- Konu Sahibi akideciknane
- #60.061
Arkadaşlar transferim oldu. Dualarınızı bekliyorum. Ya hemşire çok su içirtti transferden hemen sonra tuvaletimi yapmak zorunda kaldım. Tutamadım. İnsanın içine hep vesvese giriyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah sakin sikma kendini cok keyifli vakit gecir.. vesvese gelince dua et.. guclu ol.. insallah allahin izniyle duyucam sendende guzel seyelrCanım çoooook sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah. Bende 12 gün sonra inşallah böyle bir haber veririm.
Gözün aydın canım hayirli olsun cok sevindim Allah tamamına erdirir inşallahKizlar hamileyim... bin sukur yuce rabbime
Sagol canim.. insallah oyle olur Allah buyuk..Gözün aydın canım hayirli olsun cok sevindim Allah tamamına erdirir inşallah
Bende yaptim canim sakin onu dert etme.. dusunme getirne aklina lutfen.. moralli keyifli olmaya bak.Arkadaşlar transferim oldu. Dualarınızı bekliyorum. Ya hemşire çok su içirtti transferden hemen sonra tuvaletimi yapmak zorunda kaldım. Tutamadım. İnsanın içine hep vesvese giriyor.
Daha önceki transferlerde de çok sıkışıyordum bu kez yapmayacağım dedim ama olmadı hayırlısı inşallah. .Rabbim ol derse olacak elimizde değil. Eşimi getirmedim. Oda beni yolcu ederken çocuklar la beraber gel demişti. Onu düşünüyorum.Bende yaptim canim sakin onu dert etme.. dusunme getirne aklina lutfen.. moralli keyifli olmaya bak.
Tesekkur ederim canim Allah herkesin duasini kabul etsin insallah
O Allaha emanet.. iciniz rahat olsun tutunacak bebek her daim tutunur sakkn kendinizi suclamayin.. yoksa olacagi vatsada olmaz.. o sizinle merak etmeyin..Daha önceki transferlerde de çok sıkışıyordum bu kez yapmayacağım dedim ama olmadı hayırlısı inşallah. .Rabbim ol derse olacak elimizde değil. Eşimi getirmedim. Oda beni yolcu ederken çocuklar la beraber gel demişti. Onu düşünüyorum.
çok şükür canım ya böyle haberler alınca kendim olmuş gibi seviniyorum valla hadi hayırlısıyla Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahKizlar hamileyim... bin sukur yuce rabbime
İnşallah şuan sadece beklemede olan benim galiba. Rabbim şuan isteyen herkesin yüzünü güldürsün.[
geçmiş olsun canım inşallah seninde güzel haberlerini alırız tuvaleti dert etme transfer öncesi herkese içiriyolar şimdi dua et sadece iyi düşün hep vesveselerden uzak durArkadaşlar transferim oldu. Dualarınızı bekliyorum. Ya hemşire çok su içirtti transferden hemen sonra tuvaletimi yapmak zorunda kaldım. Tutamadım. İnsanın içine hep vesvese giriyor.
Cok tesekkur ederim.. insallah en kisa zamanda sizde boyle guzel haberler verirsin..çok şükür canım ya böyle haberler alınca kendim olmuş gibi seviniyorum valla hadi hayırlısıyla Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Eğer doğum kontrol hapı ile korunuyorsan hep aynı saatte almaya özen göster. Ben yıllarca kullandım kist için; hep saatlerine dikkat etmediğimde ara kanamam olurdu bunun gibi.Merhaba Arkadaslar,
Bende 4-5 aydir adetin 20. Gününden baslayip adete kadar devam eden (4-5 gün) kahve rengi lekelenme problemi var...
( hamile degilum cünkü korunuyoruz.)doktor sebep bulamiyor. Östrojen yada progesteron zayifligi olabilir diyorlar. Ama kesin sebep bulamiyor. Böyle durum yasayan varmi aranizda? Sebebi neydi?
Kizlar hamileyim... bin sukur yuce rabbime
Arkadaşlar transferim oldu. Dualarınızı bekliyorum. Ya hemşire çok su içirtti transferden hemen sonra tuvaletimi yapmak zorunda kaldım. Tutamadım. İnsanın içine hep vesvese giriyor.
arkadaşım eşinle sorununuz nedir bileiyorum ama tüm kalbimle eşine sana aklı selim düşünmenizi ve rabbim evinize huzur getirmesin inşallahMerhaba kızlar. Uzun zamandır yazamadım.
Kasvetli günlerden geçiyorum. Hesapta bu ay tedaviye başlayacaktım. İlaçlarımı aldım. Onlar bana ben onlara bakıyorum. Evde huzurumuz pek yok malesef. İşin sonu nereye gidecek bilemiyorum
Eğer doğum kontrol hapı ile korunuyorsan hep aynı saatte almaya özen göster. Ben yıllarca kullandım kist için; hep saatlerine dikkat etmediğimde ara kanamam olurdu bunun gibi.
Gözün aydın arkadaşım. Sonuna kadar yolunda gitsin gebeliğin inşallah. Darısı tüm istiyenlerin başına.
Transferin hayırlı olsun. İnşallah pozitif haberini alırız.
inşallah güzel haberlerinizi alırız arkadaşımArkadaslar transfer sonrasi 3.günüm insallah güzel haberler verebilirim su ana kadar hic bir belirtim yok hakkimizda hayirlisi insallah beni de dualariniza eklermisiniz![]()
Teşekkür ederim arkadaşım. İnşallah bekleyen herkese Rabbim pozitif sonuçlarla müjdelerMerhaba kızlar. Uzun zamandır yazamadım.
Kasvetli günlerden geçiyorum. Hesapta bu ay tedaviye başlayacaktım. İlaçlarımı aldım. Onlar bana ben onlara bakıyorum. Evde huzurumuz pek yok malesef. İşin sonu nereye gidecek bilemiyorum
Eğer doğum kontrol hapı ile korunuyorsan hep aynı saatte almaya özen göster. Ben yıllarca kullandım kist için; hep saatlerine dikkat etmediğimde ara kanamam olurdu bunun gibi.
Gözün aydın arkadaşım. Sonuna kadar yolunda gitsin gebeliğin inşallah. Darısı tüm istiyenlerin başına.
Transferin hayırlı olsun. İnşallah pozitif haberini alırız.
Arkadaşım ya sana sorularım var. Sen yatış pozisyonu değiştiriyormuydun. Hiç belirtilerin oldumu olduysa ne zaman başladı. Neler yedin bizden öndesin. Bilgilendirirsen sevinirim.Insallah sakin sikma kendini cok keyifli vakit gecir.. vesvese gelince dua et.. guclu ol.. insallah allahin izniyle duyucam sendende guzel seyelr