalım. bende senden umutluyum. yeni evinde güzel günlerde oturun şans eşin ve senden yana olsun bu da çok önemli bebekte gelecek inş. İnanıyorum.
poppy73 sağol seni de özledik istediğiniz zaman yazın.bize mutlu haberlerini verirsin ins.şans sizden yana olsun dolsun taşsın

Insallah

Ben de yaklaşık 2 sene önce yatırmıştım. Sonra bebek için çalışmalara başlayınca bir daha yaptırmadım. Her sene yaptırmak eğer ailede meme kanseri öyküsü yoksa çok anlamlı değil bence. Benim anneannem meme kanserinden vefat etti. Annem de meme kanseri nedeniyle tedavi gördü, kontrolleri devam ediyor. O yüzden daha riskli bir gruptayım ama bebek için uğraşırken mampgrafiyi göze alamadım. Şimdi de hamilelik nedeniyle erteliyorum. Elle muayeneni yap sık sık. Ama risk varsa alacağın radyasyon daha riskli değil. İhmal etme o durumda.

17 yıldır çalıştığın işinden ayrılmak, evini değiştirmek, bunlar zaten majör değişiklikler :) inan özendim birden. Bahçeli bir ev düşünüyoruz demiştin sanki. Yoksa yanılıyor muyum? Neyse, bu yeni hayat Sana güzel bi enerji katacak, şans getirecek eminim.

Ben de arada bir bakıyorum aslında. Bakınca da gözüm arıyor seni. :) ben iyiyim. Tek bebekle devam ediyoruz yola. Çoğul başlamış bir gebelik olduğu için bazı sıkıntılarımız var ama şimdilik iyi gidiyor. Sağlıkla kucağıma alabileyim de başka bişey istemiyorum.

Tüm o güzel dileklerine katılıyorum tüm kalbimle. Arada yaz. Merak ediyorum :)

gnowee senin hamilelik nasıl gidiyor sende yazmadın son zamanlarda

Evet ben de okuyucu olarak takip ediyorum son zamanlarda :) dün bir kadın doğumcu arkadaşıma gittim, biliyosun gittiğim doktor bir perinatolog ve bana çoğul başlayan gebelik olduğu için tarama testlerinin ya da kandan fetal dna bakılmasının yanıltıcı olacağını söyledi. Yani emin olanilmek için tek yapılabilecek şey amniyosentez onu da kendisi de önermiyor. Bunlar aklımı karıştırdığı için kendi arkadaşıma sorayım dedim. O da bana gelmişken gel bi bebek napıyo bakalım dedi. Bu arada henüz cinsiyet için erken olmasına rağmen bir pipi gördük. O kadar şaşkınım ki :) nedense içimde hep kız olacağına dair bir his vardı. Sağlıkla gelsin de başka bişey istemiyorum tabi. Ama şaşkınlığım hala geçmedi :)

Bu arada bu bahsettiğim arkadaşımın ablası da kadın doğum doktorudur ve o da tüp bebek denemeye başlamış. Onunla da sohbet ettik biraz ve fark ettim ki bu tüp bebek olayında tek doğru yok. Kız 40lı yaşlarında ve dondurulmuş transferi istemediğini, bizim yaşlarımız için taze transferin daha uygun olduğunu, pgt yaptırmayı önermediğini kendisinin de yaptırmayacağını söyledi. Sonuçta o da 40lı yaşlarda, kadın doğum uzmanı bir doktor ve tüp bebek deniyor. O yüzden geçmişe dönüp ah vah etmemek gerektiğine karar verdim. Ama bugün olsa kesinlikle tek embriyo transferi konusunda ısrarcı olurdum ondan eminim.

Neyse, ne çok konuştum. :) sen nasılsın? Bebek nasıl?

Canım zor olsa gerek o kadar yıl emek verdiğin iş yerinden ayrılmak
hakkında hayırlısı olsun arkadaşım yeni bir işemi geçtin
yeni evin sana mutluluk huzur sağlık ve bebiş/bebişler getirsin inşallah

Canım tebrikler oğluş geliyormuş ikizmi senin kuzular
rabbim sağlıkla tamamına erdirsin

Iyiyim sağol @gnowee.senin pişman olmaların gnowe tek embriyoya geçmişsin simdi de.cok güzel oldu ne olduysa bak pgt.siz hamilesin ve sonucun güzel, bebegin sağlıkli devam ediyor.hepi topu 2 embriyo konuldu zaten.ben iyiyim pazartesi affederseniz çıkarinca doktora gittim 4 gündür raporluyum.yani bununda suyunu gerekirse çıkartırım mide yanmasıyla gelen kusma.surup verdi doktor, dinlenince de iyi geldi.gnowee bebeğin erkekmis benim de öyle gözünüz aydın saģlıkla dünyaya gelsinlerde. bir iki gün önce kontrolüm vardı iyiydi hersey.
Pgt yi o doktor hanım yaptırmasın.ama burada iki vaka okudum.biri tedaviler sonrası vazgectiginde 6 ay sonra doğal hamile ve bebegi down ve coklu kromozom bozuklugu ile 5. Ayda ölü dogum.diğeri de bildiğin bir arkadaşımızın kimyasal gebeligi.asil burada senin şansın ayrıca yaşının genç olması sağlıklı gebelikte etkili geldi bana.belki o doktorunda tam 40 sa kendine güveniyordur.pgt olmayabilir ama bu örnekler çok ağır geldi bana yine iyi ki yapılmış dedim.tabi ki tutan bir hamileliğin saģlıklı olma ihtimali çok yüksek.

Sagol gnowee cevabin icin. Belki ultrason yaptiririm. Bebegini saglikla kucagina al insallah :)

canım arada okuyorum sizin güzel haberlerinizi, ama çok sık giremiyorum, 15 günden beri ilk defa dün girdim. baktım hepiniz sağlıklısınız maşallah, yazmadan çıktım. çok şükür bir yaramazlık yok. ben bir tedavi daha oldum. 2 embriyom var 5. gün, genetik yaptırmadım, transfer için beklemedeyim. sizin cocukların cinsiyetini bekliyorum, bakalım kim erkek kim kız annesi olacak. bizi hatırladığın için ayrıca teşekkür ederim.

aaaaaaa erkekmiş, erkek annesi seni:) inşallah bu haberleri biz de veririz

Canim ne zorluklarla bu zamanlara geldik sende benim tavsiyemle gitmistin cok sukur sende hamissin sağlıkli kucağına alırsın inş..

Kizlar bugun transferimin 5. Gunu ve progesteron testim 60 dan buyuk cikti. Ne demek simdi bu? Iyi bisey mi kotu bisey mi?
Progestan yüksek olmasi hamilelik belirtisi ben transfer sonrası hiç o testi yaptırmadim doktorumda istememişti inş hamilelik belirtisidir..

Evet arkadaşlar 6000. Sayfaya girdik.hepimize Uğur getirir inşallah. Pazartesi günü benim transferim var dualarınızı bekliyorum.
ayy canım hayırlısı olsun inşallah emeklerinin karşılığını alırsın zor bi süreç çeken bilir güzel haberlerini verirsin inşallah Allah yar ve yardımcın olsun

ayy canım hayırlısı olsun inşallah emeklerinin karşılığını alırsın zor bi süreç çeken bilir güzel haberlerini verirsin inşallah Allah yar ve yardımcın olsun
Teşekkür ederim allah razı olsun. Evet 4.deneme çok zor olacağı kesin. Doktora beni 12 gün uyutun dedim .psikolojim nasıl kaldıracak bilemiyorum. Sizlerin duası.

Teşekkür ederim allah razı olsun. Evet 4.deneme çok zor olacağı kesin. Doktora beni 12 gün uyutun dedim .psikolojim nasıl kaldıracak bilemiyorum. Sizlerin duası.
regliyi bekliyorum bende 3.denemeye başlıcam inşallah aynı şeyi bende söyledim uyutun beni 12 gün diye iyi düşünelim iyi olsun sonucumuz bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…